Brutális légörvénybe keveredett egy utasszállító repülőgép Hawaiion, sérültek

Heves légörvény miatt harmincöten megsérültek egy utasszállító repülőgépen, amely a kanadai Vancouverből tartott az ausztráliai Sydneybe csütörtökön, a gép a hawaii Honoluluban sikeres kényszerleszállást hajtott végre.

73000.jpg


A sérülteket elsősegélyben részesítették, illetve nagy részüket kórházba szállították.

Az Air Canada légitársaság Boeing-777-200-as típusú gépe, fedélzetén 269 utassal mintegy 11 ezer méteres magasságban repült. Már elhagyta Hawaiit, kétórányira volt onnan, amikor hirtelen légörvénybe került. Harminc métert zuhant, miközben az utasok a keletkezett súlytalanság miatt üléseikből a magasba emelkedtek. A fedélzeten éppen ételt osztottak, így az utasok többsége nem kötötte be a biztonsági övét.

Egy nő olyan hirtelen és olyan erősen csapódott a mennyezetnek, hogy betört az oxigénmaszkokat rejtő műanyagburkolat. Mindenkit váratlanul ért a zuhanás, előzetes figyelmeztetés sem volt.

A pilóta a kényszerleszállás mellett döntött és visszafordult Honolulu felé. Az amerikai egészségügyi szervek tájékoztatása szerint harminc embert kellett kórházba szállítani, köztük kilenc súlyos sérültet.
 
Kifejtenéd kicsit bővebben mi köze a holdra szállásnak a hírhez?
Annyi mint az ürutazasnak a repüleshez. :)
-
A repülő valószínű zuhant miközben a hölgy a plafonon landolt.
-
Egy föld körül keringő űrhajó is állandó zuhanásban van a föld fele de hála a sebességének es föld görbületének mindig melle esik. (Ez nem tréfa)
-
Jobbulást az utasoknak.
 
Utoljára módosítva:
Annyi mint az ürutazasnak a repüleshez. :)
-
A repülö valoszinü zuhant miközben a hölgy a plafonon landolt.
-
Egy föld körül keringö ürhajo is allando zuhanasban van a föld fele de hala a sebessegenek es föld görbületenek mindig melle esik. (Ez nem trefa)
-
Jobbulast az utasoknak.
Köszi! :)
 
Elég sokat repültem, de ezt még hála az égnek nem éltem meg.
Viszont olyant, hogy hirtelen az orrunk elé kiestek az oxigén maszkok. Elkezdődött a sikoltozás. Láttam a pánikot a légutas-kísérő nő arcán. Ezt találtam a legrosszabbnak. A vége jó lett. A gép visszafordult. Sikeresen landoltunk Zürichben.
Gyorsan szétosztottak bennünket különböző gépekre és kaptunk 12 Frankot. Nagy partit nem lehetett belőle rendezni:D
 
Utoljára módosítva a moderátor által:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen a Dolina.mp3 -at!
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,147
Üzenet
4,806,377
Tagok
615,939
Legújabb tagunk
Enchanto
Oldal tetejére