QualiTom
Reakciók pontszáma
3,269

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Szia!

  Nagyon szeretném kérni, ha feltöltenéd nekem a Hatvani Rózsa és Poór Péter - Operettslágerek 6. című albumát mindenhol keresem, de sehol se találom! Gyerekkorom óta Poór Péter a kedvenc énekesem, nagyon örülnék, ha meglenne ez az album is! Gondolom Neked meg van, mert láttam, hogy feltettél két dalt a lemezről!
  Előre is, Nagyon Szépen Köszönöm!

  Üdv: Ilona.
  Szia!
  Felraktad ezt a két számot Ambrus Kyritől, de sajnos nem lehet letölteni:
  <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"><tbody><tr><td></td> <td>Ambrus Kyri - The City Never Sleeps at Night.wma‎ (2.77 MB)</td> </tr><tr> <td>[IMG]</td> <td>Ambrus Kyri - These Boots Are Made for Walking.wma‎ (3.03 MB)</td></tr></tbody></table>El tudnád küldeni?
  Előre is köszi
  János
  Szya!
  Szeretnék a nejemnek készíteni egy Aradszky válogatást, és ehhez kellene a "Zsindely van a háztetőnkön" c. dal. Ezt Te töltötted fel, de nem tudom letölteni.... nem tudom miért? Talán már nem él.
  Ha megtennéd, hogy elküldöd az e-mailemre, nagyon megköszönném.
  Ha esetleg meglenne a "Nem csak a húsz éveseké a világ", az is kellene... De az eredeti felvétel kellene, nem a mostani új hangszerelésű.
  Előre is köszönöm! Ha esetleg tudok valamiben segíteni, írd meg.

  Üdvözlettel: István (Jelbeszéd)
  Üdv, Aradszky Fekete arany című albumát szerettem volna letölteni de sajnos a link már nem él mert próbáltam, neked gondolom megvan, tudsz segíteni átküldeni nekem?
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére