Filmsorozatok, szereplők- kedvencek

R

Rytalias

Vendég
Doctor Who! :D Nyelvtanulás miatt kezdtem erőltetni a BBC-t, és most ott tartok, hogy szinte csak brit sorozatot nézek. Nem bántam meg ;)
 

0Hagyma0

Új tag
Nekem a Dexter a kedvenc sorozatom. Rengeteg sorozatot néztem meg, főleg az újabb igényesebb fajtákból, de még egyik sem érte utol. Bár a Trónok harca kezd izgalmas lenni, csak arra megint várni kell egy évet.

El is felejtettem a true blood-ot azt is ajánlom mindenkinek aki szereti a vámpírokat
 

Jankér

Új tag
A legnagyobb kedvenc: Al Bundy (Ed O'Neill) zz Egy rém rendes családból. Természetesen mind a 11 évad a vitrinesben van!
És a Másik kedvenc a közlemúltban elhunyt Peter Falk mint Columbo hadnagy megszemélysítőjeként. Ennél a sorozatnál még csak 5 évadnál tartok.
 

bubblebumm

Állandó Tag
Nem vagyok egy sorozat kedvelő, de ha nézek, akkor True Blood-ot. Alapjáraton nem szeretem az eféle sorozatokat, de mégis megnézem.
 

wolfzsu

Új tag
A vámpíros sorozatokat én is nagyon szeretem de még nagy kedvencem a Dr House és Dr Csont ja meg van még egy újabb a Teen Wolf ami csak olyan kis aranyos:)
 

nkatinka

Állandó Tag
Született feleségek. Olyan helyzeteket vészelnek át humorral, amikbe mindenki belekerül és nekem segít átvészelni a rossz időszakokat.
 

0Hanga

Állandó Tag
Nekem elég sok van kategóriánként.
Sci-fi: Doctor Who, Csillagkaput és szerettem, ehhez kapcsolódóan adtam esélyt a Sanctaury-nek is Amanda Tapping ( nagyon szeretem öt :) )miatt ,és tetszett is.
Fantasy : a Trónok Harca most nagyon tetszett.
Egyéb sorozatok közül: Dexter, Mentalista, Hazudj, ha tudsz
 

satan48

Állandó Tag
A jelenlegi kedvencem Simon Baker (Az őrangyal, A mentalista sorozatok).
Rendkívül szimpatikus a színész; megérdemelne egy nagy film főszerepet.

A régebbiek közül az abszolut 2. számú kedvenc Kabír Bedi, (Sandokan), de szeretem a többi filmjét is.

A tavasz 17 pillanata, a Kockázat, Négy páncélos és a kutya, lehetne még sorolni. Sok jó sorozat volt.
 

Baarb

Új tag
:)

Sziasztok! Az én kedvenceim inkább a mostanában készülő és futó sorozatok. Most az Agymenőket (Big Bang Theory) nézem, és imádom :p
 

Kenwyn

Állandó Tag
Én jelenleg az alábbiakat nézem rendszeresen: How I Met Your Mother S04 (2x nézem),True Blood S04, Vampire Diaires S02, Castle S03. Már nagyon várom a Two And A Half Men 9. évadját, ( sajna C. Sheen már nem lesz benne) és az új Gossip Girl évadot. :cool:
 

Bogi Zsuzsi

Állandó Tag
Sorozat: Glee / Lea Michele a kedvenc színésznőm belőle
Film: sok van XD : Értelem és érzelem
Miről álmodik a lány
Neveletlen hercegnő....
 
Oldal tetejére