Hírek Egy egész repülőgépnyi embert akartak Kanadába csempészni, most mehetnek haza

Hétfőn várhatóan felszállhat India felé az északkelet-franciaországi Marne megye Vatry városának repülőteréről a csütörtök óta 303 indiai utassal ott veszteglő repülőgép. A gép két utasát meghallgatja egy vizsgálóbíró, aki dönt az emberkereskedelem gyanúja miatti vádemelési javaslatról.


A Legend Airlines román légitársaság Airbus A340 típusú gépe üzemanyagot felvenni szállt le csütörtök délután egy órára Vatryban, útban az egyesült arab emírségekbeli Dubajból a nicaraguai fővárosba, Managuába.

A gépet azonban a francia hatóságok nem engedték felszállni, mivel olyan értesülésük volt, hogy az utasok feltehetően bűnszövetkezet által végrehajtott emberkereskedelem áldozatai, Közép-Amerikából Kanadába, illetve az Egyesült Államokba akarják őket eljuttatni. Az utasok között tizenegy, felnőtt kísérő nélküli kiskorú is van.

A 2000-ben, illetve 1984-ben született két indiai férfit pénteken vették őrizetbe azzal a gyanúval, hogy illegális bevándorlást szervezető hálózat tagjai. Az ügyészség a letartóztatásukat kérte. Egy illetékes szerint a csomagjukban más utasok beszállókártyáit találták meg.

Liliana Bakayoko, a légitársaság ügyvédje közölte, hogy a gép Mumbaiba megy tovább. Tizenkét utas, aki menedékkérelmet nyújtott be, nem utazik tovább a géppel.

1703657523524.jpeg
 
Szó se róla, összevetve a repülőtér működését, az utasok reagálását, valamint a francia felderítés hatékonyságát ismerve, simán belefér az emberkereskedelem... :)
 
-Vagyis, mi van?
1990-től 2012-ig dolgoztam közvetlenül a légiközlekedés-védelem kriminalisztikai oldalán. Számos hasonló eset hazai és nemzetközi nyomozásában és felderítésben vettem részt.
Amit a média ezzel az üggyel kapcsolatban megpublikálhatott, az mindössze nyúlfarknyi fejezet egy nagyon vastag könyvben. Sok és igen mélyreható munka van egy-egy ilyen és hasonló ügyben, azonban az, hogy ez az ügy már vizsgálóbíró elé került számomra sokatmondó dolog.
Ezért, csak ennyit tudok a "-Vagyis, mi van"(?) kérdésre válaszolni. :)
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

B Szabó Imre wrote on favorit82's profile.
Köszönöm szépen ! The Osmonds-Down by the lazy river-mp3
vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
Horváth Csilla Judit wrote on Melitta's profile.
Kedves Melitta!
Szeretnék hozzáférést a Legális E-bookok fórumhoz!
Előre is köszönöm: Judit
koby11 wrote on Recsi70's profile.
Szia! Érdekelne engem is a hiányzó oldal, ha el tudod küldeni. Köszi előre is!

Statisztikák

Témák
38,148
Üzenet
4,806,984
Tagok
615,984
Legújabb tagunk
Dfanni99
Oldal tetejére