QualiTom
Utoljára aktív:
2018 Március 2
Regisztrált:
2010 Január 5
Üzenet:
260
Kapott Lájkok:
3,265
Trófea pontok:
85
Lakhely:
Hungary

Megosztás

QualiTom

Állandó Tag, innen: Hungary

QualiTomt utoljára itt láttuk:
2018 Március 2
  1. nazsi01
   nazsi01
   Köszönöm, jól emlékszel! :)
  2. nazsi01
   nazsi01
  3. rozsi27
   rozsi27
   Szia!

   Nagyon szeretném kérni, ha feltöltenéd nekem a Hatvani Rózsa és Poór Péter - Operettslágerek 6. című albumát mindenhol keresem, de sehol se találom! Gyerekkorom óta Poór Péter a kedvenc énekesem, nagyon örülnék, ha meglenne ez az album is! Gondolom Neked meg van, mert láttam, hogy feltettél két dalt a lemezről!
   Előre is, Nagyon Szépen Köszönöm!

   Üdv: Ilona.
  4. szakika0
   szakika0
   Szia!
   Felraktad ezt a két számot Ambrus Kyritől, de sajnos nem lehet letölteni:
   <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"><tbody><tr><td>[IMG]</td> <td>Ambrus Kyri - The City Never Sleeps at Night.wma‎ (2.77 MB)</td> </tr><tr> <td>[IMG]</td> <td>Ambrus Kyri - These Boots Are Made for Walking.wma‎ (3.03 MB)</td></tr></tbody></table>El tudnád küldeni?
   Előre is köszi
   János
  5. Jelbeszéd
   Jelbeszéd
   Szya!
   Szeretnék a nejemnek készíteni egy Aradszky válogatást, és ehhez kellene a "Zsindely van a háztetőnkön" c. dal. Ezt Te töltötted fel, de nem tudom letölteni.... nem tudom miért? Talán már nem él.
   Ha megtennéd, hogy elküldöd az e-mailemre, nagyon megköszönném.
   Ha esetleg meglenne a "Nem csak a húsz éveseké a világ", az is kellene... De az eredeti felvétel kellene, nem a mostani új hangszerelésű.
   Előre is köszönöm! Ha esetleg tudok valamiben segíteni, írd meg.

   Üdvözlettel: István (Jelbeszéd)
  6. agakhan
   agakhan
   Hogyan tudom elküldeni a képet? Adsz e-mail címet? Üdv.: agakhan
  7. mltrqq
   mltrqq
   Kedves Qualitom!
   Kérlek, ha teheted, töröld Kovács Kati "1983-as balatonfüredi koncertjének" feltöltését (amely egyébként téves info, nem balatonfüredi és nem is '83-as), mert azt engedély nélkül tette fel valaki a netre, nem publikus felvétel, én adtam át valakinek, akiben nem kellett volna megbízni, mert rögtön tovább küldte, kérésem ellenére. Sajnos mindenkit rászed, átejt az illető. Mivel tudom, hogy Te is tiszteled, szereted Katit, a rá való tekintettel kérem hogy legalább más helyre ne töltsd fel, és ne is add át senkinek.

   Köszönöm
   mltrqq
  8. gigigabesz
   gigigabesz
   Üdv, Aradszky Fekete arany című albumát szerettem volna letölteni de sajnos a link már nem él mert próbáltam, neked gondolom megvan, tudsz segíteni átküldeni nekem?
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Lakhely:
  Hungary
 • Betöltés...