Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

ombio

Állandó Tag
Állandó Tag
A Pusszantlak, drágám című sorozat most a kedvencem Jennifer Saunders-el. Írt több sorozatot is, de sajnos még Magyarországra nem kerültek be.
 

Reszisz

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
A családunk most a Sila királyság ékkövére van rákattanva. Az megy/ment/menni fog Kanadában is?
 

bettti333

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Nekem a legnagyobb kedvencem a Jóbarátok és a Rém rendes család. Kedvenc karakterem Al Bundy. A mesék közül az Aladdin és az összes többi Disney mese, de inkább a régebbiek.
 
In treatment - Gabriel Byrne. nem hittem volna, hogy rákattanok egy olyan sorozatra, amiben "csak" annyi történik, hogy két ember ül egymással szemben és beszélnek. hihetetlen izgalmas, felkavaró, persze csak annak, aki vevő a lélekbúvárkodásra. Gabriel Byrne egy isten.
 

Mr.wolf

Új tag
Meglepően jónak találtam a True Bloodot, pedig azt feltételeztem róla, hogy egyszerű buta kis tini-vámpír-horror. Jó színészek, értelmesen végigvezetett, csavargatott sztori, remek hangulat és nagyszerű figurák!

A 24-et sajna nem sikerült megkedvelnem. Az első évad még ötletes lett volna, de amit a másodiktól kezdve műveltek az arabokkal... Az egészről van egy elméletem, de csak kérésre mondom el privátban... :)
 

randris

Állandó Tag
Állandó Tag
Persze, a 24 ideológiájával én sem mondom, hogy azonosulni tudnék, de hát annyira izgalmas...
 

Lawly

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem tudom, nézi-e valaki az AMC sorozatát, a The Walking Dead c. alkotást, de nekem nagyon bejön :) kár, hogy még el sem kezdték forgatni a második évadát...

és az első is csak hat részes volt... nem biztos, hogy mire újra képernyőre kerül, ennyire nagy érdeklődés fogja övezni, mint most...
 
Oldal tetejére