Darma
Reakciók pontszáma
19

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Szia Terike!
    Örültem a látogatásodnak,várlak szeretettel máskor is!
    Nehezen viselem a hőséget,de maj csak elmulik,Te is vigyázz nagyon magadra.Nyugodalmas jó éjt kivánok.
    Szia Terike!

    Nyaralás? Beterveztem egy strandolós nyarat a szokásos wellness szállós fehérköpenyes lustálkodás helyett (mert az is kell a fáradt csontjainknak). De majd most: irány a Duna part vagy lejárunk a velencei tavi és a balatoni szabadstrandokra. Hát nem jön be, mert az időjárás kiszúrta a még januárban előre kiírt szabadságunkat és szobafogságra ítél bennünket:( Lehet lesz egy kis hiánypótló külföldi városnézés nyár végén. (Velence, Prága) Rá kellene beszélnem magam, meg valakit a családból, hogy menünk együtt.

    Pusssssz: Timike
    Drága Barátnőm!
    Remélem jól vagy, most már nincs olyan nagy hőség.
    Legyen nagyon kellemes pihenésben részed! Sokszor puszillak. Ilonka
    Szia drága Terike!...Köszönöm, hogy megnézted a képeimet!........Remélem jól vagy?... Én kicsit ritkán jövök mióta újra dogozom. Nagyon szép és kellemes hétvégét kívánok Neked!
    Puszillak: Gizkó
    Köszönöm a látogatásodat és a képeimhez a hozzászólásokat...A cseresznyefa nem az enyém (mindenki cseresznyefája egy elhagyott kertben)...Nekem még saját házam sincs, mert albérletben lakom...De azért szeretem a természetet, az életet...
    Kedves Terike!
    Köszönöm, hogy gondolsz rám.
    Kellemes hétvégét kívánok. Szeretettel. Ilonka

    "A virágnak két kedvese van: a levegő meg a fény, de a fény az igazi kedves. A felé fordul, tárulkozik, s ha az is búcsút vesz tőle, becsukódik, és elszunnyad a levegő ölében."
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére