Foci

afca

Kitiltott (BANned)
Holland források, a Nemzeti Sportra hivatkozva, arról írnak, Rudolf Gergely Amszterdamban van és tárgyal az Ajax-szal.
 

afca

Kitiltott (BANned)
DVSC
A Debrecen több mint kétszázmillió forintot érő támadója kedden Amszterdamba utazott
Rudolf Gergely az Ajaxban folytatja?

<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->Megtörténhet, hogy a DVSC-TEVA kitűnősége, Rudolf Gergely Hollandiában folytatja a pályafutását. Annyi bizonyos, hogy a válogatott futballista kedden nem vett részt a Loki edzésein, estére pedig Amszterdamba érkezett, és már tárgyalt az Ajaxszal.
<!-- .cikkhead --><!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --><TABLE class=cikkkeptable cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center border=0><TBODY><TR><TD>
rudolf540.jpg
</TD></TR><TR><TD class=cikkepalairas>A Debrecen csak akkor kaphat pénzt Rudolfért, ha még januárban eladja (Fotó: M. Németh Péter)</TD></TR></TBODY></TABLE>Holland források arról tájékoztattak, hogy a DVSC-TEVA és a magyar válogatott labdarúgója iránt a holland sztárcsapat érdeklődik. A futballistát több európai klubnál is beajánlották, és lapunk úgy értesült, hogy kedden Amszterdamba utazott. A Nemzeti Sportot informálók látták a játékost felszállni arra a gépre, amely kora délután Ferihegyről a holland nagyvárosba repült.
Az előzményekről tudni kell, hogy az egyik legjobb magyar játékosról az év elején Bartha Csaba, a DVSC-TEVA sportigazgatója azt nyilatkozta, hogy mindenképpen szeretnék eladni. Mint arról a Nemzeti Sport hasábjain beszámoltunk, Rudolf Gergelyt a nyárig köti szerződés a Lokihoz, amely csak akkor kaphat pénzt érte, ha még most, a télen értékesíti a játékjogát – erre utalt a sportigazgató. A támadó értéke a kétszázmillió forintot is meghaladhatja, de a nyáron már ingyen távozhatna – ekkora veszteség pedig a világ minden klubját érzékenyen érintené.
Mindezek fényében nem volt meglepő, hogy a DVSC folyamatosan csatárokat keresett, megszerezte Kecskemétről Yannick Mbengonót, és szerződtette a kameruni Etogo Essamát.
Tekintettel arra, hogy a nemzetközi átigazolási határidő vasárnap éjfélkor lejár, borítékolható volt, hogy a héten történik valami az ügyben. Rudolf Gergely nem vett részt a Loki keddi edzésein, sem délelőtt, sem délután. A klubban többen úgy tudták, azért nem volt ott a többiekkel a támadó, mert amíg nem rendeződik az ügye, csak a Debrecen második csapatával tréningezhet, de a sportigazgató kérdésünkre úgy reagált: Rudolf Gergely beteg, ezért nem gyakorolt. Arról az értesülésünkről nem kívánt nyilatkozni, hogy játékosa Hollandiában lenne.
----------------------------------------------------------------------------------
Jol az Ajax edzője beszélt Rudolfról. Ismeri de nem akarja szerződtetni.
Hivatalosan is megerősítették az Ajax leigazolta Lodeirót az Uruguayi csatárt.Lodeirót barátja Suarez ajánlotta be az Ajaxnál.Mindezért cserébe Suarez aláírt 2013-ig.
 

Shevchenko

Állandó Tag
Állandó Tag
Verekedés miatt lefújták a Fradi meccsét

Idő előtt, már a 35. percben félbeszakadt a Ferencváros mérkőzése a máltai első osztályú Hamrun ellen. Az ok: a játékosok egymásnak rontottak a hármas minitorna „döntőjében”.
Az ftc.hu tájékoztatása szerint minden a 26. percben kezdődött, akkor Dragóner Attila ugrott neki az ellenfél játékosainak, mert azok leköpték Balog Zoltánt.
Nagy tumultus alakult ki a pályán, ám szűk tízpercnyi huzavonát követően a bíró lefújta a meccset és később sem engedte meg a folytatást.
 

Noci87

Állandó Tag
Állandó Tag
Az Olasz Olimpiai Bizottság tájékoztatása szerint Adrian Mutu, a Fiorentina román válogatott játékosa ismét pozitív doppingmintát produkált.
<!-- .cikkhead -->
<TABLE class=cikkkeptable cellSpacing=0 cellPadding=0 align=center border=0><TBODY><TR><TD>
0128mutuu540.jpg


</TD></TR><TR><TD class=cikkepalairas>Mutu másodszor lépett (majdnem) ugyanabba a folyóba (Fotó: Action Images)

A La Gazetta dello Sport olasz újság úgy tudja, hogy a futballista az étvágya csökkentése miatt szedett be olyan stimulánst, amely szerepel a tiltott szerek listáján. Az olimpiai bizottság megnevezte a szert is: a szibutramin használata miatt kell ismét aggódnia a román támadónak.
Mutu ugyanis egyszer már fennakadt a doppingvizsgálaton: 2004-ben még a Chelsea játékosaként bukott le kokainhasználat miatt. A nemzetközi Sportdöntőbíróság a szerződésszegés miatt 17.2 millió eurós pénzbüntetés megfizetésére kötelezte Mutut, aki fellebbezett a határozat ellen.
<!-- .cikkbody -->
</TD></TR></TBODY></TABLE>​
 

campos81

Állandó Tag
Állandó Tag
Lehet hogy hálátlan Rudi de azért nem árt az ő nézőpontját is nézni, plusz ha most a télen el tud menni akkor a Loki se jár rosszul szerintem nem kis pénzt kapnak érte és így mind a 3 fél jól jár a loki kap pénzt az ajax egy jó csatárt a rudi meg előrébb lép és onnan könnyebb neki eligazolni egy nagyobb csapatba.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Lehet hogy hálátlan Rudi de azért nem árt az ő nézőpontját is nézni, plusz ha most a télen el tud menni akkor a Loki se jár rosszul szerintem nem kis pénzt kapnak érte és így mind a 3 fél jól jár a loki kap pénzt az ajax egy jó csatárt a rudi meg előrébb lép és onnan könnyebb neki eligazolni egy nagyobb csapatba.
Szerinted Rudolf egy Ajax szintű csatár??Tudod kikkel kellene neki az Ajaxban megküzdeni???Esélye nem vona bekerülni a kezdő 11-be.Nem nézem le Rudolf Gergelyt de 200 millió sok érte!!!
 

afca

Kitiltott (BANned)
Tömegverekedés a Fradi felkészülési meccsén


<!-- /#content-header -->2010, január 29 - 10:43
Félbeszakadt a Máltán edzőtáborozó Ferencváros labdarúgócsapatának csütörtöki felkészülési mérkőzése, mivel kisebb összetűzésbe kerültek egymással a futballisták.

nemzetisport.hu


<!-- JavaScript tag: 50837 --><SCRIPT type=text/javascript> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=50837&ord='+ord+'"><\/scr'+'ipt>'); // ]]> </SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=50837&ord=92892615" type=text/javascript></SCRIPT><NOSCRIPT> </NOSCRIPT>​
A klub pénteki közleménye szerint az együttes egy háromcsapatos tornán vett részt Hamrunban, ahol a csapatok 45 perces mérkőzéseket vívtak egymással. Az első találkozón Craig Short tanítványai 2-0-ra verték a Mosta csapatát, majd a második meccs, a Hamrun ellen a 26. percben félbeszakadt. Az FTC tájékoztatása szerint az egyik Hamrun játékos lekönyökölte, majd leköpte Balog Zoltánt, a zöld-fehérek védőjét.
Az incidensbe bekapcsolódtak a kispados és a pályán lévő játékosok is. A bíró kettéválasztotta a két csapatot, amelyek a pálya két oldalán, majd a játékvezető kérésére az öltözőben várakoztak. A Ferencváros folytatni kívánta a játékot, ám a játékvezető véget vetett a találkozónak - áll a közleményben.
MTI/para
 

afca

Kitiltott (BANned)
Osztrák válogatottal erősített a DAC


<!-- /#content-header -->2010, január 28 - 20:18
Az APA hírügynökség tájékoztatása szerint a Corgoň Liga tavaszi idényére készülő DAC játékoskerete újabb légióssal bővült.
Yüksel Sariyart
arch.


<!-- JavaScript tag: 50837 --><SCRIPT type=text/javascript> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=50837&ord='+ord+'"><\/scr'+'ipt>'); // ]]> </SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=50837&ord=35128541" type=text/javascript></SCRIPT><NOSCRIPT> </NOSCRIPT>​
A klubvezetés leigazolta a harminesztendős középpályást Yüksel Sariyart, aki legutóbb a Wiener Neustadt csapatában játszott az osztrák élvonalban. Mivel a nevezett szerződése lejárt, szabadon igazolható játékosként került a sárga-kékekhez.
Sariyar a 2005-2007-es években tizenhárom mérkőzésen viselte a címeres mezt, az osztrák nemzeti tizenegy meccsein egy gólt szerzett. Pályafutása során Törökországban is profiskodott, a Genclerbirligi és a Kocaelisporu csapatában szerepelt. Hazájában pedig a LASK Linz, Austria Wien és a Pasching együttesében is megfordult.
ái
 

exoduska

Állandó Tag
Állandó Tag
Rudolf igen is jó csatár, szerintem helyt fog állni. Az Ajaxnak nincs igazi befejező csatára. Talán csak a Suarez.
 

campos81

Állandó Tag
Állandó Tag
Mindenképpen előrelépés lenne neki mert ha vár még pár évet akkor lehet hogy nem tud utána már egy nagyobb csapathoz menni. Az ő érdekében meg remélhetőleg a válogatott érdekében is mennie kell mindenképp.
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
blank.png

<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="dvsc-news_wptitle">HÍREK </td></tr> <tr> <td> <table toplevel="" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr> <td valign="top">
<table xmlns=""><tbody><tr><td><table border="0" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="dvsc-newslist_title">Erwin Koeman megdöbbent2010.01.29. 10:50
</td></tr><tr><td class="dvsc-newslist_sum">A magyar válogatott szövetségi kapitánya alig hitt a szemének, amikor meglátta, milyen állapotban vannak az Oláh Gábor utcai pályák.
</td></tr><tr><td class="dvsc-newslist_text" valign="top">
koeman.jpg

Erwin Koeman "országjárásra" indult. A magyar válogatott holland szövetségi kapitánya a napokban több élvonalbeli klubnál is látogatást tett, körútja csütörtöki állomásán Debrecenbe érkezett. Délelőtt hosszas eszmecserét folytatott a Loki szakmai stábjával és bejárta az Oláh Gábor utcai létesítményeket. Amit látott, megdöbbentette.

Azt mondhatom, mindent rendben találtam, kivéve a pályákat – nyilatkozta a Naplónak a kapitány. – Az itteni játékterek még magyar viszonylatban is katasztrofálisak. Hollandiában az amatőr osztályban jobb körülmények vannak. Annak fényében, amit láttam, még nagyobb bravúrnak tartom, hogy a gárda bejutott a Bajnokok Ligájába, minden elismerésem az itteni szakembereké, akik a mostoha körülmények ellenére kiváló munkát végeznek.

Erwin Koeman elmondta még: azért látogatott a cívisvárosba, hogy betekintést nyerhessen az egyik legjobb magyar csapatnál folyó munkába.

A legfőbb tennivaló a létesítmények állapotának jelentős mértékű javítása – szögezte le a szakember, amikor a magyar futball lehetséges fellendülésének a titkáról kérdezték. – Enélkül hosszú távon elképzelhetetlen a komoly és eredményes munka. Követendő példaként említem: szerdán jártunk Felcsúton, az ottani körülmények már valóban európai szintűek, az ilyen létesítményekből kellene minél több, és akkor a sikerre sem kellene sokat várnunk.


</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
</td></tr></tbody></table></td></tr></tbody></table>
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerinted Rudolf egy Ajax szintű csatár??Tudod kikkel kellene neki az Ajaxban megküzdeni???Esélye nem vona bekerülni a kezdő 11-be.Nem nézem le Rudolf Gergelyt de 200 millió sok érte!!!

Rudi simán megér 200 milliót ne hülyéskedj már. Nemzetközi szinten is tud gólokat rúgni, ezt már bebizonyította a BL ben és a válogatottban is.
A gáz az, hogy a menedzserével most visszaélnek a szerződésében lévő bakival, ami nagy hálátlanság a klubunkkal szemben. A Loki csinált belőle focistát, mert amikor megjött Franciaországból senkinek sem kellett, még a Nyíregynek sem, olyan gyenge volt fizikailag és mentálisan egyaránt. Mi 3 év alatt focistát csináltunk belőle, aki egy holland élcsapatban is megállná a helyét.
Az Ajax persze hülye lenne most fizetni 200 millát, ha nyáron ingyen is leszerződtetheti-a játékos és Filipovics szerint. Persze a szerződésben 2010-es évszám áll a lejáratnál, de dátumot elcseszték szerződést írók (2007- ben szerződtettük 4 évre, akkor ez 2011- et jelent.)
Nagyon rá fog erre faragni, mert ha lelép nyáron ingyen, valószínűleg beperlik szerződésszegés miatt. Amellett a második csapatba se nagyon fogják játszatni bosszúból.
Meglátjuk mi lesz a vége, de mindenkinek az lenne a legjobb, ha most elvinné az Ajax.
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
JÁTÉKOSSORS A szakember szerint Rudolf Hollandiában ugyanakkora meglepetéssel szolgálna, mint Dzsudzsák
Erwin Koeman: Ne a pénz döntsön!

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Erwin Koeman azon a véleményen van, hogy Rudolf Gergely ugyanúgy berobbanhatna a holland élvonalba, mint Dzsudzsák Balázs. A holland szakember szerint azonban a pénzen semminek sem szabad múlnia.
<!-- .cikkhead --> <table class="cikkkeptable" align="center" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><tbody><tr><td>
540koeman.jpg
</td></tr><tr><td class="cikkepalairas">Koeman szerint Rudolf számára nagyszerű esély kínálkozik a továbblépésre (Fotó: Németh Ferenc, NS-archív)</td></tr></tbody></table>A holland De Telegraaf című lap kérésére Erwin Koeman, a magyar válogatott holland szövetségi kapitánya hosszabban is kifejtette a véleményét Rudolf Gergely és az Ajax kapcsolatáról.
Hirdetés<!-- Adserver zone (js): 68324, NSO_468X180_NB-1 --> <script type="text/javascript"> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=68324&ord='+ord+'"><\/scr'+'ipt>'); // ]]> </script><script type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=68324&ord=32539860"></script><script type="text/javascript" src="http://imgs.adverticum.net/scripts/doDocWrite.js"></script><!-- (c) 2000-2010 Gemius SA, GDE+ 2.0: nso_hu/468x180, Volvo - C30 --> <script language="javascript1.2" type="text/javascript"> //<![CDATA[ _gde_cap_time = new Array(0,0); // First value: 1 - day, 2 - week, 3 - month // Second value for number of days/weeks/months _gde_user_freq = 0; // Frequency to user or 0 - no limit _gde_get_cookie = function(name) { if (document.cookie.length>0) { var start=document.cookie.indexOf(name+"="); if (start!=-1) { start=start+name.length+1; var end=document.cookie.indexOf(";",start); }; if (end==-1) end=document.cookie.length; return unescape(document.cookie.substring(start,end)); }; return ""; }; _gde_set_cookie = function(name,value,days) { var date=new Date(); date.setDate(date.getDate()+days); document.cookie=name+ "=" +escape(value)+((days==null) ? "" : ";expires="+date.toGMTString()); }; _gde_check_counter = function(id,max,time) { var period = 0; var times = new Array (0,86400,604800,2592000); if (max == null || max == 0) return true; if (!isNaN(time[0]) && !isNaN(time[1]) && !isNaN(times[time[0]])) period = time[1] * times[time[0]]; var cookie=_gde_get_cookie(id); cookie=cookie.split(":"); var counter=parseInt(cookie[0]); if (isNaN(counter)) counter = 0; var lasttime=parseInt(cookie[1]); if (isNaN(lasttime)) lasttime = 0; var now=(new Date()).getTime(); if (period > 0) { if (lasttime+period*1000 < now) { counter=0; lasttime=now; }; }; cookie=(++counter)+":"+lasttime; _gde_set_cookie(id,cookie,1000); return (counter <= max); }; if (_gde_check_counter('uhahLgPSzHl5.4wog3yJb6TAcJTt.gN2mXJaHtxBE...A7',_gde_user_freq,_gde_cap_time)) document.write('<scr'+'ipt src="http://hugde.adocean.pl/_'+(new Date()).getTime()+'/ad.js?id=uhahLgPSzHl5.4wog3yJb6TAcJTt.gN2mXJaHtxBE...A7" language="javascript"></scr'+'ipt>'); //]]> </script><script src="http://hugde.adocean.pl/_1264790550157/ad.js?id=uhahLgPSzHl5.4wog3yJb6TAcJTt.gN2mXJaHtxBE...A7" language="javascript"></script><script src="http://hugde.adocean.pl/aux.js"></script><object id="ad_flash" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://active.macromedia.com/flash2/cabs/swflash.cab#version=9,0,0,0" width="468" height="180">



<embed src="http://hugde.adocean.pl/files/kffodxsmfi/qfpleojnce/classfm_promo_468x180_v2.swf?clickTag=http://ghu.hit.gemius.pl/hitredir/id=ba.q8QLTI_VsowPgRxLRIJdRzbTUAkM19E9iZWKJ0nL..7/stparam=opgofsslqw/sarg=000000038372E1F5/url=http%3A%2F%2Fwww.megujultc30.com%2F" allowscriptaccess="always" quality="autohigh" wmode="opaque" type="application/x-shockwave-flash" pluginspace="http://www.macromedia.com/shockwave/download/index.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" width="468" height="180"></object> <noscript> </noscript>
„Azt gondolom, nagyszerű esély kínálkozik előtte a továbblépésre, Gergely értéke lenne az Ajaxnak – mondta a szakember, akinél a Debrecen csatára bemutatkozott a nemzeti tizenegyben. – Ha összevetjük az érte kért összeget az Ajax által Miralem Szulejmaniért kifizetett tizenhat millió euróval, azt mondhatjuk, ez egy akciós ajánlat. Csakhogy Rudolf nem ér kevesebbet, mint Szulejmani. Ha az Ajax futni engedi, nagy esélyt szalaszt el."
Érdekes módon a De Telegraaf már csak 350 ezer eurót említ vételárként a cikkben, miközben eddig 450 ezerről szóltak a hírek. Ugyanakkor Koeman szerint a pénzen semminek sem szabad múlnia. Sem a vételár, sem Rudolf fizetése tekintetében.
„Mondtam neki, ha elhagyja a Debrecent, a sportszakmai kérdéseket helyezze előtérbe, és ne a pénzre összpontosítson – árulta el Koeman. – Különleges képességekkel megáldott igazi profi, még nem csalódtam benne. Jobblábas, de a bal oldalon tudja kihozni magából a legjobbat. Ez nem azt jelenti, hogy képtelen centert vagy jobbszélsőt játszani, mert ott is bevethető, emellett a kétcsatáros rendszerben is kiválóan használható. Szerintem egy magyarnak egy Ajaxhoz hasonló klubban ingyen is megtiszteltetés futballozni. És ebben egyetértett velem."
Újságírói kérdésre a Dzsudzsák Balázzsal való összehasonlítás is megkerülhetetlen volt. „Rudolf fizikailag erősebb, de Dzsudzsák rúgótechnikája teljesen más szint. Azt gondolom, Gergely a holland bajnokságban ugyanakkora meglepetéssel szolgálna, mint Balázs" – mondta a magyar szövetségi kapitány.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Rudolf igen is jó csatár, szerintem helyt fog állni. Az Ajaxnak nincs igazi befejező csatára. Talán csak a Suarez.
Talán csak Suarez????

Luis Suárez :83 meccs 57 gól!!
Marko Pantelić:11 meccs 6 gól!!
Most igazolták le Lodeirót Suarez társát Uruguayból.
Ott van Miralem Suleymani,az ifis Darko Bodul.Szerintem te kevered az Ajaxot a Kabai cukorral.;)
 

pisti72

Állandó Tag
Állandó Tag
Talán csak Suarez????

Luis Suárez :83 meccs 57 gól!!
Marko Pantelić:11 meccs 6 gól!!
Most igazolták le Lodeirót Suarez társát Uruguayból.
Ott van Miralem Suleymani,az ifis Darko Bodul.Szerintem te kevered az Ajaxot a Kabai cukorral.;)

Loderio helyett jöhetett volna Rudi. Ha Suleymaniért adtak 16 millió eurót.....Most azt olvasom, hogy 350 ezret is sokallták érte, mert elfogyott a pénzük. Állítólag Jol nagyon akarta őt. Nem tudom mi van ennek az egésznek a hátterében.
 

afca

Kitiltott (BANned)
Pisti idézek neked az Ajax.nl-ről:Rudolfot nem ismerem. Mindenki arról beszél, hogy két gólt lőtt a Fiorentinanak, tehát nem lehet rossz. Sokba nem kerülne (€750.000-et kér érte a Debrecen), és mivel az EU-ből jön, fizetése sem kell, hogy túl nagy legyen.

Jol a szokásos pénteki sajtótájékoztatón beszélt Rudolfról is. Azt mondta, hogy jelenleg nem reális leigazolásában bízni. Pedig közben a De Telegraafban Erwin Koeman, magyar szövetségi kapitány is roppant pozitívan beszélt róla. Mint mondta, más, mint Dzsudzsák, de nem rosszabb. Ha Sulejmaniért kiadtunk €16 milliót, akkor érte a €350 ezer (most azt mondják csak ennyibe kerülne) semmi, mert van olyan, mint Sulejmani.

http://www.ajaxhirek.nl/#d100129
 
Top