ÚJ TUDATRA és DIMENZIÓRA váltó ENRGIÁK.

Abigel573

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves fanny!
A kérdés az, minek kell ilyesmi neked, ha nem bűvészkedésre.
Mert nagyon könnyű tévútra keveredni és máris oda egy inkarnáció...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Ha tudsz vigyézni magadra és nem szállsz el, akkor a Hubbard féle scientológia alapjai nagyon jók erre a célra, csak vigyézni kell arra, hogy tudni kell, hogy hol a határ, nem szabad mélyre menni az agymosásban.

Két barátom elvégezte a tanfolyamukat, és aszerint vezeti a cégét, és nagyon jól müködik!

szeretettel


István
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Ha tudsz vigyézni magadra és nem szállsz el, akkor a Hubbard féle scientológia alapjai nagyon jók erre a célra, csak vigyézni kell arra, hogy tudni kell, hogy hol a határ, nem szabad mélyre menni az agymosásban.

Két barátom elvégezte a tanfolyamukat, és aszerint vezeti a cégét, és nagyon jól müködik!

szeretettel


István
De meddig? Én a dianetikát inkább mellőzném már az alapoknál! A mihály-napi vásárban is lerohantak engem, hogy majd ők megmondják milyen tanulási módszereket alkalmazzak, hogy jól fogjon a fejem! Honnan tudják, ők hogy ki milyen képességekkel van megáldva? Sehonnan! Persze az ,,ügynökeik" már jó agymosottaknak tűntek az ott járkáló átlagemberekhez képest. Hubbard meglehet pszichiátriai eset volt a maga idejében.., ettől függetlenül ,,etetni" meg gazdagodni azt tudott! Ennyi...:confused: Auditálás... meg egyéb nyalánkságok... ajjaj! Tom Cruise, John Travolta... talán már tetánok ezóta?!
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Nagyon veszélyes, ezért is hangsúlyoztam ki, hogy óvatósan kell kezelni.
Én magam is menekülök előlük, szerencsére vannak haverjaim akik elvégezték és nincsenek elszállva, sőt egész meglepően normálisak maradtak, nem téritenek stb...

Innena példa.

Engem is üldöztek sokáig, meg átláttam a "nagy üzeleten", de leráztam őket szerencsére....

Fel kell tudni ismerni a veszélyeket, a rosszat eldobni, a jót felhasználni! ;)
 

alberth

Állandó Tag
Állandó Tag
Bizony István, sok minden van ami hasznos és sok dolog, aminek szemétdombon a helye! Jelenleg információhoz jutni nem oly nehéz, mint egykor. Válogatni viszont nem árt megtanulni alaposan. És még az önismeret is fontos, mert ami az egyik ember számára hasznos, az lehet a másiknál ártalmas...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Az isteni férfiasság újjászületése: a Vízistenek visszatérése az emberiség tudatosságába
Az isteni férfiasság újjászületése: a Vízistenek visszatérése az emberiség tudatosságába


Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül
Legdrágább fénymunkások, átalakulási folyamatotok során elértetek egy csodálatos és felvillanyozó időszakhoz. Miközben megnyitottátok magatokat a Napistennő kozmikus tüzének, melynek energiája a galaktikus Napból érkezik hozzátok, felgyorsítottátok átalakulásotok folyamatát, és most csoportként készen álltok, hogy belső lényetekben, tudatosságotokban újjászülessen az isteni férfiasság energiája. Belső férfi-energiátok a tudatosság magasabb szüntjén fog újjászületni.
Mostanában, legdrágább lelkek, sokan álmodtatok vízzel vagy az óceánnal összefüggő álmokat. Egyes ilyen álmok gyönyörűek, mások rémületesek, attól függően, hogyan reagáltok a belső férfias energiáitok újjáéledésére. Összekapcsolódtok azokkal a változásokkal, amelyek most a bolygótokon a VÍZ elemben jelentkeznek. Ezek a változások fizikai és pszichikai, illetve spirituális és archetipikus szinten egyaránt megnyilvánulnak. Ezek az erők és energiák együtt mozdulnak.
Fizikai szinten, azt mondhatjuk, a víz mély atomi és molekuláris szerkezetében változások folynak finom szinten. A vízmolekulák egyre kristályosabbá válnak, válaszként a bolygóra most beáramló, magasabb napfrekvenciákra, és így egyre inkább képesek magukban hordozni a magasabb dimenziókból származó magasabb vibrációs mintákat. A víz szintén visszatér eredeti tökéletességébe. És, legkedvesebb lelkek, mivel a ti testeitek sejtjei is nagyrészt vízből épülnek fel, ezek a változások titeket is érintenek egy nagyon mély szinten.
Legdrágább fénymunkások, a sejtjeitekben lévő víz hordozza az emlékeket. Hordozza tapasztalataitok, érzéseitek és érzelmeitek emlékeit. Amint a bennetek lévő vízmolekulák megtisztulnak és újra visszaszerzik eredeti kristálytisztaságuk lenyomatát, elengeditek és kitisztítjátok magatokból az sejtjeitek víztartalmának memóriabankjában tárolt érzelmi traumák valamennyi régi vibrációját. Sejtjeitek egy nagyon mély szinten megtisztulnak és újrastrukturálódnak, ezzel felkészülnek a feltétel nélküli szeretetben és kegyelemben a tökéletes egészség frekvenciáinak hordozására. Nagyon mély szinteken változtok meg a szó szoros értelmében, ahogy engedélyt adtok ezeknek az energiáknak, hogy elvégezzék átalakító munkájukat.
És ez az, amit mi a belső férfi-minőség újjászületésének nevezünk. A férfiasság régi mintái, amelyek a kontroll, uralom és áldozat energiákon alapultak, eltávoznak, helyet csinálva az új férfienergiáknak, melyek tiszták, támogatóak, szeretőek, erősek és felelősségteljesek. Ezek olyan energiák, melyek támogatni fognak benneteket az Új Földre való átmenetelben. Együttműködnek szívetek energiáival, és támogatják teremtéseiteket.

A víz és az isteni teremtő intelligencia áramlása

Legdrágábbak, ti annyira hozzászoktatok a víz elem jelenlétéhez az életetekben, hogy talán meg is feledkeztetek a víz csodájáról és csodálatosságáról. Kezdetben, ahogy sok teremtéstörténet meséli, csak a mélységes kozmikus „vizek” léteztek, és a Forrás energiájának elektromos szelleme, majd létrejött az Anyag. A víz testesíti meg az isteni teremtő intelligencia mágneses áramlatát. A teremtés és megnyilvánulás akkor jön létre, amikor az isteni inspiráció elektromos vagy tüzes lángja behatol a vízbe. És így, ma is, a víz hordozza az isteni teremtő intelligencia áramlását a testetekben. Minden vízmolekula magában hordozza a valaha létezett és létező mindenség holografikus emlékeit.
És így, ahogy kitisztítjátok magatokból a régi patriarchális férfias mintákat, megteremtitek a lehetőségét a férfiasság Új Földi formájában való újjászületésének. Legdrágábbak, az általatok megteremteni vágyott békét és szeretetet most ez a szerető és tiszta férfias energia fogja támogatni.
És ez egy új értelmet ad az útnak, melyen az isteni teremtő intelligencia áradásával haladtok. Ahogy beléptek az ötödik dimenzióba és a multidimenzinális működésbe, észreveszitek majd, hogy az idő felgyorsult. Ez valójában egy illúzió, ami ténylegesen történik, az az, hogy a bennetek lévő víz elem megtisztul és újrastrukturálódik, az isteni teremtő intelligencia visszatartás nélkül képes áramlani, és ahogy ez bennetek elkeveredik az elektromos napenergiával, a teremtés olyannyira felgyorsul és megtisztul, hogy úgy tűnik, átcsapnak a fejetek felett a teremtés sebességének hullámai, párhuzamosan az idő felgyorsulásával. Megtanuljátok majd, legdrágábbak, ahogy egyre inkább hozzászoktok ehez az új férfias minőségű energiához, hogy hogyan lesz ez hasznotokra a teremtéseitekben, és hogy hogyan ne temessen maga alá titeket az általatok megteremtett események és tárgyak óriási hulláma! Megtanuljátok, hogyan teremtsetek egy olyan ritmusban, amely számotokra is kényelmes, és amely nem merít ki titeket.

A víz, az érzelmek és a szív

Régi, háromdimenziós Földeteken a víz elemet, a víz áramlását azonosítottátok a testeteken átáramló érzelmekkel. A magasabb dimenziójú Új Földön megtanuljátok, hogyan dolgozzatok együtt a szívetekből áramló érzésekkel, a testeteken áthatoló érzelmekkel. Hiszen a szívből áramló érzelmek azonosak az isteni teremtő intelligencia magasszintű áramlásával, és a szív közvetíti ezt az energiát az alsóbb csakrák felé, hogy kifejeződjenek a fizikai szinten, leföldelve.
Ahogy mondtuk, az érzés az isteni energiának a testen történő átáramlása, mely a fizikai szinten egy alacsonyabb és lassabb szinten érzelemként jelenik meg, és az érzelmek a tettek motivációiként szolgálnak. Ilyen a szeretet, a gyűlölet, a düh és a boldogság, és sok más. Most, egyébként, ahogy szívetek, mint az energiaáramlás központja, egyre kiegyensúlyozottabbá válik, az igazi érzések kapujává, csatornájává lesz, melyen át azok érzelmekké konfigurálhatók le.
A szív nyelvén az érzés nem más, mint a feltétlen szeretet, kegyelem és hála. Amikor ezek az érzések áradnak át a szív kapuján, képesek lesztek érzelmeiteket ezen formákban kifejezni. Ebben az esetben, még ha dühöt is éreztek, ezt is képesek lesztek kegyelemmel és szeretettel tenni, az átalakítatlan érzések rombolóereje nélkül. Képesek lesztek hálát érezni minden iránt, ami megnyilvánul vagy érzelemként kifejeződik.
Ez az az ajándék, amelyet most kaptok, az isteni férfienergia újjászületésével. A vízistenek visszatérnek az archetipikus tudatosságba, azzal a képességükkel, mellyel az isteni teremtő intelligencia áramlását rendezetté teszik, és békét meg bőséget teremtenek.

A vízistenek visszatérése

Legdrágábbak, őseitek még tudtak az istenségeknek a szívenergiák áramlását támogató és közvetítő erejéről. Az antik regékben a tengerek, illetve a víz elem egy férfi isten uralma alatt álltak, akit a görögök Poszeidónnak, a rómaiak Neptunusznak hívtak. Ők tudták, hogy a férfias energiának van meg az a hatalma, hogy az isteni teremtőerőt, mely érzelmekként, érzésekként nyilvánul meg, keretek közé szorítsa.
A víz istenei rendelkeztek a mélységes világ feletti uralommal és hatalommal. A régi mondákban úgy jelentek meg, mint az egyéni illetve a bolygószintű pszichén uralkodó archetípusos erők. Amikor a férfias energia erőteljes és tiszta, akkor a tengerek nyugodtak. Ahogy a vízmolekulák megfinomodnak és egyre kristályosabbá válnak, a vízistenek férfias tudatossága újra, életadó módon elárad a Földön.
Az ősi Egyiptomban a víz elem elengedhetetlen volt a föld bőségének és gazdagságának megteremtéséhez. Amikor a Nílus kiáradt és elárasztotta a földeket, a bőség visszatért. Ezért a nép ezt a férfias energia hatalmának tulajdonította, és e szavakkal emlékezett meg erről: „Ozirisz visszatért”. Ozirisz a nagy anyaistennő, Ízisz társa. Amikor Ízisz, akit a Szíriusz csillag jelképezett, együttállt az égben a mi naprendszerünk Napjával, Ozirisz a gyermek Hórusz alakjában született újjá. A férfias energia a tudatosság magasabb szintjén született meg.
És így van, hogy ahogy ti újjászülettek ezen a magasabb tudatossági szinten, ahogy ti magatok váltok az isteni gyermekké, krisztusi lényekké, érezni fogjátok az isteni férfiasságnak a vízistenek archetípusában való visszatértét.
A vízistenek támogatják új tudatosságotokat, és megmutatják nektek, hogyan használjátok szíveteket az isteni energiaáramlatnak a fizikai szinten való kifejezésére, alsóbb csakráitokon át. Segítenek majd, hogy bőséget és örömöt teremtsetek, ahogy az egyiptomiak mondották: „Ozirisz felkelt, és újra a zöld mezőket járja”. Valóban, a zöld mezők újra megérzik a „Zöld Embernek”, Pán istennek a vibráló energiáit, mely életet és bőséget hoz a Földnek. A természet maga is választ ad a Zöld Ember támogató szeretetére, aki a vízistenek között a Földet jelképezi.
Így hát, legdrágább fénymunkások, ez a mostani idő a kiegyensúlyozásra és harmonizálásra való. A belső istennő és isten egyesültek és egyensúlyba kerültek egymással. A női minőség átalakító hatása a szeretet és kegyelem erőteljes energiái által érvényesül, a férfi minőség pedig támogatja ezeknek az energiáknak az átalakító hatását, az anyagi bolygón a szeretet és bőség megteremtése által.
És így nem marad más hátra, mint hogy emlékeztessünk benneteket a hála kifejezésére. A fiúgyermek újjászületett – az isteni férfiasság szeretetével támogatja az Új Föld megteremtését. Kívánunk nektek szeretetet, kegyelmet és boldogságot erre az időszakra.

Fordította: Redáz
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Áprilisi energiák - 2007
Szeretetet teremteni az új energiákban

Szeretetet teremteni az új energiákban

Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül

Legdrágább fénymunkások, ez az idő erőteljes és csodákkal teli, és mi tudjuk, hogy érzitek a bolygótokat elérő új energiák intenzitását. Az Isten és Istennő robbanékony és kreatív energiái elégetnek mindent, ami illúzió, ami „nem szeretet”, és megmutatják nektek azt a szeretetet, amely összeköti egymással minden dolog magvát.
Ti, akik azt választottátok, hogy a felemelkedés folyamatában megemelitek tudatossági szinteteket és beléptek a gondolat és cselekedet magasabb dimenzióiba, egész biztosan érezni fogjátok azokat az energetikai kihívásokat, amelyeket ez a hónap hoz el. Az energia az érzés és létezés új mintáit kovácsolja ki, és ti észreveszitek, hogy életetek sebesen és bonyolult módon megváltozik, amint nekiálltok, hogy megalkossátok a szívetek vágyát megteremtő szeretetet.
Tudjatok arról, legkedvesebb fénymunkások, hogy egyedül a szeretet az, amely megteremti és manifesztálja szívetek vágyait. Egyedül a szeretet fogja megteremteni azt az Új Földet, mely után vágyakoztok.
Hadd beszéljünk egy kicsit a mostani energianövekedésről és -változásról. Ahogy az idei, korábbi channellingekben már jeleztük, ez az év az ikerláng tudatosság bensőtökben való elfogadásáról szól, arról, hogy a bennetek lévő isteni férfiasság és isteni nőiesség egyesül és eggyéválik.
Ezek az energiák szenvedélyesek, forrongóak, és nagyon gyorsan mozognak. Rengeteg változással és kihívással találkoztok majd az életetekben, melyeket pusztán az elmétek segítségével nem lesztek képesek megoldani. Csak a szívetek, csak az érzéseitek visznek majd titeket előre. Ha azt választjátok, hogy tépelődtök rajta, hogy racionalizáljátok, kizuhantok az isteni teremtő intelligencia áramából, és úgy tűnik majd nektek, hogy semmi sem működik az életetekben. Ha azonban megengeditek magatoknak, hogy nyitottak és elfogadóak maradjatok, hogy együtt sodródjatok az áramlásal, anélkül, hogy bármit analizálnátok, bízva az áramlatban, akkor csodák fognak megnyilvánulni számotokra. Úgy találjátok majd, a folyamat kulcsa az, hogy bízzatok abban, fensőbb énetek, lelketek, szívetek tudja legjobban, mi szolgálja a ti legnagyobb javatokat, és így a döntések majd a holografikus idő sebességével születnek, sikerük nem függ az ego lassú lineáris gondolkodásmódjától. Így elsajátítjátok, hogyan működjetek többdimenziós, holografikus lényekként, a MOST kiragadott pillanatában élve, döntéseiteket szívetekből, a MOST pillanatban hozva.

Áprilisi kihívások

Áprilisban a Vénusz belép az Ikrekbe, és oppozícióban áll a Nyilasban tartózkodó Galaktikus Központtal. Az Ikrek háza az, amely elhozza az ikrek, az ikerlángok energiáját, a Nyilas pedig a magasabb spirituális tudatosságot jelképezi. Ez optimális időszak arra, hogy az istennői energia elmozduljon a tudatosság magasabb szintjeire és ott egyesüljön az isteni férfiasság energiájával.
Valóban, áprilisban az ikerláng energiák magjainak elvetésére kerül sor, és ennek az átmenetnek az energiája sok ember számára jelent majd támogatást ahhoz, hogy ráébredjenek ennek az egyesülésnek a lehetőségére és megnyíljanak neki.
Április 2-án a telihold a Mérleg uralma alatt kerekedik ki, miközben a Nap a Kosban lesz. Ebben az időben a Kost uraló Mars bolygó illetve a Mérleg ura, a Vénusz bolygó az égben egy igen erőteljes módon együtt állnak.
Ez az erőteljes tranzit a maximumát április 7. és 9. között éri majd el, amikor a Hold átlép a Nyilasba, elérve a Jupitert és a Galaktikus Központot. Ekkor a Galaktikus Központ, vagy másnéven: Galaktikus Anya kozmikus fénytáncban egyesül a Férfiistenséggel. És, amint fent, úgy lent. A telihold és április 9. közötti időszak optimális lesz arra, hogy személyes szinten kiegyensúlyozzátok a belső ikerláng energiákat, továbbá, hogy a külvilágban is aktiváljátok az ikerlángotokat és egyesüljetek vele, ha készen álltok erre.
Ami még hozzáadódik ennek az időszaknak a kihívásaihoz, az az, hogy a Mars, a férfias energiák bolygója a Halakban lesz található, együtt az Uránusszal, és kvadrátban lesznek a Nyilassal. Ez azt jelenti, hogy az energia igencsak elektromos, kiszámíthatatlan és meglepetésekkel teli lesz. Ez valóban egy olyan időszak lesz, amikor a szeretet és a szenvedély váratlanul kitörhet és meglepetéseket okozhat. Ti, akik még a belső ikerláng energiák kiegyensúlyozásának folyamatában vagytok, úgy találjátok majd, hogy az energia intenzitása és elektromossága olyan fokú, hogy az már szinte kényelmetlen. Az intenzitás aggodalmat, stresszt okozhat nektek, míg ezeknek a tranzitoknak a hatása felgyorsítja a belső és külső egyesülési folyamatot.

Április ajándéka: a megnyilvánult szeretet

Áprilisban elkezditek újrafogalmazni a magatok számára, hogy mit jelent életetekben a szeretet. Megtanuljátok, hogyan használjátok a szív nyelvét, mely nem más, mint a feltétlen szeretet, részvét és hála. Ezek az energiák fejezik ki a szeretetet a magasabb dimenziókban.
Végül megértitek és elengeditek az érzelmi függőség és fájdalom játszmáit, mivel rájöttök, hogy ezek nem a szeretetről szólnak, és soha nem is arról szóltak. Ezek csak játszmák és illúziók voltak, amelyekkel játszottatok, miközben megtapasztaltátok a szeretetet az anyagi vagy fizikai szinteken. Most azonban, ahogy visszatértek egy Egységbe és a Teljeségbe, visszatér hozzátok a szeretet és szenvedély igazi természetének megértése is, és rájöttök, hogy az Isten és az Istennő – az isteni férfiasság és nőiség – archetipikus házasságán keresztül hogyan fejeződnek ki legmagasabb mivoltukban. Amikor ezt a megértést visszahozzátok az anyag szintjére, akkor az emberiség képes lesz a feltétlen szereteten alapuló kapcsolatain keresztül megélni és kifejezni az isteni forrásenergia tiszta és megszentelt lángját.
Így hát, legdrágábbak, az út a tudatosságnak erre a szintre való emeléséhez ezeknek a minőségeknek a kifejezésére irányuló tudatos választásotokon át vezet. A feltétlen szeretet hatalmas, erős és mindent átölelő. Mindent megbocsát és mindent elfogad, miközben összpontosított és erős marad. Nem fogadja el ugyanakkor a játszmákat, nem vesz részt bennük, hanem kitart saját békességes, szépséges és öntudatos központjában.
A részvét vagy könyörület elfogad és elismer mindazért, akik vagytok. A könyörület megtapasztalása a másik ösvényének mélységes átérzését jelenti, azt, hogy képesek vagytok ezt az ösvényt elismerni még akkor is, ha ez nem a tiétek. Azok, akik a részvét szemeivel látnak, megértik az Egység igazi elvét, azt, hogy amit mások tapasztalnak, az egyúttal az ő tapasztalatuk is, mivel Minden Egy. Az ennek elfogadására, az ő szeretetteljes átölelésükre való képesség – mindegy, milyen mélységes és fájdalmas illúziókban vannak is – a mindenhol jelenlévő isteni könyörület elvének elismerése.
A hála a szív bölcsességének kifejezője, mivel szívünk tudja, hogy minden dolog és minden tapasztalat a legmagasabb jóért született. Ha képesek vagytok bármit, amit az élet hoz, hálával fogadni, akkor elismeritek a szív bölcsességét. A szív ugyanis nem bíráskodik, az elme az, amely ítélkezik, amely a dühöt, az elutasítást, és az illúzió egyéb állapotait létrehozza, melyeknek a szeretet és elfogadás magasabb dimenzióiban nincs realitása.
Ha egyszer ezek a változások és választások magasabb szinten bensőtökké válnak, akkor valóban készen álltok majd az anyagi szinten is a szeretetet megteremteni. Most készen álltok arra, hogy kifejezzétek az isteni forrás energiáit gondolatok, érzések és érzelmek formájában. Ezek a szíven keresztül érkeznek, először tiszta érzések alakjában. Mivel ha egyszer megtapasztaltátok a feltétlen szeretet, könyörület és hála magasabb energiáit, akkor felkészültetek arra, hogy ezeket az érzéseket gondolatokká, érzelmekké és cselekedetekké formáljátok. Ekkor tudatában lesztek annak, hogy amit ki szeretnétek fejezni a világban, az nem más, mint amit a Forrással együtt rezgő lelketek és szellemetek kíván kifejezni, a fizikai síkon, az anyagi világban.
És itt rátaláltok a játékosság, a kreativitás és a nevetés birodalmára, hiszen a Szellem szeret játszani, szeret ártatlanul és örömben teremteni. Elég, ha a gyermekek tisztaságára gondoltok, hogy megértsétek, hogyan áramlik a Szellem. Mivel valójában egy léleknek nincs életkora, és egy gyermek a léleknek azt az eredendő örömét, szeretetét és ártatlanságát fejezi ki, amellyel azelőtt rendelkezett, hogy elkezdte volna megtanulni a földi viselkedési és függőségi mintákat, melyek messze eltávolították őt az eredeti örömtől, a keménység, szomorúság és depresszió állapotaiba.
Így hát, legkedvesebb fénymunkások, miközben átérzitek ennek a hónapnak az erőteljes áramlásait, emlékezzetek arra, hogy szívetekben horgonyozzátok le magatokat. Ne felejtsétek el érezni a feltétlen szeretet hatalmas szívét, mely a Kozmosz középpontjában lüktet, és tudjatok róla, hogy ugyanez a szívenergia lüktet bennetek is. Tudjatok róla, hogy most a Földön játszott szerepetekért, végzett munkátokért hatalmas szeretetben és elismerésben van részetek; és engedjétek meg magatoknak, hogy bármiben, amit csak tesztek, érezzétek ezt a támogató szeretetet.
Engedjétek meg magatoknak továbbá, hogy érezzétek a szívetekben ébredő játékosságot, örömöt és reativitást. Mivel valóban OTTHON vagytok, és valóban készen álltok, hogy földi mennyországot teremtsetek. Itt az idő elkezdeni, és elmondjuk nektek, hogy ennek első lépése a játékosság és az öröm. Hiszen nem más, mint az örömteli mágikus gyermek ártatlansága fogja személyes frekvenciátokat felemelni abba az állapotba, ahol természetesen fejezitek ki a szellem mélységes szeretetét és örömét.

Áprilisi holdak

A telihold április 2-ára esik. Ahogy volt már róla szó, a telihold a Mérlegben áll, miközben a Nap a Kosban tartózkodik.
A Mérleg hold egy erőteljes pillanat a kiegyensúlyozásra és harmóniába hozásra, különösen ami a kapcsolatokat és a házasságot illeti. Ez egy nagyszerű időszak a megszentelt házasságokra, a belső és a külső világban egyaránt.
Április 17-én lesz újhold, a Kosban. Ez arravaló idő, hogy elvessétek az új ciklusban megvalósuló teremtéseitek magvait. Használjátok a Kos Harcos energiáit, hogy kitartsatok szándékotokban, hogy arra összpontosítsatok, amit meg akartok teremteni az életetekben. Használjátok a mágikus gyermek energiáit, hogy játsszatok, hogy öröm és mulatság legyen a teremtésetek. Ez az új energia útja.
Most pedig távozunk, kegyelmet, örömet, szépséget kívánva nektek az útra.

Fordította: Redáz
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kedves Barátaim!<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 stroked="f" filled="f" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" o:preferrelative="t" o:spt="75" coordsize="21600,21600"> <v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:connecttype="rect" gradientshapeok="t" o:extrusionok="f"></v:path><?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:lock aspectratio="t" v:ext="edit"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_s1026 style="MARGIN-TOP: -0.3pt; Z-INDEX: 1; LEFT: 0px; MARGIN-LEFT: 62.75pt; WIDTH: 102.75pt; POSITION: absolute; HEIGHT: 141.75pt; TEXT-ALIGN: left; mso-position-horizontal: right; mso-position-horizontal-relative: text; mso-position-vertical: absolute; mso-position-vertical-relative: text" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:title="2-Jesus-takes-his-cross-med" src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.jpg"></v:imagedata><?xml:namespace prefix = w ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:word" /><w:wrap type="square"></w:wrap></v:shape><o:p></o:p>
<o:p> </o:p>​
Húsvét van, Jézus Krisztus kereszthalálának, és feltámadásának megemlékezése.
<o:p> </o:p>
Sokan követik a tanításait, és a sorsát is.
<o:p> </o:p>
Várhegyi Csaba társunk is, a topic alapítója húsvét előtt magára vette a nagy keresztet,
Egyik pillanatról a másikra megtámadta az alattomos kór, a tüdőrák.
Pillanatok alatt történt, szinte nem is lehetett felfogni, egyik nap közöttünk ült, másik nap már a kórházban feküdt.
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Azonnal kemoterápiát alkalmaztak nála, próbálva menteni a menthetőt.
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<v:shape id=_x0000_s1027 style="MARGIN-TOP: 13.2pt; Z-INDEX: 2; MARGIN-LEFT: 2in; WIDTH: 302.25pt; POSITION: absolute; HEIGHT: 226.5pt; mso-position-horizontal: absolute; mso-position-horizontal-relative: text; mso-position-vertical: absolute; mso-position-vertical-relative: text" type="#_x0000_t75"><v:imagedata o:title="V" src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image003.jpg"></v:imagedata><w:wrap type="square"></w:wrap></v:shape>
Nem sikerült! Csaba barátunk ma két órakor csendesen elment.
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Húsvét első napján követte Jézust abba az országba, mely létezik, ahonnan mi is származunk, és amiről beszélt a Messiás.
Imádkozzunk érte, hogy megtalálja belső lelki békéjét, mert egy ilyen betegség nagyon megviseli a szervezetet és a lelket.
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Kérjük a szellemi vezetőt, hogy segítsenek neki az első napok útkeresésében, és három nap után Ő is feltámadjon az asztrálsíkon szellemi nagyságában, és vidáman integessen nekünk látatlanul: „sziasztok, én már megérkeztem”!
<o:p> </o:p>
Drága Csaba, emléked szeretettel megőrizzük!<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
Szeretettel.
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
István
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
"Csak egy parányi méccsé lenni,
mely bevilágít egy szobát,
csak egy szál deszka-híddá lenni,
mely szakadékot ível át,
csak egy kanálka mézzé lenni,
legyen az élet édesebb,
csak egy segítő kézzé lenni,
mely teszi azt, amit tehet."

/Szeretnék-Szent-Gály Kata /
<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
<o:p> </o:p>
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
és egy kép Csabiról, tavaly nyáron fényképeztem!

Neki köszönhető a topic nyitása, mert ezekkel a diemnziókkal foglalkozott prófi szinten!
 

Hegyikristaly

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Karsay István! Nagy örömmel olvasom írásaidat és SBK hírleveleidet.
Az indigó gyerekeről és a kristály gyerekekről írtak is számomra sok kérdésre választ adtak.Van egy 89-ben született fiam.....a leírásod alapján próbálom megérteni személyiségét. Köszönöm.
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Áprilisi energiák – 2007<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>

Szeretetet teremteni az új energiákban

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" /><v:shapetype id=_x0000_t75 coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"><v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke><v:formulas><v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f><v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f><v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f><v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f><v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f><v:f eqn="sum @8 21600 0"></v:f><v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"></v:f><v:f eqn="sum @10 21600 0"></v:f></v:formulas><v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"></v:path><o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"></o:lock></v:shapetype><v:shape id=_x0000_i1025 style="WIDTH: 11.25pt; HEIGHT: 8.25pt" alt="Nyomtatható változat" type="#_x0000_t75" o:button="t"><v:imagedata src="file:///F:\DOCUME~1\KARSAY~1\LOCALS~1\Temp\msohtml1\01\clip_image001.gif" o:href="http://www.shaumbra.wire.hu/images/print.gif"></v:imagedata></v:shape>

Mihály arkangyal Celia Fenn-en keresztül<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
Legdrágább fénymunkások, ez az idő erőteljes és csodákkal teli, és mi tudjuk, hogy érzitek a bolygótokat elérő új energiák intenzitását. Az Isten és Istennő robbanékony és kreatív energiái elégetnek mindent, ami illúzió, ami „nem szeretet”, és megmutatják nektek azt a szeretetet, amely összeköti egymással minden dolog magvát.
Ti, akik azt választottátok, hogy a felemelkedés folyamatában megemelitek tudatossági szinteteket és beléptek a gondolat és cselekedet magasabb dimenzióiba, egész biztosan érezni fogjátok azokat az energetikai kihívásokat, amelyeket ez a hónap hoz el. Az energia az érzés és létezés új mintáit kovácsolja ki, és ti észreveszitek, hogy életetek sebesen és bonyolult módon megváltozik, amint nekiálltok, hogy megalkossátok a szívetek vágyát megteremtő szeretetet.
Tudjatok arról, legkedvesebb fénymunkások, hogy egyedül a szeretet az, amely megteremti és manifesztálja szívetek vágyait. Egyedül a szeretet fogja megteremteni azt az Új Földet, mely után vágyakoztok.
Hadd beszéljünk egy kicsit a mostani energianövekedésről és energiaváltozásról. Ahogy az idei, korábbi channellingekben már jeleztük, ez az év az ikerláng tudatosság bensőtökben való elfogadásáról szól, arról, hogy a bennetek lévő isteni férfiasság és isteni nőiesség egyesül és eggyé válik.
Ezek az energiák szenvedélyesek, forrongóak, és nagyon gyorsan mozognak. Rengeteg változással és kihívással találkoztok majd az életetekben, melyeket pusztán az elmétek segítségével nem lesztek képesek megoldani. Csak a szívetek, csak az érzéseitek visznek majd titeket előre. Ha azt választjátok, hogy tépelődtök rajta, hogy racionalizáljátok, kizuhantok az isteni teremtő intelligencia áramából, és úgy tűnik majd nektek, hogy semmi sem működik az életetekben. Ha azonban megengeditek magatoknak, hogy nyitottak és elfogadóak maradjatok, hogy együtt sodródjatok az áramlással, anélkül, hogy bármit analizálnátok, bízva az áramlatban, akkor csodák fognak megnyilvánulni számotokra. Úgy találjátok majd, a folyamat kulcsa az, hogy bízzatok abban, fensőbb énetek, lelketek, szívetek tudja legjobban, mi szolgálja a ti legnagyobb javatokat, és így a döntések majd a holografikus idő sebességével születnek, sikerük nem függ az ego lassú lineáris gondolkodásmódjától. Így elsajátítjátok, hogyan működjetek többdimenziós, holografikus lényekként, a MOST kiragadott pillanatában élve, döntéseiteket szívetekből, a MOST pillanatban hozva.

<o:p></o:p>

<o:p> </o:p>
Áprilisi kihívások

Áprilisban a Vénusz belép az Ikrekbe, és oppozícióban áll a Nyilasban tartózkodó Galaktikus Központtal.
Az Ikrek háza az, amely elhozza az ikrek, az ikerlángok energiáját, a Nyilas pedig a magasabb spirituális tudatosságot jelképezi. Ez optimális időszak arra, hogy az istennői energia elmozduljon a tudatosság magasabb szintjeire és ott egyesüljön az isteni férfiasság energiájával.
Valóban, áprilisban az ikerláng energiák magjainak elvetésére kerül sor, és ennek az átmenetnek az energiája sok ember számára jelent majd támogatást ahhoz, hogy ráébredjenek ennek az egyesülésnek a lehetőségére és megnyíljanak neki.
Április 2-án a telihold a Mérleg uralma alatt kerekedik ki, miközben a Nap a Kosban lesz. Ebben az időben a Kost uraló Mars bolygó illetve a Mérleg ura, a Vénusz bolygó az égben egy igen erőteljes módon együtt állnak.
Ez az erőteljes tranzit a maximumát április 7. és 9. között éri majd el, amikor a Hold átlép a Nyilasba, elérve a Jupitert és a Galaktikus Központot. Ekkor a Galaktikus Központ, vagy más néven: Galaktikus Anya kozmikus fénytáncban egyesül a Férfiistenséggel. És, amint fent, úgy lent. A telihold és április 9. közötti időszak optimális lesz arra, hogy személyes szinten kiegyensúlyozzátok a belső ikerláng energiákat, továbbá, hogy a külvilágban is aktiváljátok az ikerlángotokat és egyesüljetek vele, ha készen álltok erre.
Ami még hozzáadódik ennek az időszaknak a kihívásaihoz, az az, hogy a Mars, a férfias energiák bolygója a Halakban lesz található, együtt az Uránusszal, és kvadrátban lesznek a Nyilassal. Ez azt jelenti, hogy az energia igencsak elektromos, kiszámíthatatlan és meglepetésekkel teli lesz. Ez valóban egy olyan időszak lesz, amikor a szeretet és a szenvedély váratlanul kitörhet és meglepetéseket okozhat. Ti, akik még a belső ikerláng energiák kiegyensúlyozásának folyamatában vagytok, úgy találjátok majd, hogy az energia intenzitása és elektromossága olyan fokú, hogy az már szinte kényelmetlen. Az intenzitás aggodalmat, stresszt okozhat nektek, míg ezeknek a tranzitoknak a hatása felgyorsítja a belső és külső egyesülési folyamatot.

<o:p></o:p>

Április ajándéka: a megnyilvánult szeretet

Áprilisban elkezditek újrafogalmazni a magatok számára, hogy mit jelent életetekben a szeretet. Megtanuljátok, hogyan használjátok a szív nyelvét, mely nem más, mint a feltétlen szeretet, részvét és hála. Ezek az energiák fejezik ki a szeretetet a magasabb dimenziókban.
Végül megértitek és elengeditek az érzelmi függőség és fájdalom játszmáit, mivel rájöttök, hogy ezek nem a szeretetről szólnak, és soha nem is arról szóltak. Ezek csak játszmák és illúziók voltak, amelyekkel játszottatok, miközben megtapasztaltátok a szeretetet az anyagi vagy fizikai szinteken. Most azonban, ahogy visszatértek egy Egységbe és a Teljeségbe, visszatér hozzátok a szeretet és szenvedély igazi természetének megértése is, és rájöttök, hogy az Isten és az Istennő – az isteni férfiasság és nőiség – archetipikus házasságán keresztül hogyan fejeződnek ki legmagasabb mivoltukban. Amikor ezt a megértést visszahozzátok az anyag szintjére, akkor az emberiség képes lesz a feltétlen szereteten alapuló kapcsolatain keresztül megélni és kifejezni az isteni forrásenergia tiszta és megszentelt lángját.
Így hát, legdrágábbak, az út a tudatosságnak erre a szintre való emeléséhez ezeknek a minőségeknek a kifejezésére irányuló tudatos választásotokon át vezet. A feltétlen szeretet hatalmas, erős és mindent átölelő. Mindent megbocsát és mindent elfogad, miközben összpontosított és erős marad. Nem fogadja el ugyanakkor a játszmákat, nem vesz részt bennük, hanem kitart saját békességes, szépséges és öntudatos központjában.
A részvét vagy könyörület elfogad és elismer mindazért, akik vagytok. A könyörület megtapasztalása a másik ösvényének mélységes átérzését jelenti, azt, hogy képesek vagytok ezt az ösvényt elismerni még akkor is, ha ez nem a tiétek. Azok, akik a részvét szemeivel látnak, megértik az Egység igazi elvét, azt, hogy amit mások tapasztalnak, az egyúttal az ő tapasztalatuk is, mivel Minden Egy. Az ennek elfogadására, az ő szeretetteljes átölelésükre való képesség – mindegy, milyen mélységes és fájdalmas illúziókban vannak is – a mindenhol jelenlévő isteni könyörület elvének elismerése.
A hála a szív bölcsességének kifejezője, mivel szívünk tudja, hogy minden dolog és minden tapasztalat a legmagasabb jóért született. Ha képesek vagytok bármit, amit az élet hoz, hálával fogadni, akkor elismeritek a szív bölcsességét. A szív ugyanis nem bíráskodik, az elme az, amely ítélkezik, amely a dühöt, az elutasítást, és az illúzió egyéb állapotait létrehozza, melyeknek a szeretet és elfogadás magasabb dimenzióiban nincs realitása.
Ha egyszer ezek a változások és választások magasabb szinten bensőtökké válnak, akkor valóban készen álltok majd az anyagi szinten is a szeretetet megteremteni. Most készen álltok arra, hogy kifejezzétek az isteni forrás energiáit gondolatok, érzések és érzelmek formájában. Ezek a szíven keresztül érkeznek, először tiszta érzések alakjában. Mivel ha egyszer megtapasztaltátok a feltétlen szeretet, könyörület és hála magasabb energiáit, akkor felkészültetek arra, hogy ezeket az érzéseket gondolatokká, érzelmekké és cselekedetekké formáljátok. Ekkor tudatában lesztek annak, hogy amit ki szeretnétek fejezni a világban, az nem más, mint amit a Forrással együtt rezgő lelketek és szellemetek kíván kifejezni, a fizikai síkon, az anyagi világban.
És itt rátaláltok a játékosság, a kreativitás és a nevetés birodalmára, hiszen a Szellem szeret játszani, szeret ártatlanul és örömben teremteni. Elég, ha a gyermekek tisztaságára gondoltok, hogy megértsétek, hogyan áramlik a Szellem. Mivel valójában egy léleknek nincs életkora, és egy gyermek a léleknek azt az eredendő örömét, szeretetét és ártatlanságát fejezi ki, amellyel azelőtt rendelkezett, hogy elkezdte volna megtanulni a földi viselkedési és függőségi mintákat, melyek messze eltávolították őt az eredeti örömtől, a keménység, szomorúság és depresszió állapotaiba.
Így hát, legkedvesebb fénymunkások, miközben átérzitek ennek a hónapnak az erőteljes áramlásait, emlékezzetek arra, hogy szívetekben horgonyozzátok le magatokat. Ne felejtsétek el érezni a feltétlen szeretet hatalmas szívét, mely a Kozmosz középpontjában lüktet, és tudjatok róla, hogy ugyanez a szívenergia lüktet bennetek is. Tudjatok róla, hogy most a Földön játszott szerepetekért, végzett munkátokért hatalmas szeretetben és elismerésben van részetek; és engedjétek meg magatoknak, hogy bármiben, amit csak tesztek, érezzétek ezt a támogató szeretetet.
Engedjétek meg magatoknak továbbá, hogy érezzétek a szívetekben ébredő játékosságot, örömöt és kreativitást. Mivel valóban OTTHON vagytok, és valóban készen álltok, hogy földi mennyországot teremtsetek. Itt az idő elkezdeni, és elmondjuk nektek, hogy ennek első lépése a játékosság és az öröm. Hiszen nem más, mint az örömteli mágikus gyermek ártatlansága fogja személyes frekvenciátokat felemelni abba az állapotba, ahol természetesen fejezitek ki a szellem mélységes szeretetét és örömét.

Áprilisi holdak

A telihold április 2-ára esik. Ahogy volt már róla szó, a telihold a Mérlegben áll, miközben a Nap a Kosban tartózkodik.
A Mérleg hold egy erőteljes pillanat a kiegyensúlyozásra és harmóniába hozásra, különösen ami a kapcsolatokat és a házasságot illeti. Ez egy nagyszerű időszak a megszentelt házasságokra, a belső és a külső világban egyaránt.
Április 17-én lesz újhold, a Kosban. Ez arravaló idő, hogy elvessétek az új ciklusban megvalósuló teremtéseitek magvait. Használjátok a Kos Harcos energiáit, hogy kitartsatok szándékotokban, hogy arra összpontosítsatok, amit meg akartok teremteni az életetekben. Használjátok a mágikus gyermek energiáit, hogy játsszatok, hogy öröm és mulatság legyen a teremtésetek. Ez az új energia útja.
Most pedig távozunk, kegyelmet, örömet, szépséget kívánva nektek az útra.

Fordította: Redáz
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
TÓBIÁS ANYAGOK<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>


Tanítói Sorozat:<o:p></o:p>

10. SHOUD: Mozgásban lévő energia – Adamus Saint-Germain közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában<o:p></o:p>

<o:p></o:p>
Elhangzott a Bíbor Körben,<o:p></o:p>
2007. május 5-én<o:p></o:p>
http://www.crimsoncircle.com/<o:p></o:p>



(énekelve) Senki nem csinálja nálam jobban! (A közönség nevet)

Vagyok, Aki Vagyok, Adamus Saint Germain Vagyok, és senki nem csinálja nálam jobban! (nagy nevetés)

Üdvözöllek titeket Shaumbra! Egy másik igen sikeres iskolából tértem vissza – a Felemelkedés Iskolájából – ahol azt mutatom meg az embereknek, hogyan hozzák ki a legtöbbet utolsó Földi létidejükből. Tóbiás Románia földjén jár, hogy előkészítse az ottani shoudokat. Kuthumi… hmmmm, nagyon el van foglalva mindazokkal, akik könyvet írnak vele. Azzal tölti az idejét, hogy segítsen előkészíteni benneteket egy egészen új kiadói vállalkozásra – a Shaumbra és Kuthumi könyvek kapcsán. Ezért aztán arra lettem felkérve, hogy beszéljek ma veletek egy rendkívül egyszerű, ugyanakkor roppant lényeges témáról.


Tökéletes rend


Mielőtt nekikezdenénk….arra lennék kíváncsi, hogy David vajon miért nem említette meg annak az eseménynek a jelentőségét, ami holnap, 2:34- órakor, 2007. 5. hó, 6-án következik be? Minden szám felsorakozik itt! (nevetés) Hallottuk, mikor korábban a számokról beszélt, és a holnapi nap folyamán a naptár szerint fennálló jelentős egybeesésről említést tett. Természetesen ennek semmi jelentősége sincs, mindössze az, hogy minden egybeesik! (nevetés) Ti meg azt gondoltátok, hogy ez valami rejtett, mélyebb jelentőséggel bír.

Tulajdonképpen az igazság egy szikrája fellelhető ebben. Bármikor, amikor a dolgok nyilvánvaló egybeesése figyelhető meg, az abban nyújt segítséget, hogy megmutassa számotokra azt, hogy az univerzumban minden tökéletes rend szerint működik. Gyakorlatilag hozzáférhettek ezeknek a napoknak, hónapoknak és óráknak az egybeesés energiáihoz, ami nem túl gyakran esik meg, de holnap mégis megtörténik, csakhogy hozzásegítsen titeket ahhoz a felismeréshez, hogy mindennek megvan a maga rendje.

Erről beszéltem egy csoport Shaumbrának egy héttel ezelőtt Kelownában, ebben a Felemelkedés Iskolában –arról a tényről, hogy az Omniverzumban minden tökéletes rendben történik. Minden rendben működik. Ez időnként persze káosznak tűnhet – különösen a ti Földi nézőpontotokból szemlélve, ahol is be vagytok zárva ebbe az emberi testbe, és oly gyakran az emberi agyatok csapdájában vergődtök – pedig minden tökéletes rendben működik.

El tudjátok azt képzelni, hogy tudatában vagytok annak, hogy minden a maga rendje szerint halad, és hogy ennek így kell lennie? Hogy nyugodtan elengedhetitek a dolgokat? Az Omniverzum nem fog magába zuhanni attól, hogy elengeditek a dolgokat. Nem fog összeesni attól, hogy kihúzzátok az ujjatokat a falban lévő lyukból, mert már nem próbáltok meg mindent egyben tartani. Azt gondolom, hogy időnként rendkívül komolyan veszitek saját magatok fontosságát az univerzum tekintetében. (nevetés) Annyira komolyan veszitek azt, hogy hogyan tartsátok ezt az egészet össze, hogy mindeközben hajlamosak vagytok keresztülnézni a saját életetek összetartásán. Pedig mindössze ezért az egyért vagytok felelősek. Az egyetlen rend, amiért alapvető felelősséggel tartoztok, az a saját életetek.

Itt van ez a rengeteg vita az Omniverzum, az Univerzum kapcsán, ahol úgy tűnik, hogy igen nagy a káosz és az összevisszaság. Mindenki azon aggódik, hogy vajon merre tart ez az egész. Nos, teljesen rendben halad minden, már a kezdetektől fogva. Minden úgy halad, ahogy annak haladnia kell. Minden szempontból tökéletesen megy minden.

Álljatok meg egy pillanatra! Álljatok a kerítés mögé – de jó messzire – és akkor majd megértitek, hogy minden tökéletes rendben van. Abszolút tökéletes rendben. Az emberek pont azt teszik, amit választanak. Azt teszik, aminek a megteremtését választják. Néha talán nem a legokosabb dolgokat. Időnként előfordul, hogy a nehéz utat választják a könnyű helyett, azaz a küzdelmet és a szenvedést választják az öröm és a beteljesedés helyett, de ez is így van rendjén. Ezen a módon akarják megtapasztalni a dolgokat.

A Föld – ez az egész, amit ti Föld bolygónak hívtok – tökéletes rend szerint halad. Időnként felbukkannak ezek az aggodalmak – olyan dolgok miatt aggodalmaskodtok, kötitek meg az energiáitokat, ami miatt egyáltalán nem kellene aggódnotok. Néhányan, reggelente gyomorgörccsel ébredtek, és a Föld túlélésén kezdtek aggódni. Amiatt szorongtok, hogy a bolygó vajon egy század foknyival felmelegedett-e az elmúlt száz év alatt? Hát fel bizony, még többel is. Amiatt nyugtalankodtok, hogy vajon állni fog-e még a Föld 20 vagy 30 év múlva? És hogy a háborúk vajon győzedelmeskednek-e a területek felett? Lesz-e elegendő élelem?

Álljatok meg egy pillanatra! Minden tökéletes rendben van. Vannak olyanok, akik azt választják, hogy megtapasztalják, hogy milyen lehet egy felmelegedett Földön az élet. A Föld egyébiránt rendelkezik azzal a képességgel, hogy megtisztítsa magát. A Föld tudja, hogyan viseljen gondot magára még abban az esetben is, amikor a buta emberek hajlamosak azt beszennyezni, rosszul bánni vele – ó, a Föld ennél sokkalta bölcsebb. Tudja, hogyan gyógyítsa meg gyorsan önmagát – időnként azoknak a buta embereknek a rovására. Mindenesetre tudja, miként viseljen gondot magára.

Vannak közöttetek olyanok, akik a kormányok és a törvények miatt aggodalmaskodtok. A bűncselekmények, az erőszak és a háborúk miatt nyugtalankodtok. Pedig tudjátok, az aggódás nem más, mint saját energiátok igen eredménytelen felhasználása. Az aggódás önmagában nem visz titeket sehova, sőt általa csak állandóan körbeforogtok saját mosógépetekben, anélkül, hogy valaha is tisztára mosnátok magatokat. Az aggodalom rengeteg energiátokat felemészti.

Álljatok meg hát egy percre, és értsétek meg, hogy minden tökéletesen rendben van. Abszolút százszázalékos rendben. Engedjétek el mindazt a felelősség érzetet, miszerint aggódnotok kell a Föld, az emberiség, és az ehhez hasonló dolgok kapcsán. Rengetegen vannak, akik szívesen megteszik ezt helyettetek, amikor felhagytok azzal, hogy ezt válasszátok. Magatokkal foglalkozzatok inkább!

Ahogy már a legelejétől kezdve mondjuk nektek, többé már nem vagytok energia rögzítők. Energia mozgatók vagytok. Vannak, akik boldogan átveszik a helyeteket az aggódás és az energia rögzítés terén az előbb említett dolgok kapcsán, ami mindössze bebörtönzi az energiátokat. Vigyétek azt az energiát saját magatokba! Vigyétek belülre, hogy megtisztítsátok magatokat, kiterjesszétek magatokat, és kapcsolatba lépjetek önmagatokkal! Mert amikor így tesztek, akkor saját példátokkal - az önmagával egységben lévő ember példájával – sokkal többet tesztek ezért a bolygóért, mint bármiféle felvonulással, demonstrálással, és a kiadóhoz küldözgetett levelekkel, vagy akár azzal, hogy 10 dollárokat utalgattok ide-oda, mindenféle célból. Nem mintha bármi rossz lenne ezzel, de itt az ideje annak, hogy az emberiség előtt végre Szabványok, példák álljanak.


Az új vezetők<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Véleményem szerint… szerény véleményem szerint… azt kell, hogy mondjam (Saint Germain kuncog, a közönség pedig nevet) ma én vagyok a helyettesítő tanárotok, tehát szárnyalhatok. (Saint Germain és a közönség nevet) Szerény véleményem szerint, jelenleg a világ hiányolja a vezetőket. Csak nagyon kevés dinamikus, karizmatikus, és valódi politikai vezetője van a világnak. Alig egy pár akad mindössze. Azok, akik jó szándékkal léptek be a rendszerbe, a rendszer részeivé váltak. Azok, akik a változtatás jó szándékával kezdték, maguk változtak meg. Szerény véleményem szerint a világ ma nagyon, nagyon, de nagyon kevés spirituális vezetővel bír.

Azok, akik fent állnak a pulpituson, azok, akik a televízióban szerepelnek, azok, akik a Vatikán falai mögé rejtőznek… drága barátaim, semmi mást nem tesznek, minthogy állandósítják a már nagyon régi utakat. Ők nem valódi vezetők. Ők mind az „elmúltat”, az „agyonhasználtat” a Régi Energiát képviselik – szerény véleményem szerint.(nevetés)

A világ – az emberiség – jelenleg egészen új fajta vezetőkre vágyik. Olyanokra, akiknek nem kell aggodalmaskodniuk a hatalmi harcok miatt, hiszen tökéletesen tudatában vannak annak, hogy a hatalom mindössze illúzió. Olyanokra, akik nem saját egójuk megelégedettségét hajkurásszák azáltal, hogy emberek százai, ezrei vagy éppen millió elé helyezik magukat. Olyanokra, akik nem az általuk vezetett népből táplálkoznak. Olyanokra, akik pontosan ugyanazon a szinten lévőnek tekintenek önmagukra, mint mindenki másra. Akiknek nem kell magukat piedesztálra állíttatni, hanem egy szinten vannak mindenkivel, és miközben mindenkivel egy szinten lévőnek tekintik önmagukat, azt a fényt sugározzák magukból, amire csak egy Szabvány képes, az önfelismerés, a megvilágosodás, a beteljesedés fényét, a belső béke fényét, a konfliktus és csata teljes hiányát, a maszkulin és a feminin, valamint a fény és a sötét teljes egységét. Ezek azok az új fajta vezetők, akikre vár a világ, nem pedig azok, akiknek több ezer vagy több millió ember elé kell helyezniük magukat, vagy valamiféle piedesztálra kell helyeztetni magukat csak azért, hogy később majd levegyék onnan őket, hanem valódi Új Energiás vezetőkre. Ezért beszélünk folyton hozzátok Shaumbra, ezért bátorítunk titeket arra, hogy legyetek mindazok, akik valójában vagytok, hogy legyetek Szabványok, hogy teljesítsétek be ezt a létidőtöket!


folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Mai vendégeink<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Mai összejövetelünk vendég listája igen tiszteletreméltó. Tizenkét tudós energiája van jelen velünk, olyanoké, akik jelenleg is a Földön élnek. Szakterületük, a ti kifejezésetekkel élve, egy fajta kvantum energia fizika. Mind a legérdekesebb, leginkább zavarbaejtő, és legforradalmibbnak tekinthető ideákon dolgoznak. Nem ismerik egymást, illetve nem ismerték egymást egészen addig, amíg el nem hoztuk őket ide vendégeinkként. Bár mind emberek, energiájuk egy része, a kiterjedt energiájuk jelen lehet mai összejövetelünkön.

Mindegyikőjük Nikola Tesla társaságában érkezett ide ma, aki ismét visszatér. Ahogy pár hónappal ezelőtt már elmondtuk nektek, Tesla energiája újra nagyon, de nagyon jelen van itt a Földön, segíti a tudósokkal, fizikusokkal, orvosokkal, sőt pszichológusokkal végzett munkát, továbbá segít kifejleszteni, majd visszahozni a Földre mindazokat a legfontosabb és legforradalmibb energiákat, amit a Föld bizony már hosszú ideje nem látott.

Ha előre ugrunk az időben 20, 30 vagy 40 évet, azt láthatjuk, hogy ez a jelenlegi korszak a Földön az Új Reneszánszként válik majd ismertté. Nem csak a szociális kultúra vagy a művészeti struktúra reneszánszaként, hanem a tudomány és a fizika reneszánszaként is. És ezzel szoros kapcsolatban az új spiritualitás reneszánszaként is, hiszen ahogy ezt ti is tudjátok, ez mind szorosan összefügg egymással. A Spiritualitás az ember saját énjének megértése a Szellemben, a tudományban, a fizikában, sőt még a matematikában is – hiszen ezek mind összefüggésben állnak egymással.

Tehát behozzuk ma ide ezt a csoportot - Teslát és az ő tizenkét tudósból álló csoportját – jut eszembe, közülük hat hímnemű, hat pedig nőnemű testben van – és a világ különböző részeiről származnak. Ők, a jelenleg a Földön élő legnagyobb, elképesztő tehetségek közé tartoznak. Azért vannak most itt ezen a Shaumbra összejövetlen, mert beragadtak, mert válaszok után kutatnak, mert megpróbálták a lehető legmesszebbre kiterjeszteni az energiájukat, már amennyire ez mentálisan lehetséges volt számukra, hogy megpróbáljanak megoldást keresni korunk legégetőbb problémáira. Az energiával kapcsolatos problémákra, az energia működésére vonatkozó kérdésekre, valamint arra, hogy valójában mi is az energia. Olyan kérdésekre keresik a válaszokat, melyek messze felülmúlják a legutóbbi és legnagyszerűbb tudósét, Einsteinét. Olyan problémákról van itt szó, ami a megértés egy teljesen új szintjét hozza el.

De azon kapták magukat… tűnődéseik és kutatásaik kapcsán mind eljutottak egy bizonyos pontig, ahol falba ütköztek. Intuitívan mind ráéreztek valamire. Tudják, hogy van ott kint valami, ugyanakkor mentálisan leblokkoltak, mert az elme képtelen rájönni a formula többi részére. Ezért aztán kétségbeestek. És a kétségbeesett emberek kétségbeesett dolgokat tesznek.

Mind az ismeretlent hívják. Még ezek a tudósok is, akik közül nem mindegyikük hisz feltétlenül Istenben, az ismeretlent szólították, mert intuitíven tudják, hogy van ott kint valami. Talán azt gondolják, hogy ez egy mentális vagy elmés energia – a nagy univerzális elme, ahogy ezt egy kevesen tévesen nevezik. Mind a válaszokért kiáltanak, és ezen a ponton jöttök ti a képbe. És ők is itt jönnek be a képbe. És itt jön be a képbe a múlt havi Shoud is. A meghatározás nélküliség egész fogalma kapcsán – a meghatározás nélküliség az, ami túl van a meghatározotton.

Összeszedtük hát őket, vagyis inkább kiterjedtebb energiájuk egy részét, ahogy ezt ti neveznétek. Tudjátok minden alkalommal, amikor egy létező megengedi magának, hogy képzelődjön, vagy hogy vándoroljon a más birodalmakban….ti is mind csináltatok már ilyet. Hatalmas kérdéseitek vagy problémáitok esetén, amikor képtelenek voltatok rájönni a válaszokra, mit tettetek? – elmentetek autózni egyet, vagy késő éjjel ébren feküdtetek az ágyatokban – amivel tulajdonképpen kihelyeztétek az energiátokat. Nem voltatok annak tudatában, hogy hova, nem értettétek azt sem, hogy miért, de mégis lehetővé tettétek ezt a dolgot, amit mi vándorlásnak, barangolásnak nevezünk. És ezekben az esetekben egy részetek a szó szoros értelmében barangol. Egy részetek ilyenkor kimegy a közeli birodalmakba. Sőt, még a kristály birodalmakba is. És mi is pontosan ott szedtük össze ezt a tizenkét brilliáns tudóst és Teslát.

Tesla tudatában van annak, hogy mi folyik itt. Megértéssel rendelkezik az emberi élet, az élet utáni élet, az Új Energia és a spiritualitás dinamika kapcsán. Jelen van tehát ma mindannyiunkkal, és segít fókuszban tartani ennek a tizenkét tudósnak a vándorló energiáját. Ők most mind álom állapotban vannak. Vannak, akik éppen mély álomba merültek, néhányan pedig éppen most szundítanak egyet, egyikük gyakorlatilag pont a laboratóriumban aludt el. Ugyanakkor vándorló tudatuk most jelen van velünk, és figyelnek, érzik az energiátokat, és azt szeretnék megérteni, hogy hogyan kell továbbmenni, valóban lehetővé tenni maguknak a vándorlást, a kiterjedést – de a lényeg az, hogy hogyan kell azt onnan visszahozni. Hogyan lehet visszahozni kintről az energiát.

A legtöbben már megtapasztaltátok ezt. Megnyitottátok magatokat, és vándoroltatok, kimentetek a külső birodalmakba, de abban a pillanatban, ahogy elkezdtétek újra a Földre fókuszálni teljes tudatotokat, elvesztettétek az energiát. Elfelejtettétek. Az elme átveszi a hatáskört, és mivel képtelen felfogni azt, amit visszahozatok a más birodalmakból, ezért elveszítitek azt. Ez persze még több frusztrációt és bosszankodást von maga után, hiszen egy bizonyos szinten – a tudás szintjén – tisztában vagytok vele, hogy ott az energia. Tudjátok, hogy ott a válasz, csak arra nem tudtok rájönni, hogyan hozzátok azt vissza. Pontosan ezen a ponton áll jelenleg nagyra becsült tudós csoportunk is – megpróbálják érezni, tudni a válaszokat, és megpróbálják azt valahogy visszahozni.


folyt.köv..
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kvantumugrás<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Vegyük gyorsan szemügyre a Kvantumugrást! Vessünk egy gyors pillantást arra, hogy mi is folyik jelenleg a Földön most, ahogy egyre jobban közeledünk a szeptember 18-ikához. Ahogy ezzel mindannyian tisztában vagytok…és ezt most megosztjuk tudósainkkal is – néhányan sürgős jegyzetelésbe kezdtek – „Szeptember 18. mi lesz akkor?” (nevetés) Nos, hát semmi – és mégis minden. Így működik az Új Energia. Semmi és minden, egyidőben.

Ha képesek lennétek arra, hogy megmérjétek az emberi tudatosságot azalatt a több millió éves időszak alatt, amióta angyalok testesültek meg a Földön, azt látnátok, hogy egy…ó, utálok ilyen háromdimenziós fogalmakat használni - szóval egy diagramszerűséget láthatnátok. Diagramként fogunk rá hivatkozni, ugyanakkor spirálokból is áll, vagyis egy spirális, azaz körben forgó mozgást végez. Egyfajta sebességgel is bír, és ennek a grafikonnak az egyik szélén, mondjuk a ti kifejezésetekkel élve ennek a grafikonnak a bal oldali végén egy nagyon kicsi, szoros, szűk spirál található. Azért ekkora, mert a kezdetekkor az emberi tudatosság nagyon apró volt.

És azt is meg kell, hogy értsétek, hogy ez a grafikon multidimenzionális. A megértés kedvéért úgy fogunk róla beszélni itt, mintha egy háromdimenziós diagram lenne. De értsétek meg, hogy közvetlenül a grafikon háromdimenziós verziója mögött ott található ennek egy hatalmas másolata. Ez az, amit mi önmagatok angyali részének lelkeként vagy spirituális tudataként nevezünk, amelyik nem testesült meg, vagyis nem tudatos ebben a dimenzióban. Ez mindig egy réteget képez az emberi tudatosság értelmezését szolgáló háromdimenziós grafikon mögött.

Tehát a Megtestesülések Kezdetekor egy nagyon kicsi és szoros spirált láthatunk, ami a tudatosságot képviseli – az emberi tudatosságot. Namost, miközben eltelik néhány millió év, az láthatjuk, hogy a spirál nagyon lassú és kiszámítható mértékben ugyan, de tágulni kezd.

Majd elérjük azt az időszakot, amit Atlantisznak nevezünk, és itt bekövetkezik egy ugrás. Az atlantiszi időszak közepéhez közeledve azt láthatjuk, hogy már nem követi tovább ugyanazt a lineáris ösvényt, mint korábban. A spirál sebessége felgyorsul. Hirtelen gyorsabb ütemben kezd növekedni – ugrik egyet – és ez az atlantiszi időszak. Ha megnézzük az emberi tudatosságot ábrázoló grafikont az atlantiszi időszak végén, egyszerre csak azt látjuk, hogy a spirálnak mintha csökkenne a mérete, de a sebessége megmarad. A spirál kisebb lesz, ugyanakkor a sebessége megmarad. Ez Atlantisz végnapjait reprezentálja, amikor is úgy tűnik, mintha a tudatosság visszahajlott volna önmagába, bezáródott volna, de valójában nem ez történt. A sebesség még mindig ott volt. A felgyorsulás aránya egy olyan mintát hozott létre, ami lehetővé tette a további áramlást, vagyis nem omlott össze.

Ezt követően, kb: tízezer évvel ezelőttig a spirál egy nagyon kiszámítható módon növekedett. Sebessége megjósolható ütemben növekedett, majd hirtelen úgy tűnt, megint ugrott egyet. Nem nagyot, nem akkorát, amit kvantumugrásnak nevezhetnénk, de mégis egy irányváltás volt megfigyelhető. És itt a spirál újra megnyílt, és visszatért minimum arra a szintre, ahol az atlantiszi időszak alatt volt, ugyanakkor a sebessége oly mértékben felgyorsult ez alkalommal, ami az atlantiszi időszak alatt soha nem volt tapasztalható. Az emberi tudatosságról beszélünk.

Különös tekintettel az elmúlt tízezer évtől kezdődően a nyolcezer évvel ezelőttig tartó időszakban, az emberi tudatosság spirálja folyamatosan tágult és sebessége is egyre nőtt, viszonylag állandó ütemben. Majd kétezer évvel ezelőtt újabb változás történt. A sebesség még gyorsabb lett, annyira, hogy emberi perspektívátokból nézve azt mondhatnátok, hogy annyira gyorsan haladt, hogy szinte nem is voltatok képesek látni a spirál sebességét. És ekkor ez a spirál megnyílt, ugyanakkor a spirál körei között meglévő távolság nem volt többé állandó.

Tudjátok ez a spirál a múltban mindig egy nagyon is minta szerinti és kiszámítható térrel bírt a spirál körei között. Olyan ez, mint egy hatalmas forgó spirális kerék. Kétezer évvel ezelőtt a spirálon belül található individuális körök között lévő tér úgy változott meg, hogy a spirál távolabbi, külső részein lévő körök között nagyobb tér keletkezett, mint a spirál belső terében elhelyezkedő körök között. És a sebesség megint csak erősödött.

Untatlak titeket, igaz? (Saint Germain kuncog) Legalábbis Cauldrét. (Saint Germain és a közönség nevet)

És most akkor megérkeztünk a közelmúltba, hívjuk ezt az elmúlt hét év időszakának. A sebesség újra egyre csak gyorsul és gyorsul. A spirál egyre hatalmasabbra nő. Ez az emberi tudatosság. Ebben a mérésben benne foglaltatik az emberi tevékenység: az agy ereje; az, amit ti spirituális tudatosságnak vagy felismerésnek hívtok; az ember önmagával való kapcsolata; valamint az ember másokkal, a külvilággal való kapcsolata. Ezek mind részét képezik az emberi tudatosság hányadosának.

És most itt vagyunk, alig öt hónapra a következő nagy váltástól. De ez az emberi tudatosságot megjelenítő spirál nem csak, hogy tovább tágul, nem csak, hogy egyre nagyobb különbség figyelhető meg a spirálon belül elhelyezkedő pontok között, nem csak, hogy egyre gyorsul a sebessége, hanem megváltozik annak teljes természete, és a sebesség többé nem tekinthető tényezőnek.

Tudjátok a sebesség lineáris, háromdimenziós. A sebesség többé már nem tényező az Új Energiában. És most itt nem csak az autótok sebességéről beszélek, vagy arról, hogy milyen gyorsan tudtok dolgozni egy adott napon. A kiterjedés képességéről beszélek – és nem csak ezen a meglehetősen kiszámítható spirális módon – ahogy ez a háromdimenziós valóságotokban zajlik – hanem most, tulajdonképpen azt is mondhatjátok, hogy ez egy robbanás. Egy kitörés. 2007. szeptember 18 – ától - és mi ezt mérjük, nagyon alapos megfigyeléseket végzünk ennek kapcsán - ettől a dátumtól kezdődően a sebesség és a spirál nem számít többé. Lekerülnek a diagramról.

És akkor, bizonyos értelemben… ha képesek lennétek az előbb említettek szerint megvizsgálni ezt a diagramot, akkor úgy látszik, minden eltűnik, most, hogy a spirál nem létezik többé, és minden megáll. És jut eszembe mi is történt akkor, amikor a mayák hosszú idővel ezelőtt megnézték az emberi tudat fejlődését? Azt látták, hogy az eltűnt. Jóslatuk, természetesen 2012-re vonatkozott. Közel jártak, de nem voltak elég pontosak. Bizonyos dolgok megtörténtek. Ez nem a végzetnek tudható be, ez mindössze minta, és a minták ki vannak téve némi változásnak. 2007. szeptember 18-a már nincs rajta a grafikonon.


folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Közben egy kicsit késve, egy érdekes anyag, a valóságtartalmáért nem vállalok felelőséget:

Don Alejandro: A maják felhívása



2007. május 22-e az 5. Ajpu, Nap Nagyapa napja, aki mindannyiunkra
egyformán süt, nem ismeri a megkülönböztetést, aki nem téveszti el az
utat, és aki soha nem változik. Meleget és életet ad nekünk. Egy Nap,
Egy Levegő, Egy Víz, egy Földanya. 2007. május 22-e Nap Nagyapa és
Hold Nagyanya napja.



"Fivéreink és Nővéreink, Fogjuk körül kezeinkkel a bolygót május
22-én, és tegyünk így: meditáljunk a magunk módján, a magunk nyelvén,
a saját kultúránknak és vallásunknak megfelelően, mert csak ez a z egy
Napunk van, amely mindannyiunkra egyformán süt, egyetlen levegőnk,
amelyet belélegzünk, és amely éltet minket, egyetlen vizünk, amelyet
iszunk, és amely vérré válik az ereinkben, és valamennyien
Földanyánkon élünk. Ő táplál bennünket, tart bennünket. Bármilyen
színű fivéreim és nővéreim, egyesüljünk a meditációban, hogy
felébredjen a lelkiismeret a hatalom, és a kormány embereiben, a
politikusokban, az üzletemberekben: nem kell több háború, nem kell
több szennyező bomba, nem kell több halál. Együtt változást tudunk
hozni.

Don Alejandro Oxlaj, Guatemala de la Asuncion

Don Alejandro a maja nép látomásainak, első kézből való tanításainak
őrzésével van megbízva. Ő a Maja Vének nemzeti tanácsának a feje
Guatemalában, a maja naptár Nap Őre, 13. generációs maja kicse főpap,
a Vének és Szellemi Vezetők Kontinentális Tanácsának Nagy Vénje
mindkét Amerikában. A Maja Kultúra nemzetközi oktatója is.

Don Alejandro üzenete időszerű: tettre hív, egyesülésre és egységre.
Don Alejandro egy szent maja TŰZszertartást fog bemutatni
Guatemalában, és mások ezreit fogja összeforrasztani az egész bolygón
a szertartás segítségével.

Kedves Testvéreim:

Az Ég Szíve és a Föld Szíve nevében üdvözöllek benneteket. A Maja
Vének nemzeti tanácsának nevében nektek címezzük a következőket, hogy
létrejöjjön a mágnese kapcsolatotok teljesen:

A Maja nép szelleme és a Földanya szelleme arra késztet bennünket,
hogy keressünk baráti köteléleket a világ minden népe között. A Maja
prófécia így hangzik: "Azért fogunk találkozni, hogy egyek legyünk,
mint a kéz ujjai". Mindannyian a Föld gyermekei vagyunk, Teremtőnk
kertjének virágai, különböző színűek, formájúak, méretűek, különbőző
illattal, más-más nyelven beszélünk, valamennyien ugyanahhoz a
Teremtőhöz imádkozunk vagy meditálunk a magunk módján, akit kultúránk
szerinti nevén szólítunk.

Reméljük, hogy ez a közlemény eljut valamennyi intézményhez, mind a
magánszektorban és a közigazgatásban, a földbirtokosokhoz, a
tudósokhoz és általában az emberekhez.

Fivéreim és nővéreim, több mint 500 éve folyik a föld arcának
elpusztítása, emberek elpusztítása, testváreinknek, az állatoknak és
az ősi fáknak az elpusztítása, naponta, egyre gyorsuló tempóban. A
Guatemalai Vének és Szellemi Vezetők Nemzeti Tanácsánának vénjei
évezredes misztikus tudás birtokában vannak. Mint ahogyan a madarak
fáradhatatlanok a repülésben, ők is azért élnek, hogy lássák
beteljesülni a próféciákat. Azt kívánjuk, hogy a világ minden
nemzetének és kormányzatának ébredjen fel a lelkiismerete, és
elemezzék bolygónk helyzetét és aszerint cselekedjenek a jelenben.
Engedjétek meg, hogy elsőként arra emlkeztessünk benneteket, hogy az
Amerikák maga voltak a Paradicsom 500 évvel ezelőtt. Szűzi erdők,
rengeteg állat, színes madarak megszámlálhatatlan, szabadon szárnyaló
tömegei tápláltak mindenkit. A vizek bőségesek és tiszták voltak, és a
nép, mely a maga tradíciója szerint élt, megőrizte a maga kultúráját
és fenntartotta a Földanya szépségét. Őseink több mint száz éves
korukig éltek, fertőzések vagy betegség nélkül. Tisztelettel és
engedelmességel adóztak a Teremtő törvényének.

Beszéljünk most a jelen időről. Élvezzük a technika új eredményeit, a
találmányokat, melyek könnyebbé teszik a mindenapi életünket,
valamennyien használjuk is őket, de megvan az a negatív oldaluk, hogy
lassan végére járunk erdőinknek, közreműködünk bolygónk
beszennyezésén, a folyók kiszáradóban vannak, a vizek szennyezettek.
Terményeink is szennyezettek, éppúgy, mint ahogy a szennyezettség
pusztítja az állatokat is. Fertőző betegségeink vannak, olyanok,
amelyek a múltban ismeretlenek voltak. Nagyon veszélyes a vegyszerek,
rovarölő szerek, genetikailag módosított magvak stb. használata. És
mindenekfelett, a nukleáris veszély: az atombomba, ... maga a háború
képes lenne sterilizálni vagy megölni a Földet és minden rajta lévő
élőlényt. Sokaknak nincsen otthona, sok gyermek koldul az utcán, mások
prostitúcióra kényszerülnek. Rablók uralkodnak. Naponta halnak meg
embereke az utcán, emberrablás, erőszak, lövés az iskolákban, szülők
ölnek meg gyerekeket, gyerekek ölnek meg gyerekeket, szülők
erőszakoskodnak gyerekeikkel. Ez mind a szennyezés egyenes
következménye. Az élet többé nem kap tiszteletet. A tekintélyek
eladják magukat. A jog vásárolható és eladható.

Most beszéljünk a jövőről: Mi, tradicionális maja vének, és a világ
valamennyi bennszülött népe, a jövőn elmélkedünk. Nem csak a mai napra
gondolunk, a jelenre, hanem a jövőre, a gyermekeinkre, unokáinkra és a
jövendő generációkra is. Sötét árnyékot látunk közelíteni, mely sok
fájdalmat hoz számunkra. Ez a nagy szennyeződés. Ezt mind az emberi
tevékenység következménye. Saját sírunkat ássuk. Háborúk folynak más
országokban, melyek indoka elméletileg a szabadság, de a következménye
még nagyobb rabszolgaság. Állítólag új fejlődést fognak hozni, de
valójában még nagyobb éhséget fognak okozni a kevésbé fejlett
országokban. Ha folytatjuk ezt, el fog jönni az idő, amikor nem
lesznek hadirendbe állítható katonák. A Guatemali Maja Vének nemzeti
tanácsa kéri a világ összes népét, a kormányaikat, és a
kormányzottaikat, hogy hagyják abba a szennyezést és a kis- és
nagyvállalatokat, hogy keressenek alternatívákat. Nem akarunk több
háborút, nem akarunk több halált, nukleáris kísérleteket,
kemikáliákat, mivel a bolygó felmelegedése elviselhetetlen a Földanya
számára. Ha nem változunk, előbb vagy utóbb több millió elveszett élet
lesz az ára.

Teremtőnk azért helyzett a Föld színére minket, hogy tiszteljük őt és
szeressük és fogadjuk el egymást. Mindannyian egyenlőek vagyunk, a
Föld virágai, különböző méretűek, színűek, különböző dalokkal,
illattal, de mindannyian Termetőnkre tekintünk, és különböző
táncokkal, zenével, szertartásokkal tiszteljük őt. Mindannyian az ő
gyermekei vagyunk, minden létezőt ő teremtett, amit látunk, és ami
kívül van észlelésünkön. Olyannak alkotta életünket, hogy
intelligensen jót tegyünk. Bármilyen színű fivéreim és nővéreim,
fogjuk körül kezünkkel a bolygót 2007. május 22-én, felejünk erre,
meditáljunk a magunk módján, a magunk nyelvén, a magunk kultúrája,
vallása szerint, mert csak egyetlen Napunk van, amely egyformán süt
ránk, egyetlen levegőnk, amelyet belélegzünk, és amely éltet minket,
egyetlen vizünk, amelyet iszunk, és amely vérré válik az ereinkben, és
valamennyien Földanyánkon élünk. Ő táplál bennünket, tart bennünket.
Bármilyen színű fivéreim és nővéreim, egyesüljünk a meditációban, hogy
felébredjen a lelkiismeret a hatalom, és a kormány embereiben, a
politikusokban, az üzletemberekben: nem kell több háború, nem kell
több szennyező bomba, nem kell több halál. Együtt változást tudunk
hozni.

2007. május 22-e az 5. Ajpu, Nap Nagyapa napja, aki mindannyiunkra
egyformán süt, nem ismeri a megkülönböztetést, aki nem téveszti el az
utat, és aki soha nem változik. Meleget és életet ad nekünk. Egy Nap,
Egy Levegő, Egy Víz, egy Földanya. 2007. május 22-e Nap Nagyapa és
Hold Nagyanya napja.

A maják próféciája így szól: Kelj fel, mind keljetek fel, egyetlen
csoport se maradjon hátra, mert valamennyien egyszerre fogjuk
megpillantani azt a helyet, ahonnan jöttünk.

Alejandro Cirilo Perez Oxlaj

Vándorló Farkas

A Maja Vének Nemzeti Tanácsának nagy öregje,

Xincas és Garifunas Guatemalából
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Kiterjedéssel bíró Új Energia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Namost a spirál, bizonyos értelemben még mindig itt van, mindössze átalakult egy olyan energiává, amit nem tudtok megrajzolni semmilyen felismerhető szimbólummal. A spirál a régi tudatosság energiája volt. Az új tudatosság kiterjedéssel bíró. Hogyan tudjátok ezt a kiterjedést lerajzolni? Hiszen ez nem csak kifelé tágul, nem csak befelé tágul, hanem minden különböző irányba tágul, mindenféle dimenzióból jön és megy.

A szó szoros értelmében tehát, a teremtő gondolatokat, a teremtő ideákat ki lehet lövellni ebből a dimenzióból egy más tipusú dimenzióba, a nem meghatározhatóba, az kimehet a nyilvánvaló felismerésbe, majd megtalálhatja a visszavezető utat. A kiterjedéssel bíró energia egyébként mindig megtalálja a hozzátok, a zéró ponthoz, a Mosthoz visszavezető utat.

A kiterjedéssel bíró energia a Mostban ered. Az Új Energia a Mostból ered. Kilövődik, kikerül, kirobban a meghatározhatatlanba, mindenféle más dimenzióba, a zéró-alatti dimenziókba, a negatív dimenziókba – amik léteznek, jut eszembe. Nem csak pozitív dimenziók vannak. Ugyanúgy, ahogy nem csak pozitív, de negatív számok is vannak. És nem csak pozitív és negatív dimenziók léteznek, hanem… de erre egyáltalán nincsenek már szavak. Ezeket kiszámíthatatlan dimenzióknak fogjuk nevezni.

Bármit, egy vágyat, vagy bármiféle teremtő gondolatot ki lehet küldeni a Mostból ezekbe a más dimenziókba egészen addig a pontig, amikor már úgy tűnik, hogy az nem létezik többé. Elveszítetted az ideádat, elveszítetted a gondolatodat, és emberként jól befrusztrálhatod magad ezen. Pedig ilyenkor az történik, hogy kijutnak. Kint vándorolnak, de nem csak vándorolnak, hanem ott szépen begyűjtik az energiákat, összeszedik az információt, egybehívják a támogatást, majd azonnal visszatérnek hozzád a Most pillanatában. Olyan ez, mint a bumeránghatás. Jó messzire eldobod, és az vissza fog térni – és amikor visszatér, máshogy fog kinézni, és más érzést kelt majd. Berögzül a gnosztod, a megoldásod energiájába, és a trükk az, hogy biztos legyél abban, hogy valóban képes vagy azt felfogni. Minden visszatér – minden energia, minden válasz, mind visszatér a Mostba – és innentől az a dolgod, hogy felismerd azt. Neked kell azt aktiválnod. Mindjárt rátérünk erre is.

<o:p></o:p>
A vendég tudósok munkája<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Ezek a tudósok hát itt vannak velünk Tesla munkájának eredményeképpen, a ti munkátok eredményeképpen, mikor is segítetek nekik felismerni, és visszahozni a Földre ezeket a kint lévő válaszokat. Azokat a válaszokat, amelyeket a világ energia forrásaiként lehet majd felhasználni – a nem olaj energiát, a mindig megújítható energia forrásokat a Föld számára – ami az elkövetkezendő tíz éven belül valósággá válik. Nagyon gyorsan valósággá válik ez, olyan sokkoló és riasztó sebességgel, ami szétfeszíti majd a Földön meglévő régi pénzügyi és elosztási rendszereket. Készüljetek fel erre Shaumbra – ti kértétek ezt!

Ennek most be kell jönnie. Be kell jönnie. Még az általatok használt üzemanyag energia is kimerülőben van. Új utat kell találni. És ez valami egészen más lesz – nem szél, nem nap – valami teljesen más. Olyan egyszerű, hogy az emberek azon fognak csodálkozni, hogy vajon miért is nem jutott ez már sokkal hamarabb, évezredekkel ezelőtt az eszükbe. Azért, mert a tudatosság nem volt a helyén. Nem állt rá készen.

Ezek a tudósok, ezek a kutatók új utakat keresnek a test megfiatalodására vonatkozóan. Nem feltétlenül gyógyszerekkel, hanem egy érdekes terápiával, de folyton problémákba ütköznek. Mert ez nem kiszámítható. Nem képesek megérteni, miért van az, hogy bizonyos esetekben működik, máskor meg egyáltalán nem, mivel a tudós és a jogi közösség a kiszámítható, meghatározható eredményekhez köti magát. Ha az ember véghezvisz valamit egyszer, akkor annak újra és újra mindig megismételhetőnek kell lennie.

De az Új Energiás gyógyír - és én most itt nem a mindenféle kézrátételes hókusz-pókuszról beszélek, hanem az Új Energiás gyógyszerről – ez teljesen más. Miért más? (Valaki a közönségből azt kiáltja: Azért, mert ez Új Energia!) Köszönöm. Ez Új Energia és (St. Germain kuncog) mert nagyban befolyásolja a beteg vágya vagy szándéka. Köze van ahhoz, hogy a páciens mennyire képes részt venni ebben az egész programban.

Ezeknek a dogoknak egy része most áll tesztelés alatt, különösön rákos betegeknél, de az eredmények teljességgel megjósolhatatlanok, mert még nem jöttek rá arra, hogy minden gyógyulásnak van egy alapvetően egyszerű eleme: a páciens vágya és felelőssége. Amikor a beteg nem vállalja saját magáért és saját testéért a felelősséget, nagyon nehéz ezzel az új gyógyszerrel dolgozni. Fel kell tehát ismerniük, hogy milyen fontos a páciens energiájának a bevonása. És néhányan közületek ezen a területen fogtok majd dolgozni. Nem feltétlenül az orvosi területen, hanem azon fogtok dolgozni, hogy segítsetek a beteg megértésére adni azt, hogy ők maguk azok, akik változást és gyógyulást idézhetnek elő saját magukon. Tóbiás tartani fog erről egy workshopot (Saint Germain kuncog) természetesen, majd ahogy ezt az idő lehetővé teszi! Abban nyújt segítséget az embereknek, hogy azok a többi embert hozzásegítsék ahhoz, hogy ezekkel a módszerekkel hogyan érhetnek el gyógyulást. Hogyan legyenek mellettük a betegágynál, és hogyan segítsék őket felelősség vállalásukban.

Ezek a tudósok az élelem előállításán is dolgoznak. Az élelem. Jelenleg bárminek az előállítása, legyen az hús, gabona, vagy gyümölcs, gyakorlatilag viszonylag durva. Nincs meg a valódi megértése annak a dinamikának, ami a Föld, a Nap és a Hold között áll fenn a növény növekedését illetően. Létezik ugyan valami alapvető megértés a termőföld kapcsán, de az is rendkívül korlátozott, és nagyon régi energiás. Az az alapszintű megértés létezik, hogy ha az ember elültet valamit a földbe, majd öntözi azt, és éri egy kis napfény, akkor az vagy növekedésnek indul, vagy nem.

De elkövetkezik az ezek között a dolgok között fennálló kölcsönhatások egészen új megértése – az energia, a növény és az élelem közötti összefüggések megértése, olyan szinten, hogy az elkövetkezendő húsz éven belül minden család, akinek van egy kis kertje, elegendő élelmet tud majd termelni saját, és a körülötte élő szomszédsága részére. A tápanyagot, vitamint és tiszta energiát tartalmazó élelmiszerek elegendőek lesznek a test fenntartására, és akkor majd nem kell ilyen nagy mennyiségeket ennetek. Látom, hogy néhányan – különösen ezen a kontinensen – jól megpakolják a tányérjukat, hogy elegendő tápanyaghoz jussanak. Mennyi tápanyagot tudtok a tányérotokra rakni? Ennek nagy része nem nevezhető tápanyagnak, hiszen a mostani élelmiszerek nagy része alig tartalmaz valami életerő energiát. Még azok az élelmiszerek is, amit frissen szednek a kertből, körülbelül kettes arányszámmal rendelkeznek tápanyag és életerő energia vonatkozásában, mikor könnyedén rendelkezhetnének harmincas vagy negyvenes arányszámmal. Az általatok megevett élelem valójában nagyon kevés hatással bír a testre, ezért kell akár ötször vagy hatszor is ennetek egy nap.

A testetek, és az általatok elfogyasztott élelmiszer nem érti ezt az egész dolgot. Az élelemről az tanultátok, hogy egyfajta alapot biztosít a tárolásra és a hasznosításra. Pedig az étel gyakorlatilag sokkal intelligensebb is lehetne. Ez itt a lényeg. Ez az, amin az egyik tudós jelenleg dolgozik – azon az intelligens ételen, ami magas szintű életenergiát tartalmaz; és olyan intelligenciával bír, hogy tudja, hogyan táplálja az egész testet, és hogyan ossza szét magát az egész szervezetben. Valamint azt is tudja, hogyan raktározza el a megfelelő mennyiségű tápanyagot, ami ahhoz szükséges, hogy napokig, sőt hetekig is elegendő legyen, anélkül, hogy újra enni kelljen, valamint hogy zsírként kelljen azt eltárolnia. És ez közeledik, Shaumbra. Már itt áll a küszöbön.

Van itt még rengeteg más, fejlesztés alatt álló dolog is, amin jelenlegi vendég tudós csoportunk dolgozik. Ezek a fejlesztések 2007. szeptember 18-a után fognak megjelenni – nem feltétlenül szeptember 19-én, hanem az elkövetkezendő pár évben. Ezek gyors technológiai fejlesztések; gyors egészségügyi változások; gyors energia változások; gyors spirituális változások. Igen, ezek mind szorosan kapcsolódnak egymáshoz, mind összefüggnek egymással. És ezek mind elkezdenek megjelenni szeptember 18-a után. Jelenleg potenciálok, az inkubáció stádiumában vannak. Ezek a tudósok pillanatnyilag be vannak ragadva – el vannak akadva az elméjük miatt, mert nem értik ezt az egész dolgot, hogyan lehet kimenni a meghatározhatatlanba, és hogyan lehet visszahozni onnan a dolgokat.

Shaumbra, ti segítitek ennek a folyamatnak az előmozdítását. Nem csak azzal, hogy beengedtétek ma őket ide közétek, és hagytátok, hogy érezzék az energiátokat, és engedtétek, hogy ők is részt vegyenek velünk ezen a kiránduláson, ami nemsokára következik, és engedtétek, hogy megértsék ezt a dolgot, amit kvantum tudatosságnak neveznek. Nem csak ezek miatt a dolgok miatt, hanem mert miközben végzik a munkájukat, miközben előállnak saját új fejlesztéseikkel, szükségük lesz majd olyanokra, akik értékelik majd mindezt.

Ki fogja megtanítani az embereknek, hogyan gyógyíthatják meg a testüket ezeknek az új technológiáknak a segítségével? Ki fog segíteni struktúrába rendezni és meghatározni egy nagyon Új Energiában – ezeknek a nem üzemanyag alapokon működő forrásoknak az alkalmazását és felhasználási körét? Ki fog segíteni, és tanácsokat adni az emberek számára az új spiritualitásra vonatkozóan – ami nem a vallásról és nem a technikákról szól többé, és nem a régi tipusú ceremóniák elvégzéséről szól majd, és nem csak egy halom szabályzatról – hanem egy valódi új spiritualitásról, ami lehetővé teszi az ember számára, hogy egységbe hozza emberi mivoltának esszenciáját istenségének abszolút tiszta esszenciájával – anélkül, hogy az darabokra robbantaná az elméjét?

És Shaumbra, ti aztán tudjátok, amiatt, amin az elmúlt években keresztülmentetek, hogy ez a kihívás, ez a csatamező. Ez a harctér. Itt áll az ember az egyik oldalon, az összes csodálatos tulajdonságával – és persze korlátaival együtt – azaz szépségében. Az emberi létezés szépséges. Varázslatos dolog úgy érezni a dolgokat, ahogy arra soha, egyetlen angyal sem képes. Az a képességetek, hogy nagyon valóságosan és fizikai módon tudjátok átélni a dolgokat, úgy, ahogy erre egyetlen angyal sem képes. Egy élmény, ami olyan mély, annyira valódi, olyan szilárd, hogy pont ebben rejlik a szépsége. Hamisítatlan a szépsége. De amikor megpróbáljátok belekeverni ebbe a dologba az istenit, önmagatok esszenciáját, az igazságot, a ti igazságotokat, a tisztaságotokat és abszolút bizalmatokat – amikor ezt a kettőt megpróbáljátok összevegyíteni egymással, az konfliktust teremt, egy összeütközést, és ez az összeütközés az elmében zajlik le. Az elmében. Ez a csatamező.

Végül aztán ez hatást gyakorolhat a testre, pedig az elmében megy végbe – a bizonytalanság, a félelem, a kontroll, a sötétség és a magány. A működésére vonatkozó megértés hiánya nem más, mint terror az elmében. Az elme úgy érzi, mintha a lezajló csata következtében egy feneketlen pokolba juttatná ezzel magát, egy rémálomba.

Ki fogja megtanítani az embereknek hogyan használják az új spirituális – most ezzel a kifejezéssel élünk – technológiát? Ki fogja megtanítani az embereknek, hogyan inspirálják a tudatukat akképpen, hogy az ne terhelje túl az agyukat, és ne egy régi energiás pszichológusnál kössenek ki a végén, aki majd teletömi őket nagyon, de nagyon hatástalan gyógyszerekkel, ami egyben a belső akaratukat is lerombolja – az ember és istensége isteni akaratát. Ki fogja tanítani mindazokat az embereket Shaumbra? Ezért jövünk el hozzátok. Ezért jelentjük ki, hogy itt van a változás. Most.



folyt.köv...
 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Egy anyag kedvéért megszakitom az előadás sorozatot, ime az anyag:


2007 Végtelenség-kódjai<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>



Az idő, a teremtés… és a valóság létrehozásának változásai, ahogy a Föld bolygón tapasztaljuk <o:p></o:p>

Celia Fenn - Beszélgetés Mihály arkangyallal

A cikkben említett képek a www.starchildascension.org weboldalon, a "The Infinity codes of 2007" c. cikknél találhatók.

Néhány héttel ezelőtt, Mihály arkangyaltól és a bálnáktól külön-külön üzenetek érkeztek a „Végtelenség-kódokról”. Ebben az időben Hollandiában voltam egy munkával kapcsolatos utazáson, és túl elfoglalt voltam ahhoz, hogy ennek külön figyelmet szenteljek. Azonban nem sokkal ezelőtt rájöttem, hogy ezek a Végtelenség kódok az idén integrálódnak a Föld frekvenciájába, és ezek még az idei Oroszlán Kapu energiáin is túltesznek erőteljességben. Már érezhető a közeledtük az energiaszint emelkedésében és változásaiban.
Mialatt Hollandiában tartózkodtam, munkám során kapcsolatba kerültem a holland művésszel, Janosh-sal, aki az Arcturus-beliektől származó hologramokat közvetít. Az első kép címe: "Végtelenség", és ez a 2007-es első gabonakör, ami az arcturusiaktól Janosh-on keresztül érkezett. Valóban a kódokat éppen most kapjuk meg, és Mihály arkangyal energiája az arcturusi intelligenciával együttműködve segíti az emberiséget, hogy átalakulásuk és változásuk utazásán ezeket a kódokat integrálják.
Ezek a változások, ahogy közeledünk a 2012-es „nagy felemelkedés” dátumához, egyre inkább érezhetőek lesznek abban, ahogy a valóságot észleljük. A Föld bolygón a valóságot leginkább az idő és a tér minőségén keresztül érzékeljük. A mostani channellingben az időről lesz szó, míg egy későbbiben a térérzékelésről és annak folyományairól.

Az idő megváltozott érzékelése, valamint a holografikus vagy kvantumvalóság természete

Észrevettétek már, mi történt mostanában az idővel? Sok embertől hallottam, hogy valahogy „leragadtnak” érzik magukat, mintha nem haladnának, mintha valahol máshol kellene lenniük. Aztán, gyakran ugyanezek az emberek mondják nekem azt is, hogy az életük kaotikus, intenzív, és nem bírják elviselni. Az általános magyarázat erre az, hogy a modern élet „felgyorsult”, és mivel a Föld is beindította saját átalakulását, magasabb rezgéseket észlelünk.
Nos, ahogy az alapszintű metafizika is tanítja, amikor a vibrációk magasabb szintre emelkednek, akkor a fizikai szint lelassul. Ez az oka annak is, hogy a meditáció miért képes segíteni a felgyorsult elme lelassításában, miért képes lenyugtatni a testet, mivel a magasabb vibrációk békés energiáinak hatásait hordozza magában.
Így hát, megkérdeztem Mihály arkangyalt minderről. Íme egymással folytatott párbeszédünk.

Celia: Szóval, mi is történik most a bolygón az idővel?
Mihály arkangyal: Az idő lelassul.
C.: De hiszen mindenki azt mondja, hogy az idő felgyorsul. Ez hogy függ össze egymással?
M.: Nos, ez attól függ, milyen nézőpontból szemléled a dolgot. Valóban, a Föld bolygó rezgésszintje jelentékenyen megemelkedett, ahogy a Föld belépett az 5. dimenzióba. És igen, ahogy a frekvenciák emelkednek, az idő észlelése a bolygótokon lelassul.
C.: Ez egy folyamat? Mi az, ami történik?
M.: Nos, 2012-ben be fogtok lépni az „időtlenségbe”. Elengeditek a lineáris időt azért, hogy belépjetek a kozmikus holografikus időbe. Valójában nem lesz idő olyan formában, ahogy most ismeritek. A lineáris idő egy mesterséges konstrukció, mely olyan ritmust hoz létre, amely nincs harmóniában a kozmikus lüktetéssel. Most, miközben kifelé tartotok ebből a mesterséges konstrukcióból az időtlenségbe, addig a pontig emelitek a frekvenciát, mígnem a lineáris idő többé nem fog létezni a számotokra. A totális azonnaliság állapotában fogtok élni, amit mi alapvető jelenlétnek nevezünk. Racionális elmétek ezt úgy fogja érzékelni, mint az idő fokozatos lelassulását.
Most, miközben az idő olyannyira lelassul, hogy egyúttal meg is szűnik, és ahogy felkészültök a holografikus időbe történő átlépésre rezgésszintetek felemelésével, a kozmikus hologram eléréséig, mely a lineáris időn kívül található, egyre gyakorlottabbá váltok a teremtés és manifesztáció képességeiben. Ahogy összhangba kerültök a kozmikus pulzálással, egyúttal saját belső fényetekkel, isteniségetekkel, valamint teremtőerőtökkel is egyre inkább összhangba kerültök. És, mivel egyre hatékonyabban tudtok teremteni, úgy fog tűnni, mintha az idő felgyorsulna.
Holott a valóságban a felgyorsulás a manifesztáció mérőeszköze, mivel a manifesztáció az, ahová most a bolygószintű energia elsődlegesen összpontosul. Ti, közösségként, a dolgok, a materiális tárgyak teremtését sajátítottátok el, mégpedig riasztó szinten. Kívánhatjátok, ahogy jobban hozzászoktok ezekhez az új rezgésfrekvenciákhoz, hogy kreatív energiátok túllépjen a pénzért eladható anyagi javak teremtésének gazdasági paradigmáján. Minden téren le fogtok lassulni, különben egyszercsak eltűntök a felhalmozott dolgaitok hegye alatt.
C.: Azt hiszem, igazad van. Az, amit mi fenntartható jövőnek nevezünk, azt jelenti, hogy borítjuk be a Földet anyagi alkotásaink óriási mennyiségével, amelyekre, úgy hisszük, szükségünk van. Manipulálva lettünk, hogy azt gondoljuk, mindig valami új dologra van szükségünk. Azt gondolom, szórakoztató új dolgokat alkotni, de el kell kezdenünk felelősséggel viseltetni saját teremtéseinkért, meglátni, mi az, ami tényleg szükséges számunkra, és hogy mit tudunk tenni egy felelősségteljesebb életmódért, ahol más emberekre, és a bolygóra gyakorolt hatásunkkal is számolunk.
Miért van az, hogy senki sem veszi észre igazán ezeket a mostani, időben és valóságban bekövetkezett változásokat?
M.: Dehogynem veszik észre. De egyelőre nem a racionális elmével észlelik; mivel, az elme most épp annak az illúziónak a fenntartásán munkálkodik, hogy minden úgy van, ahogy lenni szokott, és semmi sem változott meg igazán. Az elme ettől érzi biztonságban magát. Holott az elme meglehetősen bizonytalan az új kvantumvalóság stabilitását illetően. Azonban lényetek többi része visszafordíthatatlanul a holografikus valóság, idő felé tart, és az elme a testet érő stresszt pánikként, aggodalomként regisztrálja, miközben az ismert világ megváltozik. Rengeteg embert gyötör az aggodalom, a pánikbetegség, miközben igyekeznek megbirkózni a mélységes változásokkal.
Biztosan a legtöbben hallottatok már a „felemelkedés tüneteiről”. Nos, ezek legtöbbjének, ideértve a kimerültséget, az émelygést, a szédülést, a fejfájást, stb., kevés köze van a „megtisztuláshoz”, sokkal inkább ahhoz, hogy a test egy újfajta időkerethez alkalmazkodik. Ez a magasabb frekvenciákhoz való újra-beállítás folyamata, mely frekvenciák ugyanakkor egy „lassabb” valóság keretét jelentik. Azonban ezen lassabb időkereten belül, a teremtés sokkal gyorsabban valósul meg, ami némelyekben az elveszettség és az aggodalom érzését kelti.
A mélységes érzelmi és mentális változások ennek az újbóli beállításnak és összehangolásnak az eredményei. Ahogy egyre közelebb kerültök a bennetek lakozó isteni esszenciához, fény- és szeretetközpontotokhoz, egyre tisztábban és világosabban észlelitek saját lényeteket, amit mi úgy nevezünk: Annak Abszolút Igazsága, Akik Valójában Vagytok. Minden egyes kis felemelkedéssel egyre inkább azzá váltok, akik valójában vagytok, a salak és az illúziók pedig eltávoznak. Felfedezitek, hogy a megnyilvánult szeretet kozmoszában élő fénylények vagytok. Ez a ti valódi identitásotok azokban a birodalmakban, melyeket ti mennyeknek neveztek, és ez valódi lényetek, midőn elhozzátok a mennyeket a Földre, hogy megteremtsétek az Új Földet, a megnyilvánult szeretet helyét.
Ezek a változások intenzív aggodalom és stressz forrásai lehetnek, mikor a testetek és elmétek alkotta egység észleli, hogy itt valami olyasmi van jelen, ami nem szokott, és hogy a valóság szövete, ahogyan az évezredek óta létezik, nagyon gyors változásban van. Ez emellett mélységes depressziót is okozhat, mivel a lényetek úgy érzi, hogy a dolgok kikerültek az irányítása alól. Hiszen a lineáris idő nem más, mint egy kontrollmechanizmus. Mindig is tudtátok, hogyan és miért történnek a dolgok, egy meghatározott időkereten belül. Most viszont egy olyan mezőbe léptetek, ahol a dolgok láthatóan összevissza változnak, ahol a szinkronicitás és a rezonancia törvényei hozzák létre a valóságot, és ez kívül esik a lineáris időn.
Most bevezetünk egy új terminus technicus-t, a „rögzített vagy helyi (lokális) időt” a lineáris idő elvének felváltására. Ez a tudatosságnak az a pontja, melyet a fény sok dimenziójában létező lényetek teljes spektrumából választottatok, a Föld bolygón való jelenlétetek fókusza. Így valóságotokat egy helyi beállításon belül észlelitek, ez az, ahol most a Földön tartózkodtok. Ugyanakkor, ti léteztek a holografikus vagy kozmikus időben is, mely egy sokkalta nagyobb időkeret, mely magában foglalja lényetek valóságát.
C.: Szóval az emberiség a nem-lokális vagy kozmikus idő megélése felé tart?
M.: Igen, valóban, ez a célja az emberiség óriási felemelkedésének. A „szokásos üzletmenet” nem működik, hanem a valóság természete és az, ahogy azt érzékelitek, óriási felemelkedésen megy keresztül. Az érzékelésnek ebből a felemelkedéséből egy új életmód és teremtési mód fog megszületni. Azonban az emberiség most még csak az elején tart a valódi felemelkedésnek, mely ráébreszti majd őket kreatív mátrixukban rejlő lehetőségekre, és arra, mit érhetnek el, ha egyszer rácsodálkoznak a Szellem társteremtőiként, a fény mestereiként valódi lényükre.
C.: Mondhatsz arról valamit, hogy mit fog ez jelenteni számunkra?
M.: Nos, igen, emberiségként ráébredtek majd valódi lényetekre, arra, hogy emberangyalok vagytok. Végtelen lények vagytok a fény kontinuumában, akik mindig a tiszta szeretet kifejezői.
Mit jelent mindez? Azt, hogy megvan a hatalmatok, hogy annak lássátok valóságotokat, ami az valójában, túl a lineáris idő és a dualitás keskeny határain. Meglátjátok és megértitek majd, milyen egyszerű ez az egész. Ugyanis, amikor megteremtettétek a lineáris időt, egyúttal létrehoztátok a konfliktusok paradigmáját. Mivel a lineáris idő nem más, ahogy már korábban említettem, mint egy kontroll-rendszer, és a kontroll-rendszerek a kozmikus áramlás ellenében működnek, súrlódást okoznak. Ez az, amit aztán a sötétség és a fény háborújának neveztetek el. Valójában tisztán csak a lineáris idő nehéz természetéből ered a sötétség érzete, hiszen valójában minden fényből van. Ha egyszer a lineáris idő eltűnik, és ti újra egyesültök a kozmikus lüktetéssel, szabadságot nyertek, hogy azt alkossatok, amit csak válaszotok, az isteni teremtőerő áramlásában, vagyis a holografikus időben. A súrlódások eltűnnek, és a fény frekvenciái a kozmikus teremtés szimfóniáját árasztják a bolygóra, mely minden elképzelést felülmúlóan gyönyörű és csodálatos lesz.
C.: Nos, felteszem a nyilvánvaló kérdést: miért teremtettük a lineáris időt?
M.: Ez az emberangyalok – akik ti vagytok – evolúciójának szükséges lépése volt. Ahhoz, hogy megtapasztalhassátok az anyagi létezést a maga teljességében, megengedték nektek, hogy létrehozzatok egy ilyen szigorú kontrollszisztémát, mely anyagi létezéseteket felügyelet alatt tartja, és létrehozza azt az illúziót, hogy a Fénytől elkülönülten léteztek. Most azonban áttörtétek az illúziót, és többé nincs szükségetek a lineáris időre, hogy anyagi testetekben tartson titeket. Most, hogy tökéletesen megértitek az anyag sűrűségének természetét, és azt, hogy végtelen fénylények vagytok, szabadon választhatjátok azt, hogy anyagi testben léteztek, és egyúttal, egy időben magatokat, mint végtelen fénylényt tapasztaljátok meg.
Így hát, azt tanuljátok, hogyan váltsátok fel a lineáris időt a lehetőségek és a végtelenség érzékelésével. Minden lehetséges a végtelenség kontinuumában, mely mostantól a teremtő tér a számotokra.
Készen álltok, hogy teljességgel elengedjétek a lineáris idő koncepcióját, és hogy teljesen tudatossá váljatok a holografikus létezésre. Természetesen a térérzékeléseteknek is változnia kell, de erről majd máskor beszélünk.
Most elhagyunk benneteket…

Íme, ez volt a mi beszélgetésünk. Minden bizonnyal egy másik térben és helyen és időkeretben létezünk már – egy mágikus, áradó, kreatív és csodálatos helyen. Végre ráébredünk, kik is vagyunk valójában… csodálatos fénylények, akik annak tiszta öröméért és élvezetéért tapasztalják meg az anyagi létezést, hogy itt lehessenek a létezésnek ebben a szuper, csodálatos álmában!
Nos, a cikk befejezéseként, íme egy másik kép Janosh-tól és az arcturusiaktól. A címe: „Időeltolódás”. Ha úgy gondoljátok, fókuszáljátok pillantásotokat a kép középpontjába, és meditáljatok az idő természetéről. A kép kódjainak aktiváló hatása előhívja az időeltolódás valóságát. Majd dolgozzatok a „Végtelenség” hologramján is, hasonló módon… nyissátok meg magatokat a végtelenség-kódok varázslatának, mely most érkezik a bolygóra.


 

Karsay István

Kitiltott (BANned)
Mozgásban lévő energia<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Ami most van a Földön, ami miatt oly sok mindent éreztek és tapasztaltok az nem más, mint a mozgásban lévő energia. Az energia mozgásban van jelenleg. Nem a régi mozgásban, nem csak a sebesség és a kiterjedés értelmében, hanem ezeken túlmenően is. Olyan területekre mozog, ahol ember eddig még soha nem járt, miközben emberi formát hordott. Az energia mozgásban van az egész világon, és ti néha még azt hiszitek, hogy a világ megőrült – vagy ha nem is a világ őrült meg, akkor minden bizonnyal ti magatok őrültetek meg. Értsétek meg, hogy ez nem más, mint mozgásban lévő energia. Mindenre hatással van. Még azokra az emberekre is, akiknek elképzelésük sincs ezekről a dolgokról, semmi megértéssel nem rendelkeznek felőlük. Ez nagyon nehéz nekik bizonyos értelemben, hiszen halvány fogalmuk sincs arról, hogy mi folyik. Nem tudják mitől bolydult fel minden, miért tűnik minden olyan sokrétegűnek manapság.

Az emberek nagyon hozzászoktak ahhoz, hogy egy bizonyos dimenzionális réteg alapján nézzék a dolgokat. Ez nagyon kényelmes számukra. Ettől híznak és ezzel boldogok. Természetesen egész idő alatt panaszkodnak és kiabálnak, hogy ki akarnak kerülni ebből, de amikor az energia mozgásba lendül úgy, mint most, és ahogy eddig még soha, akkor az rendkívül kellemetlen számukra. És mi történik ennek eredményeképpen? Amikor egy ember nem érti meg multidimenzionális értelemben a mozgásban lévő energiát, akkor megőrül. Iskolai lövöldözések, repülőgép eltérítések, terrorista aktivitások, öngyilkosságok, depresszió, és ehhez hasonló dolgok következnek be. Gyűlölet, erőszak és még ennél is szörnyűbb dolgok, valószínűleg ezek közül valamelyik, ami egy nagyon kitekert és torz megértése a saját szexuális energiájuknak. Mert amikor az energia mozgásban van, akkor az elme a harcmező, és akkor szerintetek mi jön be? A szexuális energia vírus. Az kitekeredik, megfordul és táplál. Hát ez történik most a világban. Mozgásba lendült az energia.

Ez minden szinten történik most. Még az általatok vallásosnak nevezett szinteken is. Tudom, hogy sokat beszélünk a vallásokról, de ez azért van, mert a vallás megpróbálja uralni a tudatosságot. A vallás…és itt most nem emelünk ki egyetlen vallást sem, hanem általános értelemben beszélünk az egyházakról… a vallásokat kizárólag az emberek hozták létre. Semmi közük sincs Istenhez. Nem értik Istent. Az ő istenük egy férfi, az ő istenük emberi tulajdonságokkal bír. Jelenleg jobban jár valaki, ha ateista, és nem vallásos, mert a vallások követői nem értik Isten valódi meghatározását. Soha nem jártak a meghatározás nélküliben. Megpróbálják meghatározni Istent – már évezredek óta ezt teszik – a saját képükre, saját korlátaikra, és saját elméjükre alapozva.

Itt vannak tehát ezek a vallások, amik az emberiség 70-80%-a fölött bírnak hatalommal – és szinte teljes egészében uralják az egész emberi tudatosságot – jelenleg a Földön. És ezek a vallások, a nagyok, a Messiás visszatérésére várnak. Jézusra várnak. Arra várnak, hogy majd eljön értük és megmenti őket, és mást se tesznek, csak várnak, várnak… és várnak… és várnak már hosszú generációk óta.

Az ember azt gondolná, hogy ezekben a generációkban csak volt valaki, aki elég bölcs volt ahhoz, hogy megkérdezze: „De apa, ez nem történt meg veled. A Megváltó nem jött el érted nagyapa! A Messiás az ükapámért sem jött el, és annak az ükapjáért sem. Akkor esetleg, de csak esetleg, az is elképzelhető, hogy a Messiás egyáltalán nem jön el (nevetés)… soha! Talán a Messiás nagyon is okos, és lesétált erről a bolygóról, átment a Virágok Hídján, és azt mondta: „Viszlát család!” (még több nevetés ). Lehetséges, hogy a Megváltó, miután beteljesítette legutolsó Földi létidejét, azt mondta: „A többi most már rajtatok múlik. Ne hívjatok vissza. Nekikezdek a Harmadik Körömnek! Viszlát!” (Saint Germain nevet, a közönség tapsol és hangosan nevet)

Meg kell, hogy mondjam, hogy egy kicsit még mindig magasröptű hangulatban vagyok a Felemelkedési Iskola óta, ahol is néhány meglehetősen szokatlan dologgal magamra vontam a figyelmet. Ha azt gondoljátok, hogy Tóbiás az új korszak „fenegyereke”… (nagy nevetés és Saint Germain pedig azon kuncog, hogy egy újságban megjelent egy interjú Geoffrey Hoppe-val, ahol Tóbiást az új korszak fenegyerekének nevezik.) Tehát Shaumbra, (Saint Germain még mindig nevet) ahogy már említettem, én csak a helyettesítő tanárotok vagyok ma!

Itt vannak tehát a vallásaitok, akik megőrzik a tudatosságot, és a Messiásra várnak. A Megváltó nem fog eljönni. Ez egy régi és olcsó ígéret volt az egyház részéről abból a célból, hogy az embereket várakozásban, kontroll alatt tudja tartani. A Messiás nem tér vissza. Ha ezt a lehető legoptimistább módon akarjátok felfogni, akkor úgyis fogalmazhatnánk, hogy ti vagytok önmagatok megváltói. Ti vagytok saját Krisztus magotok. Ti vagytok az Új Energia. Ha a legoptimistább módon akartok erre az egészre tekinteni, úgy is fogalmazhatunk, hogy a Megváltó nem egy személy volt, hanem egy esemény. A Messiás az emberiség tudatosságának kvantumugrása. Ez a Messiás. De ne várjatok egy szakállas alakra, aki majd egy szamár hátán eljön értetek, hogy megmentse a világot! (nagy nevetés) Egyre inkább kívülre kell tolnunk Cauldrét azokba a külső, meghatározás nélküli birodalmakba.

Tehát ez történik jelenleg azzal a tudatossággal, ami oly régóta szenderegett már. Igen, ami eddig szendergett, az most megmozdult, és kiterjedőben van. Eddig aludt, és most felébredőben van. Az egész világon mozgásban, változásban és átmenetben van az energia. Ezért éreztétek mind azt, amit éreztetek, amit aggodalomként vagy feszültségként lehet értelmezni. Úgyis értelmezhetitek, hogy minden nagyon felgyorsult. És nehéz ezzel lépést tartanotok.

Mindannyian éreztétek ezt mostanság, hogy: „Itt van az orrom előtt. Itt van, de mégsem tudom biztosan, hogy mi az. Nem tudom, hogyan érhetném el. De tudom, hogy itt van.” Sokan éreztétek azt, hogy annyira készen álltok a régi feladására, elengedésére, csak azt nem tudjátok, hogy ezt hogyan tegyétek. És néhányan azt is éreztétek, hogy még ha el is engeditek a régit, az ott ragad. Nem akar távozni. És ez igaz is, mivel, bizonyos értelemben be lett kerítve.

A régi energiátok, a régi énetek bekerítette önmagát. Nem akar eltávozni. Itt akar maradni annak ellenére is, hogy itt van nekünk ez a nagyszerű dolog, amit Új Energiának hívunk. Ez az energia sok különböző szintjét jelenti, az energia minden szinten mozgásban van – és nem csak a Földön egyébiránt. Az energia jelenleg mozgásban van a mennyei birodalmakban is, és a közeli birodalmakban is. Néhányan jártok oda, különösen Álomsétáitok alatt. Tudjátok, hogy valami megváltozott ott kint. Az energia mozgásba lendült.

Szerettek kijárni a közeli birodalmakba, a saját kis teretekben. Néhányan Tóbiáséhoz hasonló házikókat építettetek magatoknak. Vannak olyanok, akiknek csodálatos mezőik vannak. Néhányan különleges hegytetőkkel bírtok a közeli birodalmakban, és szerettek odajárni egy kicsit lazítani. De az utóbbi időben, mikor ott jártatok, az nem volt valami felemelő. Szép kis hegycsúcsotokról vajon hova menekülhetnétek most, mikor feltámadt a szél. Befelhősödött az égbolt, és hiába minden erőfeszítésetek az eltávolításukra. Ekkor az mondjátok: Ilyen az én átkozott valóságom! Majd ekkor elered az eső (nevetés), mert érzitek a mozgásban lévő energiának a hatásait.

Jelenleg ez majdnem olyan, mintha ez egy ragyogó napsütéses, Új Energiás nap lehetne, a felhők mégis eltakarhatják a napot. A régi energia felhői árnyékot vethetnek, vagy sötétséget boríthatnak a csodálatos Új Energiás napra – vagy legalábbis ezt így érzékelhetitek. Ne feledjétek, ha kiterjesztitek a felhők mögé az energiátokat, mi is található ott? A nap! Új Energia!

Ez része annak a dinamikának, amivel jelenleg bírunk a mozgásban lévő energia kapcsán. Számotokra úgy tűnhet, mintha minden tótágast állt volna. Próbáljátok valahogy kézben tartani magatokat, de úgy tűnik semmi sem működik. Ez természetes. Rendjénvaló. Ennek a saját mozgásban lévő energiátokhoz van köze. Ennek a belső változásokhoz, az elme változásaihoz és a test változásaihoz van köze, amin most mentek keresztül.

A testetek Shaumbra felébredőben van. Eddig önmaga saját szélcsendjében pihent, vagy másképpen fogalmazva tudatos altatásban volt, ahol azt sem tudta, mi a teendője. Ezért nem gyógyult eddig úgy, ahogy arra valójában képes lenne. De most ébredezőben van. Felébred és ráismer saját gyógyító, fiatalító energiájára. Tudja, hogyan legyen energia hatékony.

A testetek – itt és most, ebben a pillanatban, miközben beszélek hozzátok – a testetek gyakorlatilag felkiált. Ismeri ezt az Új Energiás biológiát - ami nem fizikai, hanem tudatossági jellemzőkkel bír – a ti Új Energiás biológiátokat, ami szinte párhuzamos, szinte hasonmása nehéz fizikai biológiátoknak. Ez közvetlenül itt van, és fizikai testetek tudja ezt. Érte kiált. Egyesülni akar vele. Együtt akar lenni vele. Tudja, hogy egy egészen új módon lesz képes meggyógyítani magát. Tehát a testetek így kiált: „Hello, van ott valaki? (nevetés) Gyere be, tudom, hogy ott vagy, gyere ide. Légy velem!” És itt ismét akadályba ütközünk. Ez itt van. Új Energia, új tudatosság, új találmányok, új spiritualitás – ez mind itt van, de hogyan hozhatnánk ezt a végső stádiumba, a végső összeolvadásba? Hogyan hozzátok azt be?


folyt.köv..
 
Oldal tetejére