Éleskés
Reakciók pontszáma
4,047

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia!
  Van egy kötetre való, magyar történelmi érdekességeket tartalmazó, középkorhoz kapcsolódó, többnyire egyperces időtartamú gyűjteményem, valamint történelmi ismereteket elmélyítő, bővítő feladatgyűjteményem. Szeretném, ha mások is hozzáférhetnének. Van rá megoldás?
  Azért fordultam hozzád, mert az Őstörténet mellett Te szerepelsz kormányosként. Köszönöm a válaszod: Létrahuszár
  A
  Szia. Egyes topikoknál, (ahol korábban hozzá is szóltam) ezt kapom válaszként: A művelet végrehajtásához nem rendelkezel megfelelő jogosultsággal. Be vagyok jelentkezve pedig.
  Van köze az aktivitáshoz?
  Kedves Éleskés !

  A segítséged szeretném kérni. Feltöltöttél az Ezoterikus könyvek folyóiratok feltöltése II-be csontkovács könyveket, valamint a Shambala titkát. Hiába kattintok a tetszik gombra, nem adja ki a linket. Kérlek küld át nekem a linkeket, mert nagyon szeretném letölteni.
  Előre is köszönöm!

  Üdv.: hokat
  Kedves Éleskés!
  Attila vagyok Dorogról.
  Kérdésem: van-e lehetőség (ha igen, milyen módon) az oldalon egy zárt csoportot létrehozni 8-10 fő részére, mp3, pps, képek, néha videók feltöltésére. Magunk szeretnénk lenni, régi baráti közösség.

  Előre is köszönettel: lulu600107
  Éleskés
  Éleskés
  Ezzel kapcsolatban fordulj Melittához.
  Bár nem hiszem, hogy szerencsével fogtok járni, mert ez a site nem olyan profillal nem működik. Zárt csoportra a legjobb a facebook: ha nem töltötök fel meztelen képeket - beleértve az újszülött babákat is, akiknek látszik a nemük - majdnem azt csináltok, amit akartok.
  lulu600107
  lulu600107
  Köszönöm szépen kedves válaszodat, pont most váltottunk levelet Melittával.
  Gondoltunk a facebook-ra, de oda nem lehet mp3-t feltölteni, csak becsomagolva (rar, zip), amit a 60 év feletti tagok macerásnak ítélnek, bár pillanatok alatt megoldható.
  Mi személyes családi dolgokról is diskurálunk, ami sok emberre nem tartozik, ezért lett volna jó zárt csoportban lenni.
  További kellemes időtöltést.
  Szia Attila
  Kedves Éleskés!
  Szeretném a segítségedet kérni. Nem tudom, hogy kell kérést elhelyezni ezen az oldalon. Nem tudnád felrakni a szájtra a következő kérést: "Nem tudná valaki feltölteni a következő 2 könyvet: 1 Dynamo "Semmi sem lehetetlen" és 2 Dr. Bruce Goldberg "Asztrálutazók kézikönyve"? Nekem ez nagyon fontos lenne. Egyedül nem boldogulok a feladattal. Remélem így nekem is meglehet ez a 2 könyv. Előre is köszönöm
  .Most sikerült lakás találni de az elsö öröm után kitört a háboru közöttük.Nem tudom kezelni a helyzetet a kicsiben olyan düh és gyülölet van pillanatnyilag hogy kezelhetetlen.
  Nagyon köszönöm a segitséged elörei s.
  Kellemes délutánt kivánok.
  Szia!
  Olvastam a történeted a könyvvel.Erdekelne hogy tudna-e nekem segiteni a fehér mágiás könyv es Te megtudnád-e mondani mit tegyek.Elöre is köszönöm a segítséged.röviden a történet.
  A lányaimról van szó..4 hónapja sikerült munát találnom nekik Németországban ahol én 3éve élek.elöször nálam laktak a lakás túl kicsi volt es adodtak itt is problémák.folyt.köv. sorry 420 karakter
  Helló! Ha van lehetőséged, kérhetlek, segíts nekem is?
  Éleskés
  Éleskés
  OK, de valami közelebbit is írj!
  phoenyx
  phoenyx
  Légy szíves segíts tanáccsal, az elérhetőségem korábbról tudod, ha Te is u.a. levelező rendszerben vagy, chat is van, mivel itt ugye fogalmam sincs miért, jó ideje megszűnt. Skype-on is vagyok.
  phoenyx
  phoenyx
  Hálásan köszönöm, szeretettel!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére