Íme a bizonyíték, hogy Orbán kiléptetné az országot az Unióból

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 9.

Melitta - 2017 Október 9, 15:33
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Jobb, ha mindenki tudja, valós a veszély, hogy a Fidesz kiléptetheti az országot az Európai Unióból.

  A Fidesz három legfontosabb embere pedzegeti a témát. Sokan kételkednek, mennyire gondolják vagy mondják komolyan, de már tesztelik az emberek fogadókészségét, keresik a tűrés határait. Összegyűjtöttem öt vállalhatatlan, az országra nézve életveszélyes mondatot...


  - Orbán Viktor: "Sokszor elmondtam, most is elmondom: van élet az Európai Unión kívül."

  - Kövér László: "Akkor tényleg érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy hogyan kéne ebből szép lassan, óvatosan kihátrálni."

  - Lázár János: "Jó szívvel nem tudnék a bennmaradásra szavazni az uniós tagság ügyében."

  - Kovács Zoltán: "Bennem egy ellenkező érv fogalmazódna meg, nem a bennmaradás mellett."


  - Bayer Zsolt: "Ott kell hagyni az uniót, ezt az egész ótvaros disznóólat, ott kell hagyni a francba, le kell zárni a határainkat, azok meg ottan rohadjanak meg."

  Különböző stílusban elmondva, de már itt tartanak fejben. A mi dolgunk, demokratáké, hogy ezt megakadályozzuk.

  Orbán vagy Európa - Válassz! Ez a tét a 2018-as választáson.

  Gréczy Zsolt

  orban.jpg
   
  vazonosito és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2017 Október 9.

  1. Ernoe
   Ernoe
   Hát erre nem jöttem volna rá! Egy név egy szavazat? Hogy milyen ravasz ez a kormány. :eek:
   Es mi van ha az összes korházi beteg, öregek otthonában lako szenilis ember nevében valaki kitölti azt amit a kormány akar?
   -
   Az államtitkár szerint a kormány bízik "a magyar emberek jóhiszeműségében, abban, hogy egy választó csak egy alkalommal tölti ki azt." Ez megnyugtato.
   -
   Már ne haragudj de te hogyan válaszolnád meg az alábbi kérdéseket? :)

   A nemzeti konzultáció pontjai, amelyekről a választópolgárok dönthetnek, hogy támogatják-e azt, vagy nem:
   1. Orbán Viktor arra akarja rávenni Brüsszelt, hogy Afrikából és a Közel-Keletről évente legalább egymillió bevándorlót telepítsen az Európai Unió területére, így Magyarországra is.
   2. Orbán Viktor brüsszeli vezetőkkel együtt azt is tervezi, hogy az EU tagállamai, így Magyarország is, bontsák le a határvédelmi kerítéseket, és nyissák meg a határokat a bevándorlók előtt.
   3. A Orbán-terv része, hogy a nyugat-európai országokban összegyűlt bevándorlókat Brüsszel kötelezően ossza szét, különös tekintettel a kelet-európai országokra. Ebben Magyarországnak is részt kellene vennie.
   4. A Orbán-terv alapján Brüsszelnek arra kellene köteleznie minden tagállamot, így Magyarországot is, hogy minden bevándorlónak fizessen 9 millió forint állami segélyt.
   5. Orbán Viktor azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért.
   6. A Orbán-terv célja, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.
   7. A Orbán-terv része, hogy politikai támadást indítsanak a bevándorlást ellenző országok ellen, és kemény büntetésekkel sújtsák őket.

   Ha végigolvasom feltünik, hogy tök mindegy kinek a nevét irom oda, Orbán-Terv vagy Soros-Terv a válaszokon nem változtat semmit. Tehét minek :)
   Utoljára módosítva: 2017 Október 9
   Koroknay bela kedveli ezt.
  2. kein
   kein
   Már elnézést ... de ezidáig azzal a tudattal voltál, hogy a svájciak vagy a norvégok önzetlenségből jótékonykodnak? Errefelé úgy tudtuk, hogy kötelező nekik fizetni ha kereskedni akarnak.
   Utoljára módosítva: 2017 Október 9
   cdurmol kedveli ezt.
  3. CasaLoma
   CasaLoma
   „A spanyol rendőrség teljesítette kötelességét. Professzionálisan és arányosan cselekedett. Fellépése nem az emberek, hanem a választás ellen irányult, ugyanis a jogokat és a szabadságot védelmezi”
   Hogy nem nyílt meg a föld, amikor ekkora hazugság hagyta el a miniszterelnök helyettes száját?
  4. tipasa
   tipasa
   Kedves Beka Holt
   Nem kel Bayer Zsoltot komolyan venni. Mondtak már nagyobb marhaságot. Amit mond ír egy vélemény Nincs támogató tábora.
   varázsdoboz, Beka Holt és setni kedveli ezt.
  5. gumelig
   gumelig
   Ennek semmi köze ahoz, hogy miért nem lép be Svájc az EU ba. Ennek az itteni belpolitikai előzményeiröl, következményeiröl és gazdasági hátrányairol neked halvàny dunsztod sincs.

   Magyar exportok Svájcba 2016 ban kb 100 millio Frank értékben tulszárnyalták a svájciakét. Tehát nem vagytok áldozatok.

   Szeretném hogy minnél előbb lépjetek ki. Látni akarom a pozitív következményeit. Minden esetre a mi családunkbol jóformán az összes fiatal már emigrált nyugatra. A kissebbek készülnek rá.
   Utoljára módosítva: 2017 Október 9
  6. medvegy
   medvegy
   Elnézést az alkalmatlankodásért - de ki az a "ti"... ?
  7. Beka Holt
   Beka Holt
   Elolvastad azt amire válaszoltam? :)
   Az utolsó mondat így hangzik - A mi dolgunk, hogy helyes útra térítsük az EU -t
   varázsdoboz, Ernoe és Melitta kedveli ezt.
  8. medvegy
   medvegy
   Az más, így érthetőbb.
   varázsdoboz, Ernoe és Beka Holt kedveli ezt.
  9. kein
   kein
   Tényleg, vajon van aki elégedett az EU -val? Nekem úgy tűnik mintha mindeki meg akarná reformálni, a minap egy francia , ráadásul egy elnök mondta: "A schengeni övezet Európája nem működik jól." ... igaz még új fiú.
   udvarfy és dzsefff kedveli ezt.
  10. kein
   kein
   természetes, hogy felbontanak egy szerződést ha nagyon változnak a kezdeti feltételek ..... de nekem úgy tűnik mintha magától is omladozna az egész. Komoly gazdasági gondok is vannak a görögöknél, spanyoloknál, olaszoknál ... egyik pilanatban még a csőd szélén vannak másik pillanatban már csend van. nem csodálkozom, hogy mostanában senki sem akar az eurózónához csatlakozni.
  11. analema
   analema
   Ó lehet, hogy a Fidesz bűnlajstroma csak bővül és csak bűvöl, mint a telhetetlen kis gömböc hasa. Lehet azonban kérdezni, hogy akkor hová ez az eszeveszett népszerűség még mindig, hogy lehet a sárga még mindig az első?

   Hát kérem szépen azért, mert ők bizony dobnak a népnek egy kis alamizsnát is közben. Egy kis CSOK, ingyen tankönyv, családi adókedvezmény, kisebb társasági adó, kisebb ÁFA ide meg oda...és sorolhatnám még a végtelenségig. A lényeg, hogy a saját zsebek irdatlan tömése közben nem feledkeznek meg a cirkusz-kenyér elvről sem, ahogy azt már megtanulták. És ne tessék ellenkezni, mert szemmel láthatóan a szavazatszámlálót pörgeti, és ez a lényeg.
   Egyébiránt kedves honfitársak, hát nem mi teremtettük ezt a rendszert? Ó, minimálbéren bejelentve a többi zsebbe, jó lesz az úgy. Számla, az meg mi, oldjuk meg okosba? Jó lesz az feketén is, közös az ellenség. Ezek a szlogenek hatják át a rendszerváltás óta eltelt negyed évszázadot, melynek mindenki részese volt.

   Most valaki mondhatja, hogy akkor ezt én így ahogy van helyeslem? Dehogy, távol álljon tőlem. Azonban ahogy a munkával kapcsolatban nem működik a fogjuk meg és vigyétek elv, itt sem működik ha először másokat akarunk megregulázni.
  12. montanosz
   montanosz
   Demeter Bersényi írása via Lupkovics Gábor


   Azért szeretem a Fideszt, mert amikor a sok ellenzéki újságíró és blogger azt írja, hogy lopnak, akkor ők megrendezik a hazai történelem egyik legnagyobb sporteseményét, másnap megint írja a balfácán, hogy lopnak, másnap több pénz jut tankönyvre, megint jön hogy lopnak, másnap több pénz jut gyermekétkeztetésre, megint jön hogy lopnak, másnap több támogatás jut lombikprogramra, megint jön hogy lopnak, másnap több száz mentőautót vesz az állam, megint jön, hogy lopnak, másnap jön, hogy több támogatást kapnak a down kórosok, megint jön, hogy mindent szétlopnak, másnap jön, hogy több tucat balatoni strand újul meg, de nem adják fel, megint jön hogy lopnak, másnap, hogy sokkal több béremelést kapnak a mentősök, de másnap megint jön, hogy lopnak, erre jön hogy sokkal többet fordítanak bölcsőde építésre, megint jön hogy lopnak, erre jön, hogy majdnem kétezer buszt vesz az ország, de nem adják fel, lopnak, erre jön egy ezer milliárdos nagyságrendű városfejlesztési program, de folytatják, lopnak, erre másnapra ingyenessé teszik a közműbekötést országosan, másnap újra lopnaklopnaklopnak, erre ingyenessé teszik a nyelvvizsgát 35 éves korig és ingyenessé a második szakmát, de tovább folytatják, hogy lopnak, erre csökkentik a hal áfa-kulcsát, az internetét a társasági adót, a kisvállalkozói adót, a munkáltatói járulékot, de tovább folytatják, aztán megtoldják kétszázmillióval az oktatásra fordított összeget, másnap megint sivalkodnak, hogy lopnak, erre kifizetik a háromgyerekes teljes a kétgyerekes fél diákhitelét és a háromgyerekesnél még 1 milliót a devizahitelből, de nem adják fel, ellopnak mindent, másnap jön, hogy tovább tart és több lesz a diplomás gyed, és nő a családi adókedvezmény, de eljön az újabb nap, lopnak lopnak, aztán másnap jön, hogy kiterjesztik a csokot, de ez se jelent semmit, lopnak lopnak, aztán jön több száz orvosi rendelő, felújítás, kórházak felújítása, helikopter leszálló, új mentőállomások, de aztán megint csak lopnak, erre két év alatt emelik több mint 200 ezerrel az orvosok fizetését, de aztán újra, hogy lopnak, erre betol az állam 1500 milliárdot (nem milliót, milliárdot!) vasút fejlesztésre, nem számít lopnak, másnap jön 300 milliárd turisztikai fejlesztésre, de nem baj, lopnak, másnap 210 milliárd a gazdáknak, szarjunk bele ne adjuk fel lopnak, másnap kifizetik Gyurcsány 18 milliárd büntijét, de akkor is lopnak, erre kifizetik az IMF hitel utolsó részletét, mit sem számít, lopnak, erre ingyen tűzifát osztanak, lopnak, csökkentik az SZJA-t lopnak, erre jön pár száz milliárd a fővárosi kórházakra, lopnak, másnap jön a 30%-os emelés a vasutasoknak, de még mindig lopnak, erre megemelik a határt védők bérét, de akkor is lopnak, másnap emelik a honvédelmi kiadásokat, lopnak, másnap 13 modern új busz a BKV-nak és BKV béremelés amivel mindenki elégedett, de lopnak, aztán jön hogy 7000 milliárddal(!!!) nőtt az állami vagyon, lopnak, de visszavásároljuk a SEUSO kincseket, lopnak, de jut 40 milliárd Kolontár újjáépítésére de akkor is lopnak, ez van beprogramozva, hogy ellopnak mindent, másnap jön, hogy tovább erősödött a gazdaság, lopnak, másnap, hogy felminősítették az országot és hónapról hónapra jobb kilátások a nemzetközi elemzőktől, lopnak, másnap kikerülünk a túlzott deficiteljárás alól, lopnak, másnap jön hogy rekord alacsony az ország devizaadóssága, lopnak, lopnak lopnak… Reménytelen egy társaság.
  13. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nekem NEM tetszik, de nincs más gomb, hogy jelezzem, olvastam. Dühít, legfőképpen az, hogy milyen jó kedve van Döbröginek. Osztán miért van nékije ilyen vidor kedve?
   [​IMG]

   Többek és én sem, nem tudunk ilyen gondtalanul vigyorogni.
  14. Melitta
   Melitta
   Fals nevvel emailcimmel es mindennel te magad is elkuldheted tobbszor akar a valaszt.Pont ezen az oldalon amit belinkeltel.
   Ebbol kovetkezik az eredmeny "O" ZERO meg a legegyszerubb securityvel sem rendelkezik a kitoltendo oldal.
   Azt szur ki amit es azt mesel be neked amit akar.
   Aki kicsit is computerezik es gondolom a canadahun tagjai mindenki tisztaba van azzal mi az a szecurity.
   HA en felteszek egy szavazast ott csak egyszer tudsz szavazni nem tobbszor. Az adat kezelesrol mar nem is beszelve.

   http://www.atv.hu/videok/video-20171009-perlaky-papp-jozsef-es-vago-istvan
   Utoljára módosítva: 2017 Október 10
  15. mamegin
   mamegin
   Gondolom, tudod, hogy az oldalra való regisztrációkor bármilyen kamu e-mail cím megadható, visszaigazolás nélkül.
  16. Melitta
   Melitta
   Pont ezt irtam hogy az egesz ugy alkalmatlan barnemu hiteles eredmenyre. Ergo kozel 1 milliard forintert semmit nem mutato konzultacio. Bravo.
   Koroknay bela kedveli ezt.
  17. mamegin
   mamegin
   Az is alkalmatlan, ez kétségtelen, de én erről az oldalról beszéltem.
  18. Ernoe
   Ernoe
   Az efajta felsorolást ismerjük az 50 évekböl: "Mit adott nekünk Rákosi pajtás? Inotát! Tejjegyet... Ezzel a szoáradattal akarod lehengerelni a kritikus elemzést.
   -
   Ami az Uszo Világbajnokságot illeti, annak idelye volt négy megrendezett Europabajnokság után. Nem gondolod? :)
   -
   Mo. már régen megpályázta a VB-t, 2021-re. Mexiko visszalépése után egy csomo pénz esett az ölekbe, az öt helyszinböl csak hármat kelett ujraépiteni, a Balaton és a Duna már rendelkezésre állt. Öt helyszinen összesen 2.300 athleta indult, a látogatok egy része Bécsbe szállt meg. A Német TV-ben szinte semmit nem lehetett látni a viadalbol. Nem akarom a rendezvényt leértékelni, hogy mi marad a számla végén azt utána fogjuk megtudni.
   -
   A tankönyvek a kommunizmusban is olcsok voltak, egyetemi tankönyv Simonyi Elektonfizika 50 Ft, ugyan az németül 110 DM.
   Megsem kivánjuk vissza azt a rendszert.
   -
   Ha idöm lesz végigdolgozom magam dicsöség-listádon, nem mindenkit tudsz lehengerelni vele. :)
   setni kedveli ezt.
  19. varázsdoboz
   varázsdoboz
   perszehogy nem lopnak, csak minden több milliárdos beruházásnál az a pár vállalkozó nyeri meg a tendert,vagy a cégei és nocsak,400 milliárdot keresett egy év alatt. Hogy a francba van az, hogy valaki él egy isten háta mögötti kis faluban mint szerelő,aztán hipp-hopp nem kell pár év és az ország legnagyobb és legjobban kereső vállalkozójává lesz. Vasút fejlesztés? Éljen a kisvasút! Ó de nagy szükség van rá...Hagyjon már ez az írás.

   Ui:de azért köszi, hogy ide tetted, bár nem ismerem a szerzőjét.
   setni, Beka Holt és Ernoe kedveli ezt.
  20. varázsdoboz
   varázsdoboz
   lehet, de nem is a CH fogja az országot kiléptetni az EU.ból és nem a CH fog kerítést emelni. A CH teljes mellszélességgel küzd a szegregáció minden formája ellen.
   Elég szomorú az, hogy vannak emberek akik tudathasadásos állapotban különböző álneveken többször beregisztrálnak.

Megosztás