Foci

KL1981

Új tag
Nem ertem miert kellett a Lothart kirugni?

Ha a Boloni jon akkor sem lesz jobb a valogatott....

Az alapoknal kell kezdeni...amator statuszban...mindent az alapjairol kell felepiteni...
 

tzpanza

Állandó Tag
Állandó Tag
Szerintem Bölöni jó választás lenne,de talán Milutinovics még jobb.Ő sok helyen csinált jó csapatot.
 

brandhuber

Új tag
Nekem nem a Fradiért, vagy az egyes NBI, NBII csapatokért szakad meg a szívem, hanem a magyar sport hanyatlásáért, Hol a magyar foci, a fiatalok sport szeretete, a sport szervezetek hitele? Politika?
Mikor is írta Végh Antal a könyvét? "Miért beteg a magyar foci." Ha sok-sok pént ölnek a szponzorok a sportba lesznek klasszísai? Sorold már fel, hogy te mit tennél? Mennyiért úszna világcsúcsot egy mai Székely Éva?

1. Ha jól tudom 1974-ben publikálta Végh Antal a könyvét.
2. Nem, jelenleg az nb1 játékosainak legalább fele 500-2000 eft között keres, és az eredményeket látjuk(illetve nem):D
3. Törvényileg tiltanék minden állami (önkormányzati, még állami többségi tulajdonú vállalat,kht,... stb.) anyagi szerepvállalását.:p
4.Valószínűleg az elsőt ingyen úszná, mintahogy mindenhol máshol a jól működő sportágakban(és a gazdaság bizonyos területein is)az első eredményig nem jár általában kiemelt premizálás, és azután sem automatikusan további eredmények felmutatása nélkül.;)
 

kézilabdás

Állandó Tag
Állandó Tag
tzpanza

Szerintem Bölöni jó választás lenne,de talán Milutinovics még jobb.Ő sok helyen csinált jó csapatot.


Nem ŐK labdarugnak,hanem a mostani labdarugók!!!!!Akik pedig csak ennyit tudnak,akárki is a szövetségi kapitány.Mindenkinél a végeredmény ugyanaz,nem jutott ki a csapat a következő világversenyre!!!!Legfeljebb lett kb.80 válogatott játékos!!!!Csapat pedig egy sem!!!!Ez van bárki is a szövetségi kapitány!!!!
 

kézilabdás

Állandó Tag
Állandó Tag
Lotharnál is ugyanaz a végeredmény ,nem volt egy állandó mag.Így sem lehet csapatot építeni!!!!!Tanulni kellene a kézilabdásoktól,vizilabdásoktól.Azért ŐK mindig ott vannak a világversenyeken és általában az első hatban is megtalálhatók.A focisták az első 32-ig sem jutnak el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

szolo

Állandó Tag
Állandó Tag
Valóban, a magyar válogatott szereplése már évtizedek óta nem kapitánykérdés. Akik ebben a szürke, posványos közegben nevelődtek, soha nem fogják átlépni a saját árnyékukat, bárki üljön is ezután a kispadon. Megválasztásakor Bozsikot is ünnepeltük, de a máltai felkészülés (illetve nem felkészülés) betette a kaput. A hozzáállásával vesztette el a bizalmat. Bölöni lehet, hogy Romániában eredményes volt, de gondoljunk Jenei Imrére. Hiába volt BEK-győztes edző és sikeres román kapitány, nálunk ő is megégette magát. A mai U19-esekkel kellene okosan sáfárkodni, akkor talán 25-30 évesen is sikeres csapatot alkothatnak.
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Matthaus-nál talán már annyi előnyben lettünk volna, hogy már kipróbált sok embert, és ekkorra talán már meg lett volna az a bizonyos "mag" is.
 

grafito

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a távolság ami elválaszt minket, csak Európa középmezőnyétől, állandóan csak nő.

Magyarországon a kedvenc csapatom az Újpest.

Nagyon szeretem a spanyol focit is, itt a Barcelonának szurkolok.

Nagyon szeretnék egyszer élőben megnézni egy Real-Barca mérkőzést.
 

grafito

Állandó Tag
Állandó Tag
A Real-Barca mérzőkésen kívül egy argentin-brazil tétmeccset is szívesen megnéznék élőben, hiszen bagy argentin szurkoló vagyok.

Járunk a haverokkal Münchenbe a Sörfesztiválra, és Bayern meccset soha semmi pénzért ki nem hagynánk.
 

grafito

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok!
Szerintetek minek Magyaországra külföldi kapitány?

A külföldi kapitány csak a többszöröséba kerül. Ebből a játékosanyagból úgysem tud, jobb csapatot összeállítani.

December helyett, csak 2007 tavaszán lesz az EB színhelyének elbírálása.
 

kares.hu

Állandó Tag
Állandó Tag
Miután midkét Chelsea-Barcelona meccset megnéztem, megértettem, mi a FOCI. Magyarországon csak tévében látnak ilyent! :(
 

lampard

Állandó Tag
Állandó Tag
Kares.hu azért a legutóbbi (Barcelona-Chelsea) mérkőzésből a durvaságokat vedd ki, azért az nem feltétlen kell a jó meccshez. Mindkét csapat felfokozott idegállapotban volt, és presztízs csata zajlott közöttük, ennek tudható be a sok szabálytalanság.
A nevemből adódóan is nem árulok el nagy titkot, hogy melyiknek szurkoltam, de örülök a döntetlennek, nekünk jó eredmény.
 

sasi1

Állandó Tag
Állandó Tag
Az a távolság ami elválaszt minket, csak Európa középmezőnyétől, állandóan csak nő.

Igazábol magyarország Európa 42 orsdzágábol az utplsó 10 ben van jelenleg .
Az a baj, hogy mi mindíg az aranycsapatot sírjuk vissza, de az a foci, az inkább mese volt a mostanihoz képest, most sokkal nehezebb ott lenni, akár csak a középmezőnyben is.
 
Oldal tetejére