Hírek Egy kanadai vállalkozó lehozná a Holdat a Földre

Michael Henderson egy 274 méter átmérőjű, Holdat mintázó szállodát álmodott Dubajba.​

Michael Henderson kanadai vállalkozó a Hold 274 méteres másolatát tervezi felépíteni egy 30 méteres épület tetején Dubajban – olvasható az AP riportjában, mely szerint a Moon World Resorts Inc. által finanszírozott elképzelés megvalósítása egyáltalán nem tűnik lehetetlennek.

„Nekünk van a legnagyobb márkánk a világon” – mondta Henderson az Associated Pressnek, mintha a Hold saját védjegye lenne. „Nyolcmilliárd ember ismeri a márkánkat, és még el sem kezdtük” – fűzte hozzá.

A Henderson projekt magában foglal egy gömb alakú építményen belüli üdülőhelyet, egy 4000 szobás szállodával, egy 10 000 ember befogadására alkalmas arénával és egy „holdi kolóniával”, amely a vendégeknek azt az érzést nyújtaná, mintha valóban a Holdon sétálnának.
A HOLD egy talapzatszerű, kör alakú építményen állna, amely éjszaka megvilágítaná. Henderson a projektről május elején az Arabian Travel Market rendezvényen beszélt Dubajban.

Henderson terve egy lépéssel tovább menne, mint más, földgömb alakú projektek, például az MSG Sphere, a 2,3 milliárd dolláros, LED-képernyőkkel borított kupola, amely még idén megnyílik Las Vegasban.

Az ő építménye teljesen gömb alakú lenne, és felváltva megvilágítható lenne teliholdként, félholdként vagy félholdként.
A fényerő nem biztos, hogy jól fog esni a potenciális szomszédoknak. Londonban egy másik MSG Sphere megépítésének előkészületeit leállították, miután a lakosok tiltakoztak a jelentős fényszennyezés és egyéb zavaró tényezők miatt.

„Nehéz mindenkinek megfelelni” – ismerte el Henderson, hozzátéve: „Lehet, hogy [a szomszédoknak] sötét függönyökre lesz szüksége.”

1684609429873.png


A HOLD szálló látványterve
Fotó: MH/Facebook
 
Nem az én nyugdíjamnak építik, de lesznek akiknek örömük telik benne. Lehet majd villogni vele, itt is aludtam-ettem-stb. . .
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

vorosmart wrote on bsilvi's profile.
Köszönöm szépen a legújjab fordításod !
nkatalin wrote on bsilvi's profile.
Szia! Nagyon szépen köszönöm a renegát akseli kiborgot már nagyon vártam, lesz folytatása? Lehet tudni hány rész lesz még? Mit fordítasz következőnek? Köszi, ha válaszolsz!Szép napot!
livian wrote on bnrn's profile.
Szia. Csak így ismeretlenül is szeretném megköszönni neked a Sutherland könyvek fordítását, nagyon nagy örömet okoztál a fiamnak. Hétről-hétre várta a fordításodat, napi szinten érdeklődött mindig, hogy van-e új rész. Kicsit szomorú, hogy több rész ebből a sorozatból már nem lesz.
Esetleg megkérdezhetem, tervezel hasonló sorozatot még? Olvashat még tőled fantasy fordítást?

Köszönettel: Livian
beamix wrote on Ajuda67's profile.
Szia,bocs de csak most csatlakoztam,hogyan tudok hozzájutni a fordításaidhoz ? Főképp a Kárpátok vampirjai sorozat 36,37.reszei érdekelnek. Előre is köszönöm az útbaigazítást
hanna322 wrote on pöttyösdoboz's profile.
Szia! Érdeklődni szeretnék, hogy az Okosodj mozogva DVD anyagát el tudnád-e küldeni? Sajnos a data linkek már nem működnek. Nagyon köszönöm előre is a segítségedet! Üdv.: hanna322

Statisztikák

Témák
38,171
Üzenet
4,812,403
Tagok
616,347
Legújabb tagunk
Jeffreychuri
Oldal tetejére