Ilyen különleges esküvői ruhát még biztosan nem láttál!

Nagyon különleges esküvői ruhát tervezett Tom Silverwood, aki úgy döntött, hogy 1500 arcmaszkot felhasználva, egy egészen új stílust mutat meg a világnak.

A W Communications kampánya azt állítja, hogy az Egyesült Királyságban minden héten becslések szerint 100 millió egyszer használatos műtéti maszkot dobnak el, amelyek döntő többsége hulladéklerakókba kerül. Ezt szerette volna elkerülni Tom Silverwood brit divattervező, aki úgy döntött, hogy arcmaszkokból fog menyasszonyi ruhát készíteni.

A gondosan megtervezett ruha, nem kevesebb mint 1500 maszkból készült el.

A különleges ruhának a másik apropója az volt, hogy Angliában eltörölték az esküvőkre vonatkozó megszorításokat, Skóciában pedig felemelték 200-ra az esküvőn részt vehető vendégek számát.

"Mivel visszakapjuk a régi életünket, már esküvőket is lehet tartani. Úgy gondoltam, ezt méltóképpen kell megünnepelni. A maszkok fehér színe adta az ötletet, és mivel orrmerevítők is vannak benne, még tartásuk is van. Így aztán olyan lett a menyasszonyi ruha szoknyarésze, mintha habselyemből készült volna. Már kaptam megrendelést a ruhára, a büszke ara hamarosan ebben mondja ki párjának a boldogító igent"
– mondta büszkén Silverwood.

A maszkok azért jelentenek veszélyt a környezetre, mert nem biológiailag lebomlók, és nem is bomlanak le teljesen, vagyis a kisebb műanyag részecskék (mikro- és nanoplasztikák) a maszk kidobását követően a helyi ökoszisztémába kerülhetnek.

profimedia-0622170384 (1).jpg
profimedia-0622170388.jpg
 
A feleségem egy nem mindennapos esküvői ruhát választott magának.
Amikor kijöttünk a zürichi városházáról, rögtön odajöttek a japán turisták.
Némelyik megkért, hogy menjek arrébb.:rohog:

zzz.jpg
 
Utoljára módosítva:

Hírdetőink

kmtv.ca

kmtv.ca

Friss profil üzenetek

Vanda77 wrote on zsuzso100's profile.
szia Zsuzso
Baucsek Norbi-Mészáros Réka Bírni fogod tornáját keresem. Esetleg nincs meg neked? az én lemezem tönkrement sajnos...
Oláh Edit wrote on Napasszony's profile.
Kata, múltkor említetted, hogy itt megtaláltál minden könyvet, amit kerestél. Én valahogy nem találok egyet sem. Hogyan lehet itt megtalálni a feltöltött könyveket? Köszönöm előre, is, ha segítesz ebben. :) Puszika! :)
Sziasztok, régen voltam már itt, akkoriban sok midi zenéket letöltöttem, Sajnos a laptopom meghibásodás véget elvesztek.
Valakinek lenne gyűjteménye, meg köszönném Roland G1000 em van
Földes András wrote on Józsipostás's profile.
Szia! Nekem is van jó sok midim amit át tudnék küldeni. Nekem a Lordtól az engem ne várjatok című dal kellene midiben ha megvan. Köszönöm szépen.
vivia wrote on dmiejv's profile.
Kedves Dmiejv! Nekem is szükségem lenne a full bast 3 test-re és megoldókulcsra. Tudsz segíteni? Megköszönném! Vivia

Statisztikák

Témák
36,790
Üzenet
4,475,359
Tagok
594,636
Legújabb tagunk
Mabarbi
Oldal tetejére