Imádsággal akarta feltámasztani fél éve halott férjét

Melitta

Adminisztrátor
Fórumvezető
Rádiós
Hamilton – Döbbenetes családi tragédiára derült fény a Torontótól 70 kilométerre fekvő kanadai város egyik peremkerületében.


A jelzáloghitel részletfizetésének elmaradása miatt még szeptemberben ki kellett lakoltatni egy hatgyerekes családot, de amikor a seriff az ingatlanba behatolt, förtelmes bűzt érzett. A penetráns szag az emeletről jött, de mintha ez nem lenne elég, egerek, és patkányok próbáltak bejutni a lezárt, és majdnem hermetikusan leragasztott helységbe, ahonnan a bűz áradt.

Hamarosan kiderült, a hálószoba ágyán akkor már fél éve feküdt a néhai Peter Wald (†52) holtteste, és a magyarázat a közvéleményt is elképesztette.
– Védencem úgy gondolta, ahogyan Jézus feltámasztotta Lázárt, úgy az ő imái is életre keltik majd az elhunyt férjét – vázolta Peter Boushy, a család ügyvédje, aki azt is közölte, a mélyen vallásos feleség, illetve özvegy, Kailing Wald (50) azért ragasztotta le a hálószoba minden nyílását, hogy a szagok ne jussanak ki onnan a külvilágba. Az ügyvéd hozzátette, a hölgy nyilvánvalóan túlzásba vitte a hitbuzgóságot, de őszinte megbánást mutatott. – Előnyös lehet a gyógykezelése – mondta diplomatikusan

Peter Boushy, aki azt is elárulta, a cukorbeteg férj halálához vezető folyamatot ételmérgezés okozta. A hihetetlen eset további érdekessége, hogy a gyermekmentő szolgálat az öt kiskorút nevelő anyát felelős szülőnek tartja, és már le is zárták a vizsgálatot.

Sz. Z. J.

imadkozas.jpg
 

Ajuda67

Állandó Tag
Állandó Tag
Felelős szülőnek tartja?
Hát akkor velem van a baj, ez már hótbiztos.
Mit mondott a gyerekeknek hol van apa?
Feltámad az emeleten pár hétig?

Valami nagy katyvasz van ott a hölgy agyában.
Lehet, hogy attól még bátran el tudja látni a gyerekeit, sőt, valószínűleg meg is teszi, de azért a hatóság helyében fél szemem rajta tartanám.
 

blober

Őstag
Gyémánt támogató
Állandó Tag
1. végig gondoltam a rokonokon, ismerösökön és arra jutottam, hogy értem senki nem fog imádkozni. Nem, hogy fél évet de még fél percet sem.
Lehet, hogy a hölgy agyában van valami ami különbözik a megszokottól de a gyermekmentö szolgálat teljesen egy szinten van Kailing Walddal!
 

atapata

Kormányos Ritkán benéz
Fórumvezető
Kormányos
Aki pénzt fektet be -20% negatív kamatra, az feltámadáskor sem hozható zavarba.
 
Utoljára módosítva:

Karminka

Állandó Tag
Állandó Tag
én nem vagyok vallásos, talán nem birnám megérteni, de ennek a nőnek sem a bokájaval van a baj.... a mi városunkban is egy buzgó hivő nő aki feldarabolta gyerekét mert Jézus azt kérte tőle.... még mindig azt állitja.... ez következik?????? hogy lehetnek egyesek ennyire agymosottak???
 

Vieva

Állandó Tag
Állandó Tag
Én leginkább a gyerekeket sajnálom, milyen nevelést kaphatnak azok a gyerekek, akiknek az édesanyja a halott apjukat lezárja egy szobában? És azt sem értem, hogy a gyermekmentő szolgálat hogyan találhatta normálisnak az anyát. Bennem még az is felmerült, hogy az ételmérgezést esetleg nem az anya okozta?
 

blober

Őstag
Gyémánt támogató
Állandó Tag
A hölgynek nem volt gyanús egy idö után, hogy a férj nem kelt életre, dacára a napi háromszori imának ezzel szemben egyre büdösebb?
Ez szerintem is logikusnak tünik! A nö megmérgezte a férjet ezért nem jelentette be, hogy meghalt mivel akkor egy orvosi vizsgálat következett volna, ne felejtsük el, hogy ebben az összefüggésben a férj még meglehetösen fiatalnak számit. Igy is kiderült az ételmérgezés de talán mint friss elhúnytnál lehetett volna egy azonnali bünügyi nyomozás. Lehet, hogy igy is lesz. A többi már ment a maga útján. Eljátszotta a vallásost és eddig ment is neki. Lehet, hogy a nö nem is olyan hülye?
 

danielpista

Állandó Tag
Állandó Tag
Eletunkben sajnos az ilyen tipusu dolgokat[halal,ongyilkossag]mindenki mas keppen tudja levezetni lelki szempontbol hazas tarsa irant.A cikkben szereplo holgy lehet hogy a tragedia kovetkezteben elvesztette jozan eszet,es igy reagalt a tortentekre.SZegeny gyerekek akik apukajukat kerestek.Megint nem fer ossze a feltamadas a hazugsaggal az edesanya reszerol.Varja hogy feltamadjan ferje, de gyerekeinek hazudik holleterol imak sokasagaban.No meg aztan teleg a szag honapok alatt .Erdekes tortenet, COLOMBOT keletett volna felkerni ez eset lerendezesere normalis keretek kozott. Nehogy valami baja essen a gyerekeknek evek multaval.Mifelenk olyan eset tortent hogy orthodox papok akartak kiuzni az ordogot 16 eves lanybol,lehet hogy kiuztek lehet hogy nem de eleg az hozza hogy a lany belehalt a kinzasokba.Lancokba verve a lanyt eheztettek heteken keresztul,vertek ot naponta ,amig belehalt.Het evet kapott letoltendo bortonbuntetessel a fopap aki az esetben reszt vett.A tobbiek fejenkent 4 evet.Mi lehetett a fejukben ezeknek is,nem tudom elkepzelni.
 
Oldal tetejére