E
Reakciók pontszáma
2,389

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Barátaim, látogatóim!
  Mindenkinek kellemes télutót kívánok. (Sajnálom, hogy képekkel nem terhelhető a szerver, de elfogadom- és a feltöltések fontosabbak.)
  Legyen szép hetetek!
  Mindenkinek kellemes, szép ünnepeket kívánok, az új esztendőre pedig jó egészséget, sok vidámságot, bőséget, barátokat, amire csak vágytok!
  Kedves Látogatók, Barátaim!
  Időközben öko-iskola címet nyert az intézményünk és a lovas pályázat elakadt.
  A tanévkezdés és a sokféle tennivaló kicsit szétzilált, a kisebbik gyerek gimnáziumot kezdett, a nagyszülők körében betegségek, tennivalók várnak megoldásra...és hirtelen lapozhatok a naptárban egyet.
  Nagy örömmel tölt el, amikor látom, hogy be-benéztek. Mindannyiótokra szeretettel gondolok! A betérő Vendégeket is szívesen kínálnám valamivel, de csak a soraim maradnak. Legyen csodaszép hetetek!
  Kedves Látogatóim, volt és leendő barátaim!
  Épp egy pályázatot írunk- ahol ötleteket gyűjtünk a lóval való kapcsolat kialakítására sérült gyerekeknek. Minden dolog érdekel - hisz minél több területet tudunk bekapcsolni, annál jobb:)
  Ezzel a munkával egy csodálatos ló emlékének adózom- hiszen a lovagoltatásban már nem veszek részt, de így emléket állíthatok ennek a kedves teremtménynek,"aki" annyi gyerek életét könnyítette meg és az enyémbe is új színfoltot hozott. Mindenkinek szép hetet kívánok!
  Kedves látogatók!
  A szervertakarítást szándékoztam elősegíteni saját oldalam memóriáinak felszabadításával. Igazán sok kincset köszönhetek ennek a fórumnak,ezért
  gondoltam,segítek,hogy még sokáig működhessen.
  Minden eddigi barátomra szeretettel gondolok és a leendőket tisztelettel köszöntöm.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére