Agykontrollosoknak

Melitta témája a 'Agykontroll' fórumban , 2004 Szeptember 13.

Témaállapot:
Not open for further replies.
 1. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  Segítsen valaki? kétségeim lettek. Találtam több Alpha hangott!!!!:confused:
  Ha jól emlékszem akkor csak a hang gyakorisága számít nem a mélysége vagy a magassága.
  Ma átmentem a ezoterikus letöltö oldalra,de ott már kicsit túl komoly volt a téma,még az agykontrollba is van néha olyan elvont,hogy elképzelni nem tudom mit is kéne tennem?
  Azért nagyon szeretném a Belső utazást még meghallgatni,de sajnos már elérhetetlen :(, viszont elkezdtem ismét meghallgatni a tanfolyam hanganyagát és elillant a depressiom,igaz a hidegbe még mindig nem volt hangulatom kimenni,de holnap már munkanap és hát menni kell.
   
 2. Maccs

  Maccs Állandó Tag

  ;)Én is találkoztam már 4 perces verzióval,14 és 17 percessel is .Csak hang v. meditáció is van rá mondva. Ami t még én sem tudok van letöltve théta hangom - de hogy mire jó???:confused:
   
 3. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  Van 3 fajta csak hang és van meditációval összekötött.
  Igen a thétára én is kíváncsi volnék,bár már régen azt hiszem hallottam róla,de valahogy nem emlékszek rá,de bízom benne majd csak visszajön egy-két vérbeli agykontrollos és segít nekünk sok mindenben.
  Éppen most kezdtem a Gyógyulás szettet olvasni és hallgatni,mert iszonyúan fontosnak érzem ramatty :cry:állapotom miatt (törlés,törlés,törlés :oops:),nem tudtam kinyitni a hang fájt és kicsit bepánikoltam,pedig csak a Vistaval volt megint bajom:555:
  Már nem is tudom ki volt az az áldott jó ember :11:aki közkincsé tette,és köszönöm a sorsnak is,hogy rá leltem,hiszen én itt kinnt elég nehezen fértem volna hozzá.
   
 4. Hoppancs

  Hoppancs Állandó Tag

  Sziasztok!
  Szerintem a théta hang arra való, hogy még mélyebb tudatszintre juss. Pl. amikor a laborunkban vagyunk, alfánál akkor is mélyebben vagyunk. Én nem használtam eddig, de most lehet, hogy letöltöm és kipróbálom :)
   
 5. Miriama

  Miriama Állandó Tag

  Sziasztok!

  vágy - hit - elvárás
  Nem saját ötletek, úgy tanultam őket. Közzéteszem, hátha másnak is segit.

  A VÁGY "ellensége": a változástól való félelem
  Segit:
  - lista az örömökről, amik akkor érnek, ha eléred célodat. Miért lesz jó neked, másnak?
  - rajzold le, tedd ki pl. a falra

  HIT "ellensége": kételkedés
  Elképzeled a célt, de nem hiszed el.
  Segit:
  - mások sikereinek olvasása, ösztönöznek,
  - saját sikerek gyűjtése, pl. egy füzetbe leirod
  - kisérlet, pl. babcsiráztatás
  - esettanulmány

  ELVÁRÁS "ellensége": bűntudat
  Úgy érzed, nem érdemled meg a sorstól. A tudatalattid úgy "intézi", ne kaphasd meg a jót.
   
 6. Miriama

  Miriama Állandó Tag

  Próbálom, próbálom. Egy képet szerettem volna csatolni. Most nem tudok.
  Valószinűleg ismeritek az agyműködés ábráját:

  Béta, az egy éber állapot. Kifelé irányul. Látás, hallás, szaglás, izlelés, tapintás világa, anyagi világ. Az agyműködése: kb. 20 lüktetés másodpercenként

  Alfa, egy mélyebb tudatszint. Befelé irányul a figyelem. Lelki világ, a 6.érzék világa. Az agy másodpercenként kb 10-et lüktet.

  Théta, delta, egy még mélyebb állapot. A figyelem itt is befelé irányul. Itt sincs idő és tér, mint alfában. A különbség, hogy az agy lüktetése méginkább csökken. Théta az alvás, álmok világa.
  A tanfolyamon tanuljuk, hogyan kérjünk választ, segitséget, tanácsot álmainkon keresztül a ... Magasabb Intelligenciától. Én egyszerűen Istennek hivom.
  Théta állapotba jutnak a műtött emberek altatás során, ugye, jól emlékszem? Van, aki el tudja érni tudatosan a théta szintet. Hisz altatás, érzéstelenités nélkül is műtöttek már.
   
 7. Maccs

  Maccs Állandó Tag

  :D Az Ultrán voltam decemberben Debrecenben :mrgreen: ott ezt mondta Laci - ismerős.Viszont jó néha visszamenni a kályhához és ismételni az első lépéseket.
  Most aktiváltam a Tudatalattid csodálatos hatalmát,és a megbocsátás nagyon "kiugrott" nekem ,most azon törpölök kinek és mit kellene megbocsátanom...
   
 8. Ili7

  Ili7 Állandó Tag


  Az alfa, béta és a delta képben volt,de ez a Théta elveszett a tudat alattiban:D.
  Komolyan köszönöm,most már legalább van mihez hozzá kapcsolni.
   
 9. Miriama

  Miriama Állandó Tag

  Igy van. Laci mondta. Én Budapesten hallottam. :) Szintén decemberben. Az Ultrán.
  Lehet, hogy magadnak? ... ;) Az ember önmagáról könnyen megfeledkezik. De az is lehet, hogy alaptalan egy kérdés.
   
 10. Miriama

  Miriama Állandó Tag

  Örülök, ha segitettem. :)
   
 11. Maccs

  Maccs Állandó Tag

  :confused:magamnak?....Mért ne..bár már tavaly csináltam,megismétlem:)
   
 12. timke3

  timke3 Állandó Tag

  Én nagyon szeretném elvégezni az Agykontroll tanfolyamot! Több könyvet olvastam a témában, de a tanfolyam régi vágyam, úgy vélem, azt nem pótolják a könyvek. Szerintetek?
  Eddig mindenki dícsérte a tanfolyamot.
   
 13. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  Timke én sem tudok semmi rosszat mondani róla,mint oly sokan én is valamikor a könyvel kezdtem,de bevallom őszintén nem jutottam vele sehova,azt hiszem én is az a fajta vagyok akinek vezetésre van szüksége és én meg találtam számomra a legjobb vezetőt.
  Az agykontroll előtt voltam valamilyen személyiség fejlesztő tanfolyamon amiből igazán annyi maradt meg bennem,hogy valamilyen Amerikába szakadt hazánk fia Krisztián tartotta és kiabáltunk,sírtunk(legalábbis megprobáltunk)ja. és pucérra vetköztünk:cici:!!!! ennyi,na most ez az emlék vagy engem jellemez :oops:(talán érettlen voltam rá)vagy a tanfolyamot.
  Amúgy egy válás után 2 fiammal egyedül maradva,a nagy rendszer váltás következményeként munka nélküli (vagy keresö)stádiumba voltam:sad:.Azt hiszem az éretlenséget talán kizárhatjuk!
  Ma már rengeteg hanganyagot,írást is találsz,nem maradsz egyedül csak a könyvvel,de a tanfolyam felemelö hangulatát semmi nem adhatja vissza.Emlékszem a végén legalább 10 cm-rel a föld felett jártam:00:,a baj csak az volt,hogy egy idö után a napi gondjaim visszanyomtak a földre (alá:()és mindig egy ismerös :11:lelkesitö szava,oda figyelése segített ismét visszatérnem az Ak-hoz.

  Ui:imádom ezeket a nyomatékosító grimaszokat BOCS;)
   
 14. Ili7

  Ili7 Állandó Tag

  Valaki tud valami visszajelzést az augusztusi nagy meditációról,vagy hogy hol írnak, beszélnek róla.Én is korán felkeltem,reggelit csináltam a páromnak és csöndet,nyugalmat kértem töle,hogy részt vehessek benne,de akkor csak ritkán jutottam internet közelbe ,így nem tudtam követni hatását.
   
 15. loveinlove

  loveinlove Állandó Tag

  szia timke3!
  Szerintem mindenképpen menj el egy agykontroll tanfolyamra mert nagyon de nagyon jó, meg sztem rengeteget tanulhatsz. Én 2007 ben végzetem el a tanfolyamot és azóta.... :) egyszerűen fantasztikus:)
  csak mikor befejezted a tanfolyamot, akkor hallgass az oktatóra (nekem Domján Laci volt) mikor azt mondja, hogy szokáskontrollal programozd be magadnak a rendszeres agykontrollozást, akkor azt majd csináld meg:) Mert én 2007ben nem csináltam meg, és kb 2-3 hó után nem agykontrolloztam, majd tavaly ismét megismételtem a tanfolyamot és tanulva a hibámból szokáskontrollal beprogramoztam h rendszeresen agykontrollozok, meg relaxálok minden nap. Hát sikerült! :) És azóta nagyon boldog vagyok, h működik és használom:D
   
 16. SisterDawn

  SisterDawn Vendég

 17. Norber

  Norber Állandó Tag

  Sziasztok,

  Boldog Új Évet mindenkinek!

  Egy kis helpre lenne szükségem kedves fórumtársak.

  Mint tisztességes fórumozó elkezdtem az 1-estől olvasni soraitokat, és találtam néhány hasznos dolgot is, sajnos nem hiánytalanul. Ebben szeretném segítségeteket kérni.

  Silva - Elménk Univerzális Ereje - Című történetet elkezdtem letölteni, sajnos ez a három link halott. Tehát erre a 3 mp3-ra lenne szükségem 5, 8, 10.

  http://rapidshare.com/files/22759261...ereje_-_05.mp3
  http://rapidshare.com/files/22761940...ereje_-_08.mp3
  http://rapidshare.com/files/22764291...ereje_-_10.mp3

  A standard Agykontroll könyvet sehol nem találtam meg hiánytalanul, míg végül itt nem sikerült fellelni. Köszönet érte, sajnos azonban ebből is hiányzik két oldal:

  28-29

  Nagyon örülnék neki, hogy ha valaki ezeket fel tudná tenni.

  Mellesleg volt innen valaki agykontroll tanfolyamon? Év végén kigyulladt a kis lámpa a fejemben, mint a rajzfilmekben, hogy végre van egy ksi megtakarított pénzem, és el kéne menni egy ilyenre.

  Miről szól? Érdemes? Mit tanultál meg?

  Köszi a válaszokat.

  Norbi
   
 18. meoindil

  meoindil Állandó Tag

 19. meoindil

  meoindil Állandó Tag

  Szia!

  A standard Agykontroll könyvön mit értesz, a tanfolyami kézikönyvet?


  Szerintem, ha valamit keresel ne az amúgy sem működő linket másold be, hanem a keresett anyag pontos címét, úgy könnyebb megtalálni, annak akinek megvan lementve. (Vagy tedd legalább kód tagba, hogy az egész látszódjon, ne vágja le a fájl címét.)
  Én megtaláltam egyébként, remélem hétvégéig fel tudom tölteni neked valahova.


  Üdv!
  meoindil
   
 20. Norber

  Norber Állandó Tag

  Szia

  Szia,

  igen a tanfolyami kézikönyvre gondoltam.

  Az megvan neked?

  Bemásoltam a kézikönyv első meglévő lapját, elvileg ugyanarról beszélünk, de ha mégsem, akkor így biztosan kiderül. :)

  Ha megvan hálás volnék, ha bekopiznád a hiányzó részt vagy az egészet.

  A Silva féle Egyetemes cuccot kerestem sok helyen, simán a fájlt, vagy google-ban be is dobta, de ugyanez a Rapidshare-es hivatkozást dobta ki sok esetben... Sajna.

  Nem tudsz valakit akinek megvan ?

  Jó hétvégét.

  És köszi a segítséget

  Norbi
   
Témaállapot:
Not open for further replies.

Megosztás