Angyalok

durcy

Állandó Tag
Állandó Tag
idez7.jpg
 
H

horao

Vendég
Ha kint keresed oket, mosolyognak bent. Ha megtalalod oket, kivetul a bent :))))
 

macsek65

Állandó Tag
Állandó Tag
<TABLE><TBODY><TR><TD>
spacer.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE><!--Oldal fülek --><TABLE height=19 cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD width=6 background=hn_images/ful_1_a.gif></TD><TD align=middle width=100 background=hn_images/ful_2_a.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_3_a.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_1_i.gif></TD><TD align=middle width=100 background=hn_images/ful_2_i.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_3_i.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_1_a.gif></TD><TD align=middle width=100 background=hn_images/ful_2_a.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_3_a.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_1_i.gif></TD><TD align=middle width=100 background=hn_images/ful_2_i.gif></TD><TD width=6 background=hn_images/ful_3_i.gif></TD><TD align=right background=hn_images/ful_0.gif>
spacer.gif
</TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE><TBODY><TR><TD>
spacer.gif
</TD></TR></TBODY><TABLE><TBODY></TBODY></TABLE><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470 border=0><TBODY><TR><TD>
spacer.gif
Angyaljósda karácsonyra
</TD></TR><TR><TD>
spacer.gif
</TD></TR><TR><TD>
</TD></TR></TBODY></TABLE><STYLE type=text/css><!--.al_cim { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color : #008000; font-size : 12px; font-weight: bold;}.oldal_szamozas { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color : #555555; font-size : 10px; font-weight: bold;}.cikk_szamozas { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color : #555555; font-size : 10px; font-weight: bold; }.cikk_nolink { font-family : Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; color : #00B700; font-size : 10px;}--></STYLE>
spacer.gif
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470><TBODY><TR><TD><!-- Betekinto--><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=470 border=0><TBODY><TR><TD width=10 background=hn_images/lead_potty_sarok.gif height=10>
spacer.gif
</TD><TD width=470 background=hn_images/lead_potty_felso.gif></TD></TR><TR><TD width=10 background=hn_images/lead_potty_bal.gif></TD><TD width=470>Hívjuk meg az angyalok jóslatát. Az angyalok segítenek bennünket, velünk vannak minden pillanatban, minden cselekedetben. Nézd meg az angyalokat, és képzeletben "rázd fel a gömböket", és amelyik legjobban megérint téged, annak az angyalnak az üzenete hív legjobban ezen a Karácsonyon!
</TD></TR></TBODY></TABLE><!-- betekinto end--></TD></TR></TBODY></TABLE><!--BILLBOARD banner-->
<!-- Adverticum zone (write): 25356, Adverticum_Billboard_harmonet_lapcsalad --><SCRIPT type=text/javascript>if(!window.goAdverticum)document.write('<sc'+'ript src="http://img.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord='+Math.floor(Math.random()*1000000000)+'" type="text/javascript"><\/sc'+'ript>');</SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript>if(window.goAdverticum)goAdverticum.addZone(25356);</SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=25356&ord=g3Mm5Go5Bs5Jn6Vl2H&re=http%3A%2F%2Fwww.harmonet.hu%2Fcikk.php%3Frovat%3D258%26alrovat%3D264%26cikkid%3D14538%26oldal%3D2" charset=iso-8859-2></SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.6")))Sub banner_235076_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_235076_DoFSCommand(command, args)end sub</SCRIPT><NOSCRIPT> </NOSCRIPT>​

01.jpg
Olvasd el az angyali üzenetet, és engedd, hogy szívedig érjen, megtisztítson!

A születés angyala:

A születés egy új ébredés, magad mögött hagytad a régit, ami túl kevés és túl szűk volt. Egy új magasabb szint előtt állsz.

A születés az élet egy megújuló aspektusa, az angyalok melletted állnak, gondolataid és érzéseid határozzák meg további sorsodat, figyelj rájuk és várd örömmel életed új szakaszát. A születés lélegzetvétel, a születés; repülés az angyalokkal egy új ismeretlenbe.

Lélegezz hát, és tárd ki karjaidat, hogy befogadhasd az újat. Új élet, új gondolatok, és új formák kapnak utat, az elmozduláshoz, ami az egyik dimenzióból a másikba vezet.
02.jpg
Kommunikáció angyala:
Létfontosságú, az a szándék, hogy megoszd gondolataidat és érzéseidet, tapasztalataidat.

Már önmagában is jelentős kapcsolatot teremt önmagaddal, másokkal és egész környezeteddel. Szépítsd meg az életed önkifejezéssel.

Ne feledd, kommunikálni nem csak szavakkal lehet, hanem öleléssel, gesztusokkal, apró ajándékokkal, figyelmességekkel is. Ahányszor kifejezed szeretetedet, annyiszor küld rád áldást a kommunikáció angyala. Mutasd hát ki tettekkel, ölelésekkel, szavakkal, gesztusokkal, hogy ki vagy, és hogy a világnak hasznára vagy.

A kommunikáció angyala segíti az életedbe érkező spirtuális történések megértését, hiszen ő maga is kommunikál veled, ha ki tudod nyitni szívedet a megértés előtt. Ha erre van szükséged, hívd ezt az angyalt!

03.jpg
Az áldás angyala:
Ismerd el milyen áldott az életed. Az angyal megmutatja a benned lévő gyógyító erőt és megújuló képességet, a szívedbe áramlik és a kezeiden keresztül áramoltathatod.

Minden ami történik veled, szükségszerű és áldás kíséri.

Érintsd meg az életet. Az élet egy lehetőségekkel teli alkotó folyamat, hozd bele az égi áldást ami mindig a rendelkezésedre áll és gyógyítsd be vele lelki tested minden sebét és repedéseit.

Mondd azt: - Az áldás átáramlik rajtam és megáld mindent amit ma lényemmel megérintek. Köszönöm!


04.jpg
A játék angyala:
Maximálisan használd ki minden pajkosságodat.

Ad át magad az élő elevenségnek, a kreativitásnak, az önfeledt játéknak és nyílj meg az élet alkotó oldalának.

Alkoss, cselekedj, szerelmeskedj, egyél, igyál, szaladj, vagyis vesd bele magad mindannak, az élvezetébe, amit gyermekiséged angyala sugall.

Örülj úgy az ajándéknak,- bármi is az! - mintha az maga volna a csoda. Nevess, nevess és nevess!

Az élet nem olyan komoly mint gondolod. Érezd jelenlétét minden megmozdulásodban, és élvezd, amit csinálsz.

Mulass jól!

05.jpg
A Megbocsátás Angyala:
Engedd el a nehezteléseket, ítéleteket és félelmeket, csökkentsd annak mértékét, hogy sértettségben és haragban maradj.

Fogadd el az életed és tekintsd az értékesnek, ne kívánj tovább szenvedni mások cselekedetei miatt.

Mostantól nem engeded, hogy ezek az erők elnyomják életedet és fényedet. A megbocsátás önmagadnál kezdődik, csak kérd és megbocsáttatik neked, és hívd elő azt az erényed amely által megbocsáthatsz másoknak.

Így szabadulsz meg régi béklyóidból függőségeidből.

Mond: Megbocsátom neked amit tettél velem és megbocsátom magamnak amit magammal tettem.
06.jpg
Az ajándékozás angyala:
Odaadásodat, örömökre való készségedet erősíti meg ez az angyal.

Fogadd el - mégpedig kritika nélkül - az ajándékokat amiket az élettől kapsz, azt, ami be van csomagolva, és ami csak úgy érkezik hozzád.

Tudd, hogy minden ajándékot megérdemeltél, mindnek mélyebb, bölcsebb üzenete van. Így van ez még akkor is, ha elsőre nem tetszik amit kaptál.

Köszönd meg az angyalnak, hogy megtanít őszintén elfogadni, és szívből adni.

Életünk ajándéka, hogy meg nyílhatunk a feltételnélküli szeretetnek, teret adunk a gyönyörű szívbéli találkozásoknak, és részesülünk a csodából ami lelkünket köti a végtelenhez, mert adni csak az tud, aki képes felfogni és elfogadni az élet összes ajándékát.

Mondd: Kérem! Mondd: Köszönöm!
 
T

Táltos

Vendég
Az ANGYAL topik olvasóinak szeretettel:


Amikor Karácsony Angyala köztünk jár…




... talán, már hó lepi el a tájat. A ragyogóan tiszta éjszakai égboltról a csillagok szerető fénye világítja meg a hótakarót, és a csend, édes muzsikája hallatszik a puha léptek alól.
Angyali fény suhan át ilyenkor a tájakon, miközben a szeretet bársonyos melegével simogatja a fehérbe öltözött téli utcákat, és a téli utcákon sietve hazafelé tartókat az ünnepélyesség hangulata járja át.

A szeretet rezgései, talán ezekben a napokban a legerősebbek. Hiszen a szeretetre mindannyiunknak szüksége van. Ez az éltető energiánk.

Hogyan segít karácsony angyala ezeket a mindenki számára nélkülözhetetlen boldog pillanatokat megélni?

- Segít észre venni egymásban a szépet és jót.
- Rámutat lelkünk fényes és árnyékos oldalára is.
- Segítségével azokat az apró szépségeket is észrevesszük, melyeket rohanó életmódunk mellett nem vennénk észre.
- Csak kérnünk kell, és Ő harmonizálja kapcsolatainkat
- Elvezet bennünket azokhoz a rászorulókhoz, akik ezeket a csodás napokat kénytelenek lennének magányosan tölteni.
- Megtanít minket Önmagunk szeretetére.
- Segít szeretetet adni másoknak, és abban is, hogy a másoktól jövő szeretetet eltudjuk fogadni.
- Meghitt pillanatokat csen az ünnepi készülődés forgatagába.
- A családtagok mintha békét kötöttek volna egymással, úgy élik meg az ünnepeket.
- Az ajándékok bontogatása közben Angyali öleléssel adja át az égiek szeretetét.
- És amikor a fenyőfán felgyulladnak a fények, és a csillagszórók ragyogása tölti be a szobát - a szeretet Angyali dala száll.


Mindannyian magunkhoz hívhatjuk Őt, már a Szenteste előtti napokban, hogy segítsen a készülődésben.
Amikor meggyújtjuk az adventi koszorún a gyertyákat, akkor hívjuk Őt szeretettel. Mondjunk el egy aprócska imát, amibe foglaljuk bele kéréseinket. Ahol az egész család jelen van az adventi gyertya gyújtásoknál, ott mindannyian szólíthatják Őt, és kérhetik segítségét az egész család boldogságáért. Karácsony Angyala így még közvetlenebb kapcsolatba fog velünk kerülni.

Az ünnepek elmúltával köszönjük meg Neki az addigi segítséget. Kérhetjük, hogy maradjon velünk az év többi napján is, vagy a következő évi ünnepekig búcsúzzunk el tőle, szeretettel.
Forrás: Ezoterikus Tanácsok Portál



 

Etusmama

Kitiltott (BANned)
Kedves fórumomat látogatók!

Áldott, szeretetben, békességben gazdag
BOLDOG KARÁCSONYT
kívánok Mindenkinek és Családjának!








 

Brigi

Állandó Tag
Állandó Tag
BÉKÉS, BOLDOG, ISTENTŐL ÁLDOTT ÜNNEPEKET KÍVÁNOK MINDENKINEK!


<center>
angel075rr4.gif
</center>
<o></o>
<o>
</o>
 

Antara

Állandó Tag
Állandó Tag
Ismer-e valki gyakorlatokat amivel lehet az angyalok segitseget kerni?

való igaz hogy sok ilyen gyakorlat van de ha te lelassitod magadat és csak befelefigyelsz és kéred az angyalaidat hogy adjanak jeleket hogy ott vannak körülötted akkor egész biztosan érezni fogod őket.Lehet hogy illatot érzel vagy egy szellő megborzol stb... erre gondoltál?
 

Antara

Állandó Tag
Állandó Tag
A tanitvány kérdezi a mestert:
Mi a legjobb ima?
Mester válaszol neki: Mond Istennek legyen meg a te akaratod. Ne ugy imádkozz hogy ezt vagy azt szeretném megkapni. Bizz abban , hogy Ő jobban tudja mire van szükséged. Meg fogod tapasztalni, hogy sokkal jobb dolgokat kapsz ha átengeded Neki a választást.
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
Az érdekelne, hogy az angyalkártya használatával kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak!Esetleg tanácsokat is szivesen venném!
 

Cyk

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok:) Ahogy hópihe száll kitartott kezedre,úgy szálljon füledbe angyalok éneke.
Melengesse szívedet sok-sok szeretet,így kivánok Nektek Boldog Ünepeket.:)
Hallottam valahol, hogy van olyan hogy Angyaltábla. Lehet ilyet házilag készíteni? És működik? Van közületek valakinek? Áldott Karácsonyt. Pussz
 

Mira*

Állandó Tag
Állandó Tag
A hét parancsszó - avagy az angyalok fegyverei

A Törvények szerint élni: maga a szabadság
quiz_Domnul.jpg




1.
Szeresd az Istent, teremtődet, égnek és Földnek urát. Tudd, hogy teremtmény vagy és legyél hálás, hogy itt lehetsz, szeretni mindeneket. Szíved a tömérdek szépségbe úgyis belészakad.
EZ A SZERETET PARANCSSZAVA.

2.
Legyél gyenge és tűrj. Hatalmas erőd ettől növekszik. Soha ne mutasd, soha ne használd, soha ne pusztíts. Szabad vagy: emeld fel magad, emeld fel a Földet.
EZ AZ ERŐ PARANCSSZAVA.

3.
Nincs megismerés. Nincs tökéletesség. De a megismerés és a tökéletesség vágya mindenkinek kötelező. Nincs találás, csak keresés van. De kutatni és tanulni kell: nyújtózni kell a Fény felé.
EZ A BÖLCSESSÉG PARANCSSZAVA.

4.
Új és tiszta légy, minden nap: ne tűrd a bűnt és a mocskot. Számoltasd el magad. Ne emlékezz és ne felejts. Karnyújtásnyi körben felelős vagy a világért, önmagadért és önvalódért.
EZ AZ ERÉNY PARANCSSZAVA.

5.
Most kell élned. Most élned kell. Hited az ős-eredet gyökerén növekszik, ha hagyod. Hagyd hát. A Férfi az Istent keresse, a Nő az Istent kereső Férfit.
EZ A HIT PARANCSSZAVA.

6.
Egyetlen igazság van. Nincsenek nézőpontok. Ne pazarold kiszabott idődet: tudván tudd a Teremtés törvényeit, és ne harcolj ellenük. Tanulj meg örülni korlátaidnak.
EZ AZ IGAZSÁG PARANCSSZAVA.

7.
Szárnyalj szabadon: lázadj és élj. Keresd a szerelmet, serkentsd alkotásvágyad. Ne félj semmitől. Menj el a szakadék széléig. Add magad, olvadj fel: teremts.
EZ A SZERELEM PARANCSSZAVA.


A Hét Parancsszó egyetlen hanggá olvad össze:
SZERESS.
 

Antara

Állandó Tag
Állandó Tag
Az érdekelne, hogy az angyalkártya használatával kapcsolatban kinek milyen tapasztalatai vannak!Esetleg tanácsokat is szivesen venném!
Elég sokat használok angyalkártyát nekem ugy müködik hogy szoktam kérni az angyalokat hogy azt a kártyát üssék ki a kezemből keverés közben amiben számomra fontos üzenet van.
Másnak is lehet igy de huzhat is az illető. A kieső lapok mindig nagyon fontosak!!!
 

Radványa

Állandó Tag
Állandó Tag
iGEn ezt a kieső lapot már hallottam és a tájékoztató kis könyvben irja is. Arra lennék kiváncsi, hogy vannak e itt is olyan kirakási módok ,mint a tarottnál. Nem mintha azt nagyon ismerném, csak most kezdek ismerkedni a kártyákkal.
 
Oldal tetejére