gazdagodas

chriszo

Állandó Tag
Állandó Tag
Szia Zsuzs.o

Hogy haladsz a programozással? Én a pénzmágnes meditációt fogom ma elkezdeni. Ez is az talán amit te programozol?

Egyre jobban.

Chriszo
 

branco71

Új tag
*November 9. hétfő** 10 milliószoros teremtő erejű na*p!*


A tibeti ("nagy") buddha napokat hívják 10 milliószoros napoknak , sorrendben ez az első holdhó 15. , negyedik holdhó 15. , hatodik holdhó 4. és kilencedik holdhó 22. napja. Az első holdhó , egyben a tibeti újév első napja február 25. *Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. *
Fontos, hogy arra gondolj, amit teremteni szeretnél az életedben. Ha negatív érzelmeid, gondolataid merülnek fel. Nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket. A nagy terheid feloldását érdemes erre a napra időzíteni. Küldj fényt, szeretetet a Földnek és az emberiségnek! Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretet telinek. Lásd a Világ békét ünnepelni! Tegyél meg mindent, amit szeretnél 10 milliószoros erővel hatni! Szólj minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon. )
Szia, hol lehet ezeket az időpontokat megtalálni?
 

branco71

Új tag
kissHát igen a gondolkozáson kell változtatni mint mindig ha valamin változtatni akkarunk magunk korul..... szép szavak, de nagyon nehéz , és sajnos hoszadalmas. Fóleg azoknál, akik sohse tartoztak a GAZDAG rétegbe . És az ezoterikus konyvekel is vigyázni kell......
1/ minden képen a pénzt SZERETNI kell , nem IMÁDNI, csak egyszerúen SZERETNI. Ami anyit jelent hogy nem morgunk ha valamiért fizetnunk kell , még ha sokaljuk is, ha valamit meg akkarunk venni és van rá pénzunk, akkor megveszuk, ha nincs, akkor beteszuk a "ezt meg fogom venni" dobozkába, mapába, vagy egyszerúen csak észbe tartjuk.Persze itt nem arra gondolok, hogy ész nélkul pazaroljunk, vegyunk meg mindent ami tetszik/azért néha gondolkodni is kell, jó lesz ez valamire, oromot fog szerezni.../,és másokal is oszuk meg ha van pénzunk.... egy kis ajándék ami igazán az ajándékozónak okoz oromot/de nem kotelezi le;)/egy kicsi segítség ha valaki bajba van /ha adunk is, sohse elenórizuk mire hasznalták a pénzt/, stb.......
2/ el kell hinni, hogy megérdemeljuk hogy pénzunk van, megérdemeljuk a kényelmet amit nyújt, hogy ha pénzunk van ez nem fogja akadályozni a Lélek elóre jutását, hogy ezáltal újj élmények, újj gondolatok, újj ismeretekhez jutunk...:p
És saját tapasztalatom, hogy mindenképen a kettót egyutt kell csinálni:rolleyes:nem elég csak SZERETNI a pénzt,ha nem vagyunk róla meggyózódve, hogy meg is ÉRDEMELJUK , és ha van pénzunk,de nem SZERETJUK , bár tudjuk hogy MEGÉRDEMELJUK a pénzt és pont azért morgunk ha valamit ki kell fizetni, ha valakinek fizetni kell , akkor idóvel a pénz apadni kezd.
:33: de vigyázat, még ha úgy is néz ki hogy nem sikerul a folyamat, nem szabad csugedni, besupedni az onsajnálatba......:12:mert akkor kezdhetjuk az elején, sajnos......
Szia,én csupán az elmúlt két évben kerültem kapcsolatba ezekkel az információkkal és gondolkodásmóddal. Ha ajánlanál néhány forrást pld: könyv, internetes oldalt, sokat segítene.előre is köszi
 

Lucrezia Borgia

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Elkezdtem programozni... Mi növeli a hatásfokot? Nektek mennyi idő után jött a hatás?


Szióka!

Ahogy én tanultam, a következő dolgok segítenek elérni a vágyadat: Egyrészt, ha legalább egy kicsit hiszel benne, az legalábbis segít. ellenkező esetben nagyon megnehezíted a saját dolgodat. De legalább ennyire fontos, hogy kellemes érzésekkel vedd körül, amit szeretnél elérni. Majdnem minden általam olvasott/hallott tanító azt mondja, amikor valamilyen gondolatot pozitív érzésekkel veszel körül, máris kezd megvalósulni, amikor negatívakkal, akkor eltolod magadtól.

Nekem az segít leginkább, ha valamilyen égi személyt bízok meg a "feladattal", hogy adja/küldje nekem, amire vágyom; nekem ez a valaki általában az őrangyalom szokott lenni. Egyszerűen megkérem, hogy szerezze meg, ill. intézze el, amit akarok, és utána igyekszem minél kevésbé ezzel foglalkozni. Ha mégis, minél pozitívabban fogalmazok, és igyekszem azokat az érzéseket átérezni, amit akkor éreznék, ha már valóban megvalósult volna a kérésem.

Sok sikert!
 

zj44

Állandó Tag
Állandó Tag
hELLO!

érdeklődőm, hogy nincs-e valakinek meg SARAH FAMERY: hogyan miondjunk nemet című könyve elektronikus formában.
ezektől is gazdagodhatsz 8mármint idő millimos leszel)
 

Sára13

Új tag
Sziasztok!
Én ma hallgattam meg :Esther és Jerry Hicks: A bőség törvénye című könyv CD-mellékletét először, nagyon érdekes. Gondolom többször meg kell hallgatnom ahhoz, hogy újra tudjam vonzani a dolgokat.
Valaki közületek alkalmazza már sikerrel?
 

eniko63

Állandó Tag
Állandó Tag
Kiyosaki konyvek - mashol

Nagyon örülök ennek a topicnak! :)

Keresek Kiyosaki könyvet, hangoskönyvet. Tud valaki ilyenről?

Ugyan még nem olvastam végig az egész topicot, de nagyon sok jó infót találtam már itt magamnak.

Gratula az indítónak!
Kedves Petyaana,

A kovetkezo uzenet pontosan a tisztelt "maer" tage, aki ezeket - es nagyon sok mast is, az uzleti szferaba tartozo konyveket - megtalalta, vagy feltoltotte (nem tudom, bocsi "maer"...) - es megadta a linket, ahonnan letolthetok.
Legy szives, keresd ezt az infot a "UJ Ezoterikus feltoltesek" topic-ba, a #1254 hozzaszolasban, ami a 126-ik oldalon van.
Koszonet Maer-nek.
Tisztelettel,
eniko63
 

livia6

Új tag
Segits! Légyszíves,ha tudsz.

Erdemes meghallgatni, esetleg valtoztatni a rossz beidegzodesen, hatha beindul a dollar aramlas.
Ha erdekel benneteket akkor rakom fel a tobbit is.


Meg gazdagodni a semmiből az lenne a csoda.
Mégis érdekelne,pont azért.
Még kötelezettségeim vannak a gyerekemért megpróbálnám,de miről is van szó?
Köszi elöre is.
 

livia6

Új tag
Segits! Légyszíves,ha tudsz.

Erdemes meghallgatni, esetleg valtoztatni a rossz beidegzodesen, hatha beindul a dollar aramlas.
Ha erdekel benneteket akkor rakom fel a tobbit is.


Meg gazdagodni a semmiből az lenne a csoda.
Mégis érdekelne,pont azért.
Még kötelezettségeim vannak a gyerekemért megpróbálnám,de miről is van szó?
Köszi elöre is.
 

szilvig

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,
még új vagyok itt, de nagyon jó a téma, ez mindenkit érdekel. Én is próbálkozom, különösen az Abraham Hicks könyvek adnak sok segítséget.
 

Rea42

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem is nagy nagy és főleg gyors szükségem lenne, az anyagi áldásra,és a folyamatos passzív jövedelemre is!De megkapjuk,mert az Univerzumban bőven van mindenki számára!
 

Gyanpuri

Új tag
sziasztok

elmondaná vki hogy kiyosaki művei mért tartoznak az ezoterikához?


Szia "maer"!

Szerintem jó a kérdés! Azt gondolom azért, mert az ezoterika rejtett tudást jelent, Kiyosaki könyvei pedig olyan tudást tárnak fel előttünk, ami legtöbbünk számra rejtett. :)

Sajnos ezt (sem) tanítják az iskolában, hogyan legyél pénzmágnes, hogyan teremtsd meg azokat a feltételeket, körülményeket, amit gazdagságnak lehet nevezni.

Annak, aki nem ért ehhez, és éppen próbál a pénz kereséssel/teremtéssel boldogulni (mint én is :) ), annak ez lehet legalább annyira misztikus, mint egy materialistának például az asztrál utazás.
 

Barrydo1

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem sem sikerült a letöltés, de sebaj!!!
Nekem a gazdagságot a jó emberi kapcsolataim jelentik!!!

Az biztos, hogy jó kapcsolatok nélkül nem nagyon boldogulsz, de némi pénzmag sem árt(ana) :D
És lehet, hogy most ezért meg fognak kövezni, de szerintem Kyosaki tanácsai itt nálunk Mo. - on nem nagyon jönnek be. Meg mondjuk könnyű úgy elindulni, hogy valaki a tengerészetnél pilóta Amerikában...:D
 

HerbalyNiki

Állandó Tag
Állandó Tag
Segítene valaki?

Sziasztok!
Segítségeteket kérném,ha lehet.
A pénzmágnes cd érdekelne.Meg is találtam rá a rapidos linket ahonnan le lehetne tölteni,de free userrel nem engedi,prémium előfizetésem meg nincs.Egyébként szoktam letölteni rapiddal máshonnan filmeket,de ezt nem engedi.Van valami ötletetek,hogy mit csináljak ?Köszönöm,Niki:confused:
 

Karcsi64

Állandó Tag
Állandó Tag
sziasztok :) ha vki gazdag akar lenni es sikeres, mindenkepp a gondolkodason kell valtoztatnia :) a gazdag papa szegeny papa c. konyv Kyosakitol, nagyon jo kezdes :)
A könyv a középosztálybeli és a felső tízezerbeli család életvitelét és gondolkodását fejti ki és a szegénységgel nem foglalkozik. Rossz a magyar címe, mert így egészen más lényeget takar. Akinek van befektetni való tőkéje, vagyona az hogyan és miképpen tud érvényesülni életben.
 
Oldal tetejére