Építési engedélyek hiányára hivatkozva akadályozták meg a houstoni robotbordély megnyitását

Különböző építkezési és átalakítási engedélyek hiányára hivatkozva a houstoni önkormányzat leállíttatta annak az üzlethelyiségnek az átalakítási munkálatait, ahol a kanadai Kinky S Dolls nevű cég nemsokára robotkuplerájt tervez nyitni. Ez lenne az első ilyen intézmény az Egyesült Államokban, a világon is egy hasonlót nyitott eddig a cég, azt Kanadában.


A helyen a vállalkozás által gyártott, többé-kevésbé élethű, szilikonbőrrel bevont, hangadásra is képes bábukat lehetne félórás-órás turnusokra helyben kibérelni vagy megvásárolni. Itt egy videó a cégről és a kanadai robortkupijukról. Jó nyomasztó!


Houston vezetése bajban van, mert jogszabályi alapjuk nincs a bábubordély kitiltására, a polgármester ugyanakkor többször lenyilatkozta, hogy bár semmiképp sem szeretne erkölcsrendszeset játszani, nem ilyen üzleteket álmodott a városába.


upload_2018-9-30_17-35-31.jpeg
 
De, vannak élő emberes bordélyok is....vagy félnek a nőktől?
Elmebetegség felsőfokon!

Egy férfi, aki magát csak Davecatnek hívatja, feleségül vette szexbabáját. Döntése nem volt véletlen. Olyan feleséget álmodott meg magának, aki nem költi el a pénzét, nem vitatkozik vele, és nem korlátozza őt a szabadságában. A célra egy guminőt talált legalkalmasabbnak, ezért vele kötötte össze életét. Ennyivel azonban nem érte be: felesége, Sidore mellett szeretőt is tart, a vörös démon Elenát, aki szintén egy szexbaba.

Egy rákos kínai férfi úgy döntött, egy plasztik babával köti össze az életét. A 28 éves srác állítólag azért döntött a plasztik-ara mellett, mert halálos betegsége miatt már csak hónapjai vannak hátra, és bár mindig is szeretett volna megnősülni, nem szeretné, ha egy igazi nő szomorkodna a halála miatt.
 
Szerintem nős pasik reszerol sokkal nagyobb lenne az erdeklodes, ha ezek a robotok nem lennenek kepesek hangadasra
 
El sem hinné az ember, hogy ilyen létezik, míg ismerőstől nem hallja a sztorit...a srác egy fél évig nem szólt hozzá, mert " közben" azt találta mondani, hogy le kellene már festeni a plafont....:confused::eek:
 
Ezek miatt adolgok miatt erdemes vigyzni a rendre.
Nalam ilyet gtuti nem mondhat senki, mmert nincs pok a sarokban(biztos ami bbiztos megneztem)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,167
Tagok
615,874
Legújabb tagunk
zsanie
Oldal tetejére