Agykontrollosoknak

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

k22

Állandó Tag
villámolvasás

Sziasztok!
Agykontrollos vagyok, villámolvasásra jelentkeztem. Érdekelnének a villámolvasási és a tanfolyam utáni tapasztalataitok.
Köszönöm:)
Egyre jobban!;)

Szerintem hasznos volt a tanfolyam. Én inkább pszichológiai könyveket tudok vele feldolgozni ( regények olvasására nem alkalmas). Az ott tanított elmetérképet, viszont a mindennapi életben is jól lehet alkalmazni. Sajnos még a gyorsabbb tanulást nem sajátítottam el vele, de az már nagy eredmény hogy bizonyos tantárgyaktól nem undorodom, amitől régebben igen.
Sok sikert!
 

agnes81

Állandó Tag
Sziasztok!
Fenn van valahol az Agykontroll-Ultra tanfolyam hanganyaga? Kb. 10 éve végeztem el, és jó lenne újra meghallgatni.
Továbbá keresem Afrikai szeretők c. könyvet, tudom nem ezotéria témakörű, de hátha valamelyikőtöknek megvan.
Egyre jobban:
Ági
 

dindin19

Állandó Tag
Sziasztok!

most tévedtem erre az oldalra, így még számomra egy kicsit labirintusnak tűnik az egész, hogy mit hol találok

Tavaly ősszel végeztem el a tanuláskontrollt, s nagyon érdekes volt a villámolvasás. az ott tanultakat nagyon jól tudom hazsnosítani nyelvtanulásnál.

Kb 3 hete voltam agykontrolon.
sokan írtátok a pénzmeditációt. Ez is egy Cd?
 

meoindil

Állandó Tag
Tavaly ősszel végeztem el a tanuláskontrollt, s nagyon érdekes volt a villámolvasás. az ott tanultakat nagyon jól tudom hazsnosítani nyelvtanulásnál.
Szia!

Erről írnál kicsit bővebben? Mik a tapasztalataid, milyen módszert használsz? Hogy vált be neked, miben érzed az előnyét?
Biztosan többeket is érdekelne!

Üdv!
meoindil
 

dindin19

Állandó Tag
3-ról 1-re módszerrel egy kis relaxáció után a villámolvasást alkalmazom, végig lapozom az összes anyagot, s a villámolvasással elvileg az agyam lefényképezi. utána egy 30 perc szünet következik, s előveszem az anyagot, "rendes tanuláshoz". At tapasztaltam, hogy ekkor már sokkal rövidebb idő alatt tudok tanulni, mint a "rendes" módszerrel, sokkal többet tudok tanulni, és nem fárad el úgy az agyam.

A villámolvasás technikáját nem igazán tudnám leírni. úgy kell nézni, hogy ne lásd tisztán a lapot, s csak lapozgatni kell, s eküzben az agyunk csak "fényképezget". tisztán nem látjuk mi van odaírva, akkor alkalmazzuk jól.

na ez egy kicsit zavaros lett, ugye?
 

vitizsofi

Állandó Tag
Én elkezdtem otthon magamtól a Scheele féle könyva alapján a villámolvasást. Tudat alatt vhol még mindig nem tudom elhinni, hogy "memorizálni" tudok dolgokat "fényképezéssel". Sztem ez hátráltat abban, hogy elsajátítsam. Jelentkeztem a tanfolyamra, segítséggel és akarattal sikerülni fog!
Egyre jobban!! :)
 

Garbóczi Vicuska

Állandó Tag
sziasztok!

Olvasta már valaki közületek Richard Wiseman. Szerencseiskola c. könyvét? Mi a véleményetek?
Vagy megvan-e valamelyikőtöknek?
Szia!

A férjem,aki most végzi a tanfolyamot megvette 2 hete és én gyorsan elolvastam.
Az én véleményem:Van egy un. szerencseprofil benne,az író módszerével felmérheted hányadán állsz a szerencsével.Szerintem ez nagyon remek,látod,hol javíts a hozzáállásodon,hogy szerencsésebb légy!
Aztán érdekes az egész kísérletsorozat,amit végzett és itt leír,nagyon olvasmányos,de szerintem az AK-val könnyebben elérheted azt a célt,hogy szerencsés légy,mint az ő gyakorlataival.
Ám nagyon alátámasztja,az Ak -os életstílust(bár ,aki gyakorolja,nap,mint nap érzi,hogy ez jó ).
Azért ajánlom mindenkinek mert ad egy lökést,hogy még szorgalmasabb legyél a személyiségfejlesztésedben,és tudományosan bebizonyítja,hogy a szerencse tanulható,nem sorstól kapott ajándék,vagy születési előjog!
További szép napot Mindenkinek!
Vicus
 

Barrydo1

Állandó Tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem teljesen vág ide a téma, de a következő sorokat olvastam az előbb Melittától:"Az agykontroll a bennünk lakó képességeket ébreszti fel, teszi használhatóvá azért, hogy jobban érezzük magunkat..." Ma a kezembe került egy könyv, amiben az asztrál kivetítésről volt szó. Lehet, hogy néhányan kinevetnek érte, hogy ilyesmit is elolvasok, de megragadott a dolog, mert rájöttem, hogy talán velem is történt hasonló dolog. Igaz, csak néhány pillanatig tartott, és nem is volt tudatos, de én voltam egy másik helyen, és láttam azt a valakit, akit nagyon szeretek pl. fodrásznál, ahogy hátrahajol, és mossák a haját, és ő felnéz, és nevet, mintha csak rám nézne. Vagy láttam átmenni az utcán. De volt olyan, hogy ott ültem vele az autójában, és figyeltem, ahogy vezet. És volt olyan is, hogy én teregettem a ruhákat az udvaron, és éreztem, hogy átölel. Volt olyan is, hogy ültem a férjem mellett az autóban, és csukott szemmel hallgattam a zenét, és úgy éreztem, hogy nem a férjem ül mellettem, hanem más valaki. És ez a könyv részlet nagyon meglepett. Mert eddig nem nagyon mertem másoknak elmesélni, mert nem akartam, hogy kinevessenek. De azok után, amit ott, és ezeken az oldalakon olvastam, talán nem teljesen tűnök őrültnek. Viszont talán van valaki, akit érdekel, vagy tud magyarázatot adni.
Köszi
Sziasztok!
 

tukiagi

Állandó Tag
Segitsetek!!

Sziasztok!
Tudna valaki segiteni nekem,keresek egy könyvet lehetőleg PDF formátumban,leszeretném tölteni.
José Silva: Agykontroll mesterfokon nem csak az üzleti életben címmel.:(
 

bucsistvan

Állandó Tag
Sziasztok,
Sajnos még csak kezdő vagyok itt. Szeretnék én is agykontrollt tanúlni. Megpróbáltam letölteni az AK tanfolyamot de a data-ról nem sikerült. Tudna valaki nekem segiteni? Nagyon örülnék neki.
Köszönöm, szép napot mindenkinek
István
 

Maccs

Állandó Tag
:cool:Próbáld meg a másik topikban: Le és feltöltések, minden ami ezoterika stb. , ennek a keresőjébe írd be a könyv címét - szerintem már valaki feltöltötte;)
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni nekem,keresek egy könyvet lehetőleg PDF formátumban,leszeretném tölteni.
José Silva: Agykontroll mesterfokon nem csak az üzleti életben címmel.:(
 

Magdi59

Állandó Tag
Pénzmágnes


Pénz Mágnes Meditáció.


21 napig minden este meditáljál erről, mielőtt aludni mész. Mindkét reszt csináld estenként, az első ess második részt egymás után. Ha valamelyik este nem tudnád csinálni, akkor ajánlatos újra kezdeni a 21 napos meditálást.

Első rész:

Menj le szintedre, és láss 10 arcot egyenként, egymás után. Ezek az arcok lehetnek olyanok akiket ismersz de lehetnek teljesen idegenek is. Lásd ezeket az arcokat úgy hogy mindegyikük mosolyog. Ha egyik másik arc nem mosolyog küldjél neki pozitív energiát magadból hogy mosolyogjanak és üzend nekik gondolatban hogy hamarosan újra látni fogod őket. Minden este láss 10 új ismerős arcot, ha mar nincs több ismerős arc akkor hagyd hogy a képzeleted mutasson újabb mosolygó arcokat.
(Ez a része a meditálásnak több embert hoz az életedbe… olyanokat mint te vagy, vagy akik meg szeretnének ismerkedni veled, vagy akik vevőid, ügyfeleid akarnak lenni stb.)


Második rész:


Képzeld el egy gyönyörű erdős, fás helyen sétálsz.
Most vedd észre hogy az egész tested körbe van véve nagyon finom arany színű porral. Az arany por mágnesezve van, és pénzt vonz magához. Figyeld ahogy a szél fúj, a sok pénz amit az arany por vonz ragad hozzad az aranypor miatt. Lásd magad hogy örömmel elfogadod ezt a pénzt, mert tudod hogy a tied, ez a pénz tied és senki másé és neked nem kell tenni semmit ezért a pénzért, mert teljesen megérdemled ezt a pénzt.
(Ez a rész hoz neked bőséget, gazdagságot néha teljesen váratlanul olyan helyekről vagy olyan formában amire nem is gondoltál)

Ha 21 napig esténként meditálsz erről ez nagyon segít, akár hiszel benne, akar nem. Nem fontos ezt a meditálást folytatni a 21 nap után. Kell hogy tartsunk egy kis pihenőt. A saját intuitásod majd megmondja hogy milyen hamar, vagy milyen gyakran csináld ezt a 21 napos Pénz Mágnes Meditációt.
Ezt nem lehet elrontani, nem lehet rosszul csinálni, nem lehet senkinek semmi kárt csinálni ezzel a meditációval.
Figyelj fel rá hogy új lehetőségek nyílnak meg majd előtted, pontosan ott leszel és akkor a legjobb helyen ahol találkozhatsz vagy hallhatsz olyanokról akikről rég hallottál, vagy akik valamilyen formában segítségedre lehetnek, lehet hogy pénzt találsz az utcán, vagy pénzt kapsz valakitől, vagy valami jó dolog fog történni veled más formában, valaki segít, vagy talán csak mosolyog rád.
Jegyezd fel az ilyen véletleneket, ez még jobban elősegíti a gazdagságodat. Mindenek felett örülj a jó szerencsédnek! Minél több gazdagságot teremtünk mint egyének, annál gazdagabb életünk lesz, és többet oszthatunk meg másokkal.Sok sikert hozzá!
Megpróbálom feltenni a hanganyagot is hozzá. Elsőre nem sikerült.
Magdi
 

dindin19

Állandó Tag
Köszönöm szépen Magdi a segítséged!

szerintetek fontos, hogy pont este hallgassam? oké benne van, hogy holnap új nap, de én legtöbbször reggel tudok Cd-t hallgatni, s úgy oldottam meg, hogy magamban azt mondom, hogy most új nap kezdődik, és nem jó éjt, hanem szép napot!
 

Harcsali

Állandó Tag
Hello,sziasztok!Erdeklodnek agykontroll irant,de nagyon kezdo vagyok,ezert egesz az alapoktol kellene kezdenem!Valamikor gyerek koromban mar kiprobaltam(batyam reven)nagyon tetszett a dolog,ezert szeretnem felidezni,ujrakezdeni!Elore is koszonom a segitseget
 

cilvija

Állandó Tag
Hello,sziasztok!Erdeklodnek agykontroll irant,de nagyon kezdo vagyok,ezert egesz az alapoktol kellene kezdenem!Valamikor gyerek koromban mar kiprobaltam(batyam reven)nagyon tetszett a dolog,ezert szeretnem felidezni,ujrakezdeni!Elore is koszonom a segitseget

Szia,
Becsatolom (ha sikerül, még sosem csináltam) a tanfolyami kézikönyvet. Sok sikert! :)
 

karesz000

Állandó Tag
Sziasztok!

Már régóta keresem Stuart Wilde :Hatodik érzék c. könyvét.
Ha valakinek megvan PDF-ben vagy egyéb formátumban, nagyon megköszönném, ha elérhetővé tenné valahogy. Előre is köszi.
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére