Botrány a repülőn: döbbenet, miért szállították le az egyik utast a fedélzetről

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 November 5.

Melitta - 2018 November 5, 16:20
 1. Melitta

  Melitta Adminisztrátor Fórumvezető

  Egy kanadai férfit alkalmatlannak ítéltek a repülésre a légiutas-kísérők, így leszállították a WestJet légitársaság egyik gépéről.

  Stephen Bennett és családja Kubába indult vakációzni, ám a nyaralás hamar rémálommá vált, amikor a férfit leszállították a repülőgépről, amellyel utazni szeretett volna. Az egyik légiutas-kísérő ugyanis észrevette a mélyen alvó férfit, felébresztette, és orvosi vészhelyzetnek minősítette az esetet, ezért leszállították a repülőről a férfit, aki az elmondása szerint csak altatót vett be.

  A készenléti orvosok megvizsgálták Bennett egészségi állapotát a terminálban, és rendben is találták, noha éppen egy agyvérzésből épült fel, ám azóta nem voltak nála komplikációk. A légitársaság azonban ezek után sem akarta felengedni a férfit a gépre, így az kénytelen volt egy másik társaság gépére jegyet váltani, mivel le nem mondható all inclusive nyaralás várta Kubában.

  Az utas most kártérítést szeretne kapni a WestJettől.
  Origo

  [​IMG]
   
  Perlalba és Georgina Bojana kedveli ezt.

Hozzászólás

Melitta témája a 'Hírek' fórumban , 2018 November 5.

  1. Georgina Bojana
   Georgina Bojana
   *
   Nemrég átvészelt agyvérzéssel elég kockázatos repülőre szállni, szerintem. De én, mivel nem vagyok orvos, ezt nem bírálhatom felül. Az utas saját felelőssége, de meg lehet érteni a Társaságot is. Nem akarja a macerát. Akinek rossz a keringése, annak is bizony, nagyon is kockázatos a repülés. Persze ha előre gondolkozik, vérhígítót szed, felrakja a lábát, visz egy tutyit és nem zokniban, akkor valamelyest rendben a dolog. De a több órás repülő- sőt buszon utazás, amikor a lába lóg bárkinek, aki átesett ilyen dolgon, v. probléma van az egészségével, nagyon meggondolandó.
   Perlalba, sropi és Verbovszki Sándor kedveli ezt.
  2. Verbovszki Sándor
   Verbovszki Sándor
   Bojana, nálad a pont. Nagyon jól látod a helyzet pikantériáját. :)
   Perlalba és Georgina Bojana kedveli ezt.
  3. Melitta
   Melitta
   Akit kezelnek, es akar sziv muteten is atesett az egy ido utan egeszsegesnek minosul, dolgozhat es repulhet is. A strok is rendszeres ellenorzes gyogyszerezes mellett teljes eletet elhet a volt beteg.
   Nem a legikisero aki nem orvos donti el,hogy valaki milyen beteg foleg ha beszelt vele es csupan bevett altatot hogy a hosszu uton tudjon aludni.
   A betegek minden esetben kikerik az orvos velemenyet hogy tudnak -e utazni repulon ilyen hosszu utat ,hisz sajat erdekuk hogy megfelelo allapotban legyen.
   A kellemetlenseg utan biztos karteritest fog kapni ez az utas.
   En is szivbajos vagyok vezethetek , teljes jogu munkakepes vagyok ha a gyogyszereket rendszeresen beszedem.
   Amennyiben nem erzem jol magam nyilvan nem teszem ki magam hogy baj legyen akkor otthon maradok.
   Nem iszok alkohol en is inkabb egy altatot bevennek,hogy minnel tobbet a hosszu utbol ataludjak. Van aki egyik piat a masik utan issza hogy alomra szenderuljon.
  4. Burgundii
   Burgundii
   Érdekes a repülőgép eltérítőket már nem akarják kiszűrni a légiutas kísérők?
   Perlalba kedveli ezt.

Megosztás