Californiai levelező klub

L-né

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, én új vagyok, pár napja regisztráltam. Tetszik az oldal, szimpatikusak a hozzászólások/hozzászólók. Magyarországon élek családommal, viszont szívesen szerencsét próbálnék/próbálnánk külföldön.
Stabil munkalehetőséget keresünk, jómagam tanítói diplomával rendelkezem-de a gyermekvédelem területén dolgozom-, párom jogász. Két kisgyermekünk van (9 és 3 évesek). Nem kizárólag a szakmánkban szeretnénk munkát találni, inkább a biztonság és a stabil állás számít. 30-as éveink közepén járunk, tiszetességes, megbízható emberek vagyunk.
Ha tudtok, kérlek, segítsetek!
 

enestis

Állandó Tag
Állandó Tag
Hát, ha ez a fórum jó arra, hogy Kaliforniában a világ más táján élő magyarokkal lehet levelezgetni, ismerkedni, akkor okés, én is szívesen ismerkedem új emberekkel :) Szeretek nyelveket tanulni. :D
Ez jól hangzik, de mit jelent?
Hány nyelveket tanultál már meg?
 

terilien

Állandó Tag
Állandó Tag
Szervusztok!

Én Budapesten élek és szeretnék kijutni az államokban dolgozni. California-ba, Los Angelesbe szeretnék eljutni, de persze a legfontosabb most, hogy egyáltalán kijussak valahogy, valahova. Munkaközvetítő cégeket kerestem itthon de nem igazán tudtak segíteni mert azt mondják sok a jelentkező és nem biztos, hogy kijuthatok velük.
Ez nekem ugye nem segítség és nem jutatt sehova ezért szeretnék tanácsot, segítséget kérni tőletek, hogy nektek hogyan sikerült kijutni. Ismeretségem nekem olyan sajnos nincs. Művészeti végzettségem van és a legtöbbet a vengédlátásban dolgoztam.
Bármilyen segítség, tanács jó lenne!

Köszönöm szépen!
 
Oldal tetejére