DXNMarta
Utoljára aktív:
2020 Július 20
Regisztrált:
2015 Január 8
Üzenet:
6
Kapott Lájkok:
53
Trófea pontok:
30
Nemed:
Születésnap:
1962 Január 26 (Kor: 58)
Honlap:
Lakhely:
Sepsiszentgyörgy
Foglalkozás:
DXN üzletépítő

Megosztás

DXNMarta

Aktív tag, Nő, 58, innen: Sepsiszentgyörgy

DXNMartat utoljára itt láttuk:
2020 Július 20
  1. DXNMarta profiljához még nem érkezett üzenet.
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Nemed:
  Születésnap:
  1962 Január 26 (Kor: 58)
  Honlap:
  http://dxnuzlet.dxn.hu/
  Lakhely:
  Sepsiszentgyörgy
  Foglalkozás:
  DXN üzletépítő
  Veres Márta vagyok, a DXN online üzletépítője.

  20 évvel ezelőtt találkoztam először az MLM-el és tetszett is maga a koncepció, de abban az időben még volt „biztos" munkahelyem és nem érdekelt különösebben egy MLM vállalkozás indítása.

  4 évvel ezelőtt viszont munkanélküli lettem és akkor kezdett el foglalkoztatni a gondolat, hogy belekezdjek egy ilyen vállalkozásba.

  Több sikertelen próbálkozás után rájöttem, hogy nem nekem való a hagyományos hálózatépítés. Nem szeretek eladni, nem szeretem zaklatni az ismerősöket és még kevésbé szeretek megkeresni idegeneket.

  Így hát döntenem kellett: vagy feladom az MLM életstílushoz fűződő álmaimat, vagy keresek egy olyan céget, ahol online, az interneten tudom építeni az üzletemet.

  Szerencsém volt, rábukkantam a DXN cégre, amely egy olyan internetes online MLM rendszert dolgozott ki, amely egyedülálló a világon, teljes mértékben nélkülözi a hagyományos, „becserkésző" módszerek alkalmazását. 16 nyelvű webiroda és webáruház segítségével a világ bármelyik pontjáról egy számítógép segítségével irányíthatom DXN vállalkozásom.

  Elmondhatom, hogy megtaláltam a számomra legmegfelelőbb üzleti lehetőséget, akkor dolgozom, amikor akarok, és annyit, amennyit szeretnék.

  Ha szeretné megtudni, hogy tudna Ön is ilyen feltételek mellett pénzt keresni, nem kell mást tennie, mint kötelezettségek nélkül feliratkozni az üzleti hírlevélre az oldalamon: http://dxnuzlet.dxn.hu/

  Kommunikáció

  Tartalom:
  Skype:
  marta.veres62
  Facebook:
  afacereaDXN
 • Betöltés...