Legutóbbi tartalom: legnemesebb

 1. legnemesebb

  Verspályázat „Taníts meg „úszni” címmel

  Úszólecke Egy napon apró gyermek odaszaladt hozzám: Legyen szíves, tanítson meg engem úszni, bátyám! Jól van, fiam, gyere ide, ülj le gyorsan mellém, segítek most elindulni e kacifántos mezsgyén. Az első és legfontosabb: tiszta legyen lelked, mert a bűnök nehézsúlyként gyökereznek benned...
 2. legnemesebb

  A természet furcsa játékai

  Gyerekek, ne torzsalkodjatok.
 3. legnemesebb

  Angyalok

  Az angyalok az egyetlen lények, amelyek kapcsolatot teremthetnek ember és isten között.
 4. legnemesebb

  Rendeld meg az Univerzumtól!

  Én már sok-sok éve megrendeltem az univerzumtól, de még most sem ért ide... Talán az univezrum másik végéről jön és az nagyon messze van.
 5. legnemesebb

  Az ősi Egyiptom

  Egyiptom a mitológia őshazája. Nagyon sokat olvastam róla és többször is jártam ott. Sajnos a civilizáció egyre inkább koptatja, de megsemmisíteni nem tudja!
 6. legnemesebb

  Agykontrollosoknak

  Az agykontroll az egy egyszerű dolog: agy kontroll. Egyszerűen kontrolláljuk az agyunkat. Nem egyszerű? De igen, ha megtanuljuk hogyan kell, meglátjuk milyen egyszerű!
 7. legnemesebb

  gazdagodas

  Nagyon kíváncsi vagyok rá. Köszi!
 8. legnemesebb

  Segítség kérése szeretteink és mások számára

  Végre egy jó topik! Gratulálok!
 9. legnemesebb

  A házasság világnapja

  Mi 2 és fél éve házasodtunk össze és nem bántuk meg. Bár sokkal többe kertült a lagzi mint amennyi bejött és jó ideig nyögtük mire ki tudtunk mindent fizetni, de akkor is megérte. Mesés lagzi volt és egy gyönyörű, örök emlék marad számunkra!
 10. legnemesebb

  Beszelgeto topic

  Sziasztok! Minden betegeskedőnek üzenem, hogy keljen fel az ágyból, mozogjon, igyon sok folyagékot és egyen sok gyünömcsöt! Nézzen olyan filmet, amitől boldognak érzi magárt, mert a boldogsághormonok elősegítik a gyógyulást! Jó gyógyulást kívánok!
Oldal tetejére