igazmondó
Reakciók pontszáma
197

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia igazmondó

  Nagyon régen jártam itt, de azt hiszem emlékszel még rám.
  Van egy olyan problémám, hogy egy régebbi írásomat áttenném egy másik oldlara, de laptoppal nem tudok másolni.
  Ha tudsz segíts benne
  Beka Holt
  Beka Holt
  Utoljára aktív: 2013 December 13
  Ráadásul, látható olvasható hogy ezzel a névvel már nem tud belépni, mivel ki lett tiltva!
  Úgyhogy ne várj tőle választ!
  Kedves Barátom ! Mi újság Erdélyországban, Csíkszereda környékén? Ti is el vagytok "havazva" ? Mert mi itt, Baranyában kaptunk eleget... De szívesen barangolnék most a csodaszép erdeitekben, miközben innám a kedvcsináló, gőzölgő forralt bort...! Úgy bizony ! Üdv : Luigi48 ;)
  Kedves Barátom!
  Megkövetlek,ha úgy érzed,személyed ellen értelmeztem írásodat.Viszont fenntartom véleményemet,hogy meglehetős kétirányú megosztottságot véltem kivenni a történetből.Egy tény,hogy szerintem nem sértettél és nem is sérthettél senkit műveddel,valamint elfogadom,hogy "hozott anyagból" /is/ dolgoztál.
  Baráti tiszteletem,Imrucika.
  Kedves székely Barátom ! Nekem úgy tűnik, hogy mostanság kevesebbet hallani Rólad...? Csak nem vagy beteg, vagy valami más gondok gyötörnek? Bízom abban, hogy minden rendben van körülötted. Baráti üdvözlettel : Luigi48 ;)
  Kedves Igazmondó!
  Olvastam a pályázati történeteidet és nagyon tetszettek....Szeretnélek bátorítani,ha számít valamit,akkor tudd,én Melletted vagyok. Köszönöm és minden jót! Imrucika
  Szervusz Barátom! Köszönöm, hogy elolvastad a hosszabb novelláimat, valamint köszönöm a szavazatokat, melyeket "Az én storym" című pályázati kiírásban, a három - rövidebb lélegzetű - novellámra adtál. Remélem, Te is benevezel ebbe a nemes vetélkedőbe, mert a stílus, melyet képviselsz, még hiányzik innen. Üdvözlettel : Luigi48 ;)
  Nagyon jólesik ilyen véleményt hallani. Igazán szívből jön, baráti és kedves. Mi több, megtisztelő a bizalmad irányomban.
  Remélem a későbbiekben sem okozok majd csalódást az írásaimmal.
  Köszönöm még egyszer.
  Jó éjt!
  Gyula :777:
  Kedves Igazmondó barátom!
  Ennél szebbet és vigasztalóbbat nem is írhattál volna. Valóban sértő volt a hozzászólások egy része és tudatlanságról is árulkodik. Ezért tart itt az országunk és ezért tart itt a világ is. Az ilyen gondolkodásmód miatt. Nagyon örülök, hogy így látod.
  Igazán köszönöm neked!
  Gyula :)
  Kedves Igazmondó!
  Köszönöm a Béla barátra vonatkozó további tájékoztatásodat. legközelebb igyekszem én is meglátogatni, és majd utána, tájékoztatlak.
  Üdvözlettel: Mihály
  Olvastam a bejegyzésedet, kíváncsian vártam a csattanóját, amit aztán igazi székely kópésággal fogalmazva megkaptam a végén.
  Üdvözlettel: Mihály, az "Öregharcos"
  Szia Khaty21!
  Lehet nem fogod nekem elhinni de mindaddig amig mi nem vagyunk képesek életet adni, semminek és senkinek, beleértve önmagunkat is, nincsen jógunk elvenni azt. Sem magunktókl sem másoktól. Ez a hivatás Istené. Ami a sórsunkat illeti az igaz minden embernek van egy meghatározott ösvény amin jórnia kell. Nem térhet le róla. Ha igen akkor úgy jár mint Piroska az erdőben. A kereszt nehéz de Krisztus is végig vitte a rendeltetési hejre. TE nem adhatod fel mert már bizonyítottál. Erős személyiség vagy és én mint olvasód, kritikusod, és miért ne barátod ezt igy látom. Ami az írói pályát illeti minden író tényleg halála után lesz nagy, amit én még egyelőre neked nem kívánok. Elérsz még hires lenni. Az nagyon jó hogy van humórérzéked. Hadjuk az Úrra a sórsunk irányitását. Aki benne bizik az nem csalatkozik. Szeretet energiát irányitok feléd és drukkolok neked azért, hogy dobd ekl magadtól a negativakat.
  szia igazmondó!!

  Levelem félbemaradt, ezért most folytatom.
  Remélem a félreérthetőség , azt jelenti mégsem történik meg a valóságban, amit fikcióként leírtam.
  Végül is lehet tényleg gyáva dolog az öngyilkosság, de én nem így gondolom, mivel a szabad akarat épp azért adatott meg, hogy dönthess , akarsz-e élni, vagy sem??!!
  Viszont , ha kerekesszékes fiatalokat látok elszégyellem magam, mert én nem lennék képes a helyzetet elfogadni.Vagy épp valakivel közlik, hogy gyógyíthatatlan rákbeteg, mégis küzd az életéért.
  Úgyhogy minden lesz, ahogy lesz, szerintem amúgy is meg van írva valahol a sorsunk, csak épp nem tudunk róla.
  Megpróbálom elmenteni az életem történetét egyben és valahova eltenni, hátha valaki majd rátalál, ha már nem élek.aZTÁN HÍRES BETSELLER.ÍRÓ LESZEK,/NAJÓ EZ CSAK VICC VOLT/
  ÜDVÖZLETTEL: KATA
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére