Zsazsa61
Reakciók pontszáma
52

Profil üzenetek Friss tevékenységek Hozzászólások Róla

 • Kedves Zsazsa!
  Az érdeklődési köröm már régebben -nyugdíjas vagyok- az Arvisura. Ebben eléggé jártas vagyok úgygondolom. Kérdésem: érdekel -e valakit -sajátmagát, ismerőst- az őstörténetnek az ebben a könyvben megjelentek szerinti ismertetése? Magyarul érdekli-e az Arvisura? Bihar
  Kedves Zsazsa61!

  " Kedves Csillagözön! Azt hiszem sok ember van mégis, aki ebben a szeretetlenségben, ebben a sötétben talál rá Istenre, s húzza ki magát, él újra, mert felismeri, hogy az Isten olyannak szereti amilyen, szereti gyengének, sikertelennek is. Akkor szeretettel tud közeledni újra minden élőlényhez, s szeretetet kap cserébe.
  Köszönöm az írásodat. Szeretettel: Zsazsa "

  Igaz, amit írtál. Csak mi emberek olyanok vagyunk, hogy szeretnénk "attól" a személytől kapni a szeretetet. És, ha nem kapunk, másokra nem is figyelünk.....Persze az életben ez sokkal bonyolultabb...
  Köszönöm a figyelmet!kiss
  Szia Zsazsa! Most kevés időm van, de most benéztem, úgy gondoltam, meglátogatlak. Remélem jól vagy és gyártani fogod a szép verseket. Majd jövök olvasni. Ölellek szeretettel: Edit.
  Szia Kedves Barátnőm ! Nagyon köszönöm a szép szavakat, melyekkel a legutóbbi írásomat méltattad. Örülök, hogy tetszett, és hogy hasonlóképpen gondolkodsz, és érzel néhány dologgal kapcsolatban. Baráti öleléssel : Luigi48 ;)
  Nagyon szépen köszönöm ezeket az igazán jó kívánságokat. Kedves gesztus. Mostanság elég elfoglalt vagyok, de nem vonulok vissza teljesen. Jönnek ugyan a kerti munkák, mégis be-benézek majd.
  Kellemes hétvégét és minden szépet kívánok Neked!
  Gyula
  Kedves ! Igazan jol eset a jokivansag, koszonom, hogy gondoltal ram mint jo Baratra, bocs a kesoi koszonet de csak ma ejjel jottunk meg Mexikobol.
  Sok pusz es minden a vilagon. bubu
 • Betöltés…
 • Betöltés…
 • Betöltés…
Oldal tetejére