Legutóbbi tartalom: tusi55

 1. T

  Minden hivatalviseléstől eltiltja Ukrajna a kettős állampolgárságú kárpátaljai magyarokat

  Tegnap láttam a magyar híradóban azt a beszámolót, hogy Ukrajnából tömegesen jönnek a kettős állampolgárok felvenni a magyar nyugdíjakat és a koronavírus elleni oltást is egyfüst alatt ingyen megkapják. Gondolom jövőre pedig szavazni jönnek majd. Sokba fáj ez a magyar adófizetőknek.
 2. T

  Orbán Viktor: Visszatérő rémálmunk, hogy a Jóisten egyszer megjelenik Magyarországon

  Itt a képen is milyen boldogan feszít és dicsekszik a magyar kultúrával. Aztán otthon meg benyújtják a törvénymódosításokat a szinházak ellen, az MTA ellen, az NKA ellen és főleg a teljes magyar kulturális élet ellen. A független gondolkozású kortárs művészek már tíz éve várják, hogy végre...
 3. T

  A KANADAI DIASZPÓRÁNAK NYÚJTOTT TÁMOGATÁSOKRÓL

  Igen, gyalázat. A legfrissebb, amiről olvastam, abban a régi köztársasági elnök (Sch) kinn élő unokája kapott Magyarországról származó összegből ösztöndíjat a jelenlegi alkotmánybíró kinn élő lányának javaslatára... Na, így megy ez, következmények nincsenek.
 4. T

  A KANADAI DIASZPÓRÁNAK NYÚJTOTT TÁMOGATÁSOKRÓL

  Az amerikai "diaszpóra" is hasonló támogatásokban részesül. Néhányat megnéztem, több esetben magyar politikusok és kinn élő családtagjaik kerülnek látótérbe, mint "rászorulók", különféle alapítványokon keresztül. Tudjuk: "ami jár, az jár" és a "pénznek nincs szaga". Nagyon szomorú.
 5. T

  Földrengés miatt baj van egy japán atomerőműben

  Ráadásul nemcsak a saját biztonságukat veszélyeztetik, hanem a Föld és az emberiség egészségét is. Hallom, még mindig sugárzó halak úsznak Fukusima környékén közel és távol, sőt az észak-amerikai partok mentén is.
 6. T

  Megadta a hatóság az engedélyt Tiborcz István négyhektáros dísztavára

  És honnan jön a víz? Lehet, hogy valamelyik cikkből kiderül?
 7. T

  Mi volt a mai menü?

  Kedves Rencsi, szívesen vennék pucolt diót,ha sok van, mert nekünk már nincs. Köszi előre: tusi55
 8. T

  Kis Gömbőc bekapja a nagymamát - A Simicska, Mészáros sztori

  Hihetetlen, hogy 300 milliárd forintból fel lehetett vásárolni a fél országot. Remélem, egy következő kormány szépen visszaállamosít mindent.
 9. T

  Napoleon: nem tudom, hogyan lehet a 6 db rar-ból meghallgatható állományt csinálni. Előre is...

  Napoleon: nem tudom, hogyan lehet a 6 db rar-ból meghallgatható állományt csinálni. Előre is köszönöm a segítségét. Üdv: tusi55
 10. T

  Összesen17,5 milliárd forintot bukott az állam a letelepedési kötvényprogramon

  A többi 9 millió csak tehetetlenül bámul. Itt mindent lehet, néhányaknak. A milliárdokat nem tudom értelmezni a magam 65 ezer forintos nyugdíjával.
 11. T

  Egyetemistákból csinál tartalékos századokat a Magyar Honvédség

  Remélem, külön erdélyi hadosztályok is lesznek.... Gondolom, az állampolgárság nem csak a szavazgatásból és ingyen tb-ből áll.
 12. T

  Kedves Barátom! - Levél Kanadából

  Nagyon elkeserítő és kilátástalan a helyzet. Eltelt az életünkből 15-20 év azzal, hogy minden nap azzal keltünk és feküdtünk, mit műveltek a politikusok, hogyan herdálták el jelenünket és a gyermekeink jövőjét. Mikor lesz béke és nyugalom? Erre senkinek nincsenek konkrét, használható javaslatai.
 13. T

  Reuters: 1,975 billió forint landolt Orbán haverjainál és családjánál

  Tulajdonképpen a választásoktól függetlenül, egy korrupcióellenes ügyészség végre vizsgálja ki ezeket az ügyeket. Hibás az EU is, mert hagyta idáig fajulni a dolgokat.
 14. T

  Egymilliárd forint forrás jut a határon túl élő magyarok egészségügyi felzárkóztatására

  Na, ez a probléma. Ez nem kampánytéma. De vajon a határon túliak ilyen mértékű pénzzel kitömése micsoda? Nem is tudjuk már számontartani, hány milliárd ment már a határon túlra, focira, egyházaknak, alapítványoknak stb. Szavazatvásárlás. Ha az én gyerekemnek nincs cipője, akkor nem a szomszéd...
Oldal tetejére