Hírek Ezeknek elmentek otthonról! Ma elmesélte lázálmait a honvédelmi miniszter és az új vezérkari főnök.

A miniszter kijelentette, hogy háborút megelőző állapotban van az ország? Kivel szeretnétek háborúzni? Körülöttünk szövetséges államok vannak, valamint a semleges Ausztria. Ukrajnát pedig a NATO - vagyis mi is - támogatjuk.

Szóval hacsak nem a saját népe ellen kíván háborúzni ez a kormány, akkor kivel?
Mit jelent az, hogy “a magyar katonai oktatásba visszahozzák a nukleáris elrettentést”? Van bármilyen nukleáris eszközünk - kivéve Paksot és a Csillebérci, illetve a Műegyetemi reaktort? Azokkal persze minket lehet fenyegetni, de mást?…

Szeretném felhívni a figyelmet, hogy az új vezérkari főnök által emlegetett “szittya harcmodor” a következőt jelenti.
„A szittyák semmiképpen sem szállnak szembe nyílt csatában az ellenséggel, hanem kitérnek előle, elhajtják a jószágot, útközben betömnek minden kutat és forrást, elpusztítanak minden legelőt. Felperzselt vidéket hagynak maguk után így az ellenség amikor benyomult Magyarországra, s a felperzselt vidékekre ért, sem katonáinak nem talált élelmet, sem lovainak.”

Tényleg ezt szánja nekünk a kormány? Hetvenegy elmúltam. Velem már nem fognak tudni katonásdit játszani. De... Fiatalok, ti perceken beül a seregben találhatjátok magatokat akár akarjátok, akár nem!

Juszt László


1683110820627.png
 
"A Honvéd Vezérkar főnöke szerint az 1939-ben kitört német-lengyel háborút békefolyamattal kellett volna megfogni ahelyett, hogy világháborúvá szélesítették volna."

 
"A Honvéd Vezérkar főnöke szerint az 1939-ben kitört német-lengyel háborút békefolyamattal kellett volna megfogni ahelyett, hogy világháborúvá szélesítették volna."

Ezeknek tényleg elmentek otthonról.
A Molotov-Ribbentropp paktum titkos záradéka miről is szól?
Hol marad a történetből a Szovjetunió 1939-1941 között)?
 
"A Honvéd Vezérkar főnöke szerint az 1939-ben kitört német-lengyel háborút békefolyamattal kellett volna megfogni ahelyett, hogy világháborúvá szélesítették volna."

A lengyel nagykövet megdöbbent az új magyar vezérkari főnök történelemhamisításán


 
Ha már linkeket nem kellene beilleszteni.
Akkor a lényeg.
A lengyel nagykövet megdöbbent az új magyar vezérkari főnök történelemhamisításán
„Nagy megdöbbenéssel fogadtam az ez év május 9-én, az M1 állami televíziónak adott interjújában tett Lengyelországgal kapcsolatos nyilatkozatát, amelyben a náci Németország 1939-es Lengyelország elleni agresszióját "lokális háborúnak" nevezte,
A nagykövet azt írja:
„A második világháború kirobbanásához nem az agresszorral folytatott béketárgyalások hiánya vezetett, hanem az appeasement politikája és a Harmadik Birodalom újabb követeléseinek való engedmények. A titkos Molotov-Ribbentrop-paktum alapján Adolf Hitler és Joszif Sztálin befolyási övezeteket osztottak fel egymás között, ezzel Lengyelország felosztását is megtervezték. Ezen megállapodás értelmében 1939. szeptember 1-jén a Harmadik Birodalom hadserege fegyveres, provokálatlan támadást indított Lengyelország ellen, míg szeptember 17-én a Vörös Hadsereg támadta meg keletről a védekező Lengyelországot – ezzel megkezdődött a lengyelek közel hat évig tartó, hatmillió lengyel állampolgár életét követelő exodusa.”
(kinek is szól a magyar katonai vezetés üzenete? mert nem véletlen. biztos vannak közvélemény kutatások és azok alapján hozzák meg a döntéseket a politikai vezetők most úgy látszik erősödik az az irány hogy mindent átkell értelmezni )
 
TELEKI PÁL MINISZTERELNÖK ÖNGYILKOSSÁGA ELŐTT HORTHY MIKLÓSHOZ ÍRT BÚCSÚLEVELE .....részlet....
Főméltóságú Úr!
Ha cselekedetem nem is sikerülne teljesen, és még élnék, ezennel lemondok.
Mély tisztelettel
Teleki Pál”
 
Az elmúlt 1000 évben a magyarországi történelemtanítás nem mindig volt a helyzet magaslatán. Egyes szaktanárok vagy nem tudtak tanítani, vagy a semminél is kevesebbre átengedték a magasabb évfolyamra a nem-tanulókat. Az külön tragédia, hogy pont ezeket a nemtudomkákat pakolják fel a polcokra (igaz, értelmes már szóba sem áll velük), s mindegyik sz.r elhiszi magáról, hogy lekvár lett.
 
Az IDEA Intézet friss felmérése szerint az orosz–ukrán háború kirobbanása óta több szempontból is átalakult a magyarok véleménye a témában. Főként a háború felelőseinek megítélése változott. A kormánypárti és ellenzéki szavazók között jelentős véleménybeli különbség rajzolódott ki.
JELENTŐSEN NÖVEKEDETT AZ OROSZORSZÁGOT HIBÁZTATÓK ARÁNYA, DE AZ UKRAJNA FELELŐSSÉGÉT HANGSÚLYOZÓK HÁNYADA IS MEGDUPLÁZÓDOTT.
MINDEKÖZBEN A KORMÁNYPÁRTI SZAVAZÓKNAK MINDÖSSZE EGYTIZEDE GONDOLJA AZT, HOGY OROSZORSZÁG FELELŐS A KONFLIKTUSÉRT.
Ezzel párhuzamosan egyharmaduk azt mondta, hogy a háború kirobbantásának felelőse Ukrajna, egynegyedük pedig az Amerikai Egyesült Államokat hibáztatta.
(miért is csodálkoznak egyesek hogy a magyar hadvezetés az áldozatot hibáztassa a II. vh. kirobbanása miatt?
Most hogy Ukrajna visszatámad és komoly sansza van az oroszokat ki rugdosni az országból, most mindenki, milyen békepárti lett.
És milyen oroszbarát!
Orbánnak csak egy szavába került, és Putyin pincsje lett közel 3 millió magyar... )
 
A miniszter kijelentette, hogy háborút megelőző állapotban van az ország?
„Magyarország és Kína számíthat egymásra a béketábor hangjának erősítésében, a két ország szorosan együttműködik annak érdekében, hogy mielőbb tűzszünet jöjjön létre Ukrajnában, és béketárgyalások induljanak meg” - mondta Szijjártó Péter külügyminiszter Pekingben.
Mindenki mond mindenfélét. Valakiknek csak megtetszik az egyik szólam.....
1684152390129.png
 
Ez a 2 honvédelmi/katonai főhülye egymásra licitálnak orbitális baromságok összehordásában, látszik hogy működik a kontraszelekció, ide is a feltétlen hűség a főtitkár iránt az eygetlen kritérium.
De lehet hogy csak igyekeznek a nagyfőnökhöz felnőni, amit azon aCPAC gyűlésen mondott a dagadt diktátor, ahhoz még kezdő szinten van a magyar nukleáris elrettentés és szittyaharcmodoros főokos.
 

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

szabolcsigy wrote on jövő13's profile.
Szia! Sikerült megszerezned a felmérőket?
imi70 wrote on erikfrenszi's profile.
Bocs Úton.
imi70 wrote on erikfrenszi's profile.
szia, én 2024. májusában szeretnék menni a portugál úzon. Kérlek amennyiben van rá időd és kapacitásod, szívesen venném a tapasztalataidat az útról. Előre is köszönöm .
sorcier wrote on Wikkike.'s profile.
szia,ha ezt talàltad meg tölem,akkor jo helyen jàrsz. :)
A bak latin neve capricorn.

Kötés, horgolás 2018. november 13-tól

Wildcath wrote on VikiCs99's profile.
:dr_33:

Statisztikák

Témák
37,951
Üzenet
4,754,253
Tagok
612,741
Legújabb tagunk
Fanni02
Oldal tetejére