Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

agika090

Állandó Tag
-

Köszönöm a válaszod, azt még nem tudnád megmondani, hogy kb hány óráig tart? Mert vonattal kéne átjárnom a tanfolyamra másik városba, és ha későn fejeződik be akkor sajnos nem tudok menni.
 

willow

Állandó Tag
Sziasztok!Még nem irtam a fórumnak erre a részére, üdv mindenkinek. Kösz Ritának, hogy megismertem ezt az oldalt;) Kezdő vagyok még, csak könyvekből tanulok, tanfolyamot még nem végeztem.. Arról szeretnék kérdezni, van-e esetleg köztetek valaki, aki próbált már beteg állatot gyógyitani programozással? Az én cicám sajnos nagyon beteg, az orvos már nem tud tenni semmit, mielőtt valaki ezt tanácsolná, ezt az utat már végigjártuk:( Hálás lennék, ha valaki tudna segiteni..köszi és szép estét Nektek. Egyre jobban! willow
 

willow

Állandó Tag
Arról szeretnék kérdezni, van-e esetleg köztetek valaki, aki próbált már beteg állatot gyógyitani programozással? Az én cicám sajnos nagyon beteg, ..Hálás lennék, ha valaki tudna segiteni..köszi és szép estét Nektek. Egyre jobban! willow
Nem tud nekem segiteni senki ezek szerint:(pedig reménykedtem..Melitta, tapasztalt AK-sok kérlek, segitsetek, lehet egyáltalán próbálkozni ilyesmivel? Köszönöm mégegyszer ha vki válaszol. willow
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Sajnos meg nem tokeletes a programozasi tudasom, de igyekszem, ha nem felejtem el.:(
Eloszor is az orvoshoz vinnem hatha valamit tud csinalni a cicaval, utana van egy csomo termeszetgyogyasz aki kisegiti a mai orvostudomany lehetosegeit.
HA nagyon komoly nagy baj van a cicaval akkor is az orovs tanacsait kell figyelembe venni.
 

willow

Állandó Tag
Köszönöm Nektek, igazad van Melitta, még az elsőben irtam, voltunk orvosnál, és ő nem tud segiteni..daganata van, és már idős is..lehet, el kéne fogadni, de még nem tudtuk elengedni, azt hiszem azért van még velünk..Látható jelei vannak a betegségnek, ő viszont nem érzi(?), még sokat eszik, fürge és kiváncsi. Ezért nehéz beletörődni amit mondanak, hogy menthetetlen. Én a vizét próbáltam a kevéske tudásommal programozni, és bekenni a pociját ilyen gyógykenőcs-félével,(ezt a valóságban is teszem:) és Minerát kap (cica Béres-cseppet),ezt másik orvos mondta, sajnos ami van még ajánlott ilyen szupertáp azt én nem tudom megvenni:( Nem tudom az a szőnyeg milyen és ilyen esetben segithet-e, de gondolom az sem olcsó, tudjátok ilyenkor akar az ember nagyon gazdagságot, mert akkor az egészségre is több jut, ne haragudjatok ezért az off-ért..Megvan Domján László kis AK-s könyve amiben az van, hogy ha már nem lehet segiteni, akkor kérhetjük azt is, hogy legyen úgy ahogy lennie kell, magyarán aludjon el szenvedés nélkül-persze ők emberre gondolnak- de az a rossz, hogy semmi nem történik nem javul és nem.. és igy a tehetetlenség rossz..már az is jó, hogy meghallgattatok.. Szóval mégegyszer köszönöm. w.
 

platon

Állandó Tag
Volt egy gyönyörű hűséges 20 éves Dobbermanom. Gerinc bátalmai miatt már lábra sem tudott állni. Szemei könyörögtek, hogy "segíts gazdi" betettem a kocsimba, elvittem a kedvenc játákhelyére, hivtam az állatorvost, akivel korábban megbeszéltem az altatást. Őlembe fogtam a fejét simogattam, megkapta a két aranylövést, és hállásan nézett engem és békésen elaludt. Én sokáig siratva őt, jó érzéssel emlékét így örzöm ma is.
 

willow

Állandó Tag
Kedves Platon, nagyon sajnálom és hidd el ha eljön az ideje mi is ezt tesszük majd, csak most még, hogy ilyen kis virgonc szegényke, a doki is azt mondta h nem lenne szive még túlaltatni.. Ma is meglógott a lépcsőházba, anyu kereste+;) Melitta bocs az offért nem irok ide már, csak AK-s témát igérem:) köszi Nektek willow
 

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
NAgyon veled erzek, mert mi is nem reg ket kutyank is rakban meghalt es meg a mai napig nem hevertuk ki.
Ilyenkor mindig ki vagyok, mikor szegeny allatok is ilyen szornyu daganatos es egyeb komoly bajaik vannak.
Mitol kapjak? A mi kutyainknek nem volt streszes elete, se nem zullottek, nem dohanyoznak, nem isznak alkoholt es megis a rak vegzett veluk.:(
 

willow

Állandó Tag
Ezt én sem értem:( hogy mitől..sajnálom a Tieidet is:( olyan alattomos undoritó nyavalya,mire kiderül már legtöbbször késő. Áttét meg minden, és igaz néha csodát tesznek ha még lehet, csak azok a kezelések sokba kerülnek.. Ő is lakásban él, mindene megvan, stressz nem érte, jó lehet mondani, hogy élt szépen 15 évet ezt sem sok cinyó mondhatja el..de ez minket perpill nem vigasztal:( Nah hagyjuk.. el kell fogadni majd, amin változtatni nem lehet, de még megvan, most evett, alukál:) Drága vagy köszi. w.
 

willow

Állandó Tag
Dragon, köszi, nem romlott, most hetek óta ugyanúgy van. Próbáltuk gyógyitani, de azt hiszem nem segitett. Most beszélgettem AK-sokkal egy magyar fórumon és azt mondták, ha tényleg nem lehet már mit tenni-sem orvosilag, sem más módszerrel-akkor engedjük el, de önzésből nem is akarnám itt tartani.. Kapja még a Minerát, programozott vizet, szeretjük és várunk..most itt tartunk..w.
 

willow

Állandó Tag
Lehet, nem én vagyok a kompetens ebben a kérdésben, mivel én még kezdő AK-s vagyok, de azt tudom, hogy a delta és théta hullámok már alvás vagy mélyalvás-álmodás közben jellemzőek az agyra. Az alfa állapotban viszont -természetes módon a közvetlenül elalvás előtti és ébredés utáni féléber állapotban- ellazult, nyugodt de mégis tudatánál levő az agy, és az AK-s -elmetükre, programozás stb. technikákat ilyenkor lehet alkalmazni. :) Remélem tapasztaltabbak is fognak Neked válaszolni:) Üdv:willow Amúgy pl. az agytréner készülék pont ezekben az általad emlitett állapotokban müködik úgy tudom, sajnos még nem próbáltam.
 

Szt.Rita

Állandó Tag
Tudom, hogy ez nem kivánságműsor, de... nem tudnátok még feltölteni agykontrollos meditációkat? vagy bármit...
Köszike :)
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Alfahang

Valóban ez a probléma, mostanság a Yousenditnél nem mindig sikerül a letöltés, annak, aki nincs regisztrálva...
Regisztráljatok, mert erre a továbbiakban is szükségetek lehet..:)
Kérés, kérdés...?
Egyre jobban ...csipkebogyó
 

Juszter

Állandó Tag
Valóban ez a probléma, mostanság a Yousenditnél nem mindig sikerül a letöltés, annak, aki nincs regisztrálva...
Regisztráljatok, mert erre a továbbiakban is szükségetek lehet..:)
Kérés, kérdés...?
Egyre jobban ...csipkebogyó

Szia Csipkebogyó!
Van esetleg más letölthető agykontrollos anyagod? Pl.101 pozitív gondolat, Gazdagodj, Önkorlátozó hiedelmek érdekelnének leginkább, de bármi jól jöhet.
Köszönöm előre is !
 

csipkebogyo

Állandó Tag
Szia Csipkebogyó!
Van esetleg más letölthető agykontrollos anyagod? Pl.101 pozitív gondolat, Gazdagodj, Önkorlátozó hiedelmek érdekelnének leginkább, de bármi jól jöhet.
Köszönöm előre is !

Ha visszakeresel megtalálod a 101 Pozitiv állitást és a Gazdagság hanganyag többféle változatát is ebben és a Gazdagság topicban.

Az Önkorlátozó hiedelmek is megvan, de nagy file, nem tudom ide betenni...
Gondolom kezdő agykontrollos lehetsz, ha ezeket keresed.....Vannak fennt a neten letölthető meditációk, ha érdekel megirom priviben a letöltési lehetőségeket..
Egyre jobban..csipkebogyó
 

hollaa

Állandó Tag
Kedves Fruu,

En sem vegeztem agykontroll tanfolyamot, csak a konyvet olvastam, nagyon sokat gyakoroltam, ugy erzem, most mar eleg jol megy, de azert en is el akarok majd menni tanfolyamra, mar csak kivancsisagbol is.De azt hiszem egyedul is meg lehet tanulni, csak max. kicsit tobb ido.
 

bogyomama

Állandó Tag
42 millio dolcsi volt a lotton es megint nem en nyertem meg.:(

Szia Mellitta.Valamikor hajdanan amikor az agycontroll eloadason voltam,es pont ezt a nyeremeny dolgot feszegettuk..Dr.Domjan Laszlo volt az eloado,aki kulonbozo humoros tortenetekkel fuszerezte az eloadast.A kovetkezoket mondta.
Egy illeto allandoan mondogatta magaban"edes Istenem add meg nekem hogy nyerjek a lotton"majd megszolalt egy hang"Kerlek,annyi faradsagot vegyel,hogy veszel egy szelvenyt"
Ugye,Te nem igy jartal?????Hihihi:)
 

Biggy Joe

Állandó Tag
Ez a tanulság nagyon igaz az élet minden más területén is, legalábbis hozzáállás szinten.
Ha valamit szeretnénk elérni, akkor saját magunktól kellene jönnie az indíttatásnak, és nem mástól elvárni. (pl. legalább vegyél már egy lottószelvényt, ha nyerni akarsz a lottón...)
Ha az esélyt sem adja meg vki annak, hogy valami sikerüljön, amit szeretne, akkor az egész élete egy örökös, mindig csak egy másik dologra való várakozásban tellik. És ekkor az a bizonyos sült galamb csak nem akar odapottyanni... nahát, milyen felháborító! ;)

Nekem ez bejött: "Segíts magadon, s Isten is megsegít!" :)Szia Mellitta.Valamikor hajdanan amikor az agycontroll eloadason voltam,es pont ezt a nyeremeny dolgot feszegettuk..Dr.Domjan Laszlo volt az eloado,aki kulonbozo humoros tortenetekkel fuszerezte az eloadast.A kovetkezoket mondta.
Egy illeto allandoan mondogatta magaban"edes Istenem add meg nekem hogy nyerjek a lotton"majd megszolalt egy hang"Kerlek,annyi faradsagot vegyel,hogy veszel egy szelvenyt"
Ugye,Te nem igy jartal?????Hihihi:)
 

Fortuna7

Állandó Tag
Szép estét Mindenkinek!
Velem is történt hasonló esemény. A barátom mutató ujját a felső ujjpercig leharapta egy németjuhász kutya. Nem írom le mit éreztem. Erőt vettem magamon bebugyoláltam a sálammal az ujját és bevittem autóval a baleseti sebészetre. Lekezelték neki. Mivel nagyon fájlalta, próbáltam agykontrolos tudásomat alkalmazni. Enyhült a fájdalma. Kezemet a keze fölé tettem és gondolatban gyógyítottam. Ma már kinőtt az ujja, sőtt a körme is. Kicsit rövidebb igaz, mint rég, de a csonknak hűlthelye...


*Gondolat …
*
Szó,
Gondolat,
Alvó kincs - tudat…
Minden gondolatnak hatása van,
Minden kimondott szónak ereje van.
Minden leírt üzenetnek következménye van,
Alkot, vagy épít - teremt, vagy gyógyít
- Ne hagyd, hogy gyengítsen,
Építsen, Szeressen!
Alkotó gondolat,
Kincs.
*
Fortuna7
2006. 08. 28.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére