Beszélgetés RejtettKézzel, aki saját bevallása szerint az Illuminátusok tagja

Bigpapa témája a 'Földönkívüliek' fórumban , 2011 November 24.

 1. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  Bigpapa, ez másként van, nem vagyok elkötelezett semmiféle vallási irányzathoz.
  Egészen másként látom az emberiség őskorát és ókorát, ebbéli tevékenységét, hitét.
  Szerintem a hitek hosszú idők alatt erősen változtak. Csak röviden: állatistenekkel kezdődött, tóremhittel folytatódott, Anyahitával mégtovább folytatódott és végűl Jézussal tetőzött ez a dolog. Jézus is (és Mani is) Anyahita szknyájából bújt ki, azaz egyistehitű és a szeretetet, békét hírdető volt, ámde Róma ezt trombitálva belegyömöszölte az érdekelvűséget. Anyahita szerint a béke majd a Vízöntőben köszönt a Földre...már ottlennénk...Róma cédulákat is árult és inkviziciót működtetett, megfigyeléseket negligált (eppur si mouve) ...sok marhaságot összezagyvált...stb. Most persze más a helyzet.
  Nem érdekel igazán, hogy ki mit zagyvált az un világkorszakokról, mert az emberiség cikkcakkos ám folyamatos dialektikus fejlődésében hiszek. Nem kell ehhez holmi kinevezett főokos, hogy ezt belássuk. De persze kinek a pap, kinek a..
  Ami viszont érdekes: a jégkor vége óta gyorsuló fejlődés motivációja, mozgatója lenne. Ki ez és szereti-e a burgert?
   
 2. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Kedves Shaw!kiss
  Köszönöm, hogy feltetted ezt a videó szöveges változatot.
  Nagyon megérintett, és igaznak érzem.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.kiss
   
  Shaw61 kedveli ezt.
 3. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Sziasztok!

  Én ezt a belső hívást már nagyon régóta érzem magamban és nagyon erősen. Néha olyannyira, hogy csak mennék már nagyon, de nem tudok, mert nem jött el az ideje. Még van sok dolgom magamon, egó téren, hogy valóban megtegyem azt, hogy visszatudjak térni oda ahonnan jöttem. Sokszor érzek magamban egy belső harcot, ezt úgy értem, hogy a szívem, a tudatom már hazavágyik, mert őrületes honvágyam van, de nem tudok menni még, mert még nem sikerült úgy megtisztítanom magam, ami azért kell, hogy hazatérhessek. S habár a szívemmel mindenkit egynek érzek, látok, hogy itt mindannyian az EGY-hez tartozunk, jön időnként megint az egóm és próbálja ezt az érzést a szívemből eltüntetni. Ezért is megy önmagamban a harc belül. Nagyon rossz, hogy tehetetlennek érzem olykor magam...:confused: Hiszem azt, hogy a belőlem áradó szeretet által ennek a belső vívódásnak hamarosan vége lesz.
   
 4. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  tudod valahogy észre veszem a szekta dolgokat. e hely is kezd nagyon a befolyásuk alá esni. aki itt Most adja a dumát másnéven már itt van, de kell ez is erősíti saját teóriáit. :confused:
   
 5. Bigpapa

  Bigpapa Állandó Tag

  Üdv ionon!

  Ha én rám céloztál az iménti beírással, azt hiszem összekeversz valakivel. De, azért kíváncsivá tettél, hogy miféle szektás dolgokra kell itt gondolnunk?
  Kik veszik át az irányítást itt is?
  Ki az aki szerinted vagyok?

  Tényleg érdekel, segíts rajtunk! :D

  Üdvözlettel: Bigpapa
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 6. oliyboty

  oliyboty Vendég


  Szia Ionon!

  Tudod végigolvastam azt a hosszú átfordított szöveget magyarra, de beszélni még valakit ilyen csodálatosan, sok sok szeretettel a szívében, nem igen hallottam még. Nem tudom számodra mit jelent a szekta s miért hoztad fel eme fogalmat ebben a topicban levő hozzászólások alapján... De te tudod, hogy miként és hogyan minősíted a dolgokat. kiss
   
 7. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  " Ez azt jelenti, hogy az univerzumban van egy lehetőség – nem egy kötelezettség, hanem egy választási lehetőség –, hogy ez élőlényeknek, bármilyen szinten is éljenek, lehetőségük van az Egység ellen cselekedni. És ez az elkülönülés kezdete. Tehát ha ezek a Gonosz erők, amik lényegében tudatlanok – mert ha igazából nem tudatlanságban élsz, hanem a tudásban, gnózisban, ezt nem teszed meg. Tehát még ezeknek a lényeknek is, akik idejöttek a Földre, rengeteg tanulnivalójuk van."
  tudatosan és szépen össze válogatott eseményeket ír, de semmi lényegeset semmi olyan amit itt lévők java ne tudná. szekta = korlátozás, érted. teljes mértékben korlátoz mindenkit ki elolvassa a dolgait mert a lényeget a gonosz és a fény harca na ilyen nincs mert mert mindenki gonosz és a fényben lakik "TISZTELET A KÍVÉTELNEK".
  mert mi a gonosz és mi a fény és mi a harca ezeknek? egyszerű teszel valakinek gonosz dologt de ő ettől fogtudni javulni akkor nem látja be de idővel igen és igazat ad neked hogy olyan voltál vele, mi is voltál (fény?)? téveszméket tud mindenki gyártani még én is. szeretett ha nem azt mondja amit tudni kell hanem mismásol, mert ezt olvastam ki ebből a gnózisból* e szóban benne van a lényege mindennek ezért főleg szekta a dolog. tedd fel mi az érdeke ennek az írásnak, megosztás de milyen????:33: yes
   
 8. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  nem veszed észre mert nem vetted észre, de észrevevén észrevétel veszel felém:confused:
   
 9. Bigpapa

  Bigpapa Állandó Tag

  Üdv ionon!

  Nem tudom, hogy mások hogyan vélekednek erről, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy mások mást értenek a szekta címszó alatt. Egy-két további megállapításoddal sem értek egyet, pl.:
  Az sem teljesen tiszta, hogy szerinted kit, miben korlátoz le ez az egész iromány? Most valaki vagy elhiszi és egyetért az általa leírtakkal vagy pedig nem esetleg alapból el sem hiszi.
  Az általad beidézett mondattal nekem nincsen bajom, sőt egybe is vág azzal, amit jelenleg gondolok a világról illetve annak működéséről.
  Nem vagyok benne biztos, de lehet hogy a gnózis szót erősen félreértelmezed és sajnos az interneten láttam másokat is akik szintén nincsenek tisztában a "szó" valódi jelentésével, így leírom, hogy én illetve még jópáran mit értünk a gnózis alatt:

  Illetve
  ------------------------------------------

  Biztos velem van a baj, de szóljatok, hogy ha valakinek sikerült dekódolnia a fenti "választ". Mert eddig az a véleményem, hogy sokan vannak és most már vagyok is, akik ionon egy-két "magasröptű" agyszüleményét nehezen vagy inkább sehogy sem értik.

  Nyilván lehet más a véleményünk, de az lenne a továbbiakban a kérésem, hogy a magyar nyelvnek megfelelő és a logikus gondolatok látszatát keltő válasszal válaszolj a hozzád intézett kérdésre, ha ez lehetséges.

  Persze mindemellett, természetesen azt teszel és csinálsz, amit csak szeretnél, de szerintem ne szemeteljük össze ezt a topicot.
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 10. Bihar

  Bihar Kitiltott (BANned)

  A mai napig létenek a tiszta értelmet fertőző egyének, szekták és más ki-micsodák. Ők vagy megvilágosodott hadovabanditák, vagy csak úgy maguktól ostobák, de nagyon. Amit véleményedként mondassz Bigpapa az igaz, de igen régikeletű dolog. Ilyenkor azonban megteheted, amit én már régen gyakorolok: lapozok.
  Az viszont elgondolkodtató, hogy ha elfelejtjük a görög filoszokat, akkor veszít-e ezzel a világ? Ők nemcsak a matematikájukat, építészetüket lopták valahonnan, hanem a filozófiájuk sem a sajátjuk, legalábbis ennek alapjai nem azok.
  A Földönkívűliek pedig elutaztak és így nemlehet őket megkérdezni, hogy mi a véleményük a világ zagyvaságait szuperponáló lényekről.
   
  ionon kedveli ezt.
 11. hannah22

  hannah22 Állandó Tag

  Üdv. Mindenki:p

  A napokban kaptam meg e-mailben rejtett kezet.

  hááááát.....;)

  Az összefoglalt, egy személyhez kötött információk, ugyan darabokban már itt-ott napvilágot láttak...
  Nézzünk mögé ....
  A titkokra az ember felkapja a fejét .... izgi, meg jó lenne tudni:rolleyes:;).... mézesmadzag hohohó.....

  Mi a szándék(hátsó) ezzel a cikkel???
  Mit éreztetek az elolvasásakor?
  Az tuti, hogy nem a feltétlen szeretetet....;)

  :ph
   
  V.T., ionon és Kicsi Fecske kedveli ezt.
 12. Kicsi Fecske

  Kicsi Fecske Állandó Tag

  Szia Hannah!kiss
  Számomra sem pozitiv, amit a Rejtett kéz sugall. Mivel a dualitás világában élünk, arról is tudnunk kell, hogy mit tervez a másik tábor. De ez igen: (#11). Ez az írás nekem nagyon tetszett. Videó leirat, és fantasztikus számomra. Érdemes elolvasni.
  Legyen nagyon szép, és vidám napod!
  Sok szeretettel Erzsi.:11:
   
  istvanv, ionon és hannah22 kedveli ezt.
 13. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Most kicsit elveszítettem ám a fonalat.:p:p:p Igazából én az olvasás alatt nem arra figyeltem, amit RejtettKéz sugall, hanem arra, ahogyan ír a dolgokról és ott végig szeretetet éreztem, miközben olvastam. Bár ilyen sem fordult még elő velem olvasás során, hogy maga a tartalma a szövegnek kiesik teljesen, nem tudom mi okozta ezt, de én csak végig azt éreztem, ahogy RejtettKéz mesél a dolgokról és azt, ahogyan árad belőle a szeretet. Ennyi maradt meg bennem. :rolleyes:
   
 14. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  tudod van nyelv amin beszélhetne a te rejtett kezed, de ehhez tudás illik és nem a sz..csimbókok felstrófolása mint címzetes tudás alap pilléreként ahogy olvastam.
   
 15. hannah22

  hannah22 Állandó Tag

  Kedves Kicsi Fecske!

  "ami kicsiben, az nagyban"...;) (ami bent,az kint ..- .... ami lent,az fent)

  Felesleges elmenni a "másik tábor" gondolatáig...:p
  Épp elég, ha magunkban megtaláljuk, nyakon csípjük az ellentmondást (sötétséget)....:p

  Egyébként:
  " Hallgass meg mindenkit, ám csak magadra hallgass"
  :ph

  Ui.
  A titok csak addig titok, míg a leleplezhetetlenségében hiszünk...:p
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 16. apolika

  apolika Állandó Tag

  Sziasztok...
  Most találtam erre az oldalra. Elolvastam a magyar fordítást.
  Nem lettek pozitív gondolataim tőle. Miért kell egy "felsőbbrendű" csoportnak az érdekének lenni, hogy mi szegény páriák, emberek minél negatívabbak legyünk? Nem az az első, hogy a szeretet uralkodjon? Nem a rossz szítása kell. Nem tudom jól, s pontosan leírni, ami most kavarog bennem.
  Épp tegnap fejeztem be Müller Péter könyveinek olvasását, s bizony sok dolog egybe cseng. Csak MP a tengerhez hasonlítja az egységet, amiből mi kicsiny cseppek kiszakítottuk magunkat a megtapasztalás miatt....
  Szóval ez a Valaki, a Rejtett Kéz nagyon sötét jövőről ír, ami végeredményben beigazolódni látszik....

  Szívesen olvasnám a további fordításokat is...
   
  Kicsi Fecske kedveli ezt.
 17. csuba

  csuba Állandó Tag

  Szerintem nagyon jó az írást, eddig még csak a negyedét olvastam el.
   
 18. Bigpapa

  Bigpapa Állandó Tag

  További fordítások

  Sziasztok!

  Hála két lelkes fordítónak, további részek kerültek lefordításra.
  Fordította: Nagy Judit és Fodor Tom (köszönjük!)

  A részeket elmentettem doc-ba, amiket csatolok az üzenethez, illetve csináltam egy olyat, ami az eddigi összes magyar részt egyben tartalmazza. Amint újabb szöveg kerül napvilágra azt is kirakom.

  Egyébként, itt tudjátok nyomon követni a fordítás aktuális állapotát.
   
 19. ionon

  ionon Kitiltott (BANned)

  sokszorozni kell a hübele-balázs dolgokat az élet sója ilyen
   
 20. Bigpapa

  Bigpapa Állandó Tag

  Megérkezett a 4. rész.
   

Megosztás