Mirian
Reakciók pontszáma
237

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

  • Üdv!
    Segítek egy kicsit, ha nem haragszol.
    A neten egy bizonyos honlapon jártam... :) - ahol túl sok van dolgokból...
    A gyerek kezében a nagy indiánkönyv volt. Erről jött a toll-dísz és a mondás az ékeskedik-ről...
    A kölyöknek ehhez semmi köze...

    Society on behalf of: weyland-yutani
    Köszönöm, hogy leírtad benyomásod a fotókkal kapcsolatosan...ez lett volna a cél, hogy felkiáltó jelként rámutasson az emberi "nyomokra".
    A fotók önmagukért beszélnek. Valóban, ahogy látható is az emberi tevékenység mindenen és mindenhol nyomot hagy. Sajnos legtöbbször ez nem pozitív nyom.
    Szia Geoferi!

    Nem kis öröm, hogy megdicsérted a fotóim, szeretem megörökíteni azt, amit nekem mutatnak magukból a tájak.
    Értettelek a "jelentéssel" kapcsolatosan, olyasminek szántam, bár tény, hogy az effajta "hideg ábrázolás" nem annyira stílusom. Nem indult riportnak, csak nagyon elszomorított, ahogy belerondítottak ezek a műanyagok a természetbe, s ezért elmentem egy másik irányba.

    Én is mindig örülök, ha jössz! :)
    M.
    Szia Mirian!

    Megnéztem a fotóidat. A Dunapart-II sorozat képei nagyon jók,... meg kell állapítsam, jó szemed van a fotózáshoz (is). Különösen tetszik nekem az albumot bemutató kép a hintággyal, olyan minha egy festmény lenne, ... kikandikáló szemed, huncut mosolyod pedig különös bájt ad az albumhoz. :)

    Szemben ezzel a "Dunapart a télben" válogatás, bár több jó kép is van benne nekem nem tetszik, mert túl sok a közvetített negatív energia, ami jó lehet egy jelentésben, figyelem-felhívásban, de nem illenek bele a tél szépségei, vagy a Te belső érzéseid közé. :)

    Örülök, hogy ma is láttalak! :)
    G
    Sejtettem én, hogy küldtem már Neked pillangót...De hogy ugyanazt a képet küldjem el még egyszer...Tényleg kezdek szenilis lenni, de nem baj...van még annyi szép dolog az életben... Remélem, egyszer milliónyi pillangót fogunk együtt kergetni :)
  • Betöltés…
  • Betöltés…
  • Betöltés…
Oldal tetejére