Brain Sync

Hannoka témája a 'Agykontroll' fórumban , 2008 November 17.

 1. hablaty67

  hablaty67 Állandó Tag

  Na végre egy rendes hely...
  Segítségre lenne szükségem. Nyelvtanuláshoz szeretnék brain wave generatort használni, nevezetesen hogy a hanganyagot telefonom mp3 lejátszójára tölteném fel, de theta hullámban, ahogy az elő vagyon írva.
  Hanganyagom van és azt még könnyű is szerezni, de mind sima mono; én viszont szeretném binaurizálni (!). Mi a módja? Környezetemben egyik számítógépbuzi skac sem tudta megállapítani, hogy működik a brainwave generator.
   
 2. nmarie

  nmarie Silver Tag

  1. Csak a "fizetős" programmal tudsz így szerkeszteni.
  2. mp3-at a programba nem tudsz importálni, csak wav-ot, át kell konvertálni

  Van a programnak honlapja, ott elég sokat leírnak a használatáról. Én nem használtam sosem, a kész anyagot hallgattam.
  Állítólag maga a program nem a legjobb, szerkesztésre a naturát szokták ajánlani.
   
  1958 kedveli ezt.
 3. imlarids94

  imlarids94 Állandó Tag

  Hello!
  Hiperaktivitásos figyelemzavaros vagyok, de elkezdtem felelőtlenül hallgatni kb. 5 hete a Brain sync-et...elsőnek csak a stress free forevert , majd aztán a positive thinkinget, és a healing musicet. Volt olyan ,hogy naponta többet is egymás után. De épp ekkor kezdtem el az agykontrollt is, itthon, hanganyag alapján és azzal párhuzamban hallgattam ezeket a brain sync számokat. És elkezdett fájni a bal agyféltekém, pánikrohamaim lettek, mindig nagyon korán felkeltem. Kb. ez 3 hétig tartott, de én végig az agykontrollt okoltam vele, bár volt 1 szűk hét ,amikor mindennel leálltam. Még most is vannak fejfájásaim, kissé kihagy a memóriám, meg picit érzéketlennek érzem a végtagjaimat, illetve még a pánikjaim reggeli felkeltemkor előjönnek. Szerintetek ha ténylegesen, teljesen leállok most egyszerre mindennel akkor meg fog nyugodni az elmém, és újra önmagam leszek?
   
 4. Martin75

  Martin75 Új tag

  Ha összekutyultál egy csomó rezgést, talán resetelni kellene. Erre egy alap föld rezonancia is megteszi, vagy csúnyát írok IDoser - reset. Ez biztos segíteni fog. ;)
   
 5. sasa55

  sasa55 Állandó Tag

  Köszönöm.
  Sasa
   
 6. majcus

  majcus Tag

  Sziasztok ! Kimondottan tetszik ez a fórum, volt 1-2 hozzászólás amin nagyon jót derültem, természetesen pozitív értelemben. Jelenleg a total relaxation-t hallgatom ma van a második napom. Jegyzetelek én is ahogy csak tudok. Ezt gyorsan meg is osztom veletek , ha nem gond ! :) Előzményekhez jegyezném meg gyorsan ,hogy pajzsmirigy problémás vagyok és állítólag jobb oldalon egy minimális arcbénulásom is van. Szóval 16:23-kor kezdtem el hallgatni és szinte az első percben éreztem egy jobb oldali arccsont nyomó fájdalmat ami szépen haladt a jobb felső fogsor irányába majd az állkapcsom legvégén leparkolt pár pillanatra. 16:30-kor Fejfájás jobb halánték környékén. Az előző fájdalom elmúlt , majd pár perc elteltével visszajött és kezdte ismét. 16:51-kor furcsa zsibbadó érzés ami bizsergett is a szájban közben fül alatti koponya lüktetés és állapocsfájdalom. Eddig ezek a tapasztalatok. Naponta 2x hallgatom majd 1 hónapig, vagy ahogy alakul .
   
 7. Morci75

  Morci75 Állandó Tag

  Nagyon köszönöm!
   
  ruphor, maciboci, vague és 1 másik tag kedveli ezt.
 8. suhanna21

  suhanna21 Állandó Tag

  Köszönet
   
  Avatar, tridosa, maciboci és 1 másik tag kedveli ezt.
 9. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  Sziasztok!

  Olyan kérdésem van, hogy aki hallgatta viszonylag rendszeresen ezeket az agyféltekés szinkronizációs zenéket, azok nem tapasztaltak fülcsengést?
   
 10. majcus

  majcus Tag

  Igen, teljesen normális. Ha megnézed a betegségek lelki okait , akkor olvashatod, hogy a fülcsengést az váltja ki, hogy nem igazán tetszik az amit éppen hallasz vagy hallgattál ( hallottál ) . Az agyféltekéd nem tudja hová tenni a hangokat hírtelen. Próbál ellenállni . Röviden ennyi. Ez elmúlik.
   
 11. majcus

  majcus Tag

  Tavaszi Kikelet ! :) Mit vagy miket hallgattál/ hallgatsz ?
   
 12. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  Szia!

  Az Új medicinával nem teljesen értek egyet, vannak részek, melyeket tapasztalat által tudom, hogy működnek, de nem hiszek az egészben teljes mértékben. Nekem a fülcsengésem már több, mint 2 éve tart, állandó jelleggel, mindkét fülemre megállás nélkül. Nagyon magas rezgés, frekvencia tartományban hallom. Voltam hallásvizsgálaton is, koponya MR-re is elküldtek és minden vizsgálatom negatív lett. Próbálom felidézni mikor kezdődhetett, mi lehetett a kiváltó oka, és majdnem biztos vagyok abban, hogy egy időben kezdődött, kicsivel utána, hogy elkezdtem hallgatni a brain sync hanganyagokat, kb fél évet napi 1,5 órában, írtam belőle egy pszichológia vizsgadolgozatot is. Előtte nem volt fülcsengésem egyáltalán. Most meg semmilyen erőfeszítést nem igényel, sem koncentrációt, hogy halljam. Csak van és kész. Nem tudom kizárni, néha idegesít kicsit, mert felerősödik a csengés és az iszonyat magas hang az, ami zavaró tud lenni. A hallásvizsgálatom eredménye kiváló lett, a hallásom nem romlik egyáltalán.

  Tehát nem hiszem, hogy csak úgy elmúlik. Tudom, hogy oka van, de az okára még nem jöttem rá, hogy mi az. Lelki téren minden rendbe jött már, a múltban való dolgok rendeződtek.
   
 13. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  Szia! Hát kisérleteztem Hemi sync-el is, de azok nem jöttek be. Kizárólag Brain sync-t hallgattam, sok mindent. Oliboty volt a régi nick nevem és ebbe a topicba anno beírtam miket hallgattam. Megkeresem majd a pszicho vizsgadolgozatomat (agyhullám stimulálás avagy pozitív gondolkodás a címe), ott leírtam az élmény beszámolókat, egy egy hanganyaggal kapcsolatosan.

  Már régóta nem hallgatom a hanganyagokat.

  Itt a vizsgadogám belőle, linkelem:
  http://www.scribd.com/doc/180718661...ichologia-Vizsgadolgozat-Agyhullam-stimulalas
   
 14. majcus

  majcus Tag

  áhh akkor jól gondoltam. A vizsgadolgozatodat imádom :) gratula hozzá.
   
  Tavaszi Kikelet kedveli ezt.
 15. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  Köszi :) Akkor még nagyon érdekelt a téma, hogyan tudom kihasználni az agyam többi részét is :)
  Hozzátenném a vizsgadogám megírásának körülményeit. Mikor írtam a dogámat, akkor a Relieve jet lag - Beta refresher szólt végig és röpke 7-8 óra alatt raktam össze, a hanganyag hallgatása hatására (koncentrálás téren kiváló hanganyag) saját megtapasztalások beleépítésének a segítségével. Ennek köszönhető, hogy ilyen hamar kész lett :D

  Mára már más vizeken evezek, inkább a csendben való elmerülés a "mozgató rugó", csak benne lenni és eggyé válni vele, az "ÉN" végét megélni. :)
   
 16. majcus

  majcus Tag

  Furcsa, hogy nem múlik nálad . A magas frekvenciák valóban nem tesznek jók . A fülcsengés nálam úgy volt, hogy hallgattam a zenét és utána kezdett el csengeni , most úgy vagyok vele, hogy cseng kb. 2-5 mp-ig aztán kész. Viszont képzeld a total relaxation, a stress nálam epe és máj körüli fájdalmat produkál de csak amíg hallgatom. Ha jobban belegondolunk a dühh, harag stb .. máj problémákat okoz ott " csapódik" ugye " van egy epés megjegyzése " valakinek.
   
 17. majcus

  majcus Tag

  Most jutott az eszembe, hogy a fülcsengést okozhatja gyomor probléma ugyanúgy mint a csuklást. Nálam nagyon bejöttek a hangok. Deep-és super learning hatására olyan régi tananyagok jönnek elő amiket konkrétan nem tanultam meg, de ezek szerint rögzült. Csak ajánlani tudom, viszont az ahogy te is mondtad, nagyon fontos, hogy ne keverjük a hemit és a brain sync-et vagy másikat.
   
 18. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  Én amúgy az eddigi tapasztalatok alapján (nem csak brain sync téren, hanem kvázi minden, amit megtapasztaltam), nem javasolnám tartósan az agyhullám stimuláló hanganyagok hallgatását. Próbáljuk meg az okokat megtalálni mi magunk (önkutatás full őszintén) és elkezdeni lélekben kezelni, megoldani, mert a tüneti kezelés az sose jó, csak egy darabig. A tested tudattal rendelkezik, tudja mire van szüksége. Ha fájdalmat érzel a testedben, míg ezt a hanganyagot hallgatod, akkor AZONNAL hagyd abba. A tested próbál jelezni, hogy ne csináld, mert nem jó, ezért jelez és ezért érzed, hogy fáj.

  Próbáld meg elengedni a dolgokat, meditáljál, de ne agyhullám stimuláló zenékre. Hallgass valami kellemes zenét és próbálj meg lazítani, engedd el magad.

  Ami a fülcsengésem illeti, zavarni már nem zavar, részemmé vált, amíg a hallásom tökéletes, addig maradjon, ameddig csak akar. Csak néha szokott erőteljesebbé válni. De majdnem biztos vagyok abban, hogy az agyhullám stimis zene a kiváltó oka. Ezért csak mértékkel hallgatni, vagy egyáltalán nem hallgatni, hiszen te is írtad, hogy zene hallgatás után kezd el csengeni neked is. Én akkoriban sok félét hallgattam (4-5 félét), hogy tapasztalatot gyűjtsek ebben a témában. Nem bántam meg egyáltalán. De óvva intenék mindenkit attól, hogy nagy dózisokban hallgassa ezeket. KI tudja miket művel az aggyal, milyen hullámokat zavar, módosít meg, befolyásol. Nem tudom, hogy esetemben áthangolás történt másik frekvenciára, mi történt, vagy mi nem, de ritkán van olyan, hogyha nagyon ráfókuszálok tudatosan, hogy erőteljesebben halljam a csengést (amúgy is hallom fókuszálás nélkül, hogy megállás nélkül, folyamatosan cseng), szoktam hallani ilyen csodásan szép csilingelős dallamocskát, a semmiből, de ilyen nagyon szép. Eddig 2x hallottam kb 1 percet. Lehet, hogy a belső hang volt az? Nem tudom, de semmi se kizárt :)
   
 19. Tavaszi Kikelet

  Tavaszi Kikelet Állandó Tag

  Én mikor hemit próbáltam ki, kevés ideig hallgattam, de le is álltam vele, mert nagyon nem jött be hangzásilag. Tilos keverni a hemit és a braint!!!!
   
 20. majcus

  majcus Tag

  Nem is keverem, talán 1x próbáltam , de olyan fejgörcsöm lett tőle, hogy elmondani nem tudom.
   

Megosztás