Ajuda67
Reakciók pontszáma
7,048

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia Ajuda67!
  Nagyon új tag vagyok itt, és nem is tudom igazán, mit kell pontosan csinálni, de köszönöm a sok fordítást. Találkoztam már a munkáiddal, és nagyon jó volt olvasni őket. Köszönöm
  Ajuda67
  Ajuda67
  Szia Szilui! Köszömöm a dícséretet, keress rá a Sötét dalra, az a legfrissebb. :) Boldog Karácsonyt!
  Sziasztok! Tud vki Ajudáról mi van vele? Beteg lett? Nem baj ( de ) ha abbahagyja a fordítást, csak ne legyen semmi baja. Rémisztő ez a csönd!!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  De legalább vannak új, ügyes fordítók. Megsúgom, én se vagyok elégedett soha az enyémmel teljesen :D Engem nem zavar, ha írsz, majd a moderáció közénk csördít legfeljebb. :)
  K
  ktbarna
  Igen nagy örömel olvasom is a rajongói fordításokat! Sajnos az angol könyveknél utolértem azt a néhány szerzőt akitől olvastam, így most nézegetem mivel is folytassam.
  K
  ktbarna
  Ha neked van kedvenced minden ötletet szívesen fogadok...
  Kedves Ajuda ! Én is köszönöm a fordításokat ! Épp a Halhatatlan Őrzők sorozatot olvasom és valami eszméletlen :) Köszönöm !
  Kedves Ajuda! Nagyon szépen köszönöm a munkásságodat! Még új vagyok ezen az oldalon, kizárólag miattad regisztráltam!
  • Tetszik
  Reagált: Ajuda67
  Ajuda67
  Ajuda67
  Ez igazán megtisztelő, remélem sok örömet tudok okozni neked. :)
  Kedves Ajuda!
  Nagyon köszönöm az általad fordított könyveket, nagyon sok örömet szereztél vele!
  Nagyon hálás vagyok a rengeteg munkáért és azért hogy lehetővé teszitek számunkra ezeknek a könyveknek az olvasását.
  (Láttam az amazonon, hogy Diana Duvallnak pár hete megjelent a IG 11.kötete, remélem egyszer majd az is sorra kerül! :)
  Nagyon szép nyarat neked!!!
  B.
  Szia! Most fejeztem be D.Duvall az Aldebari Szövetség II. részét. Köszönöm szépen Szilvinek a fordítást ez is fantasztikus élmény volt. És nagyon köszönöm a Halhatatlan Őrzők 10. részét is, melyet szintén nagyon jó kikapcsolódás volt elolvasni.
  Nagyon várom, hogy tudjam olvasni a fordításaidat. Úgy látom a hozzászólásokból, hogy te leszel az új legjobb barátom köszönet a munkádért.
  Szia!
  Nagyon szépen köszönöm az időt, munkát amit azzal töltesz, hogy nekünk forditod a jobbnál jobb könyveket.
  Legyen szép napod!
  Szia Ajuda67!
  Szeretném megköszönni a munkádat és hogy lehetővé teszed általa, hogy ilyen szuper könyveket olvassunk! Épp most végeztem a Dianne Duvall - Halhatatlan Őrzök sorozat 9. részével. Imádom őket! További jó munkát kívánok!
  Sziasztok! Szeretnék egy kis segítséget kérni. Nemrég elkezdtem olvasni Dianne Duvall - Hallhatatalan Őrzők - rajongói fordítását és ennek köszönhetően találtam rá Ajuda fordításaira. Még nagyon friss nekem ez az oldal, így egy kis útmutatást szeretnék kérni, hogy mit hol/hogyan tudok megtalálni az oldalon. Előre is nagyon köszönöm!
  Beka Holt
  Beka Holt
  Szia Zsuzsu!
  Regisztrálásnál elolvastad a szabályzatot?
  Húsz hozzászólást kellene produkálnod ahhoz hogy állandó tag legyél. Ha sikerül tanulmányozd a fórum főoldalát, és mindent megtalálsz amit keresel.
  Z
  Zsuzsu97
  Köszi a segítséget!
  Helló, megint. Keresem J R Ward Örökség sorozatának fordítását. Ha valaki tudja hol találom, légyszi árulja el. Előre is köszönöm.
  Ajuda67
  Ajuda67
  Olyat speciel még a moly sem ismer. Esetleg egy cím belőle?
  K
  Kicsichi
  Blood Kiss, Paradise és Craeg, sztorija és a fiatalabb generációs testvériségé akik most lépnek be a kiképző programba. :)
  K
  Kicsichi
  Ez a Fekete tőr testvériség sorozat része , csak nem tudom,hogy fordította -e valaki. Ha esetleg tudtok róla ,lécci szóljatok.
  Helló, engem a Thea Harrison- Ősi fajok , sorozat érdekelne . A Született gonosz volt az utolsó amit el tudtam olvasni és nagyon érdekelne a folytatás. Előre is köszi a segítséget. :)
  Szia! Először is szeretném megköszönni azt a sok munkát, amit a fordításokra fordítottál! Soha nem olvashattam volna ezeket a könyveket.... Most éppen újraolvasom a Kárpátok vámpírjai sorozatot. Az utolsó kötet amihez hozzájutottam az a Sötét illúzió, de nem tudom, hogy azóta lefordítottál-e újabb könyveket a sorozatból. Ha igen elmondanád hogyan juthatnék hozzájuk vagy esetleg megosztanál velem? Nagyon örülnék neki!
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére