Egymondatos történetírás

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A kórházból megszökött beteget megtalálták, és visszavitték, így időben megtudták műtéttel menteni az életét, Kornél végezte az életmentő műtétet.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
A beteg végre megértette, hogy nem a saját nővérével van dolga, az altató hatása elmúltával bocsánatot kért a Kornél sebész főorvostól, és a kedves feleségétől, majd egy heti lábadozás után hazatérhetett a saját otthonába, a saját családja körébe, ahol megtalálta a saját nővőrét, mivel sem Kornélnak, sem a feleségének egyetlen nőtestvére sem volt.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kornél elmagyarázta néki, hogy a lázálmában mesélt ilyen badarságokat, de sem ő, sem mást még ebben a világban nem klónoztak senkit, csak a fantasztikus regényekben, és filmekben, nyugodtan maradhat a családjával, nincs semmi gond; így hazamehetett a saját családjához, ahol a felesége várta a szülőotthonban, mert megszülte a gyermeküket.
 

obelix71

Állandó Tag
Állandó Tag
Akinek a nappali világosság mellett is piros volt a szeme,és rövid fehér haj nőt a fején (még csak nem is hasonlít rám)-gondolta ahogy jobban megnézte a gyermeket.
 

Tibciri

Állandó Tag
Állandó Tag
Ekkor eszébe jutott, hogy senkit nem hibáztathat, sem feleségét, sem gyermekét, sem a szomszédot, mivel annyi időt töltött távol, hogy talán már azt hitték az otthoniak, haza sem tér többé, és akkor miért lenne baj, ha sajátjaként kellene szeretnie ezt a furcsa kinézetű, ám mégis megbabonázóan hízelgő csöppséget, s mivel egész életében kerülte a konfliktusokat, előbb ment volna világgá, minthogy akárkit is felelősségre vont volna.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Ahogy így gondolkodott, egy földönkívüli űrhajó szállt le a tágas udvarban, és ugyan olyan kinézetű lény szállt ki belőle, ahogy a kicsi kinézett, és karján hozta a rá hasonlító kisfiút pólyába csomagolva; Bocsásson meg kedves uram, de a fiainkat kicserélték a kórházban, hozom a magáét, és kérem az én kicsi fiamat, mondta az űrlény, és Kornél felsóhajtott megkönnybedésében, hogy végre a karjaiban tarthatta a saját kicsi fiát.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Boldogan szalad karján a kicsi fiával az édesanyjához, meg a kedves feleségéhez, és együtt örültek a megtalált gyermeküknek.
 

Tibciri

Állandó Tag
Állandó Tag
-Ez a földönkívüli egészen rendesnek tűnt, de mi van, ha beleültettek valamit a gyerekbe, akinek még nevet sem adtunk?

:)
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Boldogságát semmi sem zavarhattam meg, sem Kornélnak, sem a feleségének, a kételynek még az árnyékát sem engedték magukhoz közel, és Sam édesanyja is velük együtt örvendezett, elvitték a lelkészhez, és Mihálynak keresztelték meg, az arkangyaltól kérvén védelmet számára.
 

obelix71

Állandó Tag
Állandó Tag
Telt múlt az idő és egyszer csak kicsi Mihálynak a vállainál, a lapocka környékén furcsa szárnyszerű képződmény nőtt ki ami egyre nagyobb lett minden nappal.
 

Kicsi Fecske

Állandó Tag
Állandó Tag
Kornél szivem, vigyük el ezt a gyereket kivizsgálásra, kérte a szívsebész doktornő a férjét, de mikor elvitték, senki más nem látta a szárnyszerűséget, még a műszerek sem tudták kimutatni, így hát csak a család gyönyörködhetett benne.
 

obelix71

Állandó Tag
Állandó Tag
De mint kiderült szegények már jó ideje nem láttak semmit a gyerekből áradó folyamatos angyali,szikrázó fény miatt és az összes dolog csak az agyukba játszódott le mivel régóta az ágyhoz voltak kötve és már mozdulni se tudtak, életük is a szobában lévő életmentő gépek működésétől függött.
 

Boylerka

Állandó Tag
Állandó Tag
De másnap reggel egy nagyon erős fény hatolt be a szobába , majd egyszer csak valami hangot észleltek , ami oly különös volt , mert a fejükben érezték ezt és mintha valami láthatatlan erő megmozdítaná egész testük.
 
Oldal tetejére