Brain Sync

Hannoka témája a 'Agykontroll' fórumban , 2008 November 17.

 1. redcatt

  redcatt Állandó Tag


  Szia! Én innét töltöttem le egy párat:

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  és használom is. Az összehangolásnál olykor van bennem némi ellenállásra utaló émelygés szerű.... Az lepne meg ha nem lenne. Egyébiránt ezen a linken a letölthetők mellett egészen jó magyarázó szöveget találsz.

  Semmi spéci lejátszót nem igényel- nálam a Windows Media Player lejátssza, tehát ami a gépeden van, elvileg jó. MP3.

  Van amikor fülessel, de pl most is az aktuális anyagot hangszóróból hallgatom.

  Üdv Kriszta
   
 2. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Sziasztok!

  Megint elkezdtem hallgatni a hanganyagokat, habár én a Relieve Jet Lag - Beta Refresh hanganyagot hallgatom (beta és gamma), hogy reggelente összeszedettebbek legyenek a gondolataim, éberebb legyek és a teljesítményemet tudjam növelni. Ma reggel is hallgattam és juhuuuuu érzem megint a stimulálás eredményét. Imádom ezt a hanganyagot nagyon:p. Majd írni fogok hamarosan ezzel kapcsolatosan egy "tudományos iromány" félét. Akik pedig hallgatják a hanganyagokat és írják ide be a személyes tapasztalataikat, azoktól szeretnék majd engedélyt kérni, hogy felhasználhassam a "kutatáshoz" a ti eredményeiteket (mivel minden embernél más és más a stimulálás hatása), és ezekből a részletekből szeretnék összegyúrni egy teljes anyagot.:p

  Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
  További szép és mosolygós napot mindenkinek!
  Bernikiss
   
  Firense kedveli ezt.
 3. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Szia!

  Ha teljesítményt szeretnél növelni, tanuláshoz, memorizáláshoz, koncentrációhoz, illetve felfrissüléshez szeretnéd hallgatni, akkor minden olyan hanganyag jöhet, melyben BETA és GAMMA, BETA és ALFA, BETA és THETA, BETA és DELTA vagy ezen hanghullámok valamelyike valamelyikkel párosítva van (pl: alfa és gamma), vagy csak BETA, ALFA, GAMMA vagy THETA hanghullám van (viszont, THETA hanghullámot legelőször önmagában hallgatni TILOS!!!). Ezek együttes hatásai hangolják úgy az agyféltekéket, hogy eredményként a kívánt célt el fogod tudni érni. Fontos, hogy Kelly Howell hanganyag legyen, mivel ő az alapítója ennek a stimulálásos módszernek és csak ezekben vannak benne azok a speciális hanghullámok, hangeffektusok, melyek egy 3. (fantom) hang alapján hangolják össze az agyféltekéket.

  Pár hanganyag, mellyel a koncentrációt, teljesítményt tudod növelni (tanulás, munkahelyi teljesítmény esetében):
  -Relieve Jet Lag - Beta refresh (itt ennél az albumnál 3 hanganyag található, de csak az kell, aminek a neve Beta Refresh)
  -Brain Massage ( ez a hanganyag az agyféltekéket masszírozza át és segít a felfrissülésben, beta, gamma és delta hanghullámokat tartalmaz)
  -High Focus (beta és gamma hanghullámokat tartalmaz)
  -Clear wave creativity ( alfa hanghullámokat tartalmaz)
  -Dream wave meditation (theta hanghullámokat tartalmaz)
  - Deep learning (theta hanghullámokat tartalmaz)
  -Increase creativity (theta és alfa hanghullámokat tartalmaz)

  Én ezeket szoktam hallgatni. Kiváló hanganyagok nagyon;)
  Szép napot!
  Bernikiss
   
  mediterran80, miksanó és Hugi2 kedveli ezt.
 4. ferenc-z

  ferenc-z Állandó Tag

  Én írtam egy pár dolgot, tapasztalatot pár hozzászólással az előző 1-2 oldalon, azt nyugodtan felhasználhatod. De majd írhatok valami rendezetebb dolgot is. Már legalább 2 hónapja hallagtom a hanganyagokat, vagy három. Negatívat nem tudok róla mondani az biztos. :)
   
 5. marco1983

  marco1983 Állandó Tag

  Próbáltam semmi hatást nem tapasztaltam...
   
 6. ferenc-z

  ferenc-z Állandó Tag

  Igazából már én sem hallgatom. De amíg rendszeresen hallgattam éreztem valamit kibontakozni.
  Tolle hangoskönyvnél nekem nincs jobb. Előtte is azt hallgattam...
   
  mediterran80 kedveli ezt.
 7. HeyJulie

  HeyJulie Állandó Tag

  Lenne egy kérdésem ezzel a Brain Synckel kapcsolatban, hogy teljesen mindegy, hogy melyikkel kezdem?
  Egyet meghalgattam elalvás előtt és félelem jött létre bennem? tapasztalt már valaki hasonlót?
   
 8. nmarie

  nmarie Silver Tag

  Melyiket hallgattad?
   
 9. HeyJulie

  HeyJulie Állandó Tag

  Create success és a Deep Meditation
   
 10. KidsComeFirst

  KidsComeFirst Állandó Tag

  Félelem mindannyiunkban van. Ha nem lenne, akkor már Jézus, Buddha és Krisna szintjén lennénk és százmilliók (esetleg milliárdok) követnének minket.

  A spirituális útkeresés egyik fontos része, hogy minél jobban megismerjük önmagunkat. Ebbe az is beletartozik, hogy megismerjük félelmeinket is, majd persze elengedjük őket. Illetve, ha ez nem megy ilyen egyszerűen, akkor próbáljunk meg boldogsággal eltöltő témáknak gondolati energiát adni - és minél kevesebbet foglalkozni azokkal a dolgokkal, amelyek félelemmel töltenek el minket. Ezzel mindenképp elősegítjük azt, hogy sűrűbben vagyunk boldokat.

  Ha neked az önmagad megismerési folyamatában pont akkor jött elő egy félelmed, amikor meditációs zenét hallgattál - az még nem feltétlen jelenti azt, hogy ez másnál is pontosan így lesz.

  Sokan az álmaik során tárják fel a félelmeiket, és a Brain Sync az álom felé visz. Szerintem örülj neki, hogy valamit megtudtál magadról. Tudatos életvitellel, boldogságra törekedéssel a félelmeid szépen csökkenni fognak.

  Szerintem a Brain Sync zenék hallgatása mindenkit a célja felé viszi. Ezek a zenék nagyon jók.

  Mindenkinek ajánlom őket!
   
 11. spenco

  spenco Állandó Tag

  Találtam egy hozzászólást egy torrent oldalon, az oda feltöltött Brain massage anyaggal kapcsolatban. Idézem: "

  "Alacsony (1 és 4 Hz közötti) illetve igen magas (40 Hz) frekvenciákat tartalmaz egyszerre, "
  Én anno azt tanultam a 4Hz körüli rezgés megzavarhatja a szívritmust.. amúgy az inkább kattogás- keress rá youtube-on
  amúgy az emberi fül 20Hz-20.000Hz-ig képes hallani.. ebből az idősebbek már csak töredékét.. a magas frekvenciát 35-40év fölött már alig..
  A CD minőség 20-20.000Hz, az mp3 és a kazetta már rontott minőség.. csak 40Hz-16.000Hz-ig terjedő tartomány..
  a szövegben említett 40Hz NEM MAGAS, inkább nagyon alacsony frekvencia lásd: http://www.youtube.com/watch?v=lCHv-PId-rY
  Csak minőségi cuccal próbáljátok.. gyenge hangszórón semmit se hallasz.."

  Na én most ezt nem értem. A brainsync honlapján mp3-ban is meg lehet venni ezt az albumot http://www.brainsync.com/shop/brain-power.html Akkor most ront a minőségén az mp3-ba való konvertálás, vagy sem? Szerintem nem, mert akkor nem árulnák így. Véleményeiteket előre is köszönöm!!!
   
 12. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Na én is nekiálltam újból a hanganyagok hallgatásának, mert van pár tárgyam, ami számomra megtanulhatatlan és még koncentrálni se tudok rá, mert baromságokat kell megtanulni könyv mentesen, mivel a drága fősulim cseszett könyvet kiadni az adott pü-es tárgyamból és meg kell tanulnom az államháztartási ismereteket, hogy sikerüljön a vizsgám... :23:

  Szóval én is úgy szoktam tanulni, hogy felveszem hangrögzítőre (telefon) a hangosan felolvasott anyagot, közben a laptopról indítóm a Brain Sync hanganyagait, amik tanulással, koncentrálással kapcsolatosak, meg deep meditationt is teszek bele, és miközben szól a gépről a hanganyag, addig telefonra rögzítem a felvételt, ami egyszerre mindkettőt kiváló minőségben felveszi, majd telóról mentem át gépre a hanganyagot és hallgatom sokszor. A deep meditation azért kell, mert ha alvás állapotban vagyok, akkor rögzüljön már a tudatalattimban is a megtanulni kívánt anyag. :p

  Spenco! Flac formátumban szerintem nem létezik Brain Sync hanganyag, anno még régen sokan kerestük ám, de nem jártunk sikerrel. Viszont a hivatalos honlapon is mp3-ban vannak a CD-ken az anyagok, tehát a speciális hanghullámok ott is benne vannak. Flac formátum azért lenne jó, mert veszteségmentes, míg az mp3 nem az igazi formátum. De ha nincsen sehol sem Flac formátum, akkor marad az mp3. Tehát ennél is van kívánt hatás, csak nem olyan mértékben, mint pl. a Hemis Flac formátumú hanganyagoknál...:confused:
   
  mediterran80 kedveli ezt.
 13. vasari

  vasari Tag

  Szia spenco!

  A Monroe Institute oldalán ezt írják:

  "For conversion from a CD to an MP3 player, be sure the compression rate is 160 or 192 or above for best results."

  Azaz az .mp3 tömörítési aránya legalább 160 kBps kell legyen a megfelelő eredmény érdekében.

  http://www.monroeinstitute.org/hemi-sync/faqs/
   
 14. capaizee

  capaizee Állandó Tag

  1 Hz - 40 Hz az hatásra értik nem a valódi hallható frekvenciákra és az agynak 40 Hz az már magas :)
  amugy ugy alakítják ki a frekvenciákat hogy jobb és bal fülbe eltérő frekvenciát juttatnak pl 400hz és 401 hz és agy fantomhangként létrehozza a külömbséget (1hz) ...
  (ez a hivatalos elmélet)
   
  KidsComeFirst kedveli ezt.
 15. spenco

  spenco Állandó Tag

  Sziasztok! Esetleg valaki rendszeresen hallgatja a The secret - Universal mind meditation 1-et? Milyen tapasztalataitok vannak a hanganyaggal kapcsolatban? Mely napszakban szoktátok hallgatni (aki használja)? Én eddig késő este 22h után hallgattam, de max fél óra után bealudtam folyamatosan tőle, majd hajnal 1h-2h körül keltem fel. Most délutánonként próbálom. Kicsit tovább bírom, de ekkor is alvás a vége :)
   
  mediterran80 kedveli ezt.
 16. tyutyukam

  tyutyukam Állandó Tag

  Sziasztok
  Szeretném kérni Brain Sync-től a titok cd
  Elöre is köszönöm
   
  mediterran80 és zsaneee kedveli ezt.
 17. Saracenia

  Saracenia Állandó Tag

  Sziasztok!
  Csak most találtam erre a fórumra, és sikerült átolvasnom az egész B.S-es topicot! Második hete hallgatom a hanganyagokat, és most egy-két hozzászólásból megvilágosodtam egy kicsit :p
  Azt nem tudjátok véletlenül, hogy azokba az albumokba, amelyek "rejtett üziket" tartalmaznak (pl. attract love, winning, positive thinking), hogyan teszik bele a zenébe ezeket az üzeneteket?? - bár ez lehet idióta egy kérdés volt..-

  Kedves Spenco!
  Mivel a The Secret delta hullámokat tartalmaz, így természetes, hogy bealszol tőle. Az összes alvós hanganyagban is delta hullámok vannak.

  Én is hallgatom esténként, sőt jól bele is alszom, azonban egyszer volt szó, hogy valahonnan le lehet tölteni a vezetett meditáció szövegét. Mivel én még csak most barátkozom az angollal, így lehet, hogy nekem is jól jönne( csak hogy tudjam, hogy miket suttognak a fülembe :p ) Tudja valaki, hogy ezt honnan lehet letölteni? Vagy esetleg ha valaki át tudná küldeni e-mailben, az is nagyon szuper lenne....
  A segítséget és a választ előre is köszönöm!!!! ;)
   
  mediterran80 kedveli ezt.
 18. Saracenia

  Saracenia Állandó Tag

  Látom nagyon kihalt ez a fórum...
  Nos, ha még olvassa valaki, gondoltam szólok, hogy találtam torrenten letölthető The Secret albumot, ami elvileg flac formátumban van.

  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
   
 19. KidsComeFirst

  KidsComeFirst Állandó Tag

  Rejtett üzenetek

  Nagyon jó, hogy ezeket a zenéket hallgatod. Rám is nagy hatással vannak és sok olyan véleményt hallok, hogy ezek nagyon jó irányba viszik a spirituális fejlődésünket.
  -----------------------------
  A rejtett üzenetek (halk programozások) ki vannak írva a Brainsync weblapjára:
  Attract Love

  • Yes! I can be fulfilled
  • I love myself, I appreciate myself
  • I feel connected to the power of love in my life
  • I yearn for love with total self-appreciation
  • I let my desire activate every part of my being
  • I let my heart be touched, I let the magic flow
  • I awaken to the touch of love
  • My love attracts equal and balanced love
  • I am open and available, passionate and full
  • I am receiving love, love comes to me
  • I feel turned on, I can be touched
  • Every cell of my body exudes beauty and love
  • This love that is mine creates miracles in my world
  • I feel the movement of love in all of my life
  • Yes! I can love and be loved
  • Joy and beauty fill my life
  • My heart is open, my heart is wise and mature
  • I feel my love attracting love
  • I attract the love I desire
  • I rest in the arms of love

  forrás:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  -----------------------------
  Winning

  * I play to win
  * I am a success
  * I have unlimited stamina
  * I am strong
  * I feel great
  * I am centered and focused
  * I am enthusiastic and full of energy
  * I revel in new challenges
  * I’ve got what it takes to win
  * I adjust effortlessly
  * I do the right thing at the right time
  * I am confident
  * I believe in myself
  * I achieve with ease
  * I am highly skilled
  * I trust my intuition
  * I possess unlimited potential
  * I am resourceful
  * I’ve got the winning edge
  * I know I will win, victory is mine!

  forrás:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  -----------------------------

  Positive Thinking


  • I am optimistic
  • I trust life
  • I feel great, I love my life
  • My life works
  • I am clear and lucid
  • I achieve my goals with ease
  • All that I seek is seeking me
  • I get all the help I need
  • I am attractive, active, and in demand
  • I adjust effortlessly
  • I am confident
  • I accept challenges
  • Positive solutions abound
  • I am enthusiastic
  • I am lucky
  • I feel positive energy flowing through me
  • I am safe, I am free
  • I trust life to bring me the best
  • My hopes and dreams come true
  • I love my life

  forrás:
  Rejtett tartalom:
  **Rejtett tartalom: A tartalom megjelenítéséhez kattints a 'Tetszik' gombra.**
  Ha ezek között van olyan, amit nem értesz, akkor 1-2 mondat lefordításában szívesen segítek.
   
 20. oliyboty

  oliyboty Vendég

  Szia,

  A tudatalattid számára teljesen mindegy, hogy érted vagy sem, a tudatalattid érteni fogja bármilyen nyelvű is legyen a programozás eme téren.;)
   
  mediterran80 és vague kedveli ezt.

Megosztás