Hírek „Ha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám”

„Nyilván vannak felvételek, amin az látszik, hogy egymást kapkodva az ezresekért ugrálnak, de szeretném kiemelni, hogy ez nem teljesen az ezerforintosokról szólt.

Sokan kiforgatják ezt a helyzetet, hogy ezer forintot dobáltunk le az embereknek, de nem, mi oda akartuk adni, de nem tudtunk beférkőzni közéjük, ezért úgy döntöttünk, hogy fentről dobjuk le” – mondta az Indexnek Szépréthy Roland, aki az egyik főszereplője volt annak a szombati pénzszórásnak, amin több száz tizenéves vett részt Budapest közepén. Azokra a kritikákra, amik szerint megalázta a gyerekeket, hogy ezreseket dobált nekik, azt felelte, hogy


„mindennek két oldala van, lehet, hogy igazuk van. Nekem nem az volt a célom, hogy mindenki kapjon egy kicsit, nem is feltétlenül a pénzt, hanem, hogy ez egy esemény volt, hogy ennyi ember egy helyen. Megalkottunk egy mesét, hogy igenis vannak olyan helyzetek, mikor pénz hullik az égből.”

„Hogyha most dönthetnék újra, akkor a pénzosztás részét már nem csinálnám. (…) Az összejövetelt igen, annak volt egy jó közösségépítő hangulata: énekeltek az emberek, az tök király dolog volt, de ahogy mondtam, a pénzosztás részét kivenném ebből”

– mondta az esemény másik arca, Diller Kevin.



Botos Tamás

1713538336338.jpeg
 
Tartózkodom mert én nem az a korosztály vagyok.
Akik másképp élnek a médiával
pl mint akik ma szeretik és teszik a reklámot.
Azt mindenki ismeri
nincs olyan hogy botrány vagy rossz reklám
„Mindegy mit, csak beszéljenek rólam” – ez volt Gábor Zsazsa hitvallása, legalábbis ami a hírnevet illeti.
Madonna már továbbment: „Olyan, hogy rossz reklám, nincs”
Vagyis messze nem hazai eszköz.
A fiatalok pedig megint másképp kezelik a hírességet.
Ráadásul költséghatékony.

Kiszórhatnak 2000 darab ezrest. az 2 millió forint és bekerülnek 2-3 hétre a közmédiába ugyanannyi időre Európa teljes területére az többe kerülne.
De a világ megváltozott nehéz bekerülni a köztudatba.
Nem könnyű ismertséget szerezni másképp talán.

Ha most a Mobilfox-t milliókra büntetik annak peres ideje van.
Jogosulatlan reklámtevékenység és közterület használat miatt.
Közben még tovább ott van minden a beszédtémában.
 
Utoljára módosítva:
Ők nem, de a kutyákból bőven kinézem, hogy rámozdulnak. Ők megemelték a seggüket uborkaszezonban is, most meg kampányszezon van.
De fura ha leülnénk páran egy padra és politikárol beszélnénk egyből jönne a rendőrség.... Ha ilyent csinálok hogy több millió forint kár keletkezik nincs jogszabály rá... akár a focistáknál ugye? konkrétan a szervezőknek bizony felelősséget kell vállalniuk már...ezekben az esetegben is!
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Beka Holt wrote on zsebipicur23's profile.
Ne kérj olyan könyvet aminek a magyar nyelvű kiadásától még nem telt el 6 hónap!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,140
Üzenet
4,805,137
Tagok
615,874
Legújabb tagunk
zsanie
Oldal tetejére