Munka

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Van munka akit erdekel.
Nyari tabor kb Torontotol 2 ora. Az egesz nyari szezonra fozes felszolgalas, pek es minden egyeb foglalkozasokban.

Jo ha kicsit beszel angolul akit erdekel, de ha nem az sem akadaly mert eleg sok magyar van ott es segitenek igy anyelvi akadaly nem olyan nagy gond.
 

kokusz63

Új tag
légyszi válaszolj a kérdésemre mert engem komolyan érdekel mert it m.o-on egyzerűen egy közember nem tud megélni a munkátl pedig nem félek és sok mindenhez értek
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
légyszi válaszolj a kérdésemre mert engem komolyan érdekel mert it m.o-on egyzerűen egy közember nem tud megélni a munkátl pedig nem félek és sok mindenhez értek
Kókusz, nem zavar, hogy egy 2003-as hozzászólásra reagáltál?!
valószínű, már nem esedékes....
 

malisa

Új tag
sziasztok!

munkát keresek Kanadában, lakatos szakképesitésem van, de bármilyen megoldás érdekel. Kérlek segitsetek. Előre is köszönöm.
 
munkát keresek

Sziasztok!
Krisztián vagyok Spanyolországból. Tudnátok munkaközvetítő cégek elérhetőségét megadni? Kamionos vagy építőipari munkát keresnék. Ha bármilyen ötletetek van, légyszi írjatok ([email protected])
Köszönöm előre is
 

apaszka

Állandó Tag
Állandó Tag
Véleményem ,hogy nagyon meg kell gondolni,kivel kötsz alkut munkában! Én régen dolgoztam az NDK.ban,de akkor nem akarták az embert lehúzni!
-Ha van ismerősöd kinn az más,de vakvilágba keresgélni?:...... Sok volt munkatársam ment ki Angliága dolgozni! De vissza is jöttek! Volt amelyik 1 hét után! Átverték őket a "TUTI MELÓ ügynökök" Én azt javaslom,hogy ki bírja a nyelvet,az keressen rá az adott országban lévő újság honlapjára,és ott nézzen munkát! A munkáltatóval vegye fel a kapcsolatot,ne ügynökkel! Ha vele megeggyezel,és kölcsönös referencián alapul a dolog akkor 70% a meló!
 

Krisz076

Új tag
Sziasztok!

32 éves srác vagyok. Jelen pillanatban nem nagyon látok a magyarországi élet javulására sok esélyt. Az élettársammal nagyon sokat gondolkozunk és beszélgetünk a külföldi munkaválalásról. Én rendelkezem B,C,T kategóriás jogosítvánnyal, van targoncavezetői és rakodógép kezelői jogosítványom. Motorfűrész kezelői és ívhegesztői engedélyem. Szeretek barkácsolni. Az élettársamnak is van B kategóriás jogosítványa. Pedikűrös szakmával rendelkezik. Tudnátok írni egy-pár sort a munkalehetőségekről? Estleg a letelepedés lehetőségeiről?
Előre is köszönöm
Tisztelettel:
Krisz076
 

Dende

Új tag
Sziasztok! Szeretnék egy két lehetőségről és munkáról és egyéb dolgokról megtudni ilyen kint Canadában! 35 éves nehézgép szerelő vagyok, autókat teherautókat kamionokat és buszokat javítok. /Volvo nál vagyok alkalmazásban Bp./ Szeretnék munkát találni vagy segítséget hozzá hogy kijussak. rendelkezem ajánló levéllel és elhatározásom komoly. Családommal együtt új életet szeretnék kezdeni mert itt magyarországon ez már 11 éve nem sikerül és teljessen kilátástalan ez a helyzet. Kint élő rokonaim vannak de nem közeliek és már nyugdíjjasok túl sokat nem tudnak segíteni. Ha valaki tudna segítséget vagy valamilyen munkalehetőséget azt megköszönném és szivessen leveleznék is kintre ,ismeretségi kör /magyarok/ vagy baráti társaság , hogy a beilleszkedés és egyéb témákról is felvilágosult legyek. Köszönöm Dende [email protected]
 

Gyulabaa

Új tag
Sziasztok!

38 éves férfi vagyok,és cukrász szakmával,és pékségben szerzett tapasztalatokkal rendelkezem.Emellett az elektronikai iparban is dolgoztam.Sajnos nyelvtudásom nincs,de kész vagyok angolul tanulni,persze szívesen tanulnék Kanadába,és ott elhelyezkedni,és letelepedni,dolgozni!Szeretnék segítséget kérni,hogy,és merre induljak el azon az úton,amelyen megvalósulhatna,hogy Kanadába folytassam életem.email:[email protected]
Köszi!
 

Vakapi

Állandó Tag
Állandó Tag
Gondolom: mindenkinek jó lenne egy príma munkalehetőség, de csak megbízható! Ilyenről lenne szó? Legális, leinformálható?
 

Tokajizoli

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Olyan személyt keresek aki http://www.iceroadtruckjobs.com/ ebben tudna segíteni. Volnánk legalább tízen akik bevállalnánk a jégkamionozást de nyelvtudásunk egyenlő a nullával talán egy kolléga van aki tud angolul. Ha valaki aki kint él utána érdeklődne és pár sóban tájékoztatást tudna adni megköszönnénk. Előre is köszi a segítséget!!!
 

judarics

Új tag
Sziasztok

Érdeklödnék munka után én szobafetö vagyok több mint 10 éve a feleségem pedig áruházigazgatoként dolgozott az ö angol tudása anyanyelvi szintü az enyémen még csiszolni kell a kérdésem ha kimennénk találnánk e munkát

Elöre köszönöm a válaszokat
 
Oldal tetejére