Az erdő közepén találtak rá a 6 és 11 éves kislányok holttestére, borzasztó, mi történhetett velük

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Július 15.

Melitta - 2020 Július 15, 22:41
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Borzasztó tragédia rázta meg a Kanadát, miután három nap intenzív kutatás után, holtan találták meg az eltűnt 6 és 11 éves testvérpárt.

  A kis Romy Carpentier és nővére Norah, édesapjukkal indultak el, ám út közben mindhármuknak nyoma veszett. Utoljára egy bevásárlóközpontban látták őket, egy órával később pedig egy út szélén találták meg a 44 éves apa, Martin Carpentier ronccsá tört autóját.

  A hatóságok egyelőre nem bocsátkoztak találgatásokba, így az sem derült ki, hogy mi okozta a gyermekek halálát. A rendőrség jelenleg minden erejével az apa felkutatására koncentrál, illetve a hivatalos kórboncnoki jelentésre várnak, amiből fontos információk derülhetnek ki a tragédia okáról.

  [​IMG]
   
  Georgina Bojana és CasaLoma kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2020 Július 15.

  1. CasaLoma
   CasaLoma
   Semmi előrelépés nincs a nyomozásban? A google csak francia nyelvű friss találatokat dob fel, az angol nyelvű mind több nappal ezelőtti.
  2. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Borzalmas. Hová tűnt az apa, s mi történt vele? Hogyan lehetséges, hogy ő nem olyan súlyosan sérült, hogy tovább tudott állni? S, ha bárki a sérült apára talált rá, akkor hogyan lehetséges, hogy a gyerekek ott maradtak ellátatlanul? Elképzelhető, ha időben rájuk találnak, talán megmenthetőek lettek volna?

Megosztás