Foci

szomory

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok, szép napot...
Az angolok megszenvedtek az ukránokkal (2:1)
Szeva beállt, és első érintésre rúgott egy gólt
 

capap

Állandó Tag
Állandó Tag
ma reggel néztem meg a meccset, de az eredményt (szerencsére) nem tudtam. a 3-0 alapján simának gondoltam volna, de így, követve végig az eseményeket, nem volt izgalommentes. lényeg, hogy a 3 pont megvan. lehet reménykedni, de a realitás talaján állva, még nem mi vagyunk az esélyesebbek. ősszel mindent bele, fiúk!
 

afca

Kitiltott (BANned)
MAGYAR VÁLOGATOTT. Erwin Koeman csapata 3–0-ra nyerte meg a hazai vb-selejtezőt.



d00070ADCae02eabbb9d1.jpg


d00070AE01ae88771bfd2.jpg
,
d00070AF647c69117513b.jpg


d00070B005e4d31f5cded.jpg


forrás:NS
 

colos2

Állandó Tag
Állandó Tag
Mit szóltók aválogatott tegnapi Málta elleni meccséhez nekem tetszett az elszántság és az akarat de legföképpen az eredmény!!!!

Colos2
 

molly baby

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok! Hajrá magyarok!
Kérdésem ez az eredmény fellángolás vagy menetelés a győzelem felé?
Ha jó focistáink vannak külhonban, akkor miért van ritkán ilyen örömteli esemény itthon!Volt már jó kapitányunk is és mégis sűrűn megbotlunk. Remélem most máshogy sikerül!
 

molly baby

Állandó Tag
Állandó Tag
Még egy érdekesség. A csapat legkisebb sikere is sok embert lázba hoz. Bizakodóvá teszi őket , reménnyel tölti meg a szívüket.
 

aniko45

Állandó Tag
Állandó Tag
A mostani játék reményre ad okot!Remélhetőleg nem csak fellángolás ,hanem igazi tudás van a játék mögött!Nagyon jó lenne már ha végre örülhetnénk a sikereknek!Sok rokonszenves és jó játékos bontogatja szárnyait!
 

a propaganda

Állandó Tag
Állandó Tag
A foci egy érdekes játék sokat kell tanulni hozzá ezért csak a mesterek játszák ezt a győnyőrű játékot. A labdával űgyesen kell bánni mert trűkkös is tud lenni. Sokat kell gyakorolni vele de ezt a játékot mindenki a világon játsza. Ezért szeretek focizni érdekes élvezetes játék.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Pofozkodás a németeknél.

A csapatkapitány Michael Ballack kapott egy fülest, mert beszólt Lukas Podolskinak.
<!-- Adserver zone (js): 10766, BLIKK_SPORT_CIKK_Billboard --><SCRIPT type=text/javascript> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=10766&ord='+ord+'"><\/scr'+'ipt>'); // ]]></SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=10766&ord=70404717" type=text/javascript></SCRIPT><NOSCRIPT> </NOSCRIPT>
CARDIFF — A német labdarúgó-válogatott 2-0-ra győzött Wales ellen a világbajnoki selejtezőn, mégis futballbotránytól hangosak az újságjaik. Lukas Podolski (23) ugyanis képen legyintette a meccsen a csapatkapitány Michael Ballackot (32). A vita a 67. percben robbant ki Ballack és Podolski között. Akkor Podolski ingerülten visszaszólt Ballacknak, majd egy kisebb pofont adott a csapatkapitánynak. Ballack érthetően megsértődött ezen, és a Bayern futballistájának esett. Philipp Lahm (25) és Per Mertesacker (24) ugrott közéjük, választotta szét a kakaskodókat.

d00042251df11d154fe56.jpg
Konfliktus. Podolski (balra) felképelte Ballackot, a két focistát csapattársuk, Mertesacker választotta szét




– Érthetetlen Lukas viselkedése – mondta feldúltan Ballack. – Fiatal játékos, aki nagy tehetség, de még sok tanulni valója van. Taktikai tanácsot adtam neki, amit nem fogadott meg, hanem ilyen brutálisan reagált rá.

Podolski nem nagyon mentegetőzött, sőt a történtek miatt Ballackot okolta, aki szerinte kiborította a viselkedésével.

– Michael már az első félidőben rám szállt – mesélte a verzióját a pofozkodó játékos a találkozót követően. – Folyamatosan kritizált, aztán sértően rám szólt, ezt nem szeretném idézni, de tény, kiakadtam miatta. Az öltözőben nem is beszéltünk, a szállodában viszont együtt ültünk le a csapat vezetőivel, és lezártuk a történetet.

Joachim Löw (49) szövetségi kapitány döntött a vitás kérdésben, szerinte egyértelműen Ballacknak van igaza.

– Michael a csapat kapitánya, s ezt valamennyi játékos tudomásul vette. Ha taktikai tanácsot ad, akkor a többieknek meg kell fogadniuk azt – foglalt állást az ügyben a szövetségi kapitány. – A szállodában egyébként leültünk beszélgetni velük. Mindannyiunk nagy megkönnyebbülésére Lukas belátta a hibáját, és már bocsánatot is kért Ballacktól.

Blikk-információ
 

afca

Kitiltott (BANned)
A mostani játék reményre ad okot!Remélhetőleg nem csak fellángolás ,hanem igazi tudás van a játék mögött!Nagyon jó lenne már ha végre örülhetnénk a sikereknek!Sok rokonszenves és jó játékos bontogatja szárnyait!

Ha kijutnánk,,már pedig remélem kijutunk,,nem hiszem,hogy sok vizet zavarnánk.;)De legalább kijutnánk!!!!!!!:D:DA játék képe azt mutatja,hogy fejlődünk,,ideje már,,de ,hogy ez komoly csapatok ellen mire volna elég arra lennék kíváncsi;)
 

afca

Kitiltott (BANned)
Balhé a DAC stadionja előtt: Lorantot elküldték, Pintét követelték


<!-- /#content-header -->2009, április 3
<META content=Word.Document name=ProgId><META content="Microsoft Word 11" name=Generator><META content="Microsoft Word 11" name=Originator><LINK href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CBARAKL%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE><!--/* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal{mso-style-parent:"";margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;mso-header-margin:35.4pt;mso-footer-margin:35.4pt;mso-paper-source:0;}div.Section1{page:Section1;}--></STYLE><META content=Word.Document name=ProgId><META content="Microsoft Word 11" name=Generator><META content="Microsoft Word 11" name=Originator><LINK href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CBARAKL%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE><!--/* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal{mso-style-parent:"";margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;mso-header-margin:35.4pt;mso-footer-margin:35.4pt;mso-paper-source:0;}div.Section1{page:Section1;}--></STYLE>A Nyitrán elszenvedett háromgólos vereséget nehezen viselő DAC-szurkolók mintegy kétszáz fős csoportja tüntetett a csapat dunaszerdahelyi stadionja előtt.
A zsarukra volt szükség
Foto: Deutsch Attila







A Corgoň-liga legutolsó három meccsén 12 gólt inkasszált DAC csapatának autóbuszát mintegy kétszáz dühös drukker várta Dunaszerdahelyen. A vert sereg, mármint a csapat autóbuszát tojászápor fogadta, a tömeg pedig Lorant Werner távozását és Pinte Attila visszatérést követelte.
Szemtanúk szerint valaki megütötte a csapat edzőjét is, majd miután a játékosok bemenekültek a stadionba, egy dunaszerdahelyi alvilági figura és Kása Nándor, a DAC Fanklub elnöke igyekeztek kezelni az indulatokat. Ekkor jelentek meg a rendőrök, elrettentendő a vérmes DAC-drukkereket. A rend 22.00 óra körül állt helyre, miután szétszéledtek a tiltakozók.
A DAC vezetői közül senki nem volt elérhető, következésképpen egyelőre nem tudni, mi a véleményük az eddigi három bajnoki mérkőzés fiaskójáról, amint azt sem tudhattuk meg, van-e stratégiájuk a DAC további vesszőfutásának meggátolására.
-para-
 

afca

Kitiltott (BANned)
<TABLE class=contentpaneopen><TBODY><TR><TD class=contentheading width="100%">Tüntetés és tojászápor a DAC-stadionnál </TD><TD class=buttonheading align=right width="100%">http://www.felvidek.ma/index2.php?option=com_content&task=view&id=12903&pop=1&page=0&Itemid=1 </TD><TD class=buttonheading align=right width="100%">http://www.felvidek.ma/index2.php?option=com_content&task=emailform&id=12903&itemid=1 </TD></TR></TBODY></TABLE><TABLE class=contentpaneopen><TBODY><TR><TD class=createdate vAlign=top colSpan=2>2009.04.03. </TD></TR><TR><TD vAlign=top colSpan=2>
dacaranyosmarot07.jpg
A Corgoň-liga 23. fordulójában a dunaszerdahelyi DAC a Zoboraljára utazott, hogy a Nyitra együttesével megküzdjön. A küzdés fogalma sajnos nem használható, ugyanis a DAC 3:0 arányú vereséget szenvedett a táblázat utolsó felében tanyázó Nyitra csapatától. A hazaérkező játékosok autóbuszát tojászápor fogadta a stadion előtt.
A több száz tüntető az edző távozását követelte és Pinte Attila nevét skandálta. A rendőrségnek kellett a helyszínre vonulnia, hogy rendet teremtsen. Ez volt az első alkalom, hogy a Corgoň-ligás DAC játékosok ellen fordultak szurkolóik. Vajon mi lesz a folytatás?
A sárga-kék szurkolók bíztak benne, hogy Nyitrán fordul a kocka és kedvenceik újra régi fényükben ragyognak majd. Sajnos nem így történt. A hét elején a DAC menedzsere Dušan Chytill már a sajtónak úgy nyilatkozott, hogy erősen tartalékos kerettel utazik a DAC Nyitrára. Már ez sem sejtetett sokat, de ami apályán történt az a tartalékosnál is rosszabb volt. A DAC negyedik mérkőzésen az első döntetlen után egymás után három vereséget szenvedett. A Nyitra ellen még gólt sem rúgtak a sárga-kékek, bezzeg a hazaiak! Tóth, Šimunčič, Kopačka révén betaláltak Novota hálójába. Szégyen és gyalázat, hogy a sárga-kékek idáig süllyedtek! Jövő héten két hazai mérkőzés vár a DAC-ra, de sokan már előre borítékolják az újabb megalázó vereséget.
A Sároseperjes és a Nagyszombat csapata látogat el a DAC arénába, hogy megküzdjön a csallóközi focicsapattal. Vajon küzdés lesz vagy a DAC lefekszik és tovább haldoklik? Reméljük, most már eljön, amire oly sokan várnak és feltámad romjaiból a sárga-kék együttes! Hajrá fiúk!

A mérkőzés krónikája:
FC Nitra - DAC 1904 Dunajská Streda 3:0 (0:0)
Gólok: 57. Martin Tóth, 67. Šimončič, 90. Kopačka,

Sárga lapok: 1. Šimončič, 59. M. Šťastný, 59. Glenda - 20. Gerich, 32. Decký, 44. K. Németh, 59. Boya,
Játékvezetők: Šipoš - E. Weiss, Vorel, 2280 néző

Nyitra: Hroššo - M. Šťastný, B. Labant, Martin Tóth, J. Leško - Glenda, Barčík, Šimončič, I. Hodúr (81. Kopačka), Simunovič (83. Šimonek) - Rák (90. Mikuš)

DAC: Ján Novota - K. Németh, Decký, Caha, Gerich - Regedei (79. Labaška), Lénárth, Boya, Hassan - Bajevski (72. Beniušis), Nlend

Felvidék Ma,</TD></TR></TBODY></TABLE>
 

afca

Kitiltott (BANned)
Nyitra-DAC 3:0 (0:0) – Mit mondtak az edzők?


<META content=Word.Document name=ProgId><META content="Microsoft Word 11" name=Generator><META content="Microsoft Word 11" name=Originator><LINK href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CBARAKL%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE><!--/* Style Definitions */p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal{mso-style-parent:"";margin:0cm;margin-bottom:.0001pt;mso-pagination:widow-orphan;font-size:12.0pt;font-family:"Times New Roman";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";}@page Section1{size:612.0pt 792.0pt;margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt;mso-header-margin:35.4pt;mso-footer-margin:35.4pt;mso-paper-source:0;}div.Section1{page:Section1;}--></STYLE>Az edzők mondják a magukét, Werner Lorant szerint nem kellet volna veszteni. Tényleg nem, csak éppen játszani kellet volna...
Petar Kručubič, FC Nitra:
Rendkívül fontos mérkőzés volt ez számunkra. Az első félidő kiegyenlített volt, nehezen kerültünk helyzetbe. Szerencsénkre az első hibát az ellenfél követte el és mi adtuk az első gólt. A második gól után már csak arról szólt a mérkőzés, hogy bejeződjön.
Werner Lorant, DAC:
Csalódott vagyok, mert ezt a mérkőzést nem kellett volna elvesztenünk. Az első két gólt olyan szabadrúgásokból kaptuk ahol több figyelemmel elkerülhetőek lettek volna. Sem az ellenfél, sem mi nem dolgoztunk helyzetet.
-para-
 
Oldal tetejére