A kanadai képviselő a szűk alsónadrágja miatt hagyta el az üléstermet

Igazán eredeti magyarázata volt a kanadai parlamenti képviselőnek, Pat Martinnak, hogy miért hagyta el az üléstermet akkor, amikor szavaznia kellett volna: szűk alsónadrágot vett fel.

Pat Martin képviselő – ahogy azt a kissé zavarba került ülésvezetőnek elmondta – vett egy csomó leárazott alsónadrágot, de mint az később kiderült, sajnos túl szűk volt rá. „ Ezért esik nehezemre egy pillanatra is elülni” – mondta. Majdnem lemaradt egy szavazásról, de végül még időben leadta a szavazólapot.

Miközben Pat Martin elmesélte a képviselők előtt rövid történetét, többen elkezdtek röhögni és tapsolni.
A házelnök eredetileg arra kérte Martint, hogy üljön le, amikor az el akarta hagyni a termet. „Nem teljesen értettem a magyarázatát akkor, és azt hiszem, még most sem értem” – mondta később.


Pat Martin.jpg
 
Megint egy érdekes hir. Biztos igaz de kicsit furcsa azért. Nem tudom van e közöttünk olyan aki szokott alsónadrágot hordani? Az biztos megérti. Mert ugye ha ez volt a problémája az alsógatyával akkor azt már otthon a legelsö felhúzásnál észrevette volna, hogy álljon meg a menet ez a kisfiamééé!!! Gondolom a parlamentbe is ülve jutott el. Furcsa de lényeg, hogy jól végzödött.
 
Erosen Monty Python szeru jelenet :)

Szerintem az lehet mogotte, hogy rendszerint a felesege vasarolja az alsogatyait, de epp fasirtban vannak, es most probalkozott eloszor egyedul.

Meg szomorubb, hogy szemmellathatolag az uralkodo osztaly kevesbe veszi komolyan az egesz cirkuszt, mint egy golfversenyt.
 
Ugyan,mindannyian voltunk olyan helyzetben,hogy csak azért sem,ez egy ilyen helyzet volt és így oldotta meg. Biztos emlekeztek jó pár éve egy tenisz meccsen a vagánynak nem tetszett a bíró döntése és beintett neki úgy mintha a körmét rágta volna.
 
Most akkor hogy is van ez?
Kiment, mert szorította a gatya, és aztán visszajött szavazni?
Közben mi történt?
Zsebre gyűrte a tettest?
Vagy van ott valami butik, ahol vehetett kényelmesebb cuccot?
 
Most akkor hogy is van ez?
Kiment, mert szorította a gatya, és aztán visszajött szavazni?
Közben mi történt?
Zsebre gyűrte a tettest?
Vagy van ott valami butik, ahol vehetett kényelmesebb cuccot?

Vagy, különböző méreteket tart az íróasztala fiókjában, hogy mindig legyen megfelelő, mikor milyen tökös éppen…
 
Vagy. Lehet hogy ő is azok közé a férfiak közé tartozik, akik az alsónadrágjukban hordják az eszüket… Ezért kiment, lazított rajta egy kicsit, hogy jusson bele egy kis vér mielőtt szavaz.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Palotai-Nemes Klaudetta wrote on sofi5's profile.
Kedves Sofi5!Láttam,hogy a pdf változatokat feltöltötted a Színes kérdések és válaszok német nyelvből – B1 szint ből. Megvettem a könyvet, de nincs cd lejátszóm,online pedig nem tatlálom a hanganyagot. Neked online formátumban meg van esetleg? Tudnál segíteni? Előre is köszönöm. Klaudetta
katica69 wrote on Punpido25's profile.
Szia!
Szeretném elkérni tőled a könyvet.
Sokat varrok az unokáimnak a családnak. Magamtól és videókból tanúltam meg. De hiányoznak az egyszerű fortélyok.
Köszönöm előre is.
trueheart wrote on Melitta's profile.
megkérhetlek,hogyha nem tudod tolerálni a tagok véleményét,azt ne egyoldalúan cenzúrázd!? nem diplomatikus,és amúgy mi nem vagyunk elkötelezett radikális szélsőbalosok! (sem) munkából élünk (van olyan) Ti mért nem tudtok főzni,könyveket megvenni,filmeket adni?
Lucan0 wrote on Professor Hangoskönyv's profile.
Mit olvasol mostanában?
napraforgó2003 wrote on lerzsi61's profile.
Kedves lerzsi61!

Bocsánat, téves volt a ha-ha-ha smiley. :)
A Támogatásoknál véletlenül kattintottam.
Vissza is vontam.

Statisztikák

Témák
37,715
Üzenet
4,698,526
Tagok
608,820
Legújabb tagunk
Sós Szabina
Oldal tetejére