A Demokratikus Charta a kanadai kormánnyal karöltve harcol az illiberális magyar kormány külföldi ..

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Rózsa Milán barátai szerint csütörtökön öngyilkos lett. Az aktivista az utóbbi évek emberjogi vagy kormányellenes megmozdulásainak nélkülözhetetlen figurája volt...
Legnevezetesebb akciói:

A netadó ellenes tüntetésen őrizetbe vették.[HIDE]http://www.youtube.com/watch?v=D0aBZqbc2e4#t=84[/HIDE]

mi minannyian politikai oroksei ...vagyunk
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
1:21: Továbbra is kiemelkedő a részvétel Ózdon. A 11 órási adatok alapján eddig 6676 fő ment el szavazni, míg október 12-én ilyen időtájt csak 4329. Így több mint 2300-zal többen szavaztak eddig. A részvétel már 23,5 százalékos. A város peremkerületeiben van olyan autó, amely már 15-ször fordult oda-vissza cigány szavazókkal. A reggeli köd után most verőfényes napsütés van Ózdon. A város egy nagy hangyabolyhoz hasonlít, mindenki megy szavazni - valamelyik nagy pártra a kettő közül.

12:18: Közleményt adott ki a Jobbik a szavazatvásárlásokról. A párt vérlázítónak tartja, hogy a politikai ellenfelei most is nemtelen eszközöket alkalmaznak, a cigányvoksok megvásárlásától remélik a sikeres választási szereplésüket, ezzel eszközként használva őket arra, hogy továbbra is megtarthassák hatalmukat. Ez a módszer a magyar választók teljes lenézését és megalázását jelenti, ugyanakkor remélhetőleg ezzel mozgósítják is Ózd tisztességes választópolgárait, akik ajándékcsomag és szervezett szállítás nélkül is elmennek szavazni Janiczak Dávidra. A teljes közlemény itt olvasható.

12:23: Krumplit is oszt a szavazatokért a Fidesz... Az alábbi fotókat ezekben a percekben készítették a helyszínen tartózkodó munkatársaink.
 

korhely1

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a kiàbràndìtò, h. a korrupciò kiirthatatlan. Ez a hatalom és a gazdagsàg legföbb forràsa és fenntartòja, ami mindenhol jelen van, fontosabb, mint az anyagi töke.
Részvevöje a tàrsadalom minden rétege, és eufemisztikusan kapcsolati tökének nevezik.
A hierarchiàban feljebb àllòk jelentösebb befolyàssal rendelkeznek a közösség javai felett, és több az alàrendeltjük, ezért nagyobb a korrupciòbòl szàrmazò nyereségük is. A korrupciòbòl szàrmazò haszon a hierarchiàban felfelé àramlik.
A korrupciò ellen senki sem lép fel addig, amig nem sérti màsik korrupt szervezetek érdekeit. Korrupciò harcol korrupciò ellen az egész vilàgon.
A valòsàgos helyzetre csak egy szemléltetö példa, ami Koszovòban történik. Koszovò EU-csatlakozàsànak egyik alapfeltételeként szabtàk a korrupciò visszaszorìtàsàt.
A korupciò ellen elvileg a koszovói különleges ügyészség korrupcióellenes osztálya küzdött.
Erröl a koszovòi hatòsàgròl az EU kiderìtette, h. maga is mélységesen korrupt, a vezetöjét is börtönre ìtélték korrupciò miatt.
A koszovòi vezetés korruptsàgàt az EU koszovói jogi és igazságügyi missziója (EULEX) derìtette fel a korrupciò ellenes tevékenysége soràn.
Az EULEX-röl kiderült, h. magai is mélységesen korrupt, az ügyeket elbìràlò EULEX bìròsàg jelntös pénzekért àrulta a felmentö ìtéleteket.
Az EULEX-et az EU küldte Koszovòba, h. lépjen fel a korrupciò ellen fellépö hatòsàg korrupciòja ellen. Most viszont az derült ki, h. az EU hatòsàgai eltussoljàk az EULEX korrupciòs ügyeit, és az EULEX korrupciòja ellen fellépöket megfosztjàk a hivataluktòl.
Ìgy megy ez.
http://hvg.hu/vilag/20130523_korrupcio_koszovo
http://nepszava.hu/cikk/1038617-veszelyben-a-bizottsag-tekintelye

Egy kapcsolódó és jellemző friss hír:

"BÉRGYILKOST FOGADOTT A KORMÁNYFŐ? 2014.11.10. 10:00 | Bors
Az EU egy bérgyilkos vallomása alapján indít hivatalos vizsgálatot Hashim Thaci koszovói miniszterelnök nagybátyja ellen.

Thaci családtagjait és nem hivatalosan őt magát is öt évvel ezelőtt elkövetett politikai gyilkosságokkal vádolják. Thaciékra egykori végrehajtójuk, Nazim Bllaca vallott.

Thaciról már korábban is az a hír járta, hogy családja szerv- és drogkereskedelemmel foglalkozik, ő pedig a helyi maffia feje. Thaci ugyan cáfolt, ám közben gyűltek a bizonyítékok.

A szerb–albán háborúban gerillacsapatot vezető Thacit 2003-ban a ferihegyi reptéren tartóztatták le, mert fenn volt az Interpol körözési listáján. Nemzetközi közbenjárásra azonban néhány óra elteltével elengedték. Thaci albán csapatai a nyugati támadással ugyanis az ENSZ érdekeinek megfelelően harcoltak. "
 

most

Állandó Tag
Állandó Tag
ezért gondolkozom azon h egyetlen politikusnak sem kéne pénzt adni a kezébe...
számláját zároljuk, szakterület kotelelező és éljen hivatali idején..
minimál béren ha igy is vállalja johet ...
gyorsan radikalizálódom ?
jah amugy meg annyira keveseset olvastam ...
elondolkozott valaki azon... h a norvég kormány hivatali ideje lejár...
lizingelhetnénk oket ...cuzammen :D a választásokig
 
Utoljára módosítva:

most

Állandó Tag
Állandó Tag
Kövér László kidobatta az ülésteremből az EU-zászlót
Egy szocialista képviselő hozta be az ülésterembe, a frakció mögötti szakértői páholyban volt.
“Tudom, hogy a szocialisták csak valamilyen színű zászló mellett tudják elképzelni a magyar lobogót,
de egyelőre ez a nemzet parlamentje” – mondta, miután utasította a teremszolgákat az EU-zászló eltávolítására.
 
Oldal tetejére