Hírek Egy kanadai vállalkozó lehozná a Holdat a Földre

Michael Henderson egy 274 méter átmérőjű, Holdat mintázó szállodát álmodott Dubajba.​

Michael Henderson kanadai vállalkozó a Hold 274 méteres másolatát tervezi felépíteni egy 30 méteres épület tetején Dubajban – olvasható az AP riportjában, mely szerint a Moon World Resorts Inc. által finanszírozott elképzelés megvalósítása egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

„Nekünk van a legnagyobb márkánk a világon” – mondta Henderson az Associated Pressnek, mintha a Hold saját védjegye lenne. „Nyolcmilliárd ember ismeri a márkánkat, és még el sem kezdtük” – fűzte hozzá.

A Henderson projekt magában foglal egy gömb alakú építményen belüli üdülőhelyet, egy 4000 szobás szállodával, egy 10 000 ember befogadására alkalmas arénával és egy „holdi kolóniával”, amely a vendégeknek azt az érzést nyújtaná, mintha valóban a Holdon sétálnának.
A HOLD egy talapzatszerű, kör alakú építményen állna, amely éjszaka megvilágítaná. Henderson a projektről május elején az Arabian Travel Market rendezvényen beszélt Dubajban.

Henderson terve egy lépéssel tovább menne, mint más, földgömb alakú projektek, például az MSG Sphere, a 2,3 milliárd dolláros, LED-képernyőkkel borított kupola, amely még idén megnyílik Las Vegasban.

Az ő építménye teljesen gömb alakú lenne, és felváltva megvilágítható lenne teliholdként, félholdként vagy félholdként.
A fényerő nem biztos, hogy jól fog esni a potenciális szomszédoknak. Londonban egy másik MSG Sphere megépítésének előkészületeit leállították, miután a lakosok tiltakoztak a jelentős fényszennyezés és egyéb zavaró tényezők miatt.

„Nehéz mindenkinek megfelelni” – ismerte el Henderson, hozzátéve: „Lehet, hogy [a szomszédoknak] sötét függönyökre lesz szüksége.”

1684609429873.png


A HOLD szálló látványterve
Fotó: MH/Facebook
 
Nem az én nyugdíjamnak építik, de lesznek akiknek örömük telik benne. Lehet majd villogni vele, itt is aludtam-ettem-stb. . .
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

snowdog wrote on Zasztava's profile.
Szia!

Az "Esküvő elvitelre" könyvet (ide: Ebook - Pure Epub 2022.) nem sokkal előtted dzsefff már feltöltötte.

Üdv, Swd
Palotai-Nemes Klaudetta wrote on sofi5's profile.
Kedves Sofi5!Láttam,hogy a pdf változatokat feltöltötted a Színes kérdések és válaszok német nyelvből – B1 szint ből. Megvettem a könyvet, de nincs cd lejátszóm,online pedig nem tatlálom a hanganyagot. Neked online formátumban meg van esetleg? Tudnál segíteni? Előre is köszönöm. Klaudetta
katica69 wrote on Punpido25's profile.
Szia!
Szeretném elkérni tőled a könyvet.
Sokat varrok az unokáimnak a családnak. Magamtól és videókból tanúltam meg. De hiányoznak az egyszerű fortélyok.
Köszönöm előre is.
Beka Holt wrote on Kopi90's profile.
A profiloldalra írtakat a rendszer nem számolja!
trueheart wrote on Melitta's profile.
megkérhetlek,hogyha nem tudod tolerálni a tagok véleményét,azt ne egyoldalúan cenzúrázd!? nem diplomatikus,és amúgy mi nem vagyunk elkötelezett radikális szélsőbalosok! (sem) munkából élünk (van olyan) Ti mért nem tudtok főzni,könyveket megvenni,filmeket adni?

Statisztikák

Témák
37,706
Üzenet
4,696,989
Tagok
608,716
Legújabb tagunk
Marciakiri
Oldal tetejére