írjunk mesét!

K

kokojumbo

Vendég
anita 68 átugorva

Erre a kiskacsa, ha lehet, mégjobban kikerekítette a szemét. Kacsalába a fölbe gyökerezett, fejbúbján a tollak az égnek meredtek.
 

ovineni

Állandó Tag
Állandó Tag
- Mit hablatyolsz itt össze-vissza!Szeretet meg összetartás! Én itt mutogatom hennával festett tollaimat, te meg itt meztelenkedsz és játszod a jó tündért?!?
- Kedves kiskacsa! én valóban a "jótündér" vagyok, csak egy szavadba kerül és világszép ifjúvá változtatlak!
- Hát ez az!!! Engem ne változtass férfivá! én is lány vagyok!
 
K

kokojumbo

Vendég
és meg sem várva a választ, a kacsalányt daliás ifjúvá változtatta. A ifjú pedig úgy beleszeretett a csodaszép tündérbe, hogy ott, azonnyomban megtartották az eljegyzést és
 

Slam

Állandó Tag
Állandó Tag
Egyre nehezebben jött ki újdonsült tündérfeleségével, ezért úgy döntöttek párkapcsolati tanácsadásra van szükségük. A terapeuta, akihez időpontot kaptak egy csinos szárnyas volt...
 

carlos team

Állandó Tag
Állandó Tag
egy igen szemrevaló madárka, kinek még hangja is szebben csengett a tündérlánynál. Amint megpillantották egymást az ifjúval .....
 

ovineni

Állandó Tag
Állandó Tag
... a kacsalányból lett daliás ifjú azonnal tudta, meg kell szabadulnia feleségétől.
Ajaj! de először el kell érnie, hogy változtassa vissza kacsává, méghozzá gyönyörűen csillogó, tarka farktollú fiú kacsává.
 
K

kokojumbo

Vendég
mi sem egyszerűbb ennél! -á kiáltott az ifjú örömében. Majd beígérek neki egy szép nercbundát, -gondolta magában
 

Pepe80

Állandó Tag
Állandó Tag
felült a mopedjére majd azzal elrobogott a erdő bundaszakértőjéhez, a Medvéhez, hogy tanácsot kérjen, honnan is lehetne a nercbundát beszerezni. Medve azonban elég morcos volt, mert nyuszika nem adta kölcsön a fűnyíróját és egyébként is már elmúlt a málnaszezon. Ezért a következő tanácsot adta:
 

Gabetto

Állandó Tag
Állandó Tag
- Sajnos nercbundát ebben az időben nem lehet szerezni, de tudok egy trükköt, amivel a legsasszeműbb asszonyt is be lehet csapni! :) Ugyanis a nerc nagyon könnyen kiváltható egy MÁSIK állat prémjével.
Mondta a medve, miközben a mancsait dörzsölgette és furcsa fény gyulladt a szemében. Kiskacsa értetlenül állt előtte, nem értette mire/kire gondolhat a barnabundás. Aztán a medve következő mondata eloszlatta a homályt.
- Hát a nyúlbunda! Csak egy gond van, a nyuszi nagyon irigy, nem adja oda.
Tehát cselesnek kell lenned, ha meg akarod tőle szerezni!
Látva kiskacsa értetlen ábrázatát, és mivel meg akarta leckéztetni a nyulat tovább ecsetelte a megszerzés módját. ...
 
K

kokojumbo

Vendég
Leült egy kiszáradt fára, farzsebéből előkotorta öngyújtóját (még régebben találta egy turista elhagyott hátizsákjában) s rágyújtott. Mélyeket szippantott a szederlevélből sodrott cigarettából, hármat-négyet is pöfékelt, -látszott rajta, hogy előbb mindent jól átgondol, hiba ne csúszhasson a számításba. Nos, mondta nagyvártatva..., aztán egy ideig megint hallagatott, kiköpött, majd egy darab száraz gallyal elkezdett valamit rajzolni a homokba. Szépen lassan, ráérősen rajzolt, s a vonalakból hamarosan egy csupor körvonalai rajzolódtak ki. A legfontosabb, -mondta- az, hogy elegendő nyersanyagra van szükség a terv megvalósításához. A kacsafi már sejtette mi sül ki ebből. Eleget hallott már medvéről. Számító állat, -mondják.
Micsoda? -meredt rá az ifjú a medvére. Te szereted a libazsírt?
A medve majdnem leesett a fatörzsről.
 

Gabetto

Állandó Tag
Állandó Tag
Tátott szájjal bámult kiskacsára, még a spangli is kipottyant a szájából.
De egy pillanat múltán túljutott a döbbenetén és ...
 

Escate

Állandó Tag
Állandó Tag
- Te nyuszika - suttogá a medve - szereted-e a répatortát?
- Hajjaj, de még mennyire! - mondja a nyúl - sok-sok habbal!
- Na akkor, van egy ajánlatunk, jól figyelj!
-
 
Oldal tetejére