Miari
Reakciók pontszáma
1

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia Miari.Kovács Zoltánnénak hívnak Julikának Magyarországon élek. 53-éves vagyok férjezett,van két lányom és két unokám,Dzsenifer 10-éves a fiú Peti 14-éves. Nagyon szimpatikusnak látszol és aranyosnak.Nagyon szeretném ha válaszolnál a levelemre.Hálás lennék,baráti üdvözlettel Julika.
  • Tetszik
  Reagált: Miari
  Miari
  Miari
  Kedves Julika! Elnézésedet kérem, hogy csak most válaszolok kedves leveledre, de elég ritkán jutottam ide, mivel június elején költöztem el Gyöngyösről és most már Veresegyházon élek. A párom lassan két éve meghalt, és mivel az egyik fiam itt él V,egyházon, ezért úgy éreztem ezt muszáj meglépnem.
  Kívánom, hogy minden nagyon boldogító, és örömteli legyen számodra.
  Puszillak: Marika
  Kedves barátaim, ismerőseim!
  Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek.
  Szeretettel:
  Marika
  Szia Miari !:)
  Nagyon örülök Neked.
  Ámultan néztem, amikor beléptem az oldalamra(elkallódott a jelszavam). Minden veszett, átalakult és szerintem színtelen,és igénytelenebb lett.
  Sok barátunk lépett, bár a logójuk szerepel a b.listán, de Ők sehol.
  Igyekszem rájönni, mi hol van, mik a szabályok, mit tehetek fel a falra, mert mint látom az ü.ablakban u.úgy szerepelnek a funkciók, csakhogy még nem próbáltam ki, használhatók-e.
  Te hogy vagy? Gyermekeid? Egészséged?
  Szeretettel ölellek és puszit hagyok itt Neked...Hein
  Drága Marikám! Remélem jól vagy! E-mail címed elveszett, kérlek priviben írd meg. Velem sok minden történt, gondolom Veled is. Jólenne beszélgetni,de gépet váltottam, és minden törlődött. Puszillak! Angéla
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére