nagyúr
Reakciók pontszáma
645

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Barátom!
  Azt mondják,8 napig érvényes a jókívánság.....Még közel sincs annyi,ezért ezúton kívánok Neked nagyon boldog szülinapot és jó egészséget,kitartást,minden egyéb jót ! Üdv,Imrucika.
  H
  Kellemes időtöltés a versek olvasgatása. Köszönet érte.
  Tetszett a bekódolt versszak a kódfejtés tagságának. Rákerestek, elolvasták.
  Üdv.
  Tibor
  M
  Kedves Gyula!

  Köszönöm szépen a születésnapi köszöntőt! Igazán kedves és figyelmes gesztus!

  Szeretettel: Marianna
  Kedves Barátom!
  Nagyon szépek a virágok,melyeket láthattam az albumodban. Számomra még új oldaladról kezdelek megismerni. Tiszteletteljes üdvözletem.
  Tisztelt Barátom!
  Egyre gondolunk. Tudod,mennyire kellemes a kikelet üde illata.....? Biztosan.Majd eljő az is....
  Szép napot kívánok !
  Igen,Neked szolt,nem tudom miert eppen a Tibor nev jutott eszembe.:DOlvastam pedig parszor,hogy Gyulanak hivank,bocs a hibamert.
  Koszonom szepen Tibor az elismeresedet.:)
  Olvastam a verseidet,igaz most nem irtam(elegge elfoglat vagyok most),de nagyon jok,mint mindig.
  Kivanok en is Neked boldog bekes karacsonyt.:Eva
  Kedves Barátom!
  Köszönöm az elismerést....tudod,milyen kellemes hangulatot árasztanak ebben a téli ködös szürkeségben?
  Kontraszt...... Szép estét!
  Kedves nagyúr!
  Valóban nagyon szeretem az állatokat, s főleg a cicákat:smile:. S szerencsére sok olyan ember vesz körül engem, akik szintén megbecsülik az állataikat.
  Szép estét kívánok neked!
  Szia
  Ildikó
  Kedves Barátom!
  A kutyusomat a látszat alapján tudtad megítélni....Csak velem barátságos,egyébként kiváló biocsengő:8: és házőrző kicsiny termete ellenére.Szeretettel lát vacsorára......:p...A citromfa pedig egyik növénykedvencem...Mindketten hálásak a törődésért. Minden jót,szép estét !
  Kedves Gyula Barátom!
  Köszönöm elismerő véleményedet,én pedig további termékeny írói munkásságot kívánok Neked és ahhoz jó egészséget! Imrucika.
  Kedves Nagyúr !
  A POET oldalain felvettelek a figyelőmbe. Gratulálok a publikált munkáidhoz.
  M. Laurens ( BULLSTAR)
  Kedves Barátom!
  Eddig olvastam,látogattam is és a jövőben is tervezem figyelemmel kísérni írásaidat,blogodat,bejegyzéseidet.Ezt nyugodtan veheted részemről elismerésnek alkotásaid iránt. Minden jót!
  Köszönöm,Barátom elismerő véleményedet és a látogatást......Próbálom egyéniségemre szabni albumaimat......Nincs rejtegetnivalóm,próbálok kicsit summázottan mutatkozni....Kellemes délutánt...Imrucika
  Köszönöm!!!Ilyen szép vasárnap barátkérőt kapni,kell ennél jobb dolog!!!......A barátok olyanok,mint a csillagok..nem mindig látjuk őket,de tudjuk,hogy mindig ott vannak!!!..Szép napot kivánok..Szeretettel...Aariella..
  Az őszinte szeretet és barátság az szívből jön. Az ember igen is rá érez messziről is ha vonzódik valakihez.
  Ez az egyén az én számomra te vagy. Szeretem az őszinte kimondó bátór szavaidat, meg a hozzáállásodat. Ezért is küldtem el neked a pápa őltal közzétett felszólitást.
  Mert bizalom árad felém tőled. A vlélemények jók ha olyan hangnemben vannak kifejtve, ahogy azt az etikkett meg követeli. Első írásomra olyan kritikát kaptam ami hosszuidőre elvette a kedvemet az írástól. De rá jöttem, hogy a saját magam fejlesztése az én ügyem és a táncomat csak én járhatom el. Ha egymást át kezdenénk fórmálni a saját stilusunkra akkor nem lenne semmi vonzó közöttünk, mert sablonos lenne az élet.A kritika minősége rögtön meg mutatja nekünk, hogy ki a szerzője. Tehát nem szt nézzük, hogy mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja!.
  Legyen ez a számodra vigasz. Mindig arra gondoly, hogy mit akarsz és tedd azt. Nem állíthat meg egy bunkó véleményezés, a haladásban.
  Kedves nagyúr szia!
  Fel a fejjel, a te nótádat senki de senki nem énekelheti el, és a te táncodat nem járhassa el.
  Azt csak te és csak te oldhatod meg. Vannak kritikusok akik szeretnének kitünni okos mondanivalójukkal de nagy buzgóságukban nem veszik észre, hogy sértően viselkednek. Mintha valaki fizetné őket.
  Ha valaki írásait kritizálni kezdik, az azt jelenti hogy jobbak mint amit ők tudnak alkotni.
  Akkor már megérte megfogalmazni és papirra vetni őket.
  Gratulálok és bátrann előre!!
  szia nagyúr!!

  Csak azért ide írok, mert láttam befejezettnek tekintetted a témát az Igazságszolgáltatás című írásoddal kapcsolatban.
  Láttam sokan lehurrogtak, pedig ami a mai állapotokat illeti sajnos néha még a halálbüntetés is humánusnak mondható.Amiket olvasni milyen brutális módon erőszaloknak meg nőket , kínoznak meg gyerekeket, sokkal komolyabb büntetés lenne igazságos, ha kell ÖRÖKRE KIVONNI a forgalomból a gyilkosokat, hogy soha többet ne tehessék meg.
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére