Jegkorong

Tibi16

Állandó Tag
Állandó Tag
valoban korongosaink olyan anyagi háttérrel,rendelkeznének mint a fociban,hát bizony
A osztályt keményen zengetnék,focisták?............ na erröl ennyit
 

afca

Kitiltott (BANned)
Don Sanderson – hokistabunyó halálos áldozata


<!-- /#content-header -->2009, január 4 - 10:49
Háromhetes kóma után elhunyt Don Sanderson, az ontariói Whitby Dunlops jégkorongcsapatának védője, aki egy mérkőzésen kitört verekedésben sérült meg halálosan.
Reuters
A jeges „erőpróba” halálos áldozata


A mindössze 21 éves Don Sanderson esete figyelmeztető például szolgál mindenkinek, hogy milyen veszélyes is lehet egy „erőpróba” a jégen: a fiatal kanadai hokis egy bunyóban elvesztette a fejvédőjét, és olyan szerencsétlenül esett, hogy beverte a fejét, majd kómába zuhant. Sanderson háromhetes kóma után hunyt el a hamiltoni kórházban, az Ontario Hockey Association (nagyon szigorú szabályai vannak a verekedések elkerülése érdekében…) pedig bejelentette, legközelebbi ülésén felülvizsgálja a szabályzatot. A fiatal játékos temetése január 6-án lesz.
ái
 

LAMBDA61

Állandó Tag
Állandó Tag
Helytállás igen bravúr nem

A negyedik helyen végzett a magyar jégkorong-válogatott a rigai olimpiai selejtezőn, miután vasárnap büntetőkkel 4-3-ra kikapott az ukrán csapattól.

<!-- .article_lead -->
 

edzőbá

Állandó Tag
Állandó Tag
Sziasztok

A magyar jégkorong tett egy hatalmas lépést, feljutott a válogatott az A csoportba. Innentől kezdve nem lehet azt mondani, hogy nem érdemli meg a magyar jégkorong a sportági eszközfejlesztést. Lásd arénák, lásd pénzt tenni bele, hogy legyen értelme jégkorongozni a fiataloknak.

Remélem felismeri az állam a lehetőséget. Mondjuk furcsállom, hogy az olimpiai selejtezőtornára nem adott az állam pénzt a csapatnak...
 

Kaziii

Új tag
2001:1-hez fizetnek a fogadóirodák ha megnyerjük a VB-t...lehet hogy ráteszek egy 10 forint körüli összeget, mert miért ne? De legalább ott vagyunk az A csoportban ;)
 
Oldal tetejére