Cica szeretet...

Doroty7

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem két cicám van. Merci és Luna. Nagyon szeretem őket. Nagyon édes cicák. Mindketten tiszta feketék. Én nem hiszek a babonákban. Ha fekete macskát látok inkább szerencsém lesz, mint hogy szerencsétlenség érne. Vagyis eddig így tapasztaltam.
 

kisherceg

Állandó Tag
Állandó Tag
7 éve kaptam egy nagyon ragaszkodó perzsa cicát, az ő verziója viszont az, hogy ő kapott engem.Hópihének hívják.
 
Sziasztok!
Imádom a cicákat, nekünk is van két lány, az egyiket 2 hónapja fogadtuk be. Majdnem egy évig rendszeresen jártunk le a ház elé etetni, de a tél közeledtével megsajnáltuk és azóta velünk van. Úgy látjuk, hogy jól érzi magát és minket is boldoggá tesz. :)
 

Puszedliufo

Állandó Tag
Állandó Tag
Nekem két cicám van, mindkettő befogadot dögice és teljesen úgy viselkednek, mint a kutyám:)
De, ha jobban belegondolok, még 5 másik cica is van, akiket mi etetünk:)
Pedig én elméletileg nem is szeretem a macskákat:)
 

elvira

Állandó Tag
Állandó Tag
nekem egyszer 7 cicám volt, mindegyiknek igazi férfi nevet adtam :D vili, robi, péter1 péter2. sanyi, józsi, karcsi:D:D:D
 

Gabizita

Állandó Tag
Állandó Tag
"A legnagyobb különbség egy macska és egy hazugság között, hogy a macskának csak kilenc élete van."

Mark Twain

Hat sajna nem mindig igaz ez a mondas. Az elso cicank 5 eves koraban lett beteg. 5 hetes betegseg utan elpusztul rakban . Nagyon odavoltunk a ferjem is meg a kislanyaim is .
Azota a menhelyrol hoztunk egy6 hetes cicat, ami 2 nap mulva nagyon beteg lett (jarvany volt a menhelyen-de elfelejtettek'' mondani nekem) es 4 napi infuzio , es egy rakas penz utan szinte csodakent felepult. Most 3 eves es imadjuk Penny kisasszonyt. Azota a lanyom is orokbe fogadott egy cicat az allatkorhazbol, Zsiga most masfel eves es imadni valo zsivany .b
Zsiga a cirmos cica
 

gyicu

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Nekünk 7 cicánk van. Talán Lucky a legérdekesebb, őt kb. 3 hónaposan találtam az utcán, egy bokor alatt (ki találjon macskát, ha nem az, akinek már van egypár...). Ha a nagymamámhoz megyek, mindig elkísér a második sarokig (egy centivel sem tovább), és mikor hazafelé jövök, ott vár: érdekes hangon mordul egyet, hogy tudjam, ott van, azután meg kell simogatni, és szólni neki, hogy jöjjön. Kipróbáltam, ha nem szólok, ottmarad, és csak jó sokára ér haza.
 
Oldal tetejére