Aryana Havah Inuaki: A bennem élő reptilian / Egy földönkívüli lény vallomásai II

ionon

Kitiltott (BANned)
SZÍRIUSZI NEMZETTSÉG


Andromeda: Hely a galaxisunkban, ahol emberi élet van.
Ők telepítették le a Földre az inka és a maya kultúrákat. Megjelenésük tömzsi, barna bőrű.

aranykor: Az első szíriuszi űr-ős letelepedést jelölő földi kor-szak elnevezés. Ez volt a Turul nemzettség, aki áldozati sorsot vállalt, hogy meghonosítja az életet.

Arvisura: A szó jelentése ’igazszólás’ v. ’igazat mondott szó’. Ardvisura Anyahita Ataisz szigetén képjelekkel megkezdett égi-eredetű egyistenhitet, hitvilági leírást tartalmazó krónika, írott hagyomány. Első példányai kőlapokra kerültek. Ataisz süllyedése után, az Arvisura hagyományt Anyahita három fia, Él, Van és Úr örökítette tovább. (v.ö. Várkonyi: Szíriat oszlopai) Kr.e. 4040-től a Hun törzsszövetség, rovással írt krónikája lett, mely a fősámáni és rovótársadalmi rendben a mai napig él. A Szíriuszi tanítómesterek által a földre hozott őstudás elnevezése.

Részei: Univerzumok teremtéstana, helyes táplálkozás tan, alkímia azaz a szakrális gyógyítás, a férfi-nő viszonya és a tantra, társadalom szervezéselmélet valamint a rózsakeresztesség vagyis az őskereszténység, a Gnózis tanítása.

Arvisura beavató szentély: (Arvisura pont).
A pannon kultúrában (38700 évvel ezelőtt) 347-et építettek ilyet a Kárpát-medencében. Bolygó kereszteződési pontokra építették.
A föld energetikai összeköttetésben áll a Naprendszer bolygóival. Általában három bolygókeresztezési pontra épültek, némelyek azonban hét bolygó kereszteződésére. Ezek beavató központok, gyógyító és imádkozó helyek voltak. Később a magyar történelmi családok várai, kúriái épültek ezeknek a helyére vagy templo-mok. Ezek a pontok szellemi védelem alatt állnak.

Báthory Botond: A Szíriuszi király öccsének a fia. kozmikus filozófus, jelenleg 198 éves.

Báthory család: Szíriuszi családnév, ahol szintén a szakralitás őrzése a feladatuk. A Szíriusz naprendszer egyik betelepült népe. A Fiastyúkot (Plejádok) egy galaktikus robbanás után elhagyva költöztek át. Jellemzőjük a szakrális irányítás. Viseletük a lila bocskai. Ők a kozmosz legősibb fiai, egy a szíriuszinál magasabb szellemi kultúra menekültjei.

dákok: Bartha Gizella nyomán ismert, hogy a Dél-Erdélybe menekült sumérek hozták létre a Dák-kultúrát. A dákok a sumírok leszármazottai, csak átvették a latin művelt-séget. A dák nyelv azonos a sumír és a magyar nyelvvel. A rómaiak kényszere elől Észak-Erdélybe menekülő dákokat nevezik csángóknak.

El Moria mester: A nagy fehér testvériség elnöke. A Turul nemzettség ősapja.

Enlil: Nimród hatodik fia a Szíriuszon. 1998-ban 115 évesnek mondta magát. Édesanyja Lillá.

Földi kultúrák:

1. Aranykor helyileg a Szaharában volt. (Ide kell visszatérni a beavatottnak, 4-500 éves átlagéletkor volt. Természetből élt az ember, nem evett húst. Az állatöléssel bontotta meg az univerzum törvényét s ez hozta a bukást. Sivataggá vált a Szahara.

2. Pannon kultúra (Pannon tenger elmosta) 37.800 évvel ezelőtt volt, a történelmi Magyarország területén (Felvidék, Erdély, Kárpátalja). Ez volt az ezüstkor, amikor hatalmas piramisokat építettek. A pannon kultúrából táplálkozik az egyiptomi piramis rendszer.

3. Atlantiszi kor. Az innen kimenekült pozitív tudásőrzők ezekből született a sumír kultúra és Babilon. Ők a Harmónia törvényét védték.

4. A Sumírok négy irányba menekültek, mikor tönkre tették a birodalmukat és megpróbáltak egy harmonikus területet létesí-teni:

a) Urugváj, Dél-Amerika (a sumírok magyarul beszéltek és székely rovásírással írtak. Ezért találtak magyar helységneveket Dél-Amerikában)

b) Finnország. Innen a finnugor elmélet.

c) Egyiptomba.


d) Dél-Erdély. Dák kultúrát hozták létre. A Románok a dák le-származottnak tartják magukat, ami igaz. A Románok mint nép-szellem, és eredet rokonunk. A dákok azok az elmenekült sumí-rok leszármazottai, csak átvették a latin műveltséget.

Az Uruk, a sumír szakrális vezető volt és egy másik társadalmi vezető volt mellette a Dák. Őket megtámadták a rómaiak, és rá-juk kényszerítették a latin nyelvet. A dák nyelv azonos a sumír nyelvvel és a magyar nyelvvel. Elvesztették a nyelvüket.

Észak-Erdélybe (akkoriban süllyedő őserdő volt, lápokkal) menekültek ezen sumír menekültek és őket nevezzük csángóknak. Kisebb csoportok menekültek a Székelyföl területére.
A barlangokban éltek a hegyekben. Őrizték a nyelvet. Székelyek stb. belőlük lettek.

galaktikus rendszer: A naprendszer elnevezése a magasabb taná-csok szóhasználatában.

KRISNA: A Szíriuszról jött tanító lélek .

Nimród nemzettsége: A Szíriusz naprendszer egyik betelepült népe. Korábban a Marson éltek. Jellemzőjük a mérnöki tudás. Viseletük a fekete bocskai.

oroszlán: St. Germain beavatási titkos könyve az oroszlán szimbólumáról: A beavatás kapujában két oroszlán áll.

A vörös oroszlán és a fekete oroszlán. A vörös oroszlán az érzé-kiség + fecsegés. A történelem folyamán a legtöbb bukást, nemzetek sorstragédiáját a fecsegés okozta. A fecsegés árulást jelent, amikor illetéktelenek előtt dolgokat elmondunk.

A másik beavatási buktató az érzékiség. Az érzékiség buktatott meg nagy kultúrákat. Pl. Görögországban a hetérák buktatták meg a szakrális királyt Periklészt. A magyar történelmi családok is ezen csúsztak el. Róma is az italon, fecsegésen és nőkön csúszott meg. A túlzott bizalmaskodás is hatalmas hiba.

A fekete oroszlán a hatalom buktatója, az egyén célja, hogy ’én vezessek’. Röviden a becsvágy próbája. Jelképezi a hatalmi harcot, hogy ’uralkodni akarok a másikon’. Aki ezen oroszlánok-tól nem tud szabadulni, az nem talál a sorsban boldogságot, mert a beavatás azt jelenti, hogy eljutok egy felszabadult, boldog álla-potig. A politikát, a vallást vagy a szektát követő, sors szintjén bukott ember marad és nem fog eljutni sehova sem. A két orosz-lán még nem a beavatás, hanem a két előfeltétel, a kapu fejtette ki a tanokkal összecsengve Bartha Gizella.

Pannon-kultúra: 37800 évvel ezelőtt létező szakrális kultúra. Ekkor 347 Arvisura beavató szentélyt hoztak létre a Kárpát-medencében.

Rákóczyak nemzettsége: A Szíriusz naprendszer egyik betelepült népe. A napról egy robbanást követően érkeztek. Jellemzőjük a tanítás és a művészetek. Viseletük a bordó bocskai.

Saint Germain: Rákóczy György felvett álneve, mert a bécsi titkos rendőrség nem tudhatta meg hogy II. Rákóczy Ferencnek ilyen nevű gyermeke egyáltalán született.

Saint Germain inkarnációi:
1. Aranykor szakrális királya, Táltos király néven.
2. A pannon kultúra egyik szakrális királya az erdélyi részen.
3. Atlantisz egyik szakrális főpapja aki az Ibolya-láng templo-mából a jelenlegi Erdély területére mentette a szakrális tudást.
4. Görög beavatott ezoterikus filozófus, Proklusz néven.
5. Szent József, Mária férjeként.
6. Atilla hun király öccsének, Öskünek a fia.
7. Roger Bacon filozófus.
8. Szent Albin ferences rendi szerzetes.
9. Kolombusz Kristóf.
10. William Shakespeare.
11. 1701. augusztus 8-án Rákóczy Györgyként született meg utoljára. Ma is él.


Szíriusz:

1. Naprendszer a Nagy Kutya csillagképben. A Föld Királya mindig a Szíriusz Királya is egyben. A Szíriusz (lila bolygó) őslakói a Turul nemzettség. Mellettük élnek szent békében a Nimród nemzettsége, a Báthoryak nemzettsége és a Rákóczyak nemzettsége. A Szíriusz naprendszer vezetését a Báthory család tölti be, jelenleg XXVII. Báthory András a király. A szíriuszról 6 óra alatt érkeznek a Földre kristálymeghajtású henger alakú űrhajóikkal. A Szíriuszon nincsen tél, átlagos hőmérséklet 24-28 fok. Az átlagéletkor sokszorosa a földinek. Nem ölnek állatokat, húst nem esznek. Napi ötször étkeznek, alapételük a gyümölcsturmix. Az emberek arányos testalkatúak 175 cm magasak, barnák, szakállasok. Gömbszerű házakban laknak.

Szíriuszi képírás: rovásírás, amely 80%-ban azonos a Földön a székely rovásírással.

táltos: Férfi tulajdonnév a Szíriuszon.

Turul nemzettség: A Szíriusz naprendszer őslakos népe. Nyelve a Turul nyelv (a földön ezt tekinthetjük a magyarnak). Jellemzőjük a mezőgazdaság és az álltatenyésztés. Viseletük a zöld bocskai.

Turul nyelv: A magyar nyelv elnevezése a Szíriuszon.

Úz királyság (Erdély, Úz völgye). Úz csillagváros I.e. 1052-ben épült a sumírok után. Ez a csillagváros a székelyföldön az ősren-getegben volt, még Szent István sem tudott róla. A királyságban önálló város királlyal. Ma már nincs meg a beavató szentély, mert az osztrákok mindent tönkre tettek. II. Rákóczy Ferencig működött. 22 Uzapani (beavatott fejedelem, táltos király) műkö-dött ott. Gömbházakból állt. Itt az úzok teraszos földműveléssel termelték már a burgonyát, amely ősmagyar étel, nem amerikai.

úzok: Az Úzok az örmények, a sumírok és a vogulok keveréke.

Az örmények a XVII. században jöttek Európába.
Nyelvileg 80%-ban magyar nyelvet beszélték. Az úz himnusz kozmikus himnusz. Úz ékírással írtak. Izolált közösségük volt.

Vénusz: A naprendszerünk bolygója, amely lakott. Ősi indoger-mán nyelven beszélnek. A Földi megjelenésük a kék szemű szőke hajú fazon. A Vénuszról négy óra az út űrhajóval a Földre. Űrhajóik kerek tányér alakúak.

Forrás: MFT ( Magasan Fejlett Társadalom)? vagy???
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Igazság Felszabadít, csak Magunkba kell néznünk

<object style="height: 390px; width: 640px;">


<embed src="http://www.youtube.com/v/jkJ8PEoyjQM?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></object>

<object style="height: 390px; width: 640px;">


<embed src="http://www.youtube.com/v/FCPiV1C7Vls?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></object>

<object style="height: 390px; width: 640px;">


<embed src="http://www.youtube.com/v/S8Ochfau3xc?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></object>

<object style="height: 390px; width: 640px;">


<embed src="http://www.youtube.com/v/wILmyCUWL6s?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></object>
<object style="height: 390px; width: 640px;">
<embed src="http://www.youtube.com/v/wILmyCUWL6s?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></object>
 

ionon

Kitiltott (BANned)
A Föld orvossága: az Ősanya ösvénye

Neked, Haba Saka1, és Neked, Wanble Ska Chikila2, akik az Élet mesterei vagytok.




1​


Itt, a Te végtelenségedben, amikor még nem létezett a világ, az idő előtt és az időben. Ott, ahol minden összetalálkozik és szétszóródik, ahol az Anya-Nagyanya élesztgeti az Élet Szellemét. Abban a kicsinyke és végtelen középpontban, ami Te magad vagy, amiből léted rejtélye fakad. Életet eredeztetsz a csend mormolásából. Aluna3 anyánk, érzéseidből és gondolataidból születik minden. A Te megszentelt élet-látomásodból.


Itt születtél önmagadból, saját magad anyjaként. Anya-Nagyanya. Szándékod kiáradásából merült felszínre a Mindenség; ez otthonod, ez lakásod. A végtelen Kozmosz végtelen Kvarctojása, az Ős-maloka, a vég nélküli és sokarcú Univerzum.


Minden létező a Kozmikus Tojásban keletkezett. A kezdetekkor minden sötét volt. Nem létezett a Nap, a Hold, sem a Csillagok. Még nem hajnalodott. Az Anya nem lény volt, tiszta szellem volt és gondolat: Aluna, minden majdan létező tiszta szelleme. Belőle fakadt a Tenger. Ő maga volt a Tenger, mindenütt jelen lévő, mindent elborító. Minden víz volt, ahogy most mindenben víz van, ami él.


A vízből merült föl az anyaföld: az Élet szépséges női erénye. Így teremtette az Ős-Nagyanya leányát, a mi Földanyánkat.


A férfi erényt, a szakrális Ős-Atyát is Anya-Nagyanya teremtette azért, hogy Földanyát megtermékenyítse. Vízben és földön így keletkezett az Élet: először minden létező Anyái és Apái teremtődtek, majd belőlük születtek meg gyermekeik: a fák, a növények, halak, madarak, az állatok népe... majd az emberi lények, a Föld népei.


A kezdetektől fogva mindannyian ugyanazon a szent élettéren osztozunk, ami Földanyánk teste.




2​


Mindannyian a Föld gyermekei vagyunk. A vizek: a havasok, a jégmezők, a források, öblök, tavak, patakok, folyók, vízesések, lápok, tengerek,, az eső, a köd, a hó és mindazok a népek és szellemek, akik a vízben élünk. A hegyek: a vulkánok, az erdők és őserdők, rétek és mezők, felföldek, síkságok és szakadékok, völgyek és partok... és mindazok a népek és szellemek, akik ezeket a helyeket lakjuk. Rokonok vagyunk mind, testvérek vagyunk. Mindannyian a Föld gyermekei vagyunk.


Mi, emberi lények egy adott feladatra teremttettünk. Nem mi vagyunk az elsők, sem a legrégebbiek, sem a legfontosabbak, de fontos küldetésünk van. Azért lettünk teremtve, hogy Földanya minden élet-megnyilvánulását óvjuk és vigyázzuk.


Hogy ezt beteljesíthessük, az emberi faj minden népe saját hagyománykincset kapott. Minden ősi tradíció szakrális, mert mindegyiknek egyetlen és ugyanaz a célja, és bár szertartásrendjeik különböznek, mindegyik Földanya élet-megnyilvánulásait védi és támogatja.
Ős-anyánk a Föld gyermekeit és azoknak minden népét tökéletesnek teremtette, és minden eszközt megadott nekik ahhoz, hogy kiegyensúlyozottan, boldogan és bőségben éljenek. Ugyanazokból az alapelemekből alkotott bennünket, amelyekből Földanyánkat is teremtette. Minden nép, a Föld minden gyermeke és maga a Föld is ugyanazon az ősprincípiumon osztozik. Miképpen Földanyánk testét, a miénket is ugyanazok a kémiai elemek, ásványok, sók, kristályok, víz, valamint szellem alkotják, a legkisebb egysejtűektől a legtermetesebbekig, a bálnák népéig. És Földanyánk ugyanazokból az elemekből táplál mindannyiunkat, és megengedi, hogy azokból építsünk megfelelő környezetet magunknak. Helyet ad nekünk önmagában, hogy benne és általa élhessünk, és minden népnek és népcsoportnak szükségleteinek megfelelő életteret biztosít. Ezt a nagyvonalú bőkezűséget a huitotók Puinoa Rignyonak nevezik, amit Oscar Roman4 Nagyapánk „Átalakító Anya”-ként fordít, aki önmagából eredeztetve önmagában alakít át mindent, ami él.


Földanyánk élőlény. Tudjuk és érzékeljük, hogy a különféle népek és emberi lények számára, akik ősidők óta szakrális tradícióikat követve élnek5 nem kétséges, hogy az egész Föld, testében és szellemében egyaránt élőlény, és hogy az élet végtelen sokszínűsége és különfélesége, fajtája és árnyalata általa és benne nyilvánul meg. Gyermekei, a Föld összes emberei és népei, mi magunk vagyunk az Élet. A legkisebb porszemtől, a legjelentéktelenebb homokszemcsétől a legnagyobbig, minden teremtmény Földanya, e csodálatos élőlény testének és szellemének része.


Az ősi andoki tradíció az Ős-Anyát Pacha Milli-nek nevezi. Ő az anyja (milli) minden létezőnek, ami az élő téridőben valaha megnyilvánult. Pacha a Mindenség, a különbözőség, az Univerzum, a Világ, az Űr, a Föld; a hely, a térség; a végtelen idő és a jelen pillanat, a látható arc és a láthatatlan belső; a takaró, a ruha, az öltözék, és az örvény és a spirál-mozgás; a gyógyító füvek és az élősködők. Pacha Milli az egész, téridőben szétszóródott élő anya-természetű Mindenség, amelynek méhében élünk. Világunk minden alkotóeleme Pacha Milli arca: az Élet Arca. Három szakrális dimenzió képezi testét: Hananpacha, a fönti világ, az Ég, a legszentebb lények hona, a hatalmas Kozmikus Kvarctojás; Kaypacha Földanyánk (Allpamilli), az itt és most világa; és Ukupacha, a belső alvilág, Földanyánk rejtett mélységei. A Mindenség, a Világ, és az Univerzum szakrális misztériuma a nő-lényegű Huarmik, amely Huarmi-ban, a nő testében és életében nyilvánul meg.


Az ősi szent erény férfi-lényegű, és Pachacamac Pachayachachik-nak nevezik. Jósága és ereje a Mindenségről (Pacha Milli) szóló tudásban (yachachik) rejlik, amelyet őriz (kamak), harmonizál és szüntelenül megújít. Tevékenységéből fakad az ősi harcos erény, a Sinchi szent ereje.


A harcos szent misztériuma nem veszekedést, verekedést, katonai, rendőri vagy gladiátori küzdelmet jelent. A harcos szent misztériuma: bölcsen harmonizálva óvni minden létező élet megújulásának lehetőségét. Három arca van, amelyek figyelmesen nézik és látják a múlt, jelen és jövő tudását, egyidejűleg mindhárom téri dimenzióban: a Hananpachában, a Kaypachában és az Ukupachában. Ebből keletkezik a Yachak, a Mindenségről (Pacha Milliről) szóló tudás ősi szent erényének képessége, amelynek birtokában nagymesterré (sámánná) válhat. Aki Pacha Millit őrzi bölcsességgel, tudja és ismeri Ambiná-t, a gyógyítás áldott képességét is, és alkalmazva továbbadja azt.


Ő tanítja nekünk a gyógyítás művészetét: Védő-harcos, Bölcs, Mester, Gyógyító az ő neve... Ő Pacha Milli szent erénye, ami ősi misztériumából fakad, és minden létezőben megnyilvánul.




3​


Nepálban, a Himalája csúcsai között él egy öreg sámánasszony, aki az Ős-Nagyanya képességeivel rendelkezik. Abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az Ős-Nagyanya nevét viselheti, akit az ő hagyományuk Parvati-nak nevez, megelőlegezve és elismerve ezzel sámáni (jhankri) minőségét. Parvati Rai Nagyanya a kirati etnikumhoz tartozik; 1946-ban született a Nepál kelti részén található Bjojpun Chhinakhu tartományban. Első sámáni beavató-élményét 9 éves kislányként kapta, és már tizenhat éves korában jhankri-vá (sámánná) szentelték Tanulási időszaka alatt a Himalája hegyei között, barlangokban élt. Ott szerzett tapasztalatokat és titkos tudást növényekről és szellemekről, amit Ban Jhankri (Shiva-Parvati) ős-sámán tárt föl előtte. Tőle kapott hozzáférést ősei tudásához, amivel kivívta népe elismerését. Most Katmanduban él, ahol továbbadja bölcsességét és sámáni tudását.


Parvati Rai Nagyanya oltára előtt ül, amit a gyógyító és szellem-megidéző Chinta rituálé elvégzéséhez állított föl. Ez az oltár sokkal kisebb annál, amelyen odahaza dolgozik: bárhová megy, viszi magával. Legelöl van az Örök Tűz edénye, egy parázzsal teli fémedény, amelyben illatáldozat füstöl minden élőlényért, a szakrális Mindenségért és Ban Jhankri-ért, az Ősanya-Ősapáért. Ez a tűz tartja fenn az életet. Vele átelemben, egy réztál közepén egy kicsi bronz Shiva: egy tigris (baag) bőrén ül lótuszülésben, utalva arra, hogy az áthatoláshoz a tigris szellemét használja. Shiva jobb tenyerét életet védő, harmonizáló mozdulattal nyújtja előre; nyakában a 108 szemből álló fűzér, amellyel védő, gyógyító, harmonizáló és életet megújító mantrákat rögzít; homlokán lótusz-szirom ékszer. A szobrocskától jobbra, valamivel hátrább egy háromágú szigony áll, amely a Mindenség téridejének három dimenzióját jelképezi: a fölső világ, a középső, valamint a mély belső világ a jelenben, múltban és jövőben. Shiva előtt, ugyanazon a fémtálcán, egy amfora-formájú aprócska bronzüst áll, benne növényi olaj, amelyből pár csepp átitatja a mélyedésében elhelyezett kanócot: ez éltet egy másik örök tüzet, a Mindenség Fényét. Mellette, egy kis rézedénykében a sámánasszony rizst helyezett el, áldozatként Shivának és a szenteknek, akik a Mindenség Ősi Ösvényét járják. Másik oldalán egy másik edénykében piros por van, ugyanerre a célra. A tálcán van még egy kvarckristály, egy darabka gyömbérgyökér, és egy tojás (a Kozmikus Tojás), valamint -egy félbevágott krumpliba szúrva- négy füstölőpálcika. A tálcát apró piros és sárga virágok borítják, elvegyülve a kígyóformájú szent jármű, Naga fehér virágának szirmaival. A tálca baloldalán egy másik bronz-amforácskában víz van, virágokkal és gyógynövényekel, valamint egy növényi rostokból font amfora-kosárka, teli rizsszemekkel, amelybe háromágú szigonyt és három Phurbát (rézsarlót)6 szúrt. Ennek a tálcának a jobboldalán a Dhoopa edénye áll: ez a füstölőszer 7 különböző gyantából készül, melyek a Mindenség hét ösvényét jelképezik, és együtt-izzásuk a Kozmikus Tojáséhoz hasonló, tisztító energiamezőt hoz létre: a parázzsal teli edényben folyamatos a Dhoopa-felajánlás. A gyantákkal teli edény mellett, a földön, egy hegyekből származó növényi rostköteg hever, ami tisztításra és gyógyításra szolgál. Mellette a Mindenség Dobja, a Dhyangro, valamint egy virágszirmokat és gyógynövényeket is tartalmazó, vízzel teli tökhéj-edényke. Az egész oltár Parvatit, az Ős-Anyát invokálja.


Az oltár és a sámánasszony között Parvati eszközei: egy pávatollakból készült korona (a „szemek” Parvati harmadik szemére utalnak, és a mindenség összes szent dimenzióját látni engedik), valamint két hosszú, fehér és vörös vászoncsíkból font homlokpánt, amit tarkóján köt össze: erre kerül a tollkorona. Öltözéke fehér, amit széles fehér vászonövvel fog össze. Nyakán három, egyenként 180 magból álló mala (füzér), a Mindenséget vigyázó 108 szellem meghívásához illetve megidézéséhez szükséges mantrák számontartásához. A szellemeket és Shiva-Parvatit így háromszor idézi meg egymás után, a három téri és idő-dimenziónak megfelelően. Két bőrszíjra fűzött, bronz csengettyűkből álló nyakéket is visel.


Parvati Nagyanya nyugat felé néz. Sarlóját öltözéke övébe akasztotta. Üdvözöl mindent, ami szent, és összeillesztett tenyerével homlokát és szívét háromszor megérintve ismétli a rituális köszöntést: Namaste („velünk van a Szent Szellem”). Rizst és füstölőket áldoz a Mindenségnek a négy irány felé, majd egymás után megtisztítja a füzéreket, és elmondja a szemeknek megfelelő mantrákat. Amint befejezte az első mantrakört, kettőbe hajtja a füzért és jobb hóna alatt a nyakába akasztja, a másodikat hasonlóképpen, de a bal hóna alatt átvezetve; a harmadik mantra-kör után a harmadik füzért nyakláncként akasztja magára. Minden mantra-körrel a Mindenség 108 szent szelleméhez, valamint Ban Jhankri-hoz folyamodott, és azáltal, hogy a malákat magára vette, minden erejével összekapcsolódott velük. Ezután a két első mantrafüzérhez hasonló módon a két csengettyűfüzért is nyakába akasztja. Tanítványa segít a vörös-fehér vászonfonatot homlokára illeszteni, megkötni a nyakszirtjén, és elrendezni a hátán, majd ráhelyezi a pávatoll-koronát és azt is kötéssel rögzíti.


Parvati Nagyanya feláll, és a helység közepén felállított oltárhoz lép, összetett kézzel, homlokát és szívét megérintve, a megfelelő szóval (Namaste: „velünk a Szent Szellem”)- rituálisan köszönti a Mindenség négy irányának szellemeit, valamint a szertartás résztvevőit. Ily módon testével kört zár be, és miközben az üdvözlést végzi, rituálisan elköszön ettől a valóság-dimenziótól, hogy belépjen a másikba, minden létezés okának szakrális-rituális tartományába.


Az oltár elé ül, rizst áldoz, majd kezébe veszi dobját, és megtisztítja füstölővel. Az áldozati füst folyamatosan tisztítja a Chintát (a szertartást). Bal kezébe fogja dobjának phurbáját, magát a dobot Földanyára támasztja, miközben jobb kezében tartott, ívbe hajlított kígyót formázó dobverőjével halkan megüti a Dhyangro felső, majd jobb külső és bal külső, első, majd hátsó oldalait; újra megfordítja, és gyengén megüti a dob phurbáját, ami változatlanul Földanyán nyugszik. Így üdvözli a Mindenséget a Kozmikus Dobbal, a Dhyangróval. Dobolni kezd, és énekelni. Dobolása eleinte lágy, ritmikus, idéző, és éneke is hasonló, miközben a Mindenség lassan elcsendesedik, hogy meghallgassa az invokációt. Énekében sorban megnevez mindent, ami szent, és a szellemek egymás után jelennek meg, miközben Parvati behatol ebbe a másik világba, amely ugyanaz. A ritmus változik, a tónus erősödik, és miközben éneke egyre mélyebb és gyorsabb, Parvati ülő teste együtt hullámzik a zenével, és az apró csengettyűk is megszólalnak. Lélegzete együtt mélyül énekével, ülő teste már táncol, majd a csilingelés mentén hirtelen egy erős hang szakad ki belőle: a dobolás és az ének segíti, hogy állatszellemén lovagolva elérje a sámáni transz állapotát. A Mindenség megáll, és megnyílik Parvati Nagyanya előtt: átlátja az egész szakrális valóságot, és tevékenységét a szertartás sokdimenziós téridejére összpontosíthatja. A szeme lát, és a teste betölti az egész sokdimenziós teret. A teremtett dimenziókat összehangolja, és miközben transz-ének-zenéjébe belevon mindannyiunkat; táncolva lovagol a Chinta téridejében, megnyújtja és más téridőbe helyezi. Most Parvati Nagyanya feláll, és a dobolást folytatva táncolni kezd az oltár előtt. Lágy mozgású tánc, dobbal és énekkel összefonódva. Lábai puhán érintik Földanyát, siklik és lágyan felugrik, miközben csengettyűi csilingelnek. Ének-táncával behullámzik a tér közepébe, és a belé költözött Ős-Anya sámáni harmonizációs tevékenysége láthatóvá-érezhetővé válik. Körben lépdel, körbejárja az élő Mindenséget, és átitatja harmóniával. Parvati még mindig transzban van. Ez a gyógyítás ideje.


Visszatér az oltárhoz, és ráteszi a dobját. Kezébe veszi a gyömbérgyökeret. A gyógyítást kérőhöz lép, aki most a helység közepén ül. Övéből előveszi a sarlót, szeleteket vág a gyömbérből, és egymás után a beteg felé hajítja őket. Több szelet visszapattan a beteg energiatestről: Parvati Nagyanya tekintetével figyelmesen követi mindegyikük útját, belőlük következtet a betegség energiák erőterére. Tűzbe veti azokat, amelyek lepattantak. Hirtelen az egyik szelet a betegre esik, és rajta is marad; ugyanekkor Parvati Nagyanya erősen megrázkódik és erőhangot ad ki magából: a betegség megtört, a gyömbér gyógyereje legyűrte! Ezt a szeletet majd átadja a betegnek, hogy őrizze meg gyógyulása talizmánjaként. Parvati Nagyanya még táncol körülötte, dobjának hangját testéhez és szelleméhez irányítja. Anélkül, hogy megállna, a beteg fejére, tarkójára, vállaira és szívére teszi a dob phurbáját, és gyógyítón körbetáncolja. Majd az oltárra helyezi a dobot, kézbe veszi a kicsi amforát, valamint a tökhéjat, amelyben víz, virágok és gyógyfüvek vannak, és velük gyógyít tovább, miközben tánca és éneke egyre lágyabb, anyásabb lesz. Megszórja a beteg testét vízzel, virágokkal és növényekkel kenegeti... Az oltárhoz lép, leül elé, megragadja dobját, és elindul visszafelé a jelen téridejébe. Itt és most megújítja felajánlásait a szentek felé, rizst áldoz és füstölőket, majd ugyanúgy üdvözöl mindent, ami szent, ahogy a Chinta kezdetén tette, megköszönve Shiva-Parvati áldott jóságát.


Imbabura hegyeiben, Ecuadorban él egy másik sámán-nagyanya, aki szintén megkapta az Ős-Nagyanya képességeit. Ilumánban, egy kicsi faluban él. Nevében hordja a Fényt, amit minden tettével megerősít. Luz Maria Otavalo inbaia sámánasszony tudását álmokon keresztül kapta. Apja híres yachak (sámán) volt, és amikor lánya megszületett, látomást kapott arról, hogy a tudás nagymestere lesz, de meghalt, mielőtt taníthatta volna. Luz Maria Otavalo Nagyanya tizenöt éves korában kezdett minden éjjel apjával álmodni, aki álmok útján adta át neki az ősi tudást, amit ő nemes életvitelével tovább művel.


Luz Maria Otavalo Nagyanya arra az évezredes tudásra tanít bennünket, hogy áldozzunk drága Földanyánknak, és tiszteljük és megújítsuk rajta az élet harmonikus rendjét. Az alábbi ősi szertartást Pastoban, az Andoki Kultúrák Találkozóján vezette 2009 augusztusában:


Egy szakrális beavatkozáshoz elengedhetetlen, hogy pontosan kiválasszuk Földanyánkon a célnak legmegfelelőbb helyet, és meghatározzuk a legmegfelelőbb pillanatot. Lehetőleg csak beavatott yachak (sámán) hajtson végre ilyen szentséget. Minden egyes résztvevő külön tegyen felajánlást, és azt helyezze el egy erre a célra agyagból készült anyaméh-edényben: kukoricát és nyers ételeket, amelyeket Földanyától kapunk, virágokat, gyógynövényeket, gyapotot, cocát, dohányt, vizet, kvarckristályokat, gyantát, tüzet... Mindenki hozza saját felajánlását külön, egy megfelelő edényben.


Az áldozat bemutatásának helyén a résztvevők körbe állnak. Az áldozati szertartást vezető nyugat felé néz, ő nyitja és zárja a kört. Ő vezeti elő közös szándékunkat Földanya felé, aki iránt kifejezzük hálánkat és engedélyt kérünk tőle, hogy sebet ejthessünk testén, amelyben elhelyezhetjük felajánlásunkat. Tiszteljük meg a helyet (a gödör az edény méretének megfelelő legyen), és tisztítsuk meg füstöléssel, amit imával és énekkel erősíthetünk.


Az áldozatok belehelyezését az edénybe egy kevés földdel kezdjük, vizet, dohányt, cocaleveleket, és a közepébe egy kvarcot, köréje kavicsokat: így tiszteljük meg Földanyánk testét alkotó legősibb elemeket. Vízzel öntözzük meg. Mindvégig tűz jelenlétében dolgozzunk: a tűz itt az élet szentségét jelképezi. Gondolatainkkal tisztítsuk meg minden felajánlást, mielőtt az anyaméh-agyagedénybe helyeznénk. Imával erősítjük meg a tisztelet, áldozat és Földanya életharmóniája megújításának szándékát. Ezután a yachak belehelyezi az áldozatot a kiásott gödörbe, és elföldeli, megköszönve Földanyának hogy engedélyt adott a szakrális beavatkozás elvégzésére. Közös énekkel vagy gondolattal zárjuk a szertartást.


Az Andok ősi hagyománya megkívánja, hogy gyakran végezzük el ezt a kiengesztelő szertartást, különös hangsúlyt fordítva a márciusi Napéjegyenlőség idejére, mert a régi naptár és tudás szerint ez az időpont a Pacha Pukui Killa, a Föld érlelődésének Holdja, amely Életet vet.


És így az Ős-Nagyanya minden helyén minden népének átadta Földanyánk erényeit, képességeit és szakrális ősi tudását, hogy lányai és fiai gyógyíthassanak, és harmonizálhassák az Életet. A szertartások és a szakrális létezés művészete megsokszorozzák a Föld gyógyító erejét.




4​


Mindannyian a Föld gyermekei vagyunk. Ebben a szépséges korszakban, amelyben élnünk adatott, és amelyet egy általunk kiváltott, általánossá vált krízis örvényei és alapokig hatoló változásai ostromolnak, a Föld minden gyermekének sürgősen szüksége van tudatának és életmódjának mélyreható és határozott átalakítására. Ebben a csodálatos korszakban nem csupán az sürgős és szükséges, hogy a Föld valódi gyermekeiként éljünk, érzékelnünk és mélyen át is kell élnünk, hogy Földanyánk megszentelt testének részei vagyunk. Ahhoz, hogy ezt átérezzük, szellemünkbe, szívünkbe és életvitelünkbe egyaránt be kell fogadnunk és minden cselekedetünkkel erősítenünk kell magunkban a szent gyógyírt, a Föld Orvosságát, és újra elköteleznünk magunkat az Ősanya ösvénye mellett, életünket ajánlva néki.




Mama Nabi Kajuyali Tsamani Wichapishinteton Luta
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
<!--[if gte mso 9]><xml> <o:OfficeDocumentSettings> <o:RelyOnVML/> <o:AllowPNG/> </o:OfficeDocumentSettings> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:punctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:EnableOpenTypeKerning/> <w:DontFlipMirrorIndents/> <w:OverrideTableStyleHps/> </w:Compatibility> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} </style> <![endif]--> [FONT=&quot]RP: Az utolsó könyv, amit írt Anunaki vs. Inunaki? Értsük úgy, megvan nekik is a saját játszmájuk, eltérő az érdekeik?[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]AH: Az eltérő érdekek köszönhetőek annak a ténynek, hogy az olyan szervezetek, mint a Bilderberg, Skull… csak, a piramis alapjainak a morzsái, aminek a csúcsán emberi burokban lévő 11 életformának a világ vezetése a célja. Újabban avval az elmélettel álltak elé, hogy a földön elégséges 1 milliárd ember, mert akkor a Föld lesz a Paradicsom, akkor majd ők energiát, élelmet adnak, mindezt ingyen, mivel az a korlát melyhez elég a zöld, természetes energia. Meglátásom szerint az 1 milliárd az ellenőrizhető szint. Tehát ők uralni tudnak egy milliárd ember, de nem tudnak ellenőrizni 5 milliárdot. Az ősi írásokból melyeket összevetettem, tudom biztosan, hogy amikor az emberiség eléri a 7,2 milliárdot, tudati szinten történni fog valami és szabadok leszünk. Az emberiség energia tömege erejének köszönhetően, egyszerűen fel fogja robbantani a manipulációs léggömbjüket. Bár az emberiség nem veszi figyelembe, hogy egyek vagyunk, de lesz 7,2 milliárd lélek a tudatnak egy meghatározott felépítésével és ezt nem tudják ellenőrizni. Ez az ő félelmük. Ők inkább 5.5 milliárd ember halálát akarják, hogy a maradék 1 milliárd „boldog” legyen. Ez az ő érdekük. [/FONT]
 

ionon

Kitiltott (BANned)
[FONT=&quot]RP: Az utolsó könyv, amit írt Anunaki vs. Inunaki? Értsük úgy, megvan nekik is a saját játszmájuk, eltérő az érdekeik?[/FONT]


[FONT=&quot]AH: Az eltérő érdekek köszönhetőek annak a ténynek, hogy az olyan szervezetek, mint a Bilderberg, Skull… csak, a piramis alapjainak a morzsái, aminek a csúcsán emberi burokban lévő 11 életformának a világ vezetése a célja. Újabban avval az elmélettel álltak elé, hogy a földön elégséges 1 milliárd ember, mert akkor a Föld lesz a Paradicsom, akkor majd ők energiát, élelmet adnak, mindezt ingyen, mivel az a korlát melyhez elég a zöld, természetes energia. Meglátásom szerint az 1 milliárd az ellenőrizhető szint. Tehát ők uralni tudnak egy milliárd ember, de nem tudnak ellenőrizni 5 milliárdot. Az ősi írásokból melyeket összevetettem, tudom biztosan, hogy amikor az emberiség eléri a 7,2 milliárdot, tudati szinten történni fog valami és szabadok leszünk. Az emberiség energia tömege erejének köszönhetően, egyszerűen fel fogja robbantani a manipulációs léggömbjüket. Bár az emberiség nem veszi figyelembe, hogy egyek vagyunk, de lesz 7,2 milliárd lélek a tudatnak egy meghatározott felépítésével és ezt nem tudják ellenőrizni. Ez az ő félelmük. Ők inkább 5.5 milliárd ember halálát akarják, hogy a maradék 1 milliárd „boldog” legyen. Ez az ő érdekük. [/FONT]
Ezek szerint mennyi kaja lesz nekik ha ennyi embert kell megenniük. Gyorsan szaporodni és akkor majd minden szép és jó lesz, Anunaki mentesen, és főleg "román"* mentesen

* hisz minden törekvésük az hogy elidegenitsék az emberi fajt a másiktól.:33:
 

balko

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy tűnik ez az informatív, egymást segítő emberekből álló, értelmes vitát folytató topic lassan monológgá alakult. Kár.
Végre kezdenek az ellentétek össze csiszolódni. Ez ne legyen már gond. Drága Gyufaarus. Ha vitázni akarsz akkor kezd el, ne mástól várd. Én már kezdtem unni az állandó vitákat és nézet különbségeket.
Mi egy csónakban evezünk, és ez a csónak akkor megy élőrre, ha az evezőket fogó emberek mind azt akarják.
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Végre kezdenek az ellentétek össze csiszolódni. Ez ne legyen már gond. Drága Gyufaarus. Ha vitázni akarsz akkor kezd el, ne mástól várd. Én már kezdtem unni az állandó vitákat és nézet különbségeket.
Mi egy csónakban evezünk, és ez a csónak akkor megy élőrre, ha az evezőket fogó emberek mind azt akarják.
Nincs egyen uralom, hiába akarja Dávid ezt sugaLni. Nem nézem akkor nincs különbség főleg vita, ha nézem már van vita és különbség.;)
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Úgy tűnik ez az informatív, egymást segítő emberekből álló, értelmes vitát folytató topic lassan monológgá alakult. Kár.

Ez csak azért van, mert a többség más helyen van, ahol nem lehet akármilyen megnyilvánulást közzétenni. Itt úgy látszik a moderátorok csípik ezt a fajta nem is tudom minek nevezzem, bejegyzéseket.
Ettél viszont még lehetne egy jó hely is.

Üdv. Mihály
Romániából
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Végre kezdenek az ellentétek össze csiszolódni. Ez ne legyen már gond. Drága Gyufaarus. Ha vitázni akarsz akkor kezd el, ne mástól várd. Én már kezdtem unni az állandó vitákat és nézet különbségeket.
Mi egy csónakban evezünk, és ez a csónak akkor megy élőrre, ha az evezőket fogó emberek mind azt akarják.

Attól hogy valaki mellébeszél és böfög evezés közben, a csónak még halad. Sőt még összecsiszolódni sem kell. Az ellentétek soha nem fognak összecsiszolódni.
Olykor van nekem is szélsőséges véleményem, de azt a megfelelő helyen és témában teszem. A félremagyarázások ellen nincs mit tenni, ha ez tudatos akkor egyáltalán, ha nem akkor pedig önmagától kell rájönnie. Az utobbi az úgynevezett önképzés. Egy vita soha nem unalmas, ha retorikus és van benne némi dialektika, na meg egyéb apróság ami jól jöhet.

Üdv.
 
E

elke

Vendég
Megkérem a Tagokat a moderációt ne a fórumon szidják felesleges indulatot generálva (és a szabályzatot megszegve) hanem használják a jelentés gombot. Arra való, hogy a moderátor munkáját segítse.
Vagy privát levélben is lehet jelezni a moderátorok felé a problémát.
Megértéseteket és segítségeiteket előre is köszönöm: elke
 

oonagh

Állandó Tag
Állandó Tag
[FONT=&quot]Felemelkedett az első bolygó [/FONT]






[FONT=&quot]Információ Sabine Sangitar médiumon keresztül, 2011.március 09-én[/FONT]
[FONT=&quot](fordítás: Mélvin-Maja)[/FONT]
[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT=&quot]Mielőtt Lucifer aláhullott, egy hatalmas mező működött, melyben számtalan Fénylény tevékenykedett. Lucifer kiválása során, a hatalmas robbanás miatt ez a mező a jégzápor hatására a mélybe hullott. Egy rész ebből a mezőből visszamaradt a Valóságban. A többit eltávolították a mágneses vonalaktól. Végül ebből kialakult a 389 egyedi bolygó, saját energiával, melyek azonban mind összefüggenek, össze tartoznak. Alapvetően ez a 389 bolygó egy hatalmas mezőt alkot. Ennek megfelelően a többi bolygó lényei nagyon hasonlóak hozzánk és azonos törvényszerűségek alá tartoznak.[/FONT]
[FONT=&quot]Az összes 389 bolygó ismét fel kell emelkedjen, hogy a tökéletes hangzás (tónus) felhangozhasson. Mind a 389 bolygónak vissza kell térnie a mágneses mezőkbe. A felemelkedő első 12 bolygó nagyon jelentős. Ha ők felemelkedtek, beindul egy láncreakció, és további bolygók emelkednek fel.[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]A Landras bolygó[/FONT]
[FONT=&quot]A 389 bolygó közül az első már felemelkedett. Landras -nak hívják és jelenleg a kiegyenlítő fázisban van. A Landras naprendszere nincs túl messze tőlünk. Landras számára az időablak 2007 volt. 2011-ben felemelkedett.[/FONT]
[FONT=&quot]A Landras-on sok minden nagyon hasonló ahhoz, amit mi is ismerünk. Azonosak a törvényszerűségek. A lényeknek hangjuk és testük van, mely kifejlődött. Ismerik Lemúriát, a szerződést, a legrégebbi frekvenciát, a különböző frekvenciákat, a különböző korszakokat. Isten által minden bolygóra került valami, amit mi Krisztusnak, vagy Jézusnak, Isten Fiának nevezünk. A Landrason ezt Isten Gyöngyének nevezik.

[/FONT]

[FONT=&quot]A Landras lényei nagyon hasonlóak hozzánk. Egyes képességeik jobban kifejlődtek, mint a miénk, mások kevésbé. A lények ott is képzésben részesültek és jól iskolázottak. Minden nagyon hasonló a miénkhez.[/FONT]
[FONT=&quot]Nagyon-nagyon sokat beszélek a Landrasról Norina médiummal és más lényekkel a bolygójuk felemelkedéséről. Norina ugyancsak az ottani legidősebb frekvenciához tartozik. [/FONT][FONT=&quot](ford: mint amilyen nálunk az arany-kék frekvencia) [/FONT]
[FONT=&quot]Végtelenül érdekes, amiket elmondanak. Szeretném megosztani veletek.[/FONT]


[FONT=&quot]A felemelkedés
[/FONT]
[FONT=&quot]A felemelkedés előtt az ottani lények, mint mi is, azt érezték, hogy az idő nagyon gyorsan múlik. Ami korábban egy óra volt, az ma fél órának érzékelhető. Ez az érzés, hogy minden szédületesen gyors, minden egészen gyorsan manifesztálódik, ez nálunk is így van.[/FONT]
[FONT=&quot]Norina elmondta, hogy a 2007-es időablaktól kezdve valami egészen speciálisan megváltoztak dolgok és ők elkezdtek mindent nagyon komolyan venni. 2007-től kezdve rendkívülien megemelkedett a lények száma, akik megsokasodva nyíltak meg a spiritualitásnak. A Landrason a lények tudatosságukban már nagyon előre jártak. Hogy előkészüljenek a felemelkedésre, már a felemelkedés előtt megváltoztatták együttélési szokásaikat és nagy lakóközösségeket alkottak. Ez sokban segítette őket. A bolygó nem olyan sűrűn lakott, mint nálunk. Sok úgynevezett szónok, beszélő, és gyógyító állt össze, hogy együtt éljenek és dolgozzanak.[/FONT]


[FONT=&quot]A felemelkedést a tökéletes hangzás vezette be és egy hatalmas földrengés volt a Landrason, ahogy nálunk is lesz. Ott nincsenek vulkánok. Így vulkánkitörés sem volt, és nem lett a hamu általi sötétség sem. A tökéletes hangzás által transzformálódott a Lucifer energia. Minden transzformálódott, átalakult, aminek még szükséges volt. Majdnem minden régi struktúra összeomlott. Semmi nem olyan, mint egykor volt.[/FONT]


[FONT=&quot]Minden lény felébredése hirtelen, nagyon gyorsan megtörtént. Amikor a tökéletes hangzás felcsendült, ez az elképzelésekkel ellentétben a fül számára nagyon kellemetlen volt, utólag így érezték. Elkezdett rezegni és egyre hangosabb és hangosabb lett. Olyan extrém lett, hogy a lények a bolygón nem tudtak állva maradni, hanem letérdeltek, amíg tartott. Egyidejűleg egy mély transzba estek, amíg a mi időszámításunk szerint ca. 9 perc után csend lett. Ez alatt az idő alatt, mindegy hogy valaki spirituálisan fejlődött vagy sem, egy belső látással rendelkezett. Láthatta magát a teremtéstől kezdve minden inkarnációján át, minden korszakig. Ezáltal mindenkinek megvolt a lehetősége, hogy egy mély felébredést érezzen, még akkor is, ha korábban még „alvó” volt. A transz ezt követően feloldódott. A transz által nem történt felejtés, minden lény tudatában volt annak, ami történt. Ők a felismerést és a felébredést most már magukban hordják.[/FONT]
[FONT=&quot]Arról, hogy gyerekek hogyan élték meg a felébredést, egy érdekes válasz érkezett. A felemelkedés előtt több éjszakán keresztül már nem aludtak a bébik. A gyerekek ezt jól kezelték. Nekik is megvolt a belső látásuk, de ahogy az új idők gyerekeinél már így van, ők nagyon örültek.[/FONT]
[FONT=&quot]A Landrason is van egy fajta „fény-úttörő”, fejlett fénymunkás, mint nálunk. Ők az „út-előkészítőknek” mondják magukat. Ők is a saját módjukon képezték magukat és készültek elő. Még számukra is meglepő volt, hogy a felemelkedés milyen sebesen lezajlott, habár a számukra már érezhető volt, hogy valami történik. Különböző lények mesélték el nekem, hogy még a legjobban kiképzett lényeknek is problémájuk volt az energetikai jelenségekkel és fénytestekkel, akiket hirtelen láthattak. Nagyon sok volt mindez egyszerre, hogy az egész ilyen nagyon rövid idő alatt lezajlott.[/FONT]


[FONT=&quot]Az igazodási fázis[/FONT][FONT=&quot]
A belső látást követően kitört a tökéletes káosz. A bolygó felemelkedett és minden lény szükségszerűen (kényszerűen) felemelkedett. De sokaknál hiányoztak a beépített minták, melyeket a spirituális fejlődés során megkapsz. Mert egy lény, akinek megvan a belső látása, és hirtelen tudja, hogy minden, amit a spiritualitásról és a felemelkedésről hallott, az igaz, szeretne olyan gyorsan, ahogy csak lehetséges, tudatosodásában fejlődni. Ez pillanatnyilag ott a legnagyobb gond, mert a tudatosodási iskolákban túl kevés a „személyzet”. Ez az út-előkészítők számára most egy nagy kihívás. Mivel olyan hirtelen jött a felemelkedés és a tülekedés akkora, őket most az Adonai Ashtar Sheran fényhajóra viszik. Ott még egyszer előkészítik és tanítják őket, hogy aztán visszatérjenek a bolygóra és a sok lénynek a tudatosodás útján segítsenek.[/FONT]

[FONT=&quot]Ehhez el lehet képzelni, mit jelent, ha a szellemi világ azt mondja: A felemelkedést követően kezdődik el számunkra, fényúttörők számára az igazi munka. Az igazodási fázisban, ahol most találhatóak, minden lénynek megvan a lehetősége a kitágulásra, a beilleszkedésre és hogy a felébredést stabilizálja. Az idő érzete ott nem változott meg, de más tudatot kaptak mindehhez. Számukra a felemelkedés után az idő alapvetően már nem olyan fontos. Most a hozzászokási fázisban vannak, és arra fókuszálnak, hogy minden lényt megemeljenek energetikailag, kitágítsanak és hogy tegyék dolgukat.[/FONT]
[FONT=&quot]Most próbálkoznak a Landrason egy új rendet (rendszert) létrehozni, és új technológiákat fognak alkalmazni. Sok Út-előkészítő van, akik gyakran vannak úton az Ashtar hajóra, hogy új ismeretekkel és új technológiával ismerkedjenek. Nálunk is sok úttörő van, aki ezt teszi. Amint Landras, mint bolygó felemelkedett, egészen gyorsan felszabadultak ezek a technológiák. Most ott tartanak, hogy új technológiákat alkossanak, ami az oktatásuk kapcsán természetesen nagyon gyorsan zajlik és a számunkra talán nem képzelhető el ily könnyen.[/FONT]
[FONT=&quot]Norina sokat mesélt az új technológiáról, és a beágyazások, valamint az aspektusok összekapcsolódásának fontosságáról. Ez olyasmi, amit ők utólag a legfontosabbnak látnak: A Valóság energiájának beágyazódása. Csak most tudják, milyen fontos volt mindez. Abban a pillanatban, amikor a teljes (tökéletes) hangzás felhangzik, a tudás szabaddá válik, és minden szédületes gyorsan lezajlik.[/FONT]
[FONT=&quot]Pillanatnyilag az arkturiaiak 80%-a, akik rendesen a Földanyán dolgoznak, Landras-hoz utaztak, hogy most ott dolgozzanak. Szükség van lényekre, akik a bolygó belsejében utazni tudnak, hogy ott az energiák és a tudatosság stabilitását elvégezzék. Egyidejűleg ezt az energiát a planetáris rácshálóval is összekapcsolják, hogy Landras energetikailag ne tudjon visszaesni.[/FONT]
[FONT=&quot]Ha egy lény kételkedik abban, amit a transz során észlelt, akkor mindent azonnal transzformálnak, átalakítanak. Tudatlanul már semmi nem történik. A lények nem esnek vissza az elme-működésbe. A felébredés jelen fázisában a lélek aspektus összekapcsolódása zajlik a többi aspektussal. A lélek mérvadó (döntő) mindenben. A bolygón most egy nagyon magasan szeretet rezgés működik. [/FONT]
[FONT=&quot]A Landrason a lények többnyire pránát lélegeznek be és ezt magától értetődőnek tartják, mivel ezt már a felemelkedés előtt is így csinálták.[/FONT]


[FONT=&quot]Mit jelent a Landras bolygó felenelkedése a számunkra? [/FONT]
[FONT=&quot]
Landras lényei tudják, hogy a többi bolygón, és mi is, megérezték a felemelkedést. Testileg extrem szédülés, fáradtság érzékelhető, vagy akár zavarodottság. Az is lehet, hogy egy mély vágyódás érzés, vagy eufória jelentkezik. Mindenesetre mindannyian éreztük. Csak nem tudtuk összekapcsolni a történtekkel, mivel nem tudtunk róla.[/FONT]

[FONT=&quot]Az első bolygó felemelkedésének mindannyiunkra nézve lesz következménye. Az első lépés a legfontosabb. Pillanatnyilag mi a Földön a 11. vagyunk a felemelkedésben. De Dorina azt mondta, hogy miután most nálunk oly sok minden történik, tekintve Lentos kapuinak megnyitását, az Eleua-energiát, a Prosonodo-Fényt, nagyon könnyen lehet, hogy hamarosan az ötödik, vagy a negyedik helyen leszünk. Azt mondja, mi nagyon elmozdítjuk a tudatosságunkat, és az időablakot a tudatosság szerint nevezik meg. Náluk 2007 volt, nálunk 2012. A többi bolygó számára is létezik egy időablak 2019-el. Attól függően, a tudatosság hogyan emelkedik, változik az időablak is.

forrás: emf-kryon.blogspot.com/2011/03/landras-bolygo-felemelkedese.html [/FONT]
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Ime az Aryana beszélgetés teljes szövege.

Raul Petrisor: Ki Aryana Havah?
Aryana Havah: Foglalkozásom pszichológus, de elvégeztem néhány ezoterikus és paranormális tanfolyamot.


RP: Hogyan került kapcsolatba e területtel, pontosabban hogyan kezdődött a könyvírás?

AH: Rengeteg, tanácsadásra járó barátom kérdezősködött a csakrákról, energiamezőkről és hasonlókról. Nem is tudom, mi mindenről beszélgettünk még órákon keresztül, energetikai és rejtett dolgokat magyarázgatva, miközben eljutottam arra a gondolatra, hogy írnom kellene egy könyvet, amely egy mesén keresztül mondja el, amit átadhatnék még nekik. Így született meg a Kristóf, a Kárpátok mágusa.


RP: Miként került kapcsolatba az Inuaki témájával?

AH: Mielőtt a Kristóf elkészült volna, egyik barátnőm megkért, hogy helyettesítsem a rendelőben. Mivel külföldre utazott egy hónapra, nem szerette volna megszakítani az üléseket a betegeivel. Így került hozzám tanácsadásra Dávid, a csodagyermek. A barátnőm a szabadsága leteltével eltörte a lábát, így a munkát én folytattam továbbra is a gyermekkel. Három nappal a Dáviddal való ülések befejezése után tért vissza.

Nem volt szándékomban megírni az Inuakit, de miközben a kiadóval a Kristófot készítettük elő a kiadásra, és a borítón dolgoztunk, meséltem nekik Dávidról és a vele való beszélgetésekről. Casandra nagyon ragaszkodott ahhoz, hogy megkapja az anyagot, és nagyvonalakban elmondjam neki a lényeget – ezért jegyzetekbe szedtem és sorba rendeztem. Így született meg az Inuaki, a bennem élő reptilián.

Érdekes, hogy Dávid még az ülések alatt elmondta, hogy könyvet kell írnom, s ez összefügg egy régebbi történettel. Körülbelül húsz-huszonegy évvel ezelőtt Németországban, Frankfurtban voltam egy vásáron. Az egyik sátorban Magyar Klára jövőjóssal találkoztam, aki mondott néhány furcsaságot, ami nem valósult meg, de amikor először megfogta a kezemet, azt mondta, hogy ismert írónő leszek. Akkoriban eszem ágában sem volt írni, így csak azt mondtam „rendben, semmi gond”, erre így szólt: „Könyveket írsz majd, és új dolgokat mondasz a Földről.” Amikor elkezdtem írni, eszembe jutottak az ő szavai.


RP: Ki Dávid? A világ arra kíváncsi, létezik-e ő valójában.

AH: Dávid egy nagyon különleges gyermek. Az édesanyja, mélyen vallásos lévén, azt gondolta, megszállott, mígnem ötéves korára Dávid kezdte megérteni, hogy befolyásolja a környezetében élőket. Ekkor, megélései, érzelmei kinyilatkoztatásának megakadályozására, lélekben egy falat emelt maga köré, ami által nagyon zárkózott lett. Az édesanyja erre a problémára megoldást keresve jutott el hozzám.

Vicces, hogy az emberek úgy gondolják, Dávid nem létezik, és Kristóf létező, valójában pedig fordítva van: Kristóf alakja csupán fikció, míg Dávid fizikailag is létezik.


RP: Hitt-e abban, amit Dávid közölt önnel?

AH: Nagyon érdekes az a tény, hogy alig 30-40%-át hittem el annak, ami a Dávid mondott el nekem. Viszont jegyzeteltem, és a kapott információkat közben ellenőrizni kezdtem. Noha az interneten még nem léteztek ilyen típusú információk, akkor már léteztek olyan tudományos felfedezések, amelyek igazolják a Dávid által közölteket.


RP: Megváltoztatta-e a mindennapjait és a gondolkodását az életének ez az epizódja?

AH: Megmondom őszintén, hogy amikor a paranormális terület került előtérbe az életemben, elszegényedtem. Míg előtte dőlt a pénz, ezt követően már csak csordogált. Cserébe viszont megismerhettem különleges embereket, akik idővel a barátaimmá lettek.

Személy szerint nem mondhatom, hogy meg*változtam. Köszönhetően a foglalkozásomnak és a környezetemnek, nem vagyok racionalista pragmatikus. Érvekre van szükségem, hogy egy dolgot elhiggyek. Megvannak a saját érzéseim, meditatív és kommunikációs jellegű tapasztalataim, de mindig megszűröm ezeket, mivel a skizofrénia és paranormális között annyira keskeny a határvonal, hogy néha nem tudjuk, melyik oldalon tartózkodunk. Legalább egy személynek igazolnia kell, amit érzek, látok vagy kapok, hogy megbizonyosodjam ezek valóságossága felől.


RP: A kutatásai és felfedezései fényében hiszi-e még, hogy mi emberek teremtjük a jövőnket?

AH: Érdekes az a tény, hogy 1920 óta létezik egy úgynevezett napló, egy sorrend az eseményekben, s ezek egy bizonyos enyhe időeltolódással megvalósultak. Az első és második világháború, élelmiszermanipulációk és vegyi bombázások, vagyis minden úgymond megjósolt esemény megtörtént a valóságban is. Nem tudom, kijelenhetjük-e, hogy mi teremt*jük a jövőnket. Talán a saját egyéni jövőnket igen, de amint tapasztalom, bolygószinten létezik annak a lehetősége, hogy tömegesen felébredünk, és együtt Földünk jövőjén is változtatha*tunk.


RP: Azokra az eseményekre utal, melyeket a NASA közölt a napkitörésekről?

AH: Véleményem szerint a NASA létrehozott egy nagy manipulációs műveletet. Erre megerősí*tést is kaptam. Azt akarták látni, hogyan reagál a Föld népe, tudván, hogy egy bombahírt készült közölni, ami nem mond semmit. Mindenki napenergia-bombá*zásról és viharokról beszélt. Ők nem mondtak sem*mit, de tömeges tesztet végeztek. Amennyire tudom, 1985-ben a NASA kiadott egy nyilatkozatot arról, hogy felfedeztek egy bolygót, mely*nek mozgása megegyezik a Nubiru bolygóéval. Lefordítva ez azt jelenti, hogy egy bizonyos időben megközelíti a Földet, és megvan a lehetőség arra, hogy kölcsönhatásban lépjen a Föld mágneses mezejével és bizonyos bolygókkal, beleértve a Napot is. A közlemény többet nem ismétlődött meg, mintha meg sem történt volna. Másfelől pedig egy svéd csillagász, Z. Sitchin felfedezte a Niburu bolygót, de a televíziós bemutatás előtt a szerző hirtelen autóbalesetet szenvedett. Az adatokból kiderül, hogy tényleg létezik ez a bolygó, egy elliptikus pályán kering, és időnként belép a naprendszerünkbe. Nem a belépéssel van gond, hanem azzal, amikor távozik. A távozás pillanatában különböző jelenségek mennek végbe, beleértve a pólusok megváltozását is. A legfrissebb információk szerint, amit nem rég kaptam, amikor napközben a Nap irányában egy kisebb, ragyogó bolygót látunk egy bizonyos távolságra, még 7,3 hetünk maradt a pólusváltásig.


RP: Nyilvánvaló, hogy változások elé nézünk. Azonosak- e ezek a 2012-es évre jósolt apokaliptikus változásokkal, amelyekről egyre többet lehet hallani?

AH: Ezek a változások még jóval 2012 előtt történnek. Úgy tűnik, el is kezdődtek. A Föld mágneses mezeje helyenként már gyengül. Több olyan pont létezik, amit nevezhetünk északi-sarkinak. A Déli-sark környékén egy Antarktisz méretű geomagnetikus rendellenesség jelent meg. Hiszem, hogy vezetőink is tudnak a várható pólusváltásról. Azt mondják, legalábbis az elvégzett számítógépes szimulációk alapján, hogy a pólusváltás pillanatában a víz elönti a szárazföldet. Egyesek szerint 800, mások szerint 200 méter magasan. Románia földrajzilag szerencsés helyzetben van a kontinens belsejében, még akkor is, ha feltételezzük, hogy 800 méter magas lesz a hullám, mivel az előrehaladással ez a magasság csökken. Egyes előrejelzések szerint, amikor a Föld forgása megszűnik, három napig tartó sötétség lesz, a másik oldalon pedig folyamatos napsütés. Arsenie Boca atya előrejelzései szerint három napig tartó sötétség a Föld teljes területét érinteni fogja. Hiszem ezt, és a saját véleményem is, hogy amikor a földi mágnesesség gyengül, több vulkán is ki fog törni egyazon időben. A Nap sugarait elzárja az atmoszférába felszálló hamu, és amíg ez leszáll, sötétben leszünk. Majd meglátjuk.


RP: Mennyire fogja ez érinteni az inuakikat, anunnakikat vagy a többi fajt?

AH: Bolygónkon több földönkívüli faj is létezik. Egyesek közülük több tíz éve közvetlen kapcsolatban vannak a kormányokkal. Azért írtam az anunnakikról, mert ezt az üzenetet közvetítették felém, és mert ők azok, akik irányítanak, akik ebben a letargiában tartják az emberiséget évezredek óta. Vannak elméletek arról, hogy ahogy köztünk, úgy közöttük is vannak jók és rosszak is. Valószínű, hogy így van, de még nem találkoztam a jókkal.

Van még egy érdekes információm: az anunnakik az Atyai törvény szerint rendelkezhettek a Földön, mivel nekik köszönhetjük azt, ami ma vagyunk: homo sapiens sapiens. Amikor gyarmatosították a Földet, a dns-ük keveredett az akkor már létező élőlényekével, s ez által jött létre a homo sapiens. 25000 évvel később a homo sapiens dns-e újra keveredett egy másik dns-sel, létrehozva a homo sapiens sapiens-t, és mi az utódaik vagyunk. Nélkülük nem lehetnénk azok, akik vagyunk. Másfelől pedig a céljuk, amiért létrehoztak, tisztán üzleti, mégpedig az, hogy segítsünk nekik, és a rabszolgáik legyünk. Az információim szerint nem gondoltak arra, hogy az emberiség ilyen növekvő íven halad és fejlődik gondolkodásban, műszaki téren stb.


RP: Tehát mondhatjuk, hogy a rosszak utódai vagyunk. A beavatkozásuk viszont a javunkat szolgálja. Lehetséges, hogy más fajok is beléptek ebbe a kísérletbe?

AH: Igen, úgy tűnik, közbeléptek más fajok is, amelyek most az emberiséget támogatják. Úgy tűnik, a tudtukra lett adva, hogy hagyják az emberiséget galaktikus polgárokká válni, önálló irányítással bíró, rejtett dolgok nélkül, egyéni entitásokként.

RP: Ez azt jelenti tulajdonképpen, hogy az emberiségnek fel kell emelkednie egy más elfogadási, megértési szintre, hogy elfogadjanak.

AH: Ahhoz, hogy elfogadjanak, igen. Másfelől pedig fejlesztenünk kell az önzetlenségünket, gondolkodásunkat, és meg kell értenünk, hogy energiaszinten mindnyájan egy helyről származunk. Ha képesek lennénk egyesülni az Egyetemes tudatban, hiszem – vagy teljes lelkemből remélem –, hogy az anyagias vagy egyéb csoportok megszűnnének létezni. Valaki azt mondta nekem, hogy ez aberráció. Ő személy szerint nem akarja megosztani a házát, autóját és a bankszámláját senkivel sem.


RP: Még a feleségével sem?

AH: Még a feleségével sem. Megértem, és volt egy érve is. Azt mondta, annak, aki csak sepreget, és nem dolgozott vele vállvetve, nem terhelte jelzáloggal a házát, hogy építsen egy gyárat, miért adna bármit is, amikor az csak ült kényelmesen a meleg helyén.


RP: Hogyan kell érteni ezt pontosan?

AH: Van igazság a szavaiban. Szükségünk van Egyetemes tudatra ahhoz, hogy megértsük a teremtést, hogy képesek rejtett energiákkal dolgozni, hogy meglássuk az igazságot a világegyetemről, a világról és mindarról, ami körülvesz? Vagy lekorlátozzuk magunkat egy bankkártyára? Mert ha képesek lennénk megteremteni mindent, amire szükségünk van, csupán a gondolatunkkal, vagy létrehozni egy fát, amely fél óra alatt termést ad, nem lennének a bankkártyákhoz és számlákhoz hasonló gondok.


RP: Vannak-e olyan hírei, amit még nem írt le eddig?

AH: Olyan információkhoz jutottam, hogy bizonyos személyek, globális pénzügyi szinten, eladták az összes részvényeiket, és aranyat vásároltak. Egyikük 20 tonna valódi aranyat, nem kötvényt vagy részvényt vásárolt. Nem tudom, miért. Valaki az Államokból azt mondta, a cégüknél azt a feladatot kapták, hogy év végéig minden részvényüket adják el. Austinban (Texas) a gazdagok udvarában kútfúrásokat végeznek. Egyes embereknek az amerikai kongresszusból azt mondták, hogy hat hónapra való élelmet vásároljanak. Jelent-e ez valamit? Nem tudom. Nem biztos, hogy a globális változások miatt teszik, lehetséges ok a tőzsde esése vagy a nemzetközi fizetőeszközök szerkezetátalakítása.

Amit biztosan tudok, Putyin és Kína elnöke a héten találkoztak, és aláírtak egy egyezményt, amiben megállapodnak, hogy a közös ügyletekben ezentúl nem az eurót és a dollárt használják, hanem a saját pénznemeiket vagy a cserekereskedelmet. Ennek az egyezménynek a megvalósítása megingatta a dollár pozícióját, lévén mind a két ország komoly nyersanyag be- és kiszállító. Amerika viszont bejelentette, hogy a dollár nem fog esni, még több pénzt fognak kinyomni.


RP: Ez tulajdonképpen azt jelenti majd, hogy rövid időn belül nagyobb mértékben csökken az értéke.

AH: Nagyon érdekes még az Államokban, hogy megtiltották a só nagy kiszerelésű csomagolását. Már nem lehet gallonban vagy csomagokban találni, csak 100, 200 grammos darabokban. Miért? Egy valaki „nagyon okos” az Államokból mondta, hogy meg fog drágulni, egyre nagyobb lesz az értéke, mivel a legjobb anyag az élelem tartósítására.


RP: Nyilvánvaló, hogy társadalom- és bankrendszerfüggővé váltunk, és ezek a dolgok kiegyensúlyozatlanokká tesznek bennünket.

AH: Igen, Raul, de hadd mondjak valamit. Szeretem a meleg vizet és a WC-papírt, finoman fogalmazva. Nagyon nehéz ezek nélkül élni, nem lehetetlen, csak nehéz. Gondolj csak bele, ha elvágod a lábadat, a fokhagyma megoldja a fertőtlenítést, hatékony népi gyógymód, de nem egy vérmérgezés esetében. Vagyis, a társadalmunk mégiscsak elért egy bizonyos egészségügyi, műszaki szintre, és ezt használnunk kell. Nagyon fájdalmas az a tudat, hogy van megoldás, de nem elérhető, nincs honnan.


RP: Az utolsó könyv, amit írt Anunaki vs. Inunaki – értsük úgy, hogy megvan nekik is a saját játszmájuk, eltérőek az érdekeik?

AH: Az eltérő érdekek köszönhetőek annak a ténynek, hogy az olyan szervezetek, mint a Bilderberg, Skull… csak a morzsái a piramis alapjának, aminek a csúcsán álló, emberi formában élő tizenegy életformának a világ vezetése a célja. Újabban azzal az elmélettel álltak elő, hogy a Földön elégséges egymilliárd ember, mert akkor a Föld lesz a Paradicsom. Majd ők energiát, élelmet adnak, mindezt ingyen, mivel az a felső határ, amelyhez elég a zöld, természetes energia. Meglátásom szerint az egymilliárd az ellenőrizhető szint. Tehát ők uralni tudnak egymilliárd embert, de nem tudnak ellenőrizni ötmilliárdot. Az általam tanulmányozott ősi írásokból tudom biztosan, hogy amikor az emberiség eléri a 7,2 milliárdos létszámot, tudati szinten történni fog valami, és szabadok leszünk. Az emberiség, energiatömege erejének köszönhetően, egyszerűen fel fogja robbantani a manipulációs léggömbjüket. Bár az emberiség nem veszi figyelembe, hogy egyek vagyunk, de lesz 7,2 milliárd lélek a tudatnak egy meghatározott felépítésével, és ezt nem tudják ellenőrizni. Ez az ő félelmük. Ők inkább 5,5 milliárd ember halálát akarják, hogy a maradék egymilliárd „boldog” legyen. Ez az ő érdekük.
 

annaörök

Állandó Tag
Állandó Tag
Most, hogy részben hivatalosak lettek az földönkívüliek létezése, a helyzet merőben váltózni fog. A hit tudássá erősödök, a kételyek bizonyossága válnak és a hitetlenek elbizonytalanodnak. Úgy gondolom, hogy ez egy jelentős ugrás a szellemi fejlődésben, legalábbis bolygó szinten. Talán nagyobb mint az, amikor az ember repülni kezdett.
Úgy gondolom, hogy egy tömeges ébredésnek lehetünk majd tanúi, talán még épp időben. Az embereknek rá kell még ébredniük viszont arra is, hogy minden rendszer csak kihasznál, függővé tesz és amikor már nem termelsz neki eleget mehetsz a darálóba.
Mindenképpen fontos, hogy minél többen tudjanak dolgokat és ne csak a remény és a hit maradjon, mert nem lesz elég.

Nem a félelem kedvéért kell tudni a veszélyekről amely ránk vár, hanem, hogy ne kelljen megijedni. Mindenki tudja mit kell tenni, de ha az emberek megijednek elfelejtik azt és a tudatlanságuk miatt a káosz felé menekülnek ahelyett, hogy nyugodtak maradjanak és győzzenek.
Jobb lett volna persze mindezt fokozatosan elérni, felkészülni de ezen már kár evődni.

Üdv. Mihály

Kedves Methos 13!

Elmondanád,hogy mit értesz pontosan az alatt,hogy- idézem;"Most, hogy részben hivatalosak lettek az földönkívüliek létezése..."
Nagyon kiváncsivá tettél!:rolleyes:
Vagy lemaradtam valamiről?

üdv!annaörök
 

Methos13

Állandó Tag
Állandó Tag
Kedves Methos 13!

Elmondanád,hogy mit értesz pontosan az alatt,hogy- idézem;"Most, hogy részben hivatalosak lettek az földönkívüliek létezése..."
Nagyon kiváncsivá tettél!:rolleyes:
Vagy lemaradtam valamiről?

üdv!annaörök

Kedves Anna,

Nem tudom hogy a magyarországi "hivatalos" média mennyit foglalkozott az FBI kiszivárogtatott aktáiról, de itt felénk ezt több TV adó is megtette. Sőt a hivatalos UFO kutató is őrült, hogy végre nem nézik annyira őrültnek.
Persze a legtöbb embernek még mindig az lenne a meggyőző ha találkozna személyesen velük, vagy legalábbis felfednék magukat.
Ez meg is fog történni amint megszünnek a magsasszintű érdekek.
Bizonyos érdekeltségű médiák másnap már próbálták cáfolni. Ez is azt bizonyítja, hogy köztünk élnek.

Itt egy hír magyarul is.


Üdv. Mihály
 

ionon

Kitiltott (BANned)
Bár az emberiség nem veszi figyelembe, hogy egyek vagyunk, de lesz 7,2 milliárd lélek a tudatnak egy meghatározott felépítésével, és ezt nem tudják ellenőrizni. Ez az ő félelmük. Ők inkább 5,5 milliárd ember halálát akarják, hogy a maradék egymilliárd „boldog” legyen. Ez az ő érdekük.
Létezik egy bölcselet, ahol élsz onnan elfogsz menni máshová élni és csak a személyes írataidat viszed el magaddal, hányan tudjátok ezt megtenni, ??? Minnél többen akkor értek az egység pillanatába, de erre nagyon sokat kell várni? Sikerült elérnem oda hogy megtudjam tenni, te megtudod tenni, oda adni azt amiért annyit küszködtél mindenféle lemondás által tudtad megvalósítani a dolgaidat, és oda adni bárkinek mindenedett. Igen, igen, igen! Tudat manipulálása minden korszakban megtörtént ebben a korban tömkelegével vannak ilyen próbálkozások, mert hiszékeny emberekből áll a világ, hitük nem elég védelmi eszköz számunkra (pedig régen aki olvasott, már sokmindent tudhatott, de mára nem kell olvasnod csak késztényeket elfogadnod és félned a jelent sa jövőt, mert olvasni tudni elraktározni a tudásod nem szabad, de hinni a jól felépített dolgokban azt szabad?). Egyetlen tudatnak kell megélni az egységtudatott a többi alkalmazkodni fog hozzá mert ez az egység alapja.:D
 

WalterSkinner

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszöntő

Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok, a húsvét spirituális jelentősége, a megtisztulás, az újrakezdés, a tisztaság, önmagunk megváltása, és a derű fényében, erre elég jó példát kaptunk Jézustól is.
A szeretet nem ismer határokat.

<object style="height: 390px; width: 640px;">


<embed src="http://www.youtube.com/v/txTc3jmM5ZM?version=3" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="640" height="390"></object>

Roland
 
Oldal tetejére