Legutóbbi tartalom: tothacka

 1. T

  Mosolygó történelem!

  A második világháborúban Magyarország hadat üzen az USA-nak. Hazánk nagykövete bemegy a washingtoni külügyminisztériumba, átadja a hadüzenetet, majd a következő beszélgetés zajlik le: Külügyminiszter: Mi az Önök államformája? Nagykövet: Királyság. K: És ki a királyuk? N: Nincs királyunk, hanem...
 2. T

  Auto verseny F1

  Hajrá MASSA!!!! Hajrá FERRARI!!!! Nagyon jó pilóta, megérdemelné hogy ő nyeri a bajnokságot.
 3. T

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Két barát beszélget: - Voltam orvosnál. - És, mi volt? - Azt mondta a doki, hogy hagyjam abba a maszturbálást. - Miért? - Mert nem tud megvizsgálni!
 4. T

  Halálbüntetés

  Ellenzem a hálábüntetést mivel senkinek sem lenne joga megölni egy másik embert még a törvény nevében sem.
 5. T

  UFO-k földönkívüliek

  Na egy UFO-s tema. Szerintem nem vagyunk egyedül, mert elképzelhetetlen hogy egy ekkora világmindenségben csak mi legyünk.
 6. T

  Prága vagy Budapest

  Mindkét városnak vannak gyönyörű részei és fordítva, de én mégis inkább Prágát választanám.
 7. T

  Családunk kedvence - háziállataink

  Én mindig is macskás voltam, most is van egy, a neve Cimbi, szegényt úgy adta egy ismerős, már ki volt kasztrálva de nagyon ügyes csak lusta-hím.
 8. T

  Mire emlékeztet a mai dátum

  175 éve, 1833. október 21-én született Alfred Nobel kémikus, feltaláló. Ő alapította a "díjak díját" a róla elnevezett Nobel-díjat.
 9. T

  Mire emlékeztet a mai dátum

  1805. október 21-én Trafalgar melletti tengeri csatában a Lord Nelson vezette angol hadiflotta megverte a Pierre-Charles Villeneuve által vezetett franci flottát:555:, viszont Nelson a csatában hősi halált halt, azonban ezzel a győzelemmel biztosította Anglia tengeri hegemóniáját még jó hosszú...
 10. T

  Milyen lenne, ha egy nap 25 órából állna?

  Hát egy órával hoszabb lenne a nap... Valószínűleg egy órával többet aludnék:D
 11. T

  Nevessünk...Írj egy viccet!

  Az agresszív kismalac beszorul a kamionjával egy híd alá. Meglátja egy rendőr és odaszól neki: - Na mi van kismalac beszorultál?? - Nem bazdmeg, hidat szállítok.
 12. T

  Tetovalas es Piercing

  A piercing lehet divatelem is de mindennek van határa és nem csak esztétikai de egészségügyi szempontból is. Azzal még szerintem minden ok ha valaki a köldökébe, fülébe rakja, de miért rakja vki pl a szájába, ajkába, nyelvébe. Ezeknek később komoly egészségügyi problémai lehetnek, ezt onnan...
 13. T

  Vegetarianizmusról mindenkinek

  Először: én nem vagyok vegetariánus, de tiszteletben tartom mások ilyen étkezési szokásait. De szerintem a vegetariánus étrend nem pótolhatja azokat a fehérjéket, vitaminokat stb. amelyek a húsfélékben találhatóak.
 14. T

  Tények Chuck Norrisról

  Chuck Norris már 10 éve meghalt, csak a kaszás nem meri neki megmondani.
Oldal tetejére