Ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből

Szerzőnk szerint nemhogy nem pedofilellenes, de még csak nem is kizárólag melegellenes a kedden a Parlament által elfogadott törvény. Publicisztikájában arra próbál rávilágítani, hogy miért tartja emberellenesnek az új szabályozást, és hogy miért érint ez többeket, mint a szexuális kisebbségek csoportjait.

Egy történetet mesélnék el úgy 15 évvel ezelőttről. Egy kedves ismerősöm épp hazatért Torontóból, ahol egy melegfelvonuláson kapott apróságot mutatott meg nekem. Mivel abban az évben (is) itthon komolyabb atrocitások mellett zajlott a budapesti Pride-felvonulás, megkérdeztem, vajon Kanadában hogyan állnak ehhez az ellenzők. Mint kiderült Torontóban egy keresztény közösség éppen közös imát szervezett a mássággal élők lelki üdvéért, ahova mindenkit vártak egy közeli templomba. Bár sem vallásos nem vagyok, sem nem gondolom, hogy bármilyen módon jogunk vagy feladatunk lenne megváltoztatni emberek szexuális irányultságát, de ez a megoldás, bevallom, meglehetősen tetszett. Az illetőknek volt egy hitük és meggyőződésük, amit saját körükben gyakoroltak is. Mikor (egyébként sokáig ott élő) ismerősömet megkérdeztem, hogy oké, mindez szép, de balhé nem volt-e a felvonuláson, teljesen értetlenül nézett rám: „Minek mentek volna oda, ha egyszer nem értenek egyet velük?!” Hát, igen, ez arrafelé ennyire egyértelmű volt.

Amit tegnap a Parlamentben elfogadtak a honatyák és -anyák, azt hívják pedofiltörvénynek, ami hiba. Mostanra már nyilvánvalóan látszik, hogy egy szexuális bűnöző csoportot csak álcaként használtak ahhoz, hogy egy Európában példátlanul embertelen, a társadalmat megosztó (ám a párbeszédre nem törekvő), egy egész csoportot ab ovo megbélyegző törvényt hozzanak. Adná magát, hogy „melegtörvénynek” vagy – nem kerülgetve a forró kását – homofób törvénynek nevezzük.

De én itt sem állnék meg: a kedden az Országgyűlés többsége által elfogadott törvény egyszerűen emberellenes.
Mikor egy kommentszekcióban kifejtettem a véleményem a törvényről, egy vicceskedő ellenoldali röhögős emojik mellett megjegyezte, hogy: „Érintett vagy a témában, mi?” Gondolkodás nélkül vágtam rá, hogy: igen. Harmincas éveiben járó, heteroszexuális párkapcsolatban élő férfiként naná, hogy érintett vagyok abban, ha hozzám rengeteg dologban hasonló honfitársaimat egy születéskor eldőlő adottságuk miatt nemhogy másodrendű, de kifejezetten nem kívánatos állampolgárnak tartanak. Érintettebb már nem is lehetnék. Rendkívül ostoba az, aki nem veszi észre, hogy ő is érintett. Mindannyian azok vagyunk, még ha sokan most legyintve azt is gondolják, hogy „Hja, már megint hisztiznek a buzik!” Ilyesmi esetekben nagyon óvatosan kell fogalmazni, de szeretném, ha egy pillanatra belegondolnánk azokba az időkbe,

amikor utoljára kellett honfitársainknak így vagy úgy bűnhődniük azért, amilyennek születtek. Hol vagyonelkobzással, hol megkülönböztető jelzéssel – hol pedig 18-as karikával és 22 óra utánra száműzve.
Az elmúlt napokban sokan belementek abba a kérdésbe, hogy ezt most vajon miért kellett. Érdekes megoldások születtek, valószínűleg van bennük igazság. Jó ez a törvény a koronavírus utáni részben talán megtépázott renomé visszaállítására azzal, hogy egyben tartja a tábort egy új ellenségkép kialakításával. És valószínűleg az sem elvetendő ötlet, hogy igyekeztek olyan törvényt alkotni, amivel potenciálisan szétszabdalhatják a számukra oly kellemetlen (és oly sokszor gúnyolt) „nagy politikai összefogást” is. Ez mind meglehet, de ha hátrébb lépünk, ezek a napi politikai kérdések csak apró és jelentéktelen kis foltocskák az egyébként összképében is ocsmány (az elmúlt 30 év egyik legocsmányabb) törvénykiegészítésén.

Mit állít egy egyszeri homofób a melegekről? (Most ne jöjjünk azzal, hogy nem azok: akikről itt és most beszélek, azok bizony vastagon homofóbok, bárhogy igyekeznek kozmetikázni magunkat, akárhogy lobogtatják a Freddie Mercury-lemezüket vagy takaróznak azzal, hogy Oli úr volt a kedvenc Szomszédok-szereplőjük). „A melegekkel semmi baj nem lenne, ha nem nyomulnának ennyire”. Azaz, ha csendben, meghúzódva gyakorolnák teljesen alapvető emberi jogukat a szeretetre. Ismerős? Néhány éve Orbán Viktor is „megdicsérte” azokat a homoszexuálisokat, akik „tudnak viselkedni”, akik nem „provokálnak”. „Akkor most mi vagyunk a jó buzik?” - tette fel a legendás és zseniálisan találó kérdést a Kossuth-díjas Kulka János. Aki hamarosan ilyeneket lehet, hogy csak 22 óra után tehet fel. Egyáltalán: szerepelhet ő még a tévében 18-as karika nélkül? Énekelve például a több értelmezés szerint a másság himnuszaként is felfogható Hallelujah című Leonard Cohen-dalt? Kínzó kérdés, és sokkal komolyabb jelentőségű, mint sokan gondolják.

Szóval homofóbék szerint a melegek állítólag túlságosan nyomulnak, és mit ad isten: ott az utalás a törvényben! Nem tehetik be a lábukat az iskolákba olyan szervezetek, akik akár csak utalás szintjén is beszélnének arról, hogy létezhetnek a többségtől eltérő szexuális irányultságú egyének. Nem „nyomulhatnak” be a gyerekek életébe olyan szakértők(!) sem, akik adott esetben egy fiatalnak tudnának segíteni azzal, hogy megmutatnák: „nem vagy egyedül, amit érzel, teljesen normális, segítünk abban, hogy ezzel együtt tudj élni”. Ehelyett a törvénykiegészítés az amúgy is zaklatott és zavart tinédzsernek kimondja: „amit érzel és amivel vívódsz magadban, az bűn. Te egy két lábon járó tizennyolcas karika vagy, sötétedésig itt látni sem akarunk”.

Ha eddig is voltak tizenévesek, akik nem bírva az érzéseikkel és a környezetük által rájuk nehezedő nyomással, inkább a halált választották a szenvedések helyett, mi várható akkor, ha az állam, amiben élnek, deklaráltan is kirekeszti őket a társadalomból?
Nem kell szeretni vagy pártolni a melegeket ahhoz, hogy felismerjük, amit fentebb említettem: az új szabályok nem melegellenesek, hanem emberellenesek.

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy Magyarország Országgyűlésének választott képviselői közül több mint másfél százan (igen, a "szent leváltó összefogás" tagjai is) minden idők legprimitívebb, legalpáribb és legaljasabb melegellenes tételére húzták fel javaslatukat: a pedofilok és a homoszexuálisok összemosására. Egy percig se gondoljuk, hogy a képviselők ne tudnák, hogy a kettőnek semmi köze egymáshoz. (Na jó, legyünk megengedőek: az elmúlt évek politikusi nyilatkozataiból kiindulva talán mégis lehet, hogy néhányan valóban megrekedtek ezen a szinten.) Ez az összemosás semmi más, mint a legalantasabb érzelmekkel való tudatos játék. Egy olyan veszélyes és kegyetlen játék, amit általában a legvaskosabb diktatúrákban "játszanak" – és most, a 21. század harmadik évtizedében az Európai Unió egyik tagállamában is.
Civil szervezetek kezdeményezésére több ezren tiltakoztak hétfőn a Parlamentnél a homofób törvénykiegészítés ellen.
”[...] tilos tizennyolc éven aluliak számára […] olyan tartalmat elérhetővé tenni, amely […] a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérést, a nem megváltoztatását, valamint a homoszexualitást népszerűsíti, jeleníti meg.” Minden bizonnyal a szöveg megalkotói is érezték, hogy a szexuális másság bemutatásával senkinek nem a népszerűsítés a célja, hanem a megismertetés, az elfogadás erősítése. Úgyhogy akkurátusan, egyszersmind a leggonoszabb módon kiegészítették azzal, hogy a fiatalok soha ne is láthassanak ilyet. Mert nem szabad - sem látni, sem ilyennek lenni. Ezután viszont semmi túlzás nincs abban, amit sz RTL Magyarország üzent.

A Harry Potter- és a Bridget Jones-filmek is tiltólistára kerülhetnek az RTL szerint, ha elfogadják a módosított pedofiltörvényt

A televíziós csatorna szerint a múlt héten beterjesztett törvénytervezet súlyosan sérti a szólásszabadságot, valamint az emberi jogok és alapvető szabadságok védelméről szóló európai uniós egyezmény diszkrimináció tilalmáról szóló rendelkezéseit is.

Persze a rendelkezés nem fogalmaz ennél részletesebben (az efféle szövegek sosem teszik), így a szabály gumi volta miatt ki-ki kedvére büntetheti az iskolai tanárt, aki mondjuk Oscar Wilde Dorian Gray arcképe című, homoerotikus vonallal fűszerezett művét mutatja be. Vagy akár meg akarja ismertetni Márai Sándor rendkívül fontos, Egy polgár vallomásai című művének teljes szövegét, olyan mondatokkal, mint például: „A legtöbb ember néha homoszexuális, néha nem az”.

Kérdezhetném, hogy ennek az őrületnek vajon hol van a vége, de az igazság az, hogy azt sem nagyon látjuk, hol kezdődik.
Egyáltalán beszélhetünk-e a fiataloknak Csajkovszkijról, az említett Wilde-ról, Verlaine-ről és Rimbaud-ról (nem beszélve kettejük viharos kapcsolatáról), Pilinszky Jánosról? És amíg pont nem kerül az irodalomtörténeti vita végére, énekelhetjük, taníthatjuk-e a jó eséllyel homoszexuális Kölcsey Ferenc Himnusz című művét?

Én nem vagyok meleg - de erről nem tehetek. Sokan mások azok – és épp annyira nem tehetnek róla, mint én az ellenkezőjéről.
Nem akarnak plusz jogokat, de ahhoz ragaszkodnának, hogy annyi illesse meg őket, mint engem. Miért gondolunk vajon sokszor a jogra úgy, mint egy véges dologra? Amiből ha rajtam kívül részesül valaki, akkor az én érdekeim sérülnek? Ha Zsolt és Judit összeházasodnának, ezt akkor is gond nélkül megtehetik, ha János és Zoltán is részesülhetnek ebből az alapvető jogból. Ha Zsófia és Adrienn egy párként örökbe fogadhatnak egy gyereket, miért gondoljuk azt, hogy ez sérti Gábor és Szilvia családalapításának jogait? Márpedig aki a családok védelmében korlátozná a melegek jogait a fenti dolgokban, az ezt gondolja. És vajon az a gondolat honnan jön, hogy ha valaki szembesül azzal, hogy léteznek melegek, maga is azzá akar válni? Annyi mindent látunk felnőtt korunkig a filmekben, klipekben, Híradóban vagy akár csak a mindennapokban, és a töredékét sem akarjuk magunk megélni.

Meggyőződésem, hogy ha a melegek a heteroszexuálisokkal egyenlő jogokat kapnak házasságra, családalapításra, bujkálásmentes életre, akkor nem melegből lesz több, hanem boldog emberből.
Amikor fiatal fiúként majd felnőtt férfiként a páromról kérdeztek, sosem kellett köhécselve elmismásolnom a kérdést. Amikor a munkahelyemen jelezték, hogy egy összejövetelre elhozhatom az élettársam is, sosem kellett kimentenem magam (vagy őt), esetleg hosszan tépelődnöm, hogy jó ötlet-e felvállalnom mások előtt. Az utcán bármikor megfoghattam szerelmem kezét, a parkban bármikor megcsókolhattam – anélkül, hogy emiatt atrocitás vagy megvetés lett volna a jutalmunk. Ez az a dolog, amit egyáltalán nem irigylek el meleg honfitársaimtól, hovatovább boldoggá tenne, ha ezt mindenki szabadon megélhetné.

Nem tudom megérteni, hogy másoknak miért fáj ez ennyire. Azt pedig végképp nem tudom – mert nem lehet, sőt nem szabad – elfogadni, hogy az eddig is csak nyomokban meglévő, törékeny egyenlőséget egy ország vezetése deklaráltan elvegye a körülöttünk elő emberek egy részétől.

Ne a melegek miatt álljunk ki a súlyosan homofób és emberellenes törvény ellen – hanem magunk, mindannyiunk miatt.

meleg-par_pixa-resized-970.jp2.jpg
 
Ismét ennyit értesz, vagy akartál az egészből megérteni. Konklúzió - én, mint az okoskodó "fennsőbbrendű".
Pont erről beszéltem eddig is. Reménytelen vállalkozás volt első pillanatól fogva, de tisztességgel megpróbáltam.
Mindíg eszembe jut egy régi Miami Vice rész, ahol a nyomozó az apjának panaszkodik. Apa főz, nyomozó mondja, mondja... A lány nem akar egyetemre menni, pedig minden vágya ez volt, erre készült, megvan a felvételije, de valami hülye eltérítette, most fene tudja mit akar a tanulás helyett, hiába magyaráz... Apja főzöget... - No, befejezted? - Be. - Elmondtál neki mindent? - El. - Megmondtad a véleményed, érveltél, körbejártad? - Persze. - Jó. akkor ülj le enni, mert kihűl a vacsora...
Ennyit az egészről, minden egyéb ott van már korábbról, bár itt amúgy is tökéletesen érdektelen :)
Itt a téma - érveket írj, ne a másik hozzászólót/hozzászólását minősítsd!
Írd le, mit gondolsz másképp!
De nem! Azt semmiképpen!

A nagyképűség nem leplezi a semmitmondást.
 
Itt a téma - érveket írj, ne a másik hozzászólót/hozzászólását minősítsd!
Írd le, mit gondolsz másképp!
De nem! Azt semmiképpen!

A nagyképűség nem leplezi a semmitmondást.
Úgy látom nem olvassátok folyamatában egymást
Pont mit ekkor beidéztél bene van:"Pont erről beszéltem eddig is. Reménytelen vállalkozás volt első pillanatól fogva, de tisztességgel megpróbáltam."
Azt állítja leírt már mindent.
Én ugyan nem megyek vissza elölről olvasni.
Mert picit sem érdekel ez a mondvacsinált ügy a melegekről és a gyermekvédelemről.
Mondvacsinált mert mindenki a szokásosan viselkedik
Fidesz kavar egy belpolitikai törvényhozás kapcsán, egy tematikus témát.
Mivel célja kicsit sem az amiről szól.
Szokásosan viselkedik minden jogvédő és ugrik védeni olyan jogokat miket látszólagosan most lát eltaposni. Szokásosan viselkedik ki elhiszi hogy gyermekvédelem
Bolond a világ és kiszámíthatóan rángatja a Fidesz politika
A fent leírtakkal jellemzett csoportokat
Ti ketten meg itt belesüllyedtek abba hogy elbeszéltek egymás mellett.
Te itt érveket követelsz
Ő azt írja leírt mindent.
Legalább olvassátok már egymást
Helyette már itt tartotok: "A nagyképűség nem leplezi a semmitmondást."
Mire kicsivel feljebb azt írtam.A vád megáll

Jó. akkor ülj le enni, mert kihűl a vacsora...
És valóban megült a vád


Mint mondtam tojom le a témát, mert túldimenzionált és orrotoknál fogva vezetnek
De szócséplésre alkalmas.
És lám a jogvédő mit ír?
Orban a mehkasba nyult, nem csak mert torvenybe foglalja a kirekesztest, hanem mert egyenesen buncselekmenyhez a pedifiliahoz is koti ami felhaborito.
Az hogy méhkasba nyúlt Nem vitás hisz pont a beszéljetek róla, támadjatok is a gyűrűzést szolgálja
És mit tesz egy jogvédő? felháborodik és besegít Orbánnak
Ne felejtsük ki indította be és miért vajon?
Hogy "gyűrűzzön"
 
Utoljára módosítva:
Úgy látom nem olvassátok folyamatában egymást
Pont mit ekkor beidéztél bene van:"Pont erről beszéltem eddig is. Reménytelen vállalkozás volt első pillanatól fogva, de tisztességgel megpróbáltam."
Azt állítja leírt már mindent.
Én ugyan nem megyek vissza elölről olvasni.
Mert picit sem érdekel ez a mondvacsinált ügy a melegekről és a gyermekvédelemről.
Mondvacsinált mert mindenki a szokásosan viselkedik
Fidesz kavar egy belpolitikai törvényhozás kapcsán, egy tematikus témát.
Mivel célja kicsit sem az amiről szól.
Szokásosan viselkedik minden jogvédő és ugrik védeni olyan jogokat miket látszólagosan most lát eltaposni. Szokásosan viselkedik ki elhiszi hogy gyermekvédelem
Bolond a világ és kiszámíthatóan rángatja a Fidesz politika
A fent leírtakkal jellemzett csoportokat
Ti ketten meg itt belesüllyedtek abba hogy elbeszéltek egymás mellett.
Te itt érveket követelsz
Ő azt írja leírt mindent.
Legalább olvassátok már egymást
Helyette már itt tartotok: "A nagyképűség nem leplezi a semmitmondást."
Mire kicsivel feljebb azt írtam.A vád megáll




Mint mondtam tojom le a témát, mert túldimenzionált és orrotoknál fogva vezetnek
De szócséplésre alkalmas.
És lám a jogvédő mit ír?

Az hogy méhkasba nyúlt Nem vitás hisz pont a beszéljetek róla, támadjatok is a gyűrűzést szolgálja
És mit tesz egy jogvédő? felháborodik és besegít Orbánnak
Ne felejtsük ki indította be és miért vajon?
Hogy "gyűrűzzön"
Teljesen egyetértek Veled, a téma Orbánnak kedvez.
Nem más, mint az Orbán-sereg edzése, el ne felejtsenek gyűlölni mindenki mást, aki másképp gondolkodik, s jusson eszükbe ez is, ha x-elnek.
Valamivel leplezni kell azt, ahogyan a kínai kormány szabad prédájává teszi a magyar gazdaságot, s vele az országot.
Valahogy leplezni kell a milliárdokból épülő majorságot, miközben őszent felsége "bérből és fizetésből él". Hogy nem szakadt rá a plafon!
(Ma megnézte az aranytartalékot - szerintem szemügyre vette, vajon elfér Hatvanpusztán a föld alatt?)

A köztünk lévő hozzászólásváltásban nem érzem hibásnak magam.

Leírtam, és most is tartom és vallom, hogy pedagógus és diák kapcsolata rendkívül fontos. A kamasz korosztály sok esetben támaszkodik a tanáraira, s kéri ki a véleményüket gyakorlatilag bármely témában.
Hányszor, de hányszor fordult elő, hogy nekem el merte mondani a gyerek, mi történt vele, mit gondol, de aztán jött a mondat: De anyukámnak/apukámnak ne tessék erről szólni!
Az esetek többségében indokolatlanul, mert a szülő ugyanúgy megértette, ami történt, s tudtam rá kell beszélnem a gyereket, hogy mondja el, ha kell közösen, de mondja el a szülőnek, mi történt.
(Engem egyébként titoktartási kötelezettség terhel a gyerekkel szemben, tehát nem szolgáltathatom ki senkinek, ha elmond bármit is.)
Erre írtam, hogy nem hagyni beszélni ezt a korosztályt, hárítani a választ, nem lehet.
S én azt sem helyeslem, ha egy szülő ráül a gyerekére.

Orbánék nagykorúsági kikötése is baromság.
Éppen fiatalabb, 12-13 éves korban kezd dolgozni a test, a hormonok. Minden szóra figyelnek - nem lehet máképp beszélni, csak őszintén.
Orbánék nem kifejezetten értik, hogy meleg nem azért lesz valaki, mert ezt látta.
Kommunikáljanak Szájerrel, hány homoszexuális képet, tartalmat látott gyerekkorában.
Szerintem semmit, mégis meleg lett.
Én is láttam nőket csókolózni, de ember nem tudna rávenni, hogy utánozzam őket.

No, ennyi. Sok is.
 
Utoljára módosítva:
Orbánék nem kifejezetten értik, hogy meleg nem azért lesz valaki, mert ezt látta.
Kommunikáljanak Szájerrel, hány homoszexuális képet, tartalmat látott gyerekkorában.
Szerintem semmit, mégis meleg lett.
De, értik csak hogy ők politikusok és hatalmon akarnak maradni.
Annak meg az egyik mozgató rugója hogy együtt maradjon a csapat és hogy tud együtt maradni?
Ha van egy ellenségkép amit lehet utálni gyűlölni.
 
Van azért más nézőpont is.
Ezeket jobban ismételgeti a média. Nagyobb is a hatása.
Los Angeles Koreatown nevű negyedében erőszakos megmozdulásokra került sor vasárnap, aminek okát az adta, hogy szombatonEGY MAGÁT „TRANSZNŐNEK" ÁLLÍTÓ FÉRFI BEMENT A WI SPA NEVŰ HELYI KÖZFÜRDŐBE, OTT PEDIG A NŐI ÖLTÖZŐBEN VETKŐZÖTT, TÖBBEK KÖZÖTT KISKORÚ LÁNYOK ELŐTT, AKIK ÍGY LÁTHATTÁK A PÉNISZÉT (IS)– közölte a Los Angeles Times.
Nem sokkal ezután helyi LMBTQ-, illetve radikális baloldali Antifa-aktivisták százai is megjelentek a fürdő előtt, akik szerint a „transznőnek" joga volt arra, hogy a női öltözőt használhassa. Véleményük alapján a „transznők" is igazik nők...
 
KEZDŐDIK:
A Pest Megyei Kormányhivatal 250 ezer forintra büntette a Micsoda Család! című mesekönyv egyik forgalmazóját,
A politikus törvénysértéssel vádolta a forgalmazót, mert szerinte nem jelölte meg egyértelműen, hogy a mesekönyv – ahogy ő fogalmazott – a „normálistól” eltérő családokat jelenít meg,
 
Akkor ugorjal neki megegyszer mert 6 szor szerepel benne homosexualitas.
NEm is ertem a vilag felhaborodott, magyarazzak a megmagyarazhatatlant es akkor josz te , mindez nem is igy van.
Hosszu ut vezetett el a nyugati vilagba is mire az emberi jogok a kirekesztes a megkulonboztetest nem turik el es torvenyesen is elfogadhatatlanak itelik.
Orban a mehkasba nyult, nem csak mert torvenybe foglalja a kirekesztest, hanem mert egyenesen buncselekmenyhez a pedifiliahoz is koti ami felhaborito.
A massag nem uri huncutsag , vagy betegseg amit el lehet kapni mint a nathat. MInden esetben hetero szulok gyereke lesz homo. A vilag hiressegeknek nagyon sokuknak gyereke lett meleg pedig a szuloktol nem ezt latta. De visszanezve a tortenelmet a kultura kimagaslo egyenisegek kozott is szep szammal akadt homo.
Sokan osszekeveri az ejszakaba penzert arulo szexet homo vagy hetero embereket azokkal akik nem igy elnek hanem normalis csaladi eletet akarnak elni.
Raadasul jo ha tudja Orban , sokkal tobb ember all ki a melegek mellett mint amennyi meleg van, es nem azert mert arra vagynak, hogy bekeruljenek ebbe a tarsasagba hanem mert nem turik a kirekesztest a megkulonboztetest ,mert ma o , holnap lehet en leszek a kipecezett ember akit ki akarnak utalni a kozossegbol sot erre torvenyt is krealnak.
A kefebajszos a II.v.h-ban az esok kozott voltak a melegek akiket kinyirt.
Szia. Azt írtam, hogy nincs állásfoglalás róla, nem hogy nem szerepel a szó. Úgy értettem nem mondták, hogy jónak vagy rossznak tartják e. A homoszexualítás meg van említve a többi szexuális tartalom mellett.
 
aztan te ott elsz hogy ilyen jol tudod mit tesznek Canadaban??
pont itt nemtesznek semmit amig egy szulo nem ad engedelyt
majd ha nagykoru akkor mar onnalloan donthet

Casaloma ennel okosabb vagy hogy minden cimeres okorsegnek folulj
se itt se az allamokban meg vizsgalatot sem vegeznek szuloi engedely nelkul
Ok. Akkor ez mi?!:

Kanada Ontario tartomány parlamentjének többsége – az ülésszak nyári szünet előtti utolsó munkanapján – elfogadta a „89. törvényt”, amely kiszélesíti a szociális intézmények hatáskörét annak érdekében, hogy lehetővé válhasson azoknak a gyermekek elhelyezése, akiknek szülei ellenszegülnek az uralkodó ideológiának. A nagy többséggel, (63 igen és 23 nem szavazattal) elfogadott törvény alapján a gyermekek családjukból kiemelhetőek lesznek, amennyiben szüleik ellenzik az LGBTQI (röv: leszbikus, homoszexuális, biszexuális, transzszexuális, szexuális identitását kereső, interszexuális) ideológiát.

A szöveg kiegészíti a „nemi identitás” és „nemi kifejezés” tényezőivel mindazokat az elemeket, amik „a gyermek elsődleges érdekének” meghatározását adják, és amely meghatározás alapján a gyermek szüleitől elszakítható és más, közfelhatalmazással rendelkező felnőtthöz helyezhető lesz. A törvény azt is lehetővé teszi, hogy azok a házaspárok, akik nem fogadják el ezeket a jogokat és ideológiát, ne lehessenek örökbefogadó- illetve nevelőszülők.

A törvény célja egyértelműen kiderül Michael Coteau, Ontario gyermek- és családügyi miniszter nyilatkozatiból. A miniszter kijelentette, hogy amikor egy gyermek egy bizonyos „neműnek” vallja magát, ami nem egyezik biológiai nemével és ezzel szülei ellenzését váltja ki, „én ezt a bántalmazás egyik formájának tartom (…) És ha ez bántalmazás törvényi minősítés alá esik, a gyermek ebből a közegből kiemelhető és védelembe vehető lesz olyan helyen, ahol ez a bántalmazás megszűnik.

Ezentúl a gyermekvédelmi ellátók jogosultak lesznek egyfajta „rendőrségi intézkedésre”: „Betörhetik az ajtódat és elvihetik biológiai gyermekeidet, ha tudják rólad, hogy ellenzed az LGBT ideológiát és a nemi identitás csalárd elméletét. Ha például kiderül, hogy gyermeked homoszexuális érdeklődésű vagy nemi hovatartozásában bizonytalan.” – hangsúlyozta Jack Fonseca, a kanadai élet- és családvédő Campaign Life Coalition Egyesület felelőse.
 
Nézzétek meg, szerintem elgondolkodtató.

Hálás Orbán Viktornak Észak-Rajna-Vesztfália nyíltan meleg képviselője és dicsérte a magyar pedofilellenes törvényt – videó​


Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán. A jobboldali politikus elmondta, hogy az új magyar törvény nem homofób, ő pedig több okból kifolyólag is hálás Orbán Viktor miniszterelnöknek.
Észak-Rajna-Vesztfália egyik AfD-s képviselője, Sven Tritschler arról beszélt a tartományi parlamentben a nyugaton sokat támadott magyar pedofiltörvény kapcsán: nagyon örül annak, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését és nem holmi „hibbant genderideológusokra". Ő mint homoszexuális ember kikéri magának, hogy olyan abortuszlobbisták és áltudósok lépjenek fel a képviseletében, akik szerint 173 gender létezik. Hozzáfűzte: másokkal ellentétben ő elolvasta a magyar pedofiltörvény fordítását, és abban nem talált semmi homofób dolgot. Szerinte igaztalanul támadják a homofóbia vádjával Orbán Viktor miniszterelnököt. Sven Tritschler ezt követően megköszönte a magyar kormányfőnek azt, hogy 2015-ben lezárta a balkáni migrációs útvonalat, lassítva ezáltal az iszlamisták Németországba jutását. A jobboldali képviselő értékelése alapján Orbán Viktor így sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek.

 
Ok. Akkor ez mi?!:

Kanada Ontario tartomány parlamentjének többsége – az ülésszak nyári szünet előtti utolsó munkanapján – elfogadta a „89. törvényt”, amely kiszélesíti a szociális intézmények hatáskörét annak érdekében, hogy lehetővé válhasson azoknak a gyermekek elhelyezése, akiknek szülei ellenszegülnek az uralkodó ideológiának. A nagy többséggel, (63 igen és 23 nem szavazattal) elfogadott törvény alapján a gyermekek családjukból kiemelhetőek lesznek, amennyiben szüleik ellenzik az LGBTQI (röv: leszbikus, homoszexuális, biszexuális, transzszexuális, szexuális identitását kereső, interszexuális) ideológiát.

A szöveg kiegészíti a „nemi identitás” és „nemi kifejezés” tényezőivel mindazokat az elemeket, amik „a gyermek elsődleges érdekének” meghatározását adják, és amely meghatározás alapján a gyermek szüleitől elszakítható és más, közfelhatalmazással rendelkező felnőtthöz helyezhető lesz. A törvény azt is lehetővé teszi, hogy azok a házaspárok, akik nem fogadják el ezeket a jogokat és ideológiát, ne lehessenek örökbefogadó- illetve nevelőszülők.

A törvény célja egyértelműen kiderül Michael Coteau, Ontario gyermek- és családügyi miniszter nyilatkozatiból. A miniszter kijelentette, hogy amikor egy gyermek egy bizonyos „neműnek” vallja magát, ami nem egyezik biológiai nemével és ezzel szülei ellenzését váltja ki, „én ezt a bántalmazás egyik formájának tartom (…) És ha ez bántalmazás törvényi minősítés alá esik, a gyermek ebből a közegből kiemelhető és védelembe vehető lesz olyan helyen, ahol ez a bántalmazás megszűnik.

Ezentúl a gyermekvédelmi ellátók jogosultak lesznek egyfajta „rendőrségi intézkedésre”: „Betörhetik az ajtódat és elvihetik biológiai gyermekeidet, ha tudják rólad, hogy ellenzed az LGBT ideológiát és a nemi identitás csalárd elméletét. Ha például kiderül, hogy gyermeked homoszexuális érdeklődésű vagy nemi hovatartozásában bizonytalan.” – hangsúlyozta Jack Fonseca, a kanadai élet- és családvédő Campaign Life Coalition Egyesület felelőse.
Mondvacsinált okokkal bármikor elvehetik a vér szerinti szülőktől a gyereket, és odaadhatják bárkinek, akit alkalmasabbnak tartanak. Vagy aki megfizeti. Szép, új ill. nem is annyira új világ. Ugyanabba a folyóba nem lehet 2x belelépni, de ugyanabba a szarba igen.
 
Nézzétek meg, szerintem elgondolkodtató.

Hálás Orbán Viktornak Észak-Rajna-Vesztfália nyíltan meleg képviselője és dicsérte a magyar pedofilellenes törvényt – videó​


Egy vállaltan homoszexuális német tartományi képviselő, Sven Tritschler állt Magyarország pártjára a pedofiltörvény körül kialakult vita kapcsán. A jobboldali politikus elmondta, hogy az új magyar törvény nem homofób, ő pedig több okból kifolyólag is hálás Orbán Viktor miniszterelnöknek.
Észak-Rajna-Vesztfália egyik AfD-s képviselője, Sven Tritschler arról beszélt a tartományi parlamentben a nyugaton sokat támadott magyar pedofiltörvény kapcsán: nagyon örül annak, hogy Magyarország a szülőkre bízza a gyermekek nevelését és nem holmi „hibbant genderideológusokra". Ő mint homoszexuális ember kikéri magának, hogy olyan abortuszlobbisták és áltudósok lépjenek fel a képviseletében, akik szerint 173 gender létezik. Hozzáfűzte: másokkal ellentétben ő elolvasta a magyar pedofiltörvény fordítását, és abban nem talált semmi homofób dolgot. Szerinte igaztalanul támadják a homofóbia vádjával Orbán Viktor miniszterelnököt. Sven Tritschler ezt követően megköszönte a magyar kormányfőnek azt, hogy 2015-ben lezárta a balkáni migrációs útvonalat, lassítva ezáltal az iszlamisták Németországba jutását. A jobboldali képviselő értékelése alapján Orbán Viktor így sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az általa felsorolt LMBTQ-aktivisták és lobbiszervezetek.


Igen. Ez a vélemények nyílt ütköztetése.
Legalább látszik hogy nem annyira egyoldalú a törvény megitélése mint ahogy hangoztassák.
 
Van azért más nézőpont is.
Ezeket jobban ismételgeti a média. Nagyobb is a hatása.
Los Angeles Koreatown nevű negyedében erőszakos megmozdulásokra került sor vasárnap, aminek okát az adta, hogy szombatonEGY MAGÁT „TRANSZNŐNEK" ÁLLÍTÓ FÉRFI BEMENT A WI SPA NEVŰ HELYI KÖZFÜRDŐBE, OTT PEDIG A NŐI ÖLTÖZŐBEN VETKŐZÖTT, TÖBBEK KÖZÖTT KISKORÚ LÁNYOK ELŐTT, AKIK ÍGY LÁTHATTÁK A PÉNISZÉT (IS)– közölte a Los Angeles Times.
Nem sokkal ezután helyi LMBTQ-, illetve radikális baloldali Antifa-aktivisták százai is megjelentek a fürdő előtt, akik szerint a „transznőnek" joga volt arra, hogy a női öltözőt használhassa. Véleményük alapján a „transznők" is igazik nők...
Már énekelnek is.
Július 1-jén egy San Franciscó-i melegkórus tagjai úgy döntöttek, hogy megmutatják a „homofób” közösségnek, hogy velük nem érdemes szórakozni: dalban üzenték a világnak, hogy

ha a bárki azt hiszi, hogy a meleglobbi a gyermekekre pályázik, akkor igaza van.
„You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.
Magyarul:
Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem - ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.
A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i melegek egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a melegekkel szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – el is távolítsák azt az online felületekről.
 
Már énekelnek is.
Július 1-jén egy San Franciscó-i melegkórus tagjai úgy döntöttek, hogy megmutatják a „homofób” közösségnek, hogy velük nem érdemes szórakozni: dalban üzenték a világnak, hogy

ha a bárki azt hiszi, hogy a meleglobbi a gyermekekre pályázik, akkor igaza van.
„You think that we’ll corrupt your kids if our agenda goes unchecked / Funny – just this once, you’re correct / We’ll convert your children / Happens bit by bit / Quietly and subtly and you will barely notice it.
Magyarul:
Azt hiszed, átformáljuk a gyermeked, ha szabadon cselekedhetünk / Elismerem - ezúttal igazad van / Átváltoztatjuk a gyermekedet / Csöndben és finoman, és aligha veszed majd észre.
A cikk szerzője, Rod Dreher nyilvánvalónak tartja, hogy a zeneszámot a San Franciscó-i melegek egy hangos kisebbsége írta és tette közzé, hogy aztán – belátva, hogy ezzel csak a melegekkel szemben köztudomású sztereotípiák közül is a legrosszabbat erősítik – el is távolítsák azt az online felületekről.
Ezt hallván már reagáltak is a magyar újságok.
1625810738743.png
 
Nem elég nagy a rakás tegyünk még rá egy lapáttal....
A zoofilok úgy vélik, hogy elfogadható az intim kapcsolat állatokkal, és azt akarják, hogy az LGBTQI+ mozgalom egy Z-t adjon a nevéhez.
Az egyik csoport, amelyet nagyrészt nem fogadnak maguk közé, a zoofil közösség. Dióhéjban ez olyan embereket foglal magában, akik szexuálisan vonzódnak állatokhoz, bár ez túl leegyszerűsítő talán.
Három állatszerető identitás is létezik. Az egyik neve terián, ők a klasszikus zoofilek, akik állatokkal élnek nemi életet. A másik csoport nyers fordításban „szőrösnek” definiálja magát. Az utóbbiak olyan emberek, akik úgy érzik, hogy szellemi vagy pszichológiai szempontból nem emberi identitással rendelkeznek, az előbbiek bizonyos állatok iránt képesek csak szerelemre gyulladni. A harmaidk csoport, a „terapeuták” egyfajta modern sámánként az adott állat szellemével egyesülnek. Az ő állat-szellem-identitásuk ritkán vegyül szexuális vonzalommal.
 
Nem hiszem hogy kell hozza kommentár:

Ezt a videót eredetileg a San Francisco-i Gay Férfikórus tette közzé 2021. július 1-jén, de ezt 2021 július 7-én, ma délután törölték. A dal fő kórusa a következő: "meleg menetrend" (ahogy éneklik) többek között. Nyilvánvaló, hogy a videó nem kapta meg azt a reakciót, amelyet reméltek. 13 266 megtekintést kapott, 63 nemtetszést és 3100 nemtetszést kapott, 1170 megjegyzés érkezett, amelyek nagy részét törölték. Ez a szeretet üzenete? Egység? Megértés? Elfogadás? Nem hiszem, hogy ez, és talán az oka annak, hogy levették. Véleményem szerint úgy tűnik, hogy az üzenetnek fenyegető minősége van, mintha rád kényszerítenék a napirendjüket, függetlenül attól, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem, és ahogy a dal énekli, "térítsd meg gyermekeidet".
 
Nem hiszem hogy kell hozza kommentár:

Ezt a videót eredetileg a San Francisco-i Gay Férfikórus tette közzé 2021. július 1-jén, de ezt 2021 július 7-én, ma délután törölték. A dal fő kórusa a következő: "meleg menetrend" (ahogy éneklik) többek között. Nyilvánvaló, hogy a videó nem kapta meg azt a reakciót, amelyet reméltek. 13 266 megtekintést kapott, 63 nemtetszést és 3100 nemtetszést kapott, 1170 megjegyzés érkezett, amelyek nagy részét törölték. Ez a szeretet üzenete? Egység? Megértés? Elfogadás? Nem hiszem, hogy ez, és talán az oka annak, hogy levették. Véleményem szerint úgy tűnik, hogy az üzenetnek fenyegető minősége van, mintha rád kényszerítenék a napirendjüket, függetlenül attól, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem, és ahogy a dal énekli, "térítsd meg gyermekeidet".

Íme ezt is hozhatja magával a nagy nyitottság.
Magyarország még nem áll készen erre.
Lehet ráerőszakolni de, jó vége nem lenne.
 
Az Európai Bizottság eddig tagadta, hogy az lenne a problémája a gyermekvédelmi törvénnyel, hogy az megtiltja mindennemű szexuális propaganda terjesztését, így az LMBTQ-szervezetek és aktivisták tevékenységét a magyar óvodákban és iskolákban.
1f914.png

A Bizottság ma megküldött hivatalos felszólításában azonban egyértelművé teszi, hogy az a baja a köznevelési törvény módosításával, hogy nem engedjük be köznevelési intézményeinkbe az LMBTQ-lobbit.
‍♀️

A Bizottság szerint azon tilalom, melynek értelmében „a szexuális kultúráról, a nemi életről, a nemi irányultságról, valamint a szexuális fejlődésről szóló foglalkozások” az oktatás keretében nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása vagy a homoszexualitás népszerűsítésére, sérti az uniós szolgáltatások szabad áramlását.
❗️
HANGSÚLYOZOM: a NÉPSZERŰSÍTÉS (azaz PROPAGANDA) tilos és ez fáj a Bizottságnak
❗️

Magyarul azt sérelmezik, hogy nálunk nem lehetséges az, ami Nyugat-Európában már állandósult. Nálunk nem lehet beengedni az LMBTQ- aktivistákat az iskolákba.
Ezek alapján, remélem, hogy a hazai és nemzetközi sajtó korrigálja a tegnap széles körben terjesztett álhíreit
(varga judit)
 
Na elő jönnek egyesek.....
„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni”

- írja Facebook oldalán Jurák Kata, a Pesti Srácok újságírója és a PestiTV riportere.
Jurák azokra a Németországban és Belgiumban pusztító áradásokra utal, amiben már több mint 100 ember vesztette életét.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

petrucy wrote on sizsu's profile.
Megtisztelve érzem magam a követés bejelölése miatt.-))
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönömszépen a legújjab fordítást !
A "friss üzenetek + napok óta nem jelennek meg,hibát jelez
vorosmart wrote on DeeYoo's profile.
Köszönöm szépen a fordítást.

Statisztikák

Témák
38,094
Üzenet
4,794,743
Tagok
615,332
Legújabb tagunk
Kecskés Loretta
Oldal tetejére