Gyongyfuzes(ekszerek ill.mas targyak keszitese)2012

Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.

manikoaniko

Állandó Tag
Állandó Tag
Köszi! Én is csak ezüstöt és aranyat találtam, de a csatolt képen is látszó fülbevaló elkészítésénél is használták és nagyon sok mintánál is szerepel a hozzávalók között.
 

Pompadour53

Állandó Tag
Állandó Tag
Nem jött szét, csak kitekeredett a cérnából. Visszarakni kicsit nehézkes. Ilyenre gondoltam:

Anikó van olyan oldal a cseheknél ahol található zárt kor. Megnézem néked az az oldalt s mindent hogyan lehetne Magyarországra is rendelni. Tolunk Szlovákiából nem gond mert de nem emlékszem hogyn kell toluk rendelni más EU országokba. Este megnézem s megírom e-mail-be. Barbara
 

mariato

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok,

nemrég kezdtem el gyöngyözni, szeretném nektek megmutatni a munkáimat, kíváncsi lennék a véleményetekre:)
Tényleg nagyon szépek! Nem látszik, hogy csak most kezdted a gyönfűzést. A csavbart háromszöggel én is kacérkodtam, de még nem mertem megpróbálni. Gratulálok!
mariato
 

Helma

Állandó Tag
Állandó Tag
Na én jól félre olvastam, illetve figyelmetlenül olvastam a kérdésed, de azért itt hagyom a válaszom, hátha az érdekel valakit.:) A többiek meg már megadták a választ.:)

Szia Anikó! A gyöngyéletben nagyon sok szép színű drótot lehet kapni (jelenleg 8 színt - pl.pink, piros, narancs, menta..., de volt már kék is több színben és más fajta színek) ezekből saját magad hajlíthatsz egy fogó segítségével karikát és olyan nagyságúra amilyenre szeretnéd. Kellékek alatt megtalálod a drótot. A kúpos fogóval elég macerás, hogy mindig ugyanakkora legyen a karika, valahol beszerezhető olyan szerszám ami lépcsőzetes kúpos, így szépen egyenletesen lehet rá hajlítani a drótot. Én anno 1500 Ft-ért vettem, két darab, két méret volt egyben, a gyöngyéletnél, de most nem látom, hogy lenne.


Én is segítséget szeretnél kérni! Tudtok valahol zárt 3-4milliméteres szerelőkarikát. Ezüstöt ( igazi ezüst) találtam, de én mindenféle színben szeretnék (arany , réz, fekete). Könyvekben és újságokban láttam, a kapcsok, fülbevalók rögzítéséhez használják. Eddig, én a dupla szerelőkarikát használtam, de ez kisebb és biztosan nem esik szét az ékszer. Köszönöm! Anikó
 

antonia.z

Állandó Tag
Állandó Tag
mariato,
a háromszög nem olyan nehéz, nyugodtan próbáld meg, én az év elején kezdtem el gyöngyözni, addig azt sem tudtam jóformán hogy mi az a gyöngy :oops:, de szeretek fejest ugrani a mélyvízbe(de nem szó szerint, mert nem tudok úszni:-(), úgyhogy megpróbáltam rögtön a nehezebb mintákat.
 

KatherineYork

Állandó Tag
Állandó Tag
Angelika Ruh - Swarovski gyöngyékszerek



A könyvben található leírások alapján könnyen készíthetünk nemes ékszereket gyönyörű csiszolt
Swarovski kristálygyöngyökből, kásagyöngyökkel és csiszolt üveggyöngyökkel kombinálva.
Egyszerű fűzési technikákkal mutatós gyűrűket, láncokat és medálokat készíthetünk. A színek
kiválasztásánál bátran elengedhetjük a fantáziánkat, így teljesen egyedi ékszereket alkothatunk.

Formátum: jpg | Méret: 5MB | Oldalak: 31

Kód:
http://data.hu/get/5019632/Swarovski_gyongyekszerek.rar

Én szerettem volna letölteni, de az írja ki a data, hogy a keresett oldal nem található, valószínűleg törölte a tulajdonosa, vagy jogsértés miatt került törlésre.

Üdvözlettel

KatherineYork
 

sebszab

Állandó Tag
Állandó Tag
A 33 oldalon a 323-as mintákból az elsőt elkezdtem fűzni. Én úgy látom, hogy a rajz az utolsó -záró sort nem írja. A csillagok a kész láncon egészen másképp mutatnak, mint, ahogy nálam a fűzés alapján. Lehet, hogy tévedek, de szeretném, ha valaki segítene nekem.
Előre is köszönöm
 
Státusza
További válaszok itt nem küldhetőek.
Oldal tetejére